Log inRegister
Ökenvärld

Part 1

Ökenvärldar
1.
Vi visste inte hur civilisationen hade gått under och inte ens riktigt när. Jag var lite över tjugo år nu och det hade hänt innan min tid. Hela världen gick i smutsbrunt och rost så det måste ha varit ett spektakulärt slut att se. Det var en tid för överlevare för alla andra dog och hur man överlevde berodde vad hur gärna man ville leva. Jag hade brottats med ödlor, skjutit folk i ryggen och lämnat vänner att falla ned från fallfärdiga gamla hus. Men jag levde då och så gjorde jag också nu även om jag började överväga om det verkligen var värt det.

Jag hade färdats med en liten karavan som sålde grödor med uppgift att hålla dom trygga. Om det funnits en tid när man inte trodde att tjejer kunde jobba som soldater så var det här inte den. Även för en legosoldat var jag kanske kort och inte vad man skulle kalla bred heller utan förlitade mig på mina ögon, öron och hjärna. Sedan kombinerade jag dom med mitt hybrid gevär som skickade en klump av vilken tung metall som helst genom nästan vad som helst med hyfsad precision i händerna på alla utom mig, i mina händer träffade den allt jag siktade på. Kom dom för nära så var jag också flink med mina kastknivar.

Vi hade närmat oss ett läger med vägpirater och säkra på att vi hade eldkraft nog så gick vi med på att byta med dom. Affärerna gick sedan lugnt till medan jag och en till höll koll på flankerna. En av piraterna, en stor man med en överdrivet stor blygkapsel som att han gömde en raket där under, släntrade fram till mig. I en värld baserat på överlevnad där resurserna var knappa fann det ingen egentlig valuta men vissa var universellt bytbara.
”Du får tjugo kristaller mot att du hjälper oss när vi stormar dom.” Kristaller användes av alla större civilisationer att driva den sköldteknologin som höll dom säkra och även en del andra överlevande teknologi.

Tjugo kristaller hade jag kunnat byta mot bättre utrustning, vatten för dagar och mat och kanske till och med ett rejält fordon.
Medan jag funderade på det så tittade jag mot deras läger och såg att dom var fem stycken utöver mannen jag pratade med. Om de anföll oss här och nu skulle jag antagligen hinna göra ned dom all förutsatt att dom sköt på karavanen och inte mig. Gissningsvis skulle jag och kanske en till klara sig men inte mycket mer.
”Hälften nu och försök inte blåsa mig, jag får alltid vad jag förtjänar,” hade jag svarat så full av självförtroende och så ytterst korkat formulerat.
Han hade kastat till mig en liten läderpåse och när jag verifierat dess innehåll öppnade jag utan förvarning eld mot mina egna. Mellan mig och piraterna hade dom inte en chans och hann inte ens skjuta tillbaka.

Jag laddade snabbt om vapnet och höll noga uppsikt över piraterna som alla stod avslappnade och tittade på mig. Med ena handen vinkade jag till dom att jag ville ha den andra delen av betalningen och när jag plötsligt hörde ett svagt skrapande bakom mig. Trots mina snabba reflexer hade jag inte ens hunnit vrida på huvudet innan jag träffades av något hårt i bakhuvudet.

2.
Sanden skavde obehagligt mot knäna när jag vaknade till och med ens insåg jag att jag inte bara var bunden jag var också helt naken och någon höll dessutom på att hårdhänt massera mina bröst. Jag försökte kasta mig undan från händerna men ett rep skar in lätt i min hals och höll mig kvar.
”Så, som du sade så ska du få vad du förtjänar.” Rösten kom bakifrån men jag kände igen den från honom jag pratat med och sedan hördes ett flertal skratt.
För att vara ett läger av den här storleken hade dom så lyxigt som en damm. Kanske inte vatten man skulle dricka men det gick att tvätta sig i. Tydligen så ville dom ha sina tillfångatagna kvinnor rena för dom tvättade mig så noga att jag nästan drunknade. Sedan leddes jag på ömma nakna fötter över den vassa stenen in i bunkern som tälten dolt ingången på. Trots förnedringen så var jag dock ändå vid liv och om jag bara spelade med och höll ned huvudet så skulle jag kanske tids nog få en chans att fly. Var jag uppkäftig och dum skulle dom bara ha så roligt dom kunde och sedan antagligen döda mig eller indirekt döda mig genom att binda fast mig ute.

