Log inRegister
Frida
Vi satt på kaféet där vårt första möte hade varit. En evighet sedan på väldigt många sätt, förutom just i tid. Vi hade lärt oss mycket om varandra sedan den gången. Det är ett mysigt inrett fik på Linköpings huvudgata, med en serviceinriktad sydamerikan bakom disken, som föredrar engelska. Nära intill ligger en ännu mysigare vinbar. Dit hade vi inte kommit än, dock.

Hennes mörkbruna hår låg vikt över vänster axel, med sin nakna sida mot mig (något som hon vet att jag tycker om). För en smått färgblind är det lätt att missa nyanser, men jag har alltid tänkt på det som kastanjebrunt. Håret slingrade sig nedför hennes välskapta hals. Som en orm som slingrar sig runt en spira föll det över de välformade skuldrorna och var klippt så att det slutade precis ovanför nyckelbenen, som syntes tydligt under den åtsittande gröna klänningen, som också den slutade precis där. En diskret guldlänk klädde hennes hals, med ett hjärta som vilade mot hennes bröst.

Varje centimeter av hennes kropp hade utforskats av mina läppar, fingrar och tunga. Hon hade legat utlämnad till min blick. Naken i såväl mörker som dagsljus. Fastspänd, kedjad eller frisläppt, och jag fick aldrig nog. Hon var en skönhet sett till såväl utseende som personlighet. Hennes hållning, sätt att röra sig och hennes minspel fängslade mig dagligen.

Jag var inte blyg med min blick när jag studerade henne, och jag kände hennes blick tillbaka. De klarblåa ögon som etsade sig fast.

Hon var som gjord för hösten, med de blåa ögonen, det mörka håret, och den gröna klänningen.

Min mötte hennes.

- Du skulle sett dig själv.
- Det gjorde jag. Nära.

Hon fnissade till, förläget, innan det snabbt övergick till ett dämpat stön, med fnittret någonstans långt ner i halsen. Det märktes att hon tänkte tillbaka. Hennes blick blev glansig, kinderna rodnade och hon försökte tvinga fram skrattet igen, som om hon kom på sig själv och ville spela oberörd. Lönlöst såklart, och enda som kom var samma upphetsade fnittrande, en oktav lägre än normalt.

Utan något att gömma sig bakom tog hon upp koppen och vände upp den med läppen som stöd, även om koppen varit tom i flera minuter. Hon var dålig på att hålla masken även i vanliga fall, och med upplevelsen så färsk i minnet kan det inte ha varit lätt att hålla rösten stadig. När hon ställde ned koppen var hennes blick fast vid dess botten, som om hon försökte spå en framtid där hon tillslut fick tillstånd att få orgasm.

Inte för att hon var oerfaren. Inte alls. Det var ingen av oss. Men den intima, intensiva upphetsning som uppstår när bådas fantasier och impulser går i tandem - vilket börjat ske allt oftare - är svårslagen. Jag var väl medveten om att hon inte kunde tänka på något annat än att äntligen få bli tillfredsställd.

I min kopp föruspåddes dock en annan framtid.

Vi tittade på varandra. Hon flackade lätt med blicken. Hon har fått lära sig att bakom en annars väldigt vänlig blick ligger en omättlig kreativitet för att göra hennes njutning så outhärdlig som möjligt.
Redan viss om att vi var osedda i vår hörna, smekte jag med handen längs hennes kind. Med mina fingrar om hennes käke och handflatan om hennes haka och kind, drog jag ömsint med tummen längs hennes kindben, och fortsatte ned längs näskanten, med tilltagande styrka ju närmare läpparna jag kom. Hon lutade ansiktet mot min hand samtidigt som min tumme gick längs hennes läppar, pressade sig mot hennes tänder och in i hennes mun. Den möttes av en varm tunga som lekte hungrigt över den medan jag hade ett stadigt grepp om hennes käke. Hon gnydde, och hon började andas tyngre.

Jag drog ur, släppte taget, torkade av tummen med en servett, och vek ihop den och satte in den under koppen.

- Tobias...sn.

