Log inRegister
Femdom eller: Hur jag lärde mig sluta änglsas och älska normer
Om det är något som ständigt förundrar mig över kontemporär mänsklig sexualitet är det konceptet att män och kvinnor inte utgår ifrån samma regler. Ja, nu låter jag väldigt heteronormativ men jag saknar helt ärligt erfarenhet för att kunna uttrycka mig om fler kön utan att hamna utanför mitt element.

Det kan kännas uppenbart att spelet skiljer sig från spelare till spelare. Nu pratar jag inte om spelteori, utan om idén att kön skiljer sig och alltid har gjort det. Huruvida våra normer bildades utifrån ett biologiskt mönster eller är sociala konstruktioner kvittar - faktum kvarstår att det är vad det är och det är så det ser ut idag.

Därför är det så jävla frustrerande när man samtidigt är medveten om att vi alla består av kött, blod och ångest. Det är ytterst lite som egentligen skiljer oss åt och ju mer man river av skalet på verkliga människor desto mer förstår man att deras svagheter är ens egna. Likaså deras styrkor.

Varför ska man då trivas med interaktioner som rent ut sagt är urusla och varför normaliserar vi dessa? Likt bananflugor till kompost dras undergivna män till varenda dominant kvinna de får syn på och utan varken eftertanke eller djup flockas dessa till att brådstupa underkasta sig första bästa i hopp om att få uppleva någonting. Jag har full förståelse att det inte är särskilt lockande för mottagande part heller.

En del av mig undrar om det handlar om otur. Att jag råkat förbannats med fel läggning, där maktdynamiken ironiskt nog är problemet hos en kink som bygger på maktförskjutningar. Men när jag ser på normer i övriga delar av samhället ser jag inte längre särskilt mycket skillnad. Det är samma skit i stort sett överallt. Sociala medier, Tinder, uteliv - det är ett race mot botten och det sker i en hiskelig fart. Ska man bara avstå eller ska man haka på? Vem är den sanna idioten - idioten eller idioten som följer denne?

Jag är i vilket fall ingen jävla fluga. Jag är en fjäril. Eller en hök. Trots att jag förmodligen låter som en papegoja. Poängen är att jag inte tacksamt vältrar mig i dynga. Vare sig här eller någon annanstans och vid något tillfälle tycker jag var och en bör känna att det är hög tid att sätta ner foten och sluta vara så jävla till lags.

Om du vill att jag ska imponera på dig måste du även imponera på mig. Det gäller lika mycket i det normativa samhället som det gör under s.k icke-normativa förhållanden. Jag bryr mig inte om hur många insekter det är som för tillfället krälar över dina rester - jag sticker ut mer än tillräckligt genom att existera och vara mig själv.

Added 23 nov 2020   Debate articles regarding sexuality and identity   #Man as bottom #Woman as top

You cannot see or post comments since you are not logged in.