Betonggolvet i gångarna ned under marken var sprucken men hade sopats hyggligt rena och jag fick bra fäste med mina torra fotsulor. Det tog inte lång tid innan dom stannade och visade in mig i vad dom kallade mitt framtida hem och knuffade sedan in mig i rummet. Som sådant var det inte mycket att se. Väggar, tak och golv i betong, hällor för att fästa kedjor, en tunna att utföra behov i och två madrasser att bli förnedrad och brutalt våldtagen på. Inte för att det var vad dom sade men jag hade levt länge nog i den här världen för att veta vad som väntade.

Mannen som lett mig ned sade sig ha hand om min hygien och med tanke på att jag var hårig som ett troll så var det hans första uppgift. Jag stålsatte mig för vad som antagligen skulle bli en ömmande intim rakning med vad han nu brukade raka huvudet med. Men tydligen hade han egna metoder som förvisso gick fortare i alla fall när det gällde arma och ben. Efter att ha rådbråkat mig lite för att jag skulle lyda vilket jag hade tänkt göra ändå så hade han bundit fast mig så att jag låg som ett stor kryss över de två madrasserna.
Redskapet med vilket han sedan avlägsnade håret från armhålorna, underarmarna och benen var som en liten eldkastare. Den brände inte huden som så men svedde den lätt och håret avlägsnades på ingen tid alls. Under mitt liv utanför fångenskap hade jag blivit knivhuggen, skjuten, misshandlad och vid ett tillfälle lite lätt torterad så jag var på inga sätt och vis smärtkänslig men till och med jag fick svårt att hålla masken när han började avlägsna mitt könshår. Tiden han sparat in med elden lade han istället på att mödosamt noggrant och ett och ett rycka ur håren med en pinnsett.

3.
Trots hans närgångna och likaså smärtsamma behandling gjorde han inget annat än det han sagt. Det var inget tafsande eller pillande vilket jag inte skulle kunna ha värjt mig mot om jag så ville. Utan han ryckte ut alla håren med rötterna och torkade sedan av det ömmande området med en trasa och gick därifrån och lämnade dörren på glänt. Tydligen hade mannen med den överdrivet stora blygdkapseln väntat utanför och kom in med ett strålande leende. Nu hade han inte kapseln på sig och av hans lem att döma hade den nog snarare haft det ganska trångt där inne.

Jag var förvisso ingen oskuld och ökenlandskap eller ej så hade jag haft mig en man eller två. Men inget av dom hade förberett mig för den växande tingesten jag hade svårt att slita blicken ifrån nu. Det var inte bara i kapseln den skulle ha det trångt utan garanterat i mig med. Då jag redan hade förlorat nästan allt och kunde offra lite värdighet för att komma undan vad som utan tvekan skulle göra ont så ömkade jag för honom och började be.
”Snälla, den där är på tok för stor för mig. Jag kan suga den och kommer med glädje svälja vad du sprutar i min mun. Du får vad du vill och hur du vill, jag kan vara din slav och passa upp på dig dygnet runt,” nästan snyftade jag medan jag lovade honom saker han rent tekniskt sett redan hade.
Dessvärre var han inte dum nog att gå på det dessvärre.

Efter ett kort förspel där han bet i mina bröstvårtor så hårt att jag inte kunde hålla tillbaka ett skrik och även fingrade mig hårt som för att förbereda för vad som komma skulle. Om det hade varit för att göra mig våt hade han inget för det då redan den beröringen gjorde ont. Sedan lade han sig över mig medan jag försökte samla mig och genomleva vad som skulle komma med någon värdighet i behåll. Efter att han bökat kuken till rätta mot hålet så lindade han båda händerna om min hals och kramade lätt till. Trycket i huvudet när blodet inte kom därifrån fick blicken att simma och sedan kändes det som att allt från midjan och ned exploderade.