Hon fastnade på orden som hon visste inte skulle göra situationen bättre. Det hade redan blivit fler dagars fördröjning på grund av - eller kanske tack vare - att hon varit oförsiktig med vad hon bett om.

Inte för att jag inte förstår henne. Tvärtom. Jag började förstå henne mycket väl. Det var därför vi satt sådär. Ägget vibrerade svagt i henne och då var det över en vecka sedan hon blev tagen där, och längre skulle det dröja. Hade jag inte varit så upptagen med hur vacker hon är hade jag kanske känt medlidande.

Det var bara några timmar sedan jag hade kommit hem och i varadsrummet mött henne precis som jag lämnade henne; sittandes lydigt i sin hörna. Kedjad, gagad med en ringgag (ingen liten variant men tyvärr för liten för att jag ska få plats), det breda halsbandet på, händerna fast i väggfästen en bit ovanför hennes huvud, på varsin sida om en helkroppsspegel. Hennes koppel hänger i en av de krokarna.

Ögonbindeln och hörselskydden på, och analpluggen i. Lätt framåtstupa med ryggen mot dörröppningen - och nu mig -, iklädd ett läderset från Mariemur som jag fick hem nyligen.

Jag är noga med att röra mig försiktigt i lägenheten, och genom hörselkåporna går det inte att särskilja om det är dörren in till mig som öppnas och stängs, eller någon annans. Dynan hon sitter på hindrar henne från att känna vibrationerna från mina steg. Hon vet inte om jag är där.

Jag ökade styrkan i pluggen från mobilen, och ser hur hon börjar åma sig och stönar genom gagen.

Istället för att ge henne fysisk uppmärksamhet direkt, ställer jag mig i köket och förbereder kaffe. Ljuden från när jag tömmmer guldfiltret, stålskopan som stöter i kanten på behållaren när jag häller över nytt kaffe, och metallocket till behållaren som sluts igen, borde ha fått henne att förstå att jag är tillbaka. Skydden är sämre på att dölja gälla ljud, och om inget annat har doften av kaffe avslöjat mig. Hon vet att det inte är ett misstag.

Ljudet av hur hon rör sig i kedjorna går ut i köket, och mycket riktigt när jag kommer in till hennne så har hon vänt huvudet mot dörren.

Jag går fram, tar ett hårt grepp om hennes nacke och drar undan det högra hörselskyddet i samma svep.

Hon stönar till och håller andan när jagtar ett grepp om hennes nacke och sätter min mun mot hennes nakna öra.

- Var det slynan som försökte vända på sig?

Hon skakar febrilt på huvudet och försöker få fram ett "Nej, Tobias." genom gagen.

- Neei, Oias

Nu upprest och med ett kliv tillbaka, synar jag henne, medan mina fingertoppar smeker hennes nacke och rygg, för att se om positionen är uthärdlig. Hon har gåshud, och andningen är som väsningar genom gagen..
Av allt att döma hade jag kunnat lämna henne ett bra tag till. Undrar om hon hade hållt med mig i hur vacker hon är, om hon sett sig själv så här.

- Duktigt. Slynan lär sig. Har hon längtat efter att bli använd igen? Bli fylld av Tobias hårda kuk?

Lika febrilt nu som innan, nickar hon.

- Bra.

Gylfen på mina kostymbyxor går snabbt ned, och med ett fast tag om hennes huvud med min vänsterhand, vänder jag det mot mig samtidigt som jag drar fram min ådriga läm med högern, och trycker så mycket av ollonet som får plats genom ringgagen. Hon slickar hungrigt bort försatsen och trycker sig mot mig, för att få in så mycket som möjligt. Ringen tar dock emot innan hela ollonet är inne.

Jag drar mig ifrån, tar tag om hennes vår och vänder hennes ansikte upp mot mitt. Kysser henne genom gagen och drar med tungan längs hennes kind. Hon stönar djupt, och rått. Taget om hennes hår släpps och jag kopplar loss handklovarna från de övre krokarna, och kopplar istället fast dem i de lägre krokarna sitter precis ovanför golvlisten. Hon sitter nu på knä, framåtstupa, med rumpan i luften. Jag trycker ner hennes huvudet mot dynan, med kinden i saliven, och smeker henne om håret.

