Log inRegister
10 orgasmer på en dag!

Part 1

Jag hade precis förlorat i ett sexspel vi skapat själva och det kändes tungt, för vet vad hon kan vara kapa el till när hon väl får chansen. Jag läste just vad som stod på lappen..."Orgasmkontroll". Hon gav mig tärningarna och jag blåste på dom, kramade dom hårt innan jag skakade handen och kastade dom på köksbordet.....en 5:a...Den andra tärningen snurrade länge, innan den...också visade upp 5 prickar.

"10 ggr!!!" Utbrast hon med en gapskratt! Jag suckade djupt och bävade för hur jag skulle överleva morgondagen. Klockan var nu 23:50 på lördagkvällen och vi hade bestämt att, oavsett vem som vann, så skulle detta ske på söndagen.

Jag glömde snabbt bort förlusten, öppnade en kall öl och satte mig i soffan. Efter en stund kom du in...Pussade mig på kinden och önskade mig lycka till, innan du sa god natt och gick visslandes in i sovrummet och hoppade ner i sängen och släckte lampan.

Jag satt kvar en stund innan jag gick in och borstade tänderna och lade mig jämter dig och försökte sova. Det tog en stund, men somnade till slut.

Vaknade vid 8 av att du böjde dig ner och tog fram din" Magic Wand som låg under sängen och vred på den på full effekt. - " Varsågod älskling. Det är dags för första orgasmen nu!" Sa du och och sträckte över den till mig. Du satte dig upp i sängen och tittade på mig med trötta ögon. Jag var inte det minsta kåt, men visste att jag inte skulle komma undan. Jag pressade den hårt mot översidan på kuken samtidigt som jag med vänster hand, pressade kuken mot Wanden. Det tog inte mer än 45 sekunder, innan jag stönade och vrålade ut min orgasm och det pumpade i många kaskader över mitt bröst. Jag stängde av den, suckade och lät orgasmen ebba ut. So far so good, tänkte jag jag.

Jag gick upp och gjorde ordning kaffe å frukost till oss och gick sedan in i duschen. Rakade mig lite och fixade till håret innan jag naken öppnade dörren. Jag hoppade till när du stod precis utanför toalettdörren. Du höll en fleshlight i handen, som du vant lirkade in min mjuka kuk i. Det tog inte länge innan kuken reste sig igen av din behandling. Du ökade takten och runkande mig snabbt med den, samtidigt som du med kåta ögon, studerade mig. Efter några minuter var det dags för kuken att spruta igen och jag stönade högt, för orgasmen blev lite mer krampaktigt och jobbig, men ändå skön.

Du sköljde av den och gick sedan in och duschade. Jag klädde på mig och kunde pusta ut för en stund.

Klockan var nu 10 och vi var klara för att åka ut till Coop Marieberg och handla lite. Jag bävade för resten av dagen och för vad som komma skulle. För visste den skulle bli fruktansvärd.

Vi lastade in matpåsarna i bilen och var på väg hemåt. Jag tänkte att nu kan ju inget hända, vi hade ju både mjölk, kyckling och andra varor som skulle in i kyl och frys, så kände mig trygg.

-" Sväng av mot Hästhagen...och parkera vid grusparkeringen där! Sa du. Jag protesterade och sa att maten måste ju in i kylen, men du gav mig bara en blick och jag visste att jag inte skulle komma undan.

Jag parkerade där du sa och det stod många bilar där på parkeringen, men såg inga människor där som tur var.

"- Öppna dörren...Dra ner byxorna och låt dom falla till backen, sedan runkar du tills du sprutar och det är bäst du skyndar dig på innan någon ser dig!" Sa du och skrattade. Jag gjorde som du sa och jag lät byxorna falla, innan jag frenetiskt, började runka kuken. Efter några minuter kände jag att orgasmen var nära. Jag stönade högt och fick hålla mig hårt i dörren för att inte ramla när orgasmen sköljde över mig. Du gjorde nästan ont och var inte lika skönt som de tidigare spruten. Kände mig lättad av att det inte kom någon som såg mig.

Vi hjälptes åt att plocka in maten och klockan hade nu blivit 11:30. Undrade hur sjutton jag skulle fixa detta, men vet hur du är när du väl får chansen att ge igen. Jag ska aldrig mer spela det där jävla spelet, tänkte jag, även om det var jag som hittat på det.

"- Klä av dig och lägg dig naken på rygg i sängen!" Sa du, medans du smuttade på en kopp kaffe.

