Log inRegister
Min första lesbiska erfarenhet
Det jag nu ska berätta är delvis sant, även om jag skrivet om historien lite och ändrat namnen på mina vänner. Detta skedde när vi var unga.

Jag och tre av mina bästa vänninor (Helene, Jennifer och Pia) hade hyrt en stuga på ostkusten under en vecka på våran semester. Den låg fint, lite avskilt men ändå nära till havet. Vi hade cirka 500-600 meter ned till en mindre badplats, där det fanns en hel del fina sanddyner att lägga sig i. Tyvärr fanns det inga klippor, vilket jag föredrar att ligga och sola på.

Stugan hade två sovrum, ett mindre kök och ett stort vardagsrum som även innehöll en matplats. Här skulle vi trivas. Vi packade upp och det blev så att Helene och Jennifer tog ett sovrum och jag delades det andra med Pia, som kanske var min allra bästa vännina.

De två första dagarna var helt fantastiska... mycket sol & bad, en del sköna promenader i naturen och mycket gott att äta samt en hel del vin! Kvällarna, då vi satt ute och pratade var underbara. Tiden bara flög iväg. Vi trivdes som fisken i vattnet alla fyra.

På tredje dagen var vädret lite sämre, men det skulle bli bättre till morgondagen så vi bestämde oss för att utforska omgivningen i samband med att vi behövde åka och handla lite. Efter att ha handlat det vi behövde samt shoppat lite "onödigt" så agerade vi lite turister i staden. Vi passade på att besöka en mindre, men mycket trevlig fiskrestaurang. Vi åkte sedan vidare och såg oss lite mera omkring.

När vi kom hem senare framåt kväll, bestämde vi oss för att bara göra en enklare sallad till middag. Efter den så satt vi, som vanligt ute, även om det inte var det bästa vädret och pratade. Efter en stund kom regnet, först bara lite lätt så vi satt kvar en stund men så ökade så pass mycket att vi var tvungna att flytta in. Vi satte oss i vardagsrummet och slog på TV:n. Det var nog första gången vi hade den på!

Efter diverse nyheter och så kom det en långfilm som Jennifer kunde tänka sig att se. Det handlade om en kvinna som bröt upp från sin man då hon hade hittat en ny kärlek, en annan kvinna! Vi såg på den och efter kom vi att prata lite om filmen och dess handling. Vi hamnade i en djupare diskussion just om detta med olika sexualiteter och hur man efter ha levt med en man kan bli kär i en kvinna!

Helene sa att det var väl ingen skillnad att kyssa en man som en kvinna. Men Pia delade inte hennes åsikt. Så efter lite diskussion - och mera vin - ville Helene bevisa detta. Hon vände sig om mot Jennifer och kysste henne!! "Där ser ni" sa hon och såg på Pia och mig. "Jag kände ingen skillnad" fortsatte hon, medan Jennifer såg lite besvärad ut.

"Ja, men det är du det" svarade Pia.
"Prova själv då" replikerade Helene snabbt och pekade på mig. Jag ryckte till och svarade "nej, nej då får ni prova det själva" sa jag och syftade på att Pia och Helene skulle göra det.
"Jag har ju gjort det" svarade Helene och fortsatte "och jag märker ju ingen skillnad"

Pia svarade inte. Jag tittade i ögonvrån mot Pia som sakta vände sig mot mig.
"Herregud, nej... det vill jag inte" sa jag och vände mig bort från Pia.
"Men Charlotte, hur svårt kan det vara? Låtsas bara att det är en supersnygg kille" sa Helene och skrattade. "Det tar ju bara några sekunder".

Jag vände mig om mot Pia som log oskyldigt mot mig och slog ut med armarna. Jag gav henne ett snett, lite ansträngt leende. Pia böjde sig fram mot mig och jag gjorde likadant. Vad som sedan hände vet jag inte! Men det var som om jag hade fått en stöt! När hennes läppar rörde vid mina och jag kände hennes tungspets så... jag kan inte förklara det, men på något sätt hade jag pushat undan henne. Jag såg på henne och såg att hon tittade konstigt på mig. Hade hon känt likadant?

"Nå" hörde vi Helene sa "var det någon skillnad?"

