Log inRegister
S.G.’s gula skor

Part 1

Förord

Har för ovanlighetens skull skrivit en fot-fetish novell igen, men det riktigt ovanliga är att den är helt utan BDSM inslag, bara ren snuskig fot-sex. Det är en fantasi, men både S.G.och John finns faktiskt på riktigt. Det gick inte till så här när de träffades, men de har faktiskt båda den läggning som beskrivs, och man vet ju aldrig vad som kan hända... Trevlig läsning, speciellt om du gillar fötter!

S.G.'s gula skor

S.G .hade satt sig vid ena änden på den långa hotellbaren. Hon väntade på sin väninna, men hon verkade fått något förhinder, så S.G. fördrev tiden på sin iPhone. Hon hade varit igång hela dagen, två intervjuer på förmiddagen, därefter en sen lunch med en annan väninna. S.G. var 24. Hon hade sina gula högklackade favorit pumps på sig och hon gillade den uppmärksamhet de brukade skapa. De var inte nya utan ordentligt väl ingångna, men hon hade varit rädd om dem och de var fortfarande blanka och fina. Enda nackdelen var att de satt åt ganska tajt, det blev ganska varmt och en hel dag kändes såklart i fötterna. Till det hade S.G. vita jeans, med ganska mycket hål på knäna, och som smiter åt läckert kring anklarna, därtill en mjuk beige angora top. Det var inte många andra gäster i baren. S.G. såg sig omkring. Nu först såg hon honom. En äldre man, runt 50, satt med sin laptop i fåtölj en bit snett bakom henne. Tittade han? Antagligen. Inget nytt i och för sig. Men han var ganska snygg och i bra form trots sin ålder, välklippt, fin mönstrad skjorta och kavaj. S.G. hade alltid dragits till äldre män. Hon Log lite för sig själv, och lossade sina skor lite, så att hälarna gled ur, men lät skorna vila kvar på bar-stolens fotstöd, med tårna fortfarande i. Åh! Det var dessutom otroligt skönt, luften svalkade hennes fuktiga fotsulor lite. S.G. spionerade med sin iPhone, som för att ta en selfie. Jodå det verkade haft effekt. Han stirrade inte men det var ingen tvekan om att ha tittade oftare nu. Efter ett tag reste sig mannen och började gå närmare och var till slut alldeles bakom. S.G. låtsades inget om och försökte verka upptagen på mobilen. Han blev betydligt modigare och hukade sig ner, nästan under henne. S.G. såg det i ögonvrån: jo han luktade vid hennes bara mjuka hälar där de lossnat ur skorna. Om S.G. inte tittat hade hon nog inte lagt märke till ett svagt ljud när han drog in andan. Därefter reste han sig upp igen, uppenbarligen i tron att S.G. inte märkt honom. Han började gå mot toaletten vid sidan om baren. Mannen, vars namn är John går in på herrtoaletten, mest för att samla tankarna. “OMG, vilken sötnos och vilka fötter hon har! Lossade hon skorna med flit tro? Lite för bra för att vara sant... Och doften… den där lite lätt sura, stinkiga, ostliknande doften åhhh...” tänkte John för sig själv.

S.G. väntade på att han skulle komma ut igen, och hade vänt sig utåt. Precis innan John skulle passera henne, tittade S.G. lägligt upp och log lite. Han hajade till lite, men blev inte överrumplad.
“Ursäkta att jag frågar, men är du ensam?” frågade han vänligt.
“Min kompis verkar aldrig dyka upp” log S.G.
“Jaha, vad trist. Skulle jag kunna bjuda på något medan du väntar?” frågade han.
“Ja gärna!” svarade S.G.
“Vad tycker du om? De har ett väldigt gott vitt vin här.” frågade han.
“Åh det låter jättegott” svarade S.G.
“Jag vill naturligtvis inte tränga mig på, men skulle du vilja göra mig sällskap?” frågade han och pekade mot fåtöljerna där han suttit förut.
“Javisst” log S.G.

Han beställde samma vita vin till båda. De satte sig och började prata och smakade på vinet. Det var verkligen jättegott. John arbetade som säljare.
“S.G. jag måste bara få säga det, men jag gillar verkligen tjejer som vågar ha på sig såna skor.” Sa John efter att två glas vin till hade beställts, och de hade pratat om allt möjligt ett tag.
“Ha ha” fnittrade S.G. “Du är inte den första som säger det, synd bara att man får så ont i fötterna bara.” sa S.G. .
“Jag fattar. Men ta av dem ett tag då. Det är nog ingen som skulle bry sig här.” Sa John och tittade omkring.
“Okejdå” sa S.G. och petade av sig skorna och lät dem falla till golvet ljudligt.
“Tillåt mig” sa John och sträckte fram sin händer “Jag vet vad du behöver just nu.”
S.G. satte sina något svettiga fötter i Johns händer.
“Ledsen, men de luktar nog inte jättegott nu.” fnittrade S.G.
“Det är något en gentleman måste kunna hantera” svarade John med en menande blick, med ett krökt 007 ögonbryn.
“Mmmmm… ååhhhhh!” kuttrade S.G. medan John med vana händer försiktigt masserade S.G.'s något ömma fötter. S.G. har, till skillnad från många andra tjejer, alltid älskat beröring på just fötterna.
“Jesus Christ! Vilka fötter hon har!” tänkte John tyst. Han lät tummarna glida längs den så härligt mjuka något svett-fuktiga läderhuden på S.G.'s trampdynor. Den välbekanta pirrande känslan i den nedre regionerna infinner sig och John känner hur han börjar blir hård
“Våga inte somna nu bara” skrattade John
“Okej, men jag lovar inte” fnittrade S.G.
“Bor du här på hotellet?” frågade S.G.
“Javisst, det gör jag.” svarade John.
“Borde vi inte gå upp till ditt rum nu?” sade S.G. med sitt sötaste leende och såg John rakt in i ögonen med den mest menande blick hon kunde uppbringa.
“Ehh… Jo, unga damen det är exakt det vi ska göra” svarade John, och gav S.G. en liknande blick tillbaka.

