Log inRegister
Kennel Kadence

Part 1

Vi hade inte pratat länge men konstant. Kanske en månad på dygnets alla möjliga konstiga timmar. Och jag som är tjugo år äldre och trist gift tyckte att du var rolig och helt hämningslös på ett befriande sätt. Samtidigt hade du ett stråk av något som irriterade mig, men jag visste inte varför.
”Kanske för att jag lyder dig?” sa du, men jag trodde inte att det var det.

Det var nog den där blandningen av kinks som jag inte riktigt förstod. Som var nya för mig och som jag fick en stark längtan att vilja utsätta dig för, mest för att se om du var så där kaxig i verkligheten som i text.

Att du ville utlånas, befruktas av okända kvinnor och vara klädd som tjej, allt under en dominas erfarna ledning. Nu är jag ju inte så erfaren i just detta, men jag har haft hundar och tänkte – hur svårt kan det vara?

Så jag hade slängt upp en hemsida: Kennel Kadence - och den hade genererat ett flertal intressanta mejl trots att det bara gått ett par dagar.

Sökord som #breeding #spermadonator #blond #30år #stamtavla #gratispappa #flickaomsåönskas fungerade uppenbarligen.
Alla dina uppgifter var med: längd, vikt, färger, tre friska barn sedan tidigare samt övriga kännetecken: Trevligt kynne, alltid villig, rumsren.

Ett av mejlen kom från Anja och Bella, ett lesbiskt, gift par som ville ha barn med minimal inblandning av män. Hashtaggen ”flicka om så önskas” hade fått dem att hugga direkt. Bilderna av dem Anja – mörk, sval och vass. Bella – rund, ljus och god, fick mig att nappa på dem.

Så jag skrev till dig:
”Jaha Daniel lille, då var det dags att göra lite nytta. Var bor du? Jag hämtar dig på fredag vid fyra. Vad du hittar på att säga till din fru struntar jag i.”

Ditt: ”Ja tack, Milady.” kom som vanligt vid 3-snåret på morgonen. Det är väl ungefär då du kan sno åt dig lite liv där i den fina villaförorten. Men vem är jag att döma.

Jag plockar upp dig ett par kvarter från ditt hus. Vi ska bara ha roligt, inte förstöra något. Du var dig lik från bilderna: lång, blond vältränad tack vare de löjliga summor du lägger på en personlig tränare, när du bara kunde hasa dig iväg till gymmet själv och skänka pengarna till välgörenhet. Men vem är jag att döma det heller?

Du ser oförskämt förväntansfull ut. Kanske för att du blev positivt överraskad av mitt utseende, att jag i alla fall ser normal ut – jag har aldrig visat en bild av mig för dig. Men mest tror jag att du ser fram emot äventyret, att du inte har någon aning om vad som ska ske när vi tar 73:an mot Häringe slott.

Vi säger inte så mycket och efter ett tag tror jag att du börjar zona in i det som komma skall. Du känns lugn men taggad. Jag lägger min hand på ditt lår en stund och du håller den tills det är dags att svänga av. Väl framme får vi nyckeln till ett rum i sjöflygeln.
”Och det här är hundrummet?” säger jag till receptionisten som nickar bekräftande.
Jag älskar att se din reaktion – du är förvånad och glad och skeptisk samtidigt. När du tänker säga något, lägger jag bara mitt finger med en lång röd nagel på dina läppar, och du hejdar dig. Du förstår att motstånd är meningslöst, men det är ju det du tycker allra mest om. Det är därför vi är här, eller hur? Du har ingen kontroll över någonting. Inte din kropp, tankar, utlösning, livet. Du är farlig för dig själv när du lägger allt i händerna på mig.

Jag slänger upp min väska på sängen och säger åt dig att sätta dig vid skrivbordet som har en stor spegel.
”Vi har inte så mycket tid kvar som jag hade tänkt, så vi måste skynda på. Klä av dig allt” säger jag, medan jag plockar fram dina nya kläder och sminket.

I julas mejlade du mig en länk till ett par skor som du tyckte var snygga. Röda, mocka, lite tantiga ärligt talat, men du läser nog aldrig Cosmopolitan, så din smak är inte så utvecklad. Det får man förlåta. Jag är inte så säker på att Bella och Anja är så förlåtande dock. De kommer antagligen att flina åt dig i smyg, så jag köpte dem åt dig.