Det var inga gradvis juckanden utan i ena sekunden tryckte han lätt mot öppningen och nästa så åkte livmodertappen på en kyss och han slog i botten. Hade jag kunnat dra i mig luft hade jag skrikit men istället öppnade jag och stängde munnen medan jag tittade in i hans kalla ögon medan tårar rann ned för mina kinder. Sedan släppte han taget och jag sög girigt i mig luft för att sedan skrika och gråta av smärta när han brutalt började knulla mig.

När han äntligen drog sig ur var jag hes av allt skrikande och svetten rann i floder ned för mitt ansikte. Han makade sig upp mot mig och runkade sedan besten över mitt ansikte medan han var noga med att möta min blick. Helt utpumpad var jag inte klar nog i huvudet att göra något annat än att blinka upp mot honom och försöka dra efter andan. En stor sträng av sperma träffade mig sedan över kinden och även lite på tungan och sedan runkade han ur sig tre sådana till och var noga med att jag fick dom i munnen.
Trots vad jag lovat innan var det här en ny smak för mig då ingen kommit i min mun förut men vad jag hört av mindre pryda vänninor så gillade män att komma där och smaken var inte så farlig hade man sagt mig. Jag var dessvärre inte böjd att hålla med om det sista och det var med stor ansträngning som jag inte kräktes när smaken spred sig i munnen och när jag sedan skulle svälja undan det så storknade jag nästan både två och tre gånger innan det var nere och stannade där.

4.
Innan han gick så var han snäll nog att släppa loss mig även om jag efter den omgången inte kunde göra annat än att rulla över på sidan och gny lätt. Vilken värdighet jag hade hoppats ha när han var klar var oklart men just då kändes det som att han tagit det mesta av den med sig ut. Efter att ha velat i flera minuter förde jag ned handen mellan benen för att finna att, ja, det fanns kvar en fitta där nere och, ja, precis som väntat gjorde minsta beröring jätteont. När jag sedan sneglade på fingrarna så fann jag föga förvånande att jag hade blod på dom.
När jag visats rummet hade jag trott att dom skulle bilda kö och sedan turas om men trots att tiden gick kom ingen annan in i rummet och jag slappnade av lite lätt och låg i min nakenhet och tyckte synd om mig själv tills jag somnade.

Självklart skulle jag inte bli helt lämnad i fred och jag väcktes några timmar senare av en smal och senig man med gula utstående tänder. Han var betydligt mer normalt hängd men skulle han tvinga sig in i fittan hade det knappast spelade någon roll då den redan var trasig och inte ens ett lillfinger omärkt kunde tryckas upp. Trots mitt sorgliga skick hade jag med största sannolikhet lätt kunnat döda honom med mina bara händer men med en låst dörr mellan mig och friheten skulle det knappast hjälpa mig utan bara leda till min död.

Med fast blick tittade jag på honom och väntade på att han skulle säga vad han ville. Föga förvånande behövde jag inte vänta länge och när han stoppade in sin inte allt för rena kuk i min mun fick jag kämpa för att inte bita av den och sedan skada honom bortom räddning. Han nyttjade inget våld utan kom med uppmuntrande ord vilket bara gjorde allt värre. Hade han tvingat in den hade det liksom med den andra blivit en akt gjord mot mig. När jag istället aktivt hjälpte till och noga sög av honom utan att han ens höjt en hand så var förnedringen total och när han sprutat i min mun och jag svalt undan det så klappade han mig på huvudet och gick.

Jag satt kvar på knä med mina runda och fasta bröst med de sargade bröstvårtorna styva av smärtan och den lätta kylan i rummet. Smaken av hans kuk och sats dröjande i munnen och värken som bultade upp mellan mina ben fick mig att undra om jag verkligen förtjänade det här och var det verkligen värt att utstå för att överleva.
Postapokalyptiskt, första person non consentual rape som gjode mig sjukt kåt när jag skrev den.

Added 18 feb 2021   Stories   #Woman as bottom #Physical dominance #Bondage #Psychological dominance #Biting #Pain #Service #Dirt/Saliromania #Weapons/militaria #Blood #Whipping/flogging #Shaving #Shame play #Wet

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 28319  Report