Log inRegister
Kollegans dotter

Part 1

Semestern hade precis börjat och jag skulle börja bygga min nya altan. En kollega på mitt jobb hade precis avslutat bygget av sin nya sommarstuga och fått byggmaterial över. Vi kom då överens om att jag skulle köpa det överblivna materialet, eftersom vi båda skulle tjäna på det. Hans stuga låg dock några mil norr om där jag bor, så jag måste hämta materialet med släpvagn. Han hade sagt att jag kunde komma vid femtontiden ‪kommande lördag‬. När lördagen infann sig, åkte jag hemifrån i god tid för att komma hem innan middagen. Jag hade aldrig besökt hans stuga tidigare, men han hade sagt att stugan hade en fast adress. Trots att det låg mycket avsides, hade han sagt att det var lätt att hitta, via gps. Han hade byggt på den ensliga platsen bara för att han fått tomten av sin far. Fadern hade en egen stuga på en ö i skärgården, strax utanför fastlandet.
När jag kom in på gården var det helt öde. Jag visste att jag kommit rätt, eftersom jag kände igen hans bil som stod på uppfarten. Jag knackade på ytterdörren, men fick ingen reaktion. Jag provade att ringa honom. Han svarade:
- Ja, Magnus.
- Tjena, nu är jag här.
- Va, redan? Vi sade ju vid fem.
- Jaha, jag tyckte du sade vid femton...
Vi skrattade åt missförståndet. Han sade att han och hans far var ute på ön och göt plintar. De blandade betong för fullt och kunde inte avbryta än på två timmar. Jag skulle därför bli tvungen att lasta allt själv, om jag inte ville vänta. Sedan sade Magnus:
- Annars är nog Ella hemma. Men hon kanske är på altanen på baksidan. Gå runt och be henne att bjuda dig på något gott, så kommer vi snart.

Ella var Magnus tonårsdotter. Jag hade träffat henne några gånger tidigare, men kände henne inte väl. Hellre än att sitta i bilen och vänta, så gick jag runt huset. Halvvägs runt huset mötte jag Ella.
- Hej, pappa ringde och sa att du kommit för tidigt.
- Ja, jag fattade lite fel på tiden...
- Han undrade om du vill ha kaffe, eller nåt? Sedan sa han att jag kunde visa dig huset, om du vill?

Hon var väldigt läcker och jag är man... Jag visste också att hon var extremt tabu, vilket gjorde lockelsen outhärdlig. Det syntes att denna varma sommar hade hon tillbringat med lata dagar i solen och i vattnet. Hon hade långt, solblekt hår, brunbränd hy med tunna, små solblekta fjun som retade min fantasi. Hon var klädd i rosa badshorts och ett vitt linne. Jag såg att hon inte hade någon bh eller bikiniöverdel på sig, linnet visade egentligen mer än det dolde. Man såg tydligt konturerna av hennes toppiga små bröst. Linnet var så pass tunt att jag kunde skönja de mörkare partierna runt hennes bröstvårtor. Fokus nu, för fan. Hon är ju Magnus dotter. Jag tittade upp i hennes ögon och kunde se att hon uppfattat vad jag nyss hade betraktat. Hon såg en aning besvärad ut och mumlade att hon skulle koka kaffe. Jag satte mig på altanen och skämdes lite för att jag inte hade kunnat undvika att spana in henne.