Jag slänger över 44:orna till dig så att du kan prova om de passar.
”Alltså jag vet inte…” säger du tveksamt medan du sitter helt naken och vrider runt de absurt stora skorna i dina händer. ”Det var ju mer en fantasi. Kommer det här ut på jobbet så blir det inte roligt.”
”Fast om du inte gör som jag vill blir det inte så himla roligt heller”, säger jag med ett inte alls hotfullt tonfall. För det är bara ett faktum. Vi har ju bestämt detta, pratat och flirtat i månader. Jag vet exakt vad du innerst inne i din sotiga själ vill, och även om jag rent fysiskt inte kommer kunna hålla kvar dig, så vet vi båda att om du går nu – så kommer du alltid ångra dig. Jag försöker se förtroendeingivande ut när du håller fast min blick länge. För att försäkra dig om att det kommer att gå dåligt, på ett riktigt bra sätt.

Och du verkar landa i att lita på mig, för med en suck drar du på dig skorna.
”Kan du gå i dem?” frågar jag och de visar sig sitta som gjutna på dig även om du ser ut som bambi på hal is, när du catwalkar dig runt i rummet. Solen som lyser in genom fönstret får din kropp att lysa. Brösthåret är som en matta av guld. Jag känner hur det pirrar till i mig. För jag kommer definitivt att utsätta dig för alla möjliga och omöjliga möten med andra, men i slutändan är du bara min. Och i nästa sekund svär jag till. Högt visar det sig, för du frågar vad det är.
”Du är för manlig. Det finns en risk att kunderna börjar pruta.”

Duschvattnet är kallt. Dina bröstvårtor är styva, och kuken slak. Du huttrar lite när jag snabbt slabbar in ditt bröst med den flytande tvålen, men tiden går. Engångsrakhyveln som ingår i rummet är vass men bara tvåbladig, så den stretar sig surt igenom dina starka strån på bröstet.
”Min fru kommer kanske att undra varför jag har rakat mig så här”, försöker du, men vi har inte tid med det där gnället och det ser du i mina ögon. Att det inte är läge att tjafsa nu.

När du är len och fin, sköljer jag av dig med varmt vatten och du ser lite mer nöjd ut nu, men det är inte jag. Du har fått ett skärsår precis ovanför den ena bröstvårtan. Ljust blod tränger fram och jag kan inte låta bli att vilja smaka på dig. Jag lägger mina händer runt dina höfter och låter min tunga dra i sig dina smaker. Spår av tvålen; det järnrika blodet. Du stönar till. Vi har inte rört varandra mer än den där korta stunden i bilen men nu lekar min tunga så intimt över dig. Över såret, över bröstvårtan.

Jag mer känner än ser att du börjar bli hård där i det milda badrumsljuset. Du vill dra mig till dig, också känna mina höfter, min bak i den tajta klänningen. Du böjer dig ner och doftar i mitt hår och det börjar bli svårt att stålsätta sig, känner jag. Det kommer en tanke om att bara blåsa av mötet och ha dig för mig själv. Ställa mig mot väggen, dra upp klänningen, ner med trosorna och beordra dig att knulla mig så hårt du kan. Men det vore en alltför kortsiktig belöning. Jag vill ge dig – oss, mer. Så jag biter till ordentligt i din vårta och du vrålar av smärta.

Du har torkat dig och smort in dig själv, för jag litar inte riktigt på mina händer på din kropp just nu. Jag slänger till dig resten av kvällens kläder– en kort kjol, stayups, en nättopp och ett par stringtrosor.
”Inte för att du kommer ha på dig det så länge”, säger jag.
”Kommer du ge mig någon ledtråd till vad som ska hända?”
”Byt om bara”, säger jag och klappar sedan på stolen framför spegeln.

Nu sitter du där i de slampiga kläderna medan jag lägger en makeup på dig. Vi har ju pratat om detta också, att du både vill och inte vill bli tjej. Och en av nätterna berättade jag för dig om hur du skulle få en snygg look som passade dina färger och hur jag skulle sätta mig i ditt knä och rida dig sen, för det är trots allt något med dig som jag inte kommer runt. Du tänder mig på ovana nivåer.

