Log inRegister
Ateljén
Den gamla varuhissen slamrar och låter som om den skall ge upp när som helst. Han vet inte om det är nervositeten inför sitt kommande uppdrag, eller det faktum att det är en av försommarens varmaste dagar, som får honom att svettas. Oändligt sakta masar sig hissen upp till målet på tredje våningen.

Värmeböljan hade eldat på i över en vecka nu. Den första glädjen över att värmen äntligen var här, hade de sista dagarna ersatts av klagosånger och suckanden på redaktionen där Erik jobbade som praktikant. Han hade blivit överlycklig att efter bara två terminer på journalisthögskolan ha fått ett sommarvikariat på den dominerande lokaltidningen. Här skulle han lägga grunden till sin lysande karriär som hyllad sportjournalist med hela världen som arbetsfält. Drömma kunde man ju alltid. Men tyvärr fanns det inga genvägar. Och Erik insåg på något sätt att man måste börja från grunden och lära sig hantverket ordentligt. Något som redaktionschefen och de äldre medarbetarna gärna påminde honom om så ofta de kom åt.

Hackordningen på redaktionen var väldigt tydlig. Speciellt denna ovanligt heta dag. Uppdraget att göra ett reportage för kulturredaktionen om en konstnär var inte högprioriterat bland kollegorna. De fick bli ”grabbens” uppdrag. Samtidigt fanns det något i tonen och blicken hos redaktionschefen när han kort briefade honom om uppdraget. Erik tyckte sig ana ett lite leende i ”stenansiktet”.

– Ta några schysta miljöporträtt och släng ihop lite bakgrundsfakta tillsammans med en kort intervju om den kommande utställningen. Inte för mycket flum bara och håll det för guds skull barntillåtet, sa Stenansiktet.

Det där sista förstod Erik inte riktigt, men det fanns inte tid att fråga vidare.

Nu står han alltså i den stora skitiga hissen i den gamla industribyggnaden på väg upp till konstateljén. Han rättar till kameraremmen över axeln och tar åter upp den tummade lappen ur fickan. Det gällde att inte missa namnet på intervjupersonen. Med ett ryck stannar hissen och han trycker upp dubbeldörrarna. Framför honom står Anna Ripa i en sky av små ljusa lockar och ögonen dolda bakom mörka solglaögon.

– Hej du måste vara Erik, säger hon med en något hes mörk röst.

Anna är klädd i en vit arbetsrock med uppkavlade ärmar. Erik bedömer henne till någonstans mellan 35-40 år. Nätt i kroppen, vältränad och med en stark utstrålning.

– Hej, stammar Erik och räcker fram handen för att hälsa. Jag kommer från …

– Vill du ha något kallt att dricka, avbryter Anna när hon vänder på klacken och börjar gå in mot lokalen utan att ta notis om Eriks framsträckta hand eller vänta på svar.

Erik följer efter Anna in i ateljén. Ett svagt spår av hennes parfym når honom. Något myskliknande? Väldigt kvinnligt och lite upphetsande, tycker Erik när hans blick följer kroppsrörelserna under den vita arbetsrocken framför honom. Han börjar fantisera om att hon är naken under det tunna tyget och blodet strömmar till i hans kön.

Ateljén badar i ljus. Solen som flödar in genom de stora fönstren mildras av de lätta vita tygsjoken som hänger från tak till golv. Säkert fem-sex meter höga. Några av fönstren är öppna och den lätta vinden får tyget att sakta vaja. Genom gliporna kan Erik skymta parken mitt emot. Stora bord med Anna Ripas verk i olika färdiga stadier står spridda i lokalen. På ett litet podium sitter en ung man, ungefär i Eriks ålder, i badrock och röker. Från hörnet av ateljén, där Erik skymtar ett litet kök, kommer Anna med en bricka med en karaff och tre glas.

– Har du träffat Joel? frågar Anna. Det är min favoritmodell och assistent.

Joel ler lite snett, nickar, sträcker fram handen och hälsar på Erik.

Anna sätter ned brickan med en duns på bordet bredvid. Glasen klirrar till och lite av den ljusröda vätskan skvimpar ut.

– Du gillar väl sangria? frågar Anna utan att vänta på svar. Joel vill du hjälpa mig att hälla upp. Jag måste ta en närmare titt på vår besökare.

Joel reser sig och börjar hälla upp i glasen medan Anna ställer sig framför Erik och sträcker trevande ut sina händer mot hans ansikte. Plötsligt förstår Erik. Anna är blind. Kunde inte de där satans gubbarna på redaktionen berättat det?

Nu står Anna framför Erik. Han är ungefär huvudet längre än henne och hon får sträcka på sig för att nå ordentligt. Hennes fingrar stryker försiktigt över konturerna av hans ansikte. Lätta som fjärilsvingar. Nästan som smekningar. Nu känner han hennes doft mer intensivt. Den dova mysken blandat med varm kroppsdoft och en svag ton av svett, som inte alls är obehaglig. Snarare tvärt om. Beröringen och den nära doftupplevelsen sätter fart på Eriks fantasier ytterligare. Översta knappen i Annas arbetsrock är öppen och när Erik sneglar ned får han en skymt av hennes ena bröst. Hon ÄR naken under rocken! Med bestämda pumpanden växer hans kön snabbt.