Jag slog ned blicken, medan Pia förklarade att det gick ju inte att avgöra genom en kyss.
"Men så kyss Charlotte igen då" svarade Helene. Men jag sa att det fick vara bra och reste mig upp för att gå ut i köket. Jag hörde hur Helene sa "vad tog det åt henne?"

Under resten av kvällen hade jag svårt att koncentrera mig. Jag undrade vad som egentligen hade hänt? När jag, liksom nästan i smyg, såg på Pia så såg jag att det verkade som om hon kände likadant - eller inbillade jag mig bara?

När vi så småningom skulle gå och lägga oss blev jag väldigt osäker. Jag delade ju säng med Pia. Tidigare hade vi legat och pratat lite, men denna gång vände jag henne ryggen och sa bara god natt.

Dagen därpå var det fint väder igen. Pia hade redan gått upp när jag vaknade. När jag kom ut i köket hade vi fortfarande svårt att se på varandra. Det var en väldigt konstig känsla. Vi som alltid hade pratat, skrattat och gjort massor av dumma saker tillsammans. Nu hade en kyss "förstört" allt... eller?

Vi bestämde oss för att efter frukosten packa ned lite fika och bege oss till badet. Sagt och gjort. Vi hittade en fin plats bland alla sanddyner och slog oss ned. Stämningen lättade och jag försökte, så gott jag kunde, förtränga det som hände kvällen innan. Men då och då såg jag på Pia att allt inte var som förut.

När vi sedan satt och fika, efter en hel del sol och bad, sa Jennifer att hon kunde tänka sig att åka in till stan för att handla igen. Hon hade sett en klänning igår och ångrade sig att hon inte köpte den. Helene sa att hon kunde följa med, så det innebar att jag och Pia skulle bli ensamma här. Jag såg snabbt på henne och hon såg på mig. Jag tänkte först säga att jag ville följa med också, men innan jag hann det så sa Pia att det var helt okay.

"Åk ni, så kan jag och Charlotte fixa middagen tills ni kommer tillbaka" sa hon.

Jag log lite och nickade åt dem. Kände en konstig känsla när de lämnade oss ensamma där. Jag la mig ned på magen och Pia satt upp. Efter ett litet tag frågade Pia om jag hade lust att bada. Jag reste mig upp och vi gick bort till havet. Det var skönt att svalka sig. Vi stod där i vattnet och började prata lite. Jag försökte låtsas som ingeting, men ibland gjorde någon konstig känsla sig påmind.

Vi packade ihop våra saker efter badet och gick upp till stugan. Jag hängde upp våra badlakan på tork, medan Pia gick in i stugan för att förbereda middagen. Vi skulle grilla foliepaket med fisk och grönsaker. När jag kom in så stod Pia i köket och skar upp grönsakerna. Jag frågade om hon ville hjälp med något. Hon vände sig om och den blicken... jag blev konstig i kroppen. Hon log lite och sa att hon kunde ropa på mig när hon behövde hjälp.

Jag gick ut igen och satte mig i utemöblerna. Tankarna snurrade i mitt huvud... alltifrån vad jag hade känt efter Pia's kyss till att hon nu hade gett mig den där blicken och leendet. Jag måste prata med henne, tänkte jag och reste mig upp för att gå in. I dörröppningen mötte jag Pia, som sa att Jennifer hade sms:at att hon och Helene hade hittat en mysig restaurang och undrade om det inte gjorde något om de åt där. Jag såg på Pia och såg på nytt något i hennes blick.

"Vad svarade du då" sa jag, med lite osäker röst.
"Jag sa att det var helt okay, att du och jag fick bara mer av våran goda fisk" sa hon och log.
"Men du kan gärna hjälpa mig och göra iordning fisken" fortsatte hon och vände sig om och gick in i köket. Jag följde efter och ställde mig jämte henne och började med fisken. Vi stod där tysta båda två, stämningen kändes konstigt och när jag skulle sträcka mig efter en kniv råkade jag vidröra Pia's arm och med en gång kände jag något ryckte undan armen.