Ella gjorde i ordning fika åt oss och vi satte oss på altanen. Hon verkade åter bekväm i situationen och samtalet flöt på om oskyldiga, vardagssaker. Bland annat om att hon firat sin artonårsdag i stugan tidigare i veckan. Plötsligt sade hon:
- Just det. Pappa sa att jag skulle visa dig huset. Vill du kolla runt?
Jag svarade:
- Ja, gärna.
Hon visade mig runt i vardagsrummet, köket och sovloftet där Magnus och Lisa sov. Samt hennes brors rum. Vi avslutade rundturen i hallen och det uppstod en något pinsam tystnad. Det var något med denna blyga viol som lockade mig oerhört. Trots att jag visste att det var fel på så många sätt. Eller kanske just därför… Tabut och oskuldsfullheten gjorde att jag inte kunde motstå att fråga:
- Men var sover du, då?
Hon fnittrade till, aningen för högt... Sedan sade hon:
- Jag sover här inne.
Hon gick före och visade mig rummet längst ned i korridoren. När vi kom in låg det två par trosor slängda över en stolsrygg. Hon rafsade åt sig dem och såg på nytt lite besvärad ut. Jag sade:
- Inte behöver du skämmas över så vackra plagg.
Hon svarade, lite generat:
- Nej, men de skulle i tvätten...
Jag kunde inte motstå att utmana henne lite, så jag tog mod till mig och frågade:
- Har du lika vackra på dig nu?
Hon fnittrade nervöst, tvekade en stund innan hon svarade:
- Jaa, det har jag väl…
Jag frågade fräckt:
- Får jag se?
Hon fnittrade ännu mer nervöst, men svarade:
- Ja, det kan du väl få…
Hon började att hasa ner sina badshorts, men jag avbröt henne genom att säga:
- Kan inte jag få göra det där?
Hon såg förvånat på mig en lång stund. Hon tvekade länge innan hon svarade med en svag flämtning:
- Jo, det kan du väl...
Hennes röst sprack lite när hon sa det och jag märkte att hon var påverkad av situationen. Jag ställde mig på knä framför henne och tog ett försiktigt tag om shortsen. Hennes andning var häftigare nu och jag såg på hennes hals att hennes puls slog lite hårdare. När jag tagit av henne shortsen befann sig mitt ansikte precis framför hennes sköte. Hon andades med öppen mun och hennes bröstkorg hävde sig mer än tidigare. Jag rörde försiktigt vid hennes trosor och strök över hennes venusberg. Jag sade:
- Jag vill ta av de här också... Får jag...?
Hon tittade ner på mig med stora ögon. Efter en stund nickade hon stilla och jag lirkade försiktigt av henne de små trosorna. Jag förde mitt pekfinger över hennes venusberg och ner längs hennes blygdläppar. Hon var fantastiskt vacker. Hon hade väldigt lite hår. Bara korta, tunna fjun. Jag frågade om hon ville sitta på sängkanten och hon satte sig tungt ner, utan ett ord. Jag lyfte sakta av hennes vita linne och fick se hennes toppiga tonårsbröst. Jag kupade båda mina händer runt dem och smekte henne försiktigt. Hon satte händerna på sängen bakom sig och lutade sig bakåt. Hon lade sitt huvud bakåt och skakade ut sitt långa solblekta hår. Jag nöp och drog i hennes styva bröstvårtor och ett lätt stön undslapp henne. Jag satte en hand på hennes bröstkorg och tryckte försiktigt ner henne i liggande position. Sedan lyfte jag upp hennes fötter på sängen. Jag smekte insidan av hennes lår och satte sedan försiktigt min tunga mot hennes blygdläppar. Hon suckade av välbehag och jag slickade henne varsamt med långa drag, längs hela hennes blygdläppar. Hon smakade syrligt och fräscht. Smaken och situationen hade gjort mig stenhård och försatsen flödade i mina kalsonger. Jag tog av mina shorts och underkläder utan att sluta sluka henne med min mun. Hon stönade och vred sig allt eftersom min uppmärksamhet blev mer intensiv. Plötsligt krökte hon sin rygg och kom i en härlig orgasm. Hennes kropp krampade flera gånger, tills hon slutligen sjönk ihop på rygg och låg stilla.

Jag reste mig och sträckte ut min hand mot henne och sade:
- Kom.
Hon tog min hand och satte sig upp. Hennes ansikte var nära mitt hårda stånd och jag frågade:
- Har du smakat på en man...?
Hon såg en smula rädd ut och väldigt liten med stora ögon. Hon sade inget utan nickade bara som svar på min fråga. Jag sade:
- Bra, då vill jag att du gapar...
Hon gjorde som jag ville och jag styrde försiktigt in mitt stånd i hennes mun. Det var nog sant att det inte var första gången som hon sög en man, men hon var lite tafatt och klumpig. Hon visste inte riktigt hur hon skulle göra och skrapade mig med sina tänder flera gånger. Där och då spelade det dock ingen roll. I den situationen hade hon fått bita mig hur mycket som helst. Jag visade henne hur jag ville ha det och hon var en mycket läraktig ung kvinna. Jag kände till slut att jag var nära och sade:
- Åhh, det går för mig snart.. Nu sprutar jag!
Till min förvåning drog hon sig inte undan efter min varning, utan hon sög mig bara mer intensivt. Det eggade mig enormt och jag sprutade en rejäl sats i hennes mun. Hon svalde den nästan omedelbart. Då hörde vi plötsligt motorbåten och fick bråttom att klä på oss. Det vore nog inte så bra om hennes föräldrar hittade oss så här.

Magnus och Lisa kom gående nerifrån bryggan. Han ropade:
- Tjena. Har Ella tagit hand om dig, eller har hon suttit begravd i mobilen som vanligt?
Jag svarade:
- Nej då. Hon har varit en perfekt värdinna. Hon har bjudit mig på allt möjligt.

Ella log, lite generat. För vuxna kan ju vara sååååå pinsamma...
När man tar fel på tiden

Added 25 sep 2020   Stories   #Man #Woman #Erotica #Stockings/underwear #Age difference

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 26987  Report