– Skål och välkommen till oss Erik, säger Anna och fyrar av ett underbart leende.

De skålar och Erik drar häftigt efter andan. Han får inte glömma varför han är här. Jobbet Erik! För fan skärp till dig, du är här för att jobba!

Anna visar runt bland sina verk med hjälp av Joel. De mest fantastiska lerskulpturer av människokroppar i olika positioner. Perfekta in i minsta detalj. Både kvinnor och män. Alla olika individer. Men en specifik detalj förenar dem. Könen är väldigt tydligt återgivna. Kvinnornas lerfittor ligger svullna och öppna. Männens lerkukar är nästan alltid erigerade och ofta nästan oproportionerligt stora. Erik ser lätt generat på Joel som inte verkar påverkad medan Anna oberört berättar vidare om sig själv och sitt konstnärskap. Erik får upp ett anteckningsblock och försöker, som i dimma, att få ned några stolpar för sin artikel.

– Känslan är det viktiga, förklarar Anna. Mitt arbete är väldigt beroende av känslan jag får när jag arbetar. Leran och den mänskliga huden har många likheter. Och eftersom jag inte kan använda mina ögon måste jag lita till mina händer. Jag fungerar ungefär som en skanner. Jag använder händernas inbyggda känselminne när jag formar leran.

– Skall jag visa lite hur jag menar? säger Anna.

– Joel, sätt dig på podiet, kommenderar hon.

– Mmmmmm, hummar Joel och släntrar fram till podiet.

Han glider ur sin badrock och sätter sig lätt tillbakalutad, stödd på armbågen, och med ena benet dinglande över kanten. Joel har en smidig välbyggd kropp. Lätt musklad utan överdrifter. Mellan hans ben ligger en halvsvullen lem. Erik granskar generat, utan att våga möta Joels blick som oavbrutet följer honom. Han har aldrig haft någon direkt bögskräck och anser sig vara trygg i sin roll som 100% hetero. Men detta är lite för påträngande för att Erik skall känna sig bekväm.

På bordet bredvid Anna ligger en halvfärdig skulptur. Erik känner genast igen Joels kropp i lerfiguren. Den är nästan färdig, sånär som på en sak — könet. Anna lägger upp en rejäl klump lera på ett litet runt bord framför sig. Hon går sedan fram till Joel och stryker sina händer över hans kropp. Långsamt och noggrant glider fingrarna över den nakne unge mannen där han ogenerat ligger tillbakalutad utan att röra sig. Annas fingrar lämnar matta spår av lera över den lätt svettglänsande huden. Mer och mer koncentreras Annas kroppsskanning till området mellan Joels ben. Erik ser fascinerat på när Joels långsmala kuk växer ytterligare. Sakta fylls den med blod och reliefen med ådror undersöks grundligt av Annas fingrar. Erik möter Joels blick för ett ögonblick. Han ser fortfarande på Erik, men blicken är inte längre klar. Långsamt sluter han ögonen och lutar huvudet lätt bakåt. Hela scenen framför Erik är overklig. Han vet inte hur han skall hantera de våldsamma känslorna inom sig som ger honom ett av de kraftigaste stånd han upplevt. Och inte blir det bättre när Anna plötsligt frågar ”Vill du prova själv?”.
Först förstår inte Erik vad hon menar. Tänkte hon att Erik skulle ställa sig och smeka en främmande manslem?

– Här ta på dig denna, säger Anna och halar upp en ögonmask ur fickan.

Masken är i ett svartglänsande material och liknar de sovmasker som man delar ut på flyget ibland. Erik trär, med mycket tvekan, på sig ögonmasken. Att inte lyda Annas befallning känns inte som ett alternativ. Hon är inte den sortens kvinna man säger nej till.

– Nu är vi på samma nivå, säger Anna.

Erik tycker sig höra ett litet bubblande skratt i Annas röst. Fan vad hon är läcker, tänker Erik.

– För att vi alla skall vara på samma nivå har även Joel tagit på en ögonbindel, fortsätter Anna. Nu är det dags att du och jag gör Joel sällskap med samma klädsel också. Du kan lägga dina kläder på bordet du känner till höger om dig.

Erik står tafatt tvekande med händerna i skjortlinningen. Han hör hur Anna snabbt knäpper upp sin arbetsrock och låter den falla till golvet. Hennes skor rasslar iväg en bit bort. Det var tydligen allt hon hade att ta av. Erik står som fastfrusen.

– Kom skall jag hjälpa dig, säger Anna lite otåligt och börjar knäppa upp Eriks skjorta.