Fan tänkte jag. Orkar inte mer, men gjorde som du sa. Du kom in och satte dig jämter mig och släpade åter fram Wanden under sängen innan du började bearbeta min ömmande kuk med den. Kunde inte stå tillbaka länge innan orgasmen åter började närma sig. Du pressade den jättehårt mot kuken och jag kastade mig fram och tillbaka under din behandling, för orgasmkramperna gjorde nästan ont nu och jag hade full sjå att andas för jag krampade såå när det åter gick för mig för 4:e gången, men kom nu bara några droppar sperma. Utmattad och öm låg jag kvar i sängen och du gick ut i köket och hämtade en kopp kaffe till mig och kom in i sovrummet med.

Du klädde av dig naken och la dig jämter mig i sängen och vi låg och småpratade några minuter och jag såg att du låg och smekte dig själv. Du förde ditt finger till mina läppar och smörjde in dom med dina safter, som du vet att jag älskar. Kuken reste sig åter, även om det gjorde ont.

Du reste på dig och satte dig gränsle över mitt ansikte och började gnida din blöta fitta mot min mun. Jag kände hur du flödade rejält och jag lapade girigt i mig av dina safter. Kände hur du tog tag i min kuk och runkande mig hårt och jättefort. Det gjorde ont och jag kastade min kropp fram och tillbaka och stönade rakt in i fittan. Hade fullt sjå att hinna med att svälja. Det gick inte att stå tillbaka utan kände smärtan när min kuk, åter försökte spruta. Kramperna varade ännu längre och hade svårt att få luft när orgasmen åter sköljde över mig....Gud vad jobbigt det var, men äntligen var det över och jag kunde åter njuta av din fitta, utan att behöva lida mer.

Du gned dig hårdare och fortare mot min mun och hörde du var nära nu, för du stönade högt och kände hur det pulserade om din fitta och snart, fullkomligt rann/sprutade det fittsaft ur dig. Jag svalde och svalde gång på gång och njöt oerhört mycket av det.

Du satt kvar över mitt ansikte och flåsade tungt en stund. Hörde hur du åter startade Wanden och snart var den på plats igen, hårt pressandes mot min svullna och ömmande kuk. Det gjorde så ont, men orkade inte protestera längre, även om det var otroligt svårt att ligga still nu.

Efter 5 minuter var jag där igen och det värkte jättemycket när några ynka droppar rann ur kuken när orgasmen kom. Dessvärre kände jag att du fortsatte att pressa wanden mot kuken, trots att det hade gått för mig. Jag verkligen kastade min kropp fram och tillbaka av obehag, men du bara fortsatte. Snart gick det för mig för 6:e gången och det var ingen skön känsla. Bara lite....

Nu var det över för en stund och jag kunde återhämta mig från denna tortyr.....

Klockan var nu 15 på eftermiddagen och du hade låtit mig vara i flera timmar nu och varken jag eller min ömmande kuk, hade några som helst invändningar emot det. Såg att blicken i dina ögon försvunnit och i detta nu, så älskade jag det enormt mycket. Normalt sett, blir jag otroligt kåt av dina vattniga och tindrande, kåta ögon.

-" Jag tänkte vi kunde åka ut till Naturens hus och ta med lite fika, nu när det är så soligt ute! Vad tycker du om det?" Ropade du från köket.
Jag svalde några gånger innan jag ropade ; "- Visst älskling, det låter som en mysig idé "! Visste ju vad som skulle komma och blev alldeles kallsvettig.

Vi parkerade bilen vid parkeringen, som var full av bilar denna somriga och underbara eftermiddag. Jag tog ut picnick-korgen och vi började gå bort mot Rävgången, det finns en liten höjd där man har utsikt över hela Rynningeviken, glashuset och alla betesmarker som omger höjden. Det finns några bänkar där uppe och ett par, som ligger lite avskiljda från den centrala grillplatsen.

Vi ställde ner korgen med allt fika på bordet och satte oss ner. Vi hade precis satt oss ner, innan du reser dig, tar min hand och leder mig bort till en av bänkarna. Du säger åt mig att ta av mig min t-shirts, samtidigt som du sliter av mina shorts. Där står jag helt naken och vet att det kan komma någon när som helst, du bara ler och puttar ner mig på bänken och säger åt mig att börja runka. Själv går du upp till fikabordet och börjar duka fram fika till oss.

Det känns otroligt förnedrande att sitta där helt naken på en offentlig plats och runka, men vet jag inte har något val så jag fortsätter. Blir faktiskt väldigt upphetsad av tanken samtidigt, för är så skönt att sitta där naken i solen och känna ljumma vindar mot min nakna kropp.
FORTSÄTTNING FÖLJER....>>>>>>>>>>>>>>>>











Konsekvenser av att förlora ett spel!

Added 13 oct 2020   Stories   #Orgasm control #Woman as top #Self experienced

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 27156  Report