Under hela hissfärden har de kysst varandra djupt och innerligt. Det fortsätter genom korridoren. Sista biten bär John S.G. till dörren. När de kommer in sätter John ned S.G. i en fåtölj. Han lyfter upp hennes båda ben, och håller i hennes anklar så att de stora gula skorna pekar mot honom. Han lossar försiktigt S.G. vänstra sko och luktar ljudligt i springan mellan skon och hälen.
“Du tycker verkligen att det luktar gott?” fnittrar S.G.
“Mmmmmm” mumlar John till svar.
Han lossar sedan den andra skon och upprepar proceduren. John tar av båda S.G.'s skor, och vilar hennes fötter på sitt bröst, medan han i förbifarten undersöker skorna. De har en tydlig doft av S.G.'s fötter, och när han tittar inuti kan John se söta fuktiga tå-avtryck i lädret. John sätter nu båda S.G.'s mjuka fotsulor mot sitt ansikte, han luktar längs dem, upp mot tårna, där det luktar som godast. Han slickar lite, nafsar sedan lite lätt i S.G.'s runda mjuka fina hälar.
“Aaahhhh...” S.G. stönar lätt. Hon älskar behandlingen och njuter av beröringen.
John har varit hård ett tag nu och vill inte riskera några “olyckor”, dessutom vill han inte slicka i sig allt av den underbara lite salta aromatiska smaken, på sulorna,och mellan S.G.'s fuktiga tår, inte riktigt ännu i alla fall. John lyfter upp S.G.'s ben och rumpa något, och S.G. hjälper till att dra ned (upp) sina sexiga vita jeans, trosorna fick visst följa med på köpet, men bara till knäna, så att hennes stjärt är frilagd. John sätter ansiktet nära S.G.'s könsorgan, särar blygdläpparna med fingrarna och börjar slicka i könsöppningen. Det är redan ganska fuktigt här. S.G. gnyr mjukt och håller upp sina jeansklädda ben och njuter i fulla drag. John letar sig uppåt mot klitoris och suger in den i munnen. Han suger och slickar allt intensivare. S.G. börja stöna allt mer ljudligt, och kniper med sina söta tår i luften. Innan det blir för intensivt, drar S.G. tillbaka skötet något, och John avbryter behandlingen. John lyfter upp S.G. , kysser henne djupt och lyfter över henne till sängen. Han gör sig snabbt av med sina kläder, sätter därefter åter S.G.'s fötter i sitt ansikte och gnider dem runt, detta för att bli hård igen. Därefter sätter han S.G.'s vader mot sina axlar och tränger djupt in i henne.

John börjar arbeta med långa stötar men låter sig bara studsa lätt mot S.G.'s mjuka stjärt. S.G. greppar tag i sänggaveln bakom och börjar göra små gulliga ljud. Hon retar honom med att sätta sina fotsulor mot hans ansikte igen. John andas girigt in doften mellan S.G.'s svettiga tår, och pumpar allt tyngre mot S.G.'s stjärt.
“S.G. , du bör veta att om du gör så här kommer det gå fort.” pustar John.
“Ja ja kör på! Hårdare!” flämtar S.G.
John kommer inte långt därefter, fortfarande sugande och bitande i S.G.'s hälar och trampdynor. S.G. skriker till lite av förtjusning och kommer även hon, lika mycket av upphetsningen av att bli biten i fötterna, som att bli pumpad hårt och djupt.

Det pratar ett tag efteråt. S.G. mobil surrar till.
“Min väninna letar efter mig nu” säger S.G.
“Ja, gå och ta hand om henne du!” svarar John.
“Träffas vi igen?” frågar John
“Självklart gärna!” säger S.G. och ger honom en kram. John skickar ett SMS till S.G.'s nummer.
Han följer henne till dörren. S.G. kliver i sina gula skor igen. Hon kysser John en sista gång.
“Men du… jag tror hela du luktar av mina fötter” fnittrar S.G. De skrattar båda.

Continuation:

Part 1 (3 may 2021)
Part 2: Ruzu Sokkusu (3 may 2021)
En ung tjej, S.G., träffar en äldre man, och hennes gula högklackade skor har en central betydelse

Added 13 nov 2020   Stories   #Man #Woman #Feet #Shoes/boots #Sweat #Erotica

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 27408  Report