Men ikväll är du ett avelsdjur bara och då kan vi inte hålla på göra dig för snygg, utan då får du se ut såsom tillfället kräver – du är en spermahora som inte ska skapa svartsjuka inom det gifta paret. Punkt. Du får förstås en vällagd bas men sen spacklar jag upp dig ordentligt med svart eyeliner, neongrön skugga och lösögonfransar. Jag kommer att avsluta med ett illrött läppstift, allt medan jag medvetet rör mig nära dig. Lutar mina bröst mot dig, stryker rumpan vid din hand. Jag märker hur du tänder till igen och du rör vid mig när du kan; fångar nån av mina röda hårslingor snabbt och i smyg. Våra hjärnor har dansat länge och vi vet båda vad den andre är kapabel till, och det är hett, hett.

Fast det är något av en risk behöver jag lära känna dig fysiskt lite till, så jag vet hur att styra resten av kvällen, med de där andra aktörerna som är på väg in. Så jag drar upp klänningen och sätter mig gränsle över dig, lägger mina armar runt din nacke och vi möts i vår första kyss. Det är som att komma hem, att ha dina läppar mot mina, våra tungor i mjukt samspel.

Under trosan känner jag att du växer mot mig genom din korta kjol och string. Dina händer vandrar mot mina bröst och när du nyper i vårtorna stönar jag för att det är skönt, och för att jag vet att vi inte kommer att kunna gå så mycket längre, i alla fall i natt. Och den tanken gör mig en aning frustrerad, men det är vad det är.

Dina långa fransar kittlar mig på kinden när jag böjer ner huvudet för att kyssa dig på halsen. Du njuter och stryker dig mot mig med näsan, sniffar på mig som den hund du nu behöver förvandlas till. Du nafsar lite på mig, slickar och gnyr.
”Är du min duktige vovve nu?” Viskar jag till dig och du spetsar öronen, nickar ivrigt med huvudet och ser upp på mig med dina, stora blå ögon. Bedjande som efter leverpastej.
”Du har inte ångrat dig då?” Frågar jag.
Samtycke verkar vara en stor sak i den här bdsm-världen. Du svarar med att slicka mig med hela tungan över munnen och på näsan. Över hela ansiktet faktiskt. Och jag slickar dig försiktigt tillbaka för att inte förstöra mejken och jag känner att din kuk är fortsatt hård, och jag tänker, det är bra – vi förstår varann.

Jag kliver av dig och hämtar den illgröna maskeradperuken jag hittade på någon sunkig second hand. Du tittar skeptiskt på mig när jag trycker på dig den för att avsluta med att peta in din lugg och säger ”Voila”, när du är nog klar. Japp. Nu ser du ut som ett riktigt billigt luder.

Jag funderar ändå på om jag ska sticka in hundsvansen i stjärten på dig, för full både visuell och sexuell effekt, men vi har inte ens börjat än och jag misstänker att det blir en lång natt. Så jag spar ditt trånga hål en stund.

För mig är du trots allt fin där du ligger. Halsbandet med koppel och nitar är mest för utsmyckning, det är i själva verket linorna i händer och fötter som håller dig ordentligt fast i ett kors i den stora dubbelsängen. Kopplet runt halsen är visserligen också bundet, som om du stod utanför Konsum, men som sagt – mer som en effekt. Så att både du och de förhoppningsvis snart inte barnlösa, förstår din roll.

Om man kikar in under din korta kjol ser man den lilla trosan med den längtande kuken. Din nättopp smiter åt fint kring ditt rakade, blanka bröst, men lämnar ett glapp från naveln och ner till kjolskanten.

Jag vet att du inte bryr dig om någon tycker att du är snygg, men ur säljsynpunkt måste du ju ändå vara knullbar. Och det tycker jag verkligen att du är. Även i det där illröda läppstiftet som jag lagt i lager på lager, och som nu glänser i det skumma ljuset - och peruken då. Som får dig att se smaklös ut. Jag avslutar med att stoppa in öronproppar och sätta en ögonbindel löst på dig – vill inte förstöra sminket, och går iväg mot receptionen för att hämta Anja och Bella.
Milady och den fina Brommapappan lever ut hans mest skamfyllda begär: utlåning, sissyfication och breeding.

Added 13 feb 2021   Stories   #Man as bottom #Woman as top #Sissification/boyification #Lending #Blood #Woman as bottom #Bondage #Queening #Lactation / Adult breast feeding #Cuckold/Cuckquean #Shame play #Psychological dominance #Animal roleplay #breeding

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 28284  Report