Han protesterar inte när hennes flinka fingrar fortsätter med bältet och byxorna. Och till slut står han naken, sånär som på en ögonmask, framför en mycket attraktiv kvinna, som uppenbarligen är lika naken som han. Dessutom finns det i närheten en ung man, också han naken. Erik tycker att golvet gungar lite under honom och han känner att hans erektion växer.

– Koncentrera dig nu bara på det dina händer känner, nästan viskar Anna. Det är viktigt att du skärper ditt känselsinne.

Anna visar hur han skall röra sina händer över hennes kropp. Händerna glider försiktigt över hennes axlar och ner mot brösten. Kåtheten och den skyddande masken gör att han vågar mer nu. Han väger hennes mogna bröst i sina händer. Låter fingrarna försiktigt snurra runt i vårtgårdarna och fingrar försiktigt på Annas allt styvare bröstvårtor. Hon andas lite tyngre nu. Han kommer på sig själv med att blunda under masken när händerna långsamt fortsätter nedåt. Hans handflator kupar sig över hennes välvda mage. Längre ned anar han en tunn hårsträng. Hennes fitthår.

Nu känner han Annas händer över sin egen kropp. Starka, med bestämda cirkelrörelser, rör de sig över hans axlar och rygg. Hon greppar om hans båda stjärthalvor. De står väldig nära varandra nu. Eriks kraftiga stånd trycker mot Annas mage.

– Oj då, det var en rejäl sak, småskrattar Anna. Den måste vi nog undersöka närmare.

Hon trycker ifrån sig Erik precis så mycket som krävs för att hon skall komma åt hans kuk. En hand rör sig upp och ner för kukskaftet medan den andra ömsom kramar pungen och ömsom rispar lätt med naglarna. En hand söker sig trevande ner i hans stjärtskåra. VÄNTA NU. Först är det två, sedan tre och därefter fyra händer som noga undersöker hans underkropp.

JOEL! Erik rycker till, men Anna tar snabbt kommandot.

– Kom Erik, lägg dig här.

Anna föser honom mot podiet där Joel tidigare låg. Han tappar balansen och faller bakåt och blir liggande på rygg. Anna följer med och sätter sig gränsle över honom. Hon placerar hans händer på sina bröst och Erik låter allt hända. Han är alldeles för kåt för att ens vilja protestera mot något som händer i denna märkliga vakendröm.

Anna fortsätter att smeka honom över bröstet. Med sina naglar nyper hon honom lätt i bröstvårtorna så att det går ilningar rakt ned i kukens nervcentra. Hon gnider sitt skrev mot hans mage och han kan känna de blöta spåren efter fittsaft hon lämnar kvar. I en glipa under maskkanten anar han Joel, som nu står bakom Anna och verkar försöka dela hennes stjärt genom att kraftigt dra isär skinkorna. Anna stönar och Erik känner hennes varma tunga andhämtning när hon kastar fram sitt huvud mot hans. Hennes hår täcker hans ansikte och deras munnar möts. Tungorna virvlar runt och smakar deras kåtrus på djupet.

Det är händer och kroppar överallt. Vems som är vems har tappat all betydelse. Hetsiga febriga kroppar, hala av svett. Alla med samma mål, största möjliga njutning. Anna trycker sina händer mot Eriks bröstkorg och häver sig upp på knä. Erik känner en bestämd hand som greppar om hans kuk och han förs in i Annas dyblöta fitta. Anna rider honom med bestämda rörelser samtidigt som hon klöser honom över bröstet med båda händerna. En annan hand masserar och knådar Eriks pung. Anna slår av på takten och stannar upp. Ett ”oj” följt av ett djuriskt stön. Fittan blir med ens mycket trängre och Erik kan tydligt känna en annan kuk arbeta sig in. Men det är en tunn vägg av hud mellan hans egen och Joels kuk, vilket måste betyda att Joel långa smala kuk knullar Anna i röven samtidigt. Anna återupptar sin gungande rörelse och fylls nu totalt av de två männen. Men bara efter bara ett par drag stelnar hon till och han känner hur alla muskler styvnar och börjar krampa. Hon släpper ifrån sig ett gutturalt urläte. Den sköna smärtan av Annas klösande naglar i hans axlar när det går för henne, och den trånga massagen i Annas underliv där Joels kuk tydligt känns genom den tunna skiljeväggen knuffar Erik över kanten. I långa pumpande rörelser sänder han sin sperma in i Annas fitta och svävar sedan sakta bort på orgasmens vågor.

När Erik vaknar till ligger Anna fortfarande över honom. Hans mask har glidit av och genom Annas ljusa lockar ser han Joel som sakta smeker Anna över ryggen. En glipa i gardinerna släpper igenom en solstråle som glänser i strimmor av svett och lerdamm över deras hud. Det är alldeles stilla och tyst. Långt borta hörs stadens ljud mycket svagt. Staden där tidningen väntar på ett reportage. Men det kan vänta, tänker Erik.

Added 21 sep 2020   Stories   #Man #Woman #Woman as top #Masks

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 26967  Report