En mörk blöt fläck av hennes safter har formats på dynan, och så glansig hon är och så som hennes muskler runt klitoris pulserar, hade jag inte blivit förvånad om hon fått en orgasm om jag så bara blåste på henne. Det var länge sedan hon vidrördes där.

Var sak har dock sin tid, och just det får vänta, även om det är en tillfredsställande tanke att retas med henne på det sättet också. Som kinesisk vattentortyr, fast med veckor av orgasmnekande och satisfyern som regelbundet slås på mot hennes klitoris, utan att hon får komma.

Istället tar jag tag om pluggen och börjar dra. En grövre variant, ganska lång, vars knopp hade en blå, klar yta. Tycker egentligen de är lite fåniga men just denna matchade hennes ögon så väl, så det var tvunget att det var den hon skulle ha. Förnedringen ska ha gått bra långt om jag klär i något henne fult. Jag är ju ingen sadist. Och om inte för hennes skull, åtminstone för mina egna ögons. Hon är för vacker för att vanhedras på ett sånt sätt.

Väl utdragen börjar hennes muskler anpassade sig efter det nu fria utrymmet.

Jag tar av henne ögonbindeln, och vänder upp hennes ansikte så att hon möter sin egen blick i spegeln. Blöt i ansiktet av sitt eget saliv, tillrufsat hår, utsmetad mascara och en blick fylld av rå, snuskfylld lust och undergivenhet, i väntan på vad som ska komma. Det var svårt att titta bort.

Med ett par kliv runt, står jag bakom henne, med en syn som jag sent kommer glömma, med henne på knä framför spegeln, händerna mot väggen och saliv som rinner längs kinden, ut från gagen. Jag böjer på knäna, tar tag om hennes höfter och trycker mitt ollon mot hennes utspända anal. Hon tar ett djupt andetag, och sväljer tungt. Mina fingrar gräver in sig i hennes höft medan min ådriga kuk tränger in i henne - centimeter efter centimeter. I takt med att den kommer längre in går min ena hand upp längs hennes ländrygg, med fingrarna över hennes sida och fingertopparna som snuddar vid hennes mage, och jag känner hennes kropp reagera när min kuk kommer allt längre in.

Hon frustar till och stönar ljudligt genom gagen, och det låter när saliven droppar mot dynan.

Till slut är hela inne. Hud mot hud.
Med djupa stötar fyller min hårda kuk hennes anal, om och om igen. Mina händer utforskar hennes kropp och smeker henne över ryggen, skuldrorna, längs magen, uppför benen och över hennes välformade rumpa. Hennes andning är tung, och hon stönar högljutt medan hennes läppar försöker sluta sig över ringen.

Hennes blick flackar och händerna tar stöd mot väggen, men hon vet bättre än att släppa blicken helt. Tittar hon bort faller min handflata mot hennes skinka, på samma ställe som innan, tills att hennes blick fäster sig igen.

Trycket vid roten ökar och jag känner hur orgasmen närmar sig. Min hand gräver in sig i hennes hår och drar till som stöd för att stöta in i henne hårdare, med ett högre tempo. Slynan skrikstönar för varje gång min kuk går in i henne och hon andas frenetiskt däremellan, med svett som rinner längs hennes panna och ryggtavla.

Till slut sköljer orgasmen över mig, och en efter en känner jag hur tjocka strängar av sperma pumpas in djupt i hennes anal.

Med händerna mot hennes rumpa drar jag mig ur, sätter i pluggen igen och går fram till henne. Gagen kopplas av, och hon får suga mig ren. Hungrigt

- Duktig slyna, säger jag, samtidigt som jag kopplar av kopplet och handklovarna. Det är snart dags att du blir belönad.







En första novell. En del är fiktivt, annat högst verkligt.

Added 23 nov 2020   Stories   #Woman as bottom #Bondage #Discipline #Psychological dominance #Physical dominance #Spankings #Sensory deprivation #Service #Costumes #Stockings/underwear #Leather

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 27498  Report