Pia vände sig då mot mig, såg på mig och sa "Snälla Charlotte, så här kan vi inte ha det"
"Vad menar du?" svarade jag och blev genast osäker
"Du vet mycket väl vad jag menar! Antingen släpper vi det och går vidare eller..."
"Eller vaddå?" sa jag och såg på henne
Hon log och sa "...så gör vi något åt det"

Vi stod där i någon - eller några? - sekunder, så tog hon ett steg mot mig, såg på mig och jag slöt ögonen. Sekunden därpå kände jag hennes andedräkt och så... hennes läppar mot mina!! Först lite trevande, men sedan mera intensivt. Hennes tungspets lekte på mina läppar tills jag öppnade dem och besvarade hennes kyss! Jag vågade inte titta, jag ville kanske inte se vad som höll på att hända... kanske önskade jag bara att det var en dröm?

Men jag kände att det inte var det! Hennes tunga letade sig in i min mun, jag kände hennes händer på min kropp! De smekte min rygg, min nacke allt medan hon fortfarande kysste mig... eller vi kysste varandra? Hennes händer letade sig ned från min nacke och hals... ned till mina bröst och när hon kramade dem kunde jag inte hålla tillbaka ett stön! Nu var det för sent... nu ville jag bara ha henne!!

På något sätt hade hon fått av mig bikiniöverdelen och smekte nu mina bröst! Gud, vilken underbar känsla. Hennes fingrar som lekte med mina styva bröstvårtor och när hon sedan böjde sig ned för att kyssa dem, tog jag tag i hennes mörka hår och höll hennes huvud mot mina bröst. Jag kände mig knäsvag... kände hur det rusade i hela min kropp, hur kroppen svarade på hennes beröring. Jag kände hur jag blev... våt!!

Jag vet inte hur, men på något sätt hamnade vi i vårat sovrum... på sängen. Vi låg jämte varandra och Pia fortsatte att smeka och kyssa mina bröst. Jag hörde mig själv bara stöna och be henne fortsätta... och det gjorde hon! Hon fortsatte att kyssa min kropp allt längre ned. Det kändes som en evighet, men när hon till slut närmade sig "målet" så höjde jag kroppen och bara sa "jaaaaa..."

Hon lekte med tungan utanpå mina bikinitrosor och jag höll på att bli galen av kåthet! Hennes fingrar lekte längs kanten... utmed ljumsken och jag särade än mera på mina ben. Så slutade hon, tittade upp mot mig och jag såg ned på henne med glansiga ögon.

"Vill du..." så log hon "att jag ska fortsätta?" sa hon retfullt. Jag böjde huvudet bakåt, svarade inte utan tog bara tag om hennes huvud och förde det mot mitt underliv! Hon lyckades, hur vet jag inte, men få av mig mina bikinibyxor och sekunden därpå var hon igång med att... slicka mig!

Det går inte att beskriva, men på det sättet hon gav mig den orgasmen med hennes mun och fingrar är något som jag aldrig därefter upplevt! Jag tror jag skakade i flera minuter då jag kom! Jag var helt slut!!

Att jag därefter, för första gången, fick smaka på en annan kvinna var en helt fantastisk upplevelse! Att kyssa ett par bröst... kyssa hennes bröstvårtor, suga på dem... krama dem. Vilken känsla! Och jag hade inga problem att närma mig hennes kön... det doftade så gott, var så lent... och smakade underbart!

Att kunna få ge en annan kvinna hennes orgasm var en otroligt stark känsla! Nästan bättre än att själv få orgasm!

Efteråt låg vi bara och höll om varandra... det var så skönt! Jag kände med en gång en helt annan känsla, var inte lika osäker... jag log för mig själv och tänkte tillbaka på den där filmen... hur kvinnan, som hade varit gift med en man, blivet kär i en kvinna! Just så kände jag nu! Jag var kär!! ...och jag var kär i en kvinna, i mina bästa vännina... Pia!

Hur resten av veckan var får jag kanske återkomma till i en annan novell? Men nu har jag, tyvärr, inte längre kontakt med Pia. Hon är liksom jag gift, men vi hade några underbara stunder tillsammans när vi var unga. Hon introducerade mig inom det lesbiska - och hon var inte den enda kvinna jag haft sex med!

Added 25 sep 2020   Stories   #Woman

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 26993  Report