Log inRegister
Till min tjänst.


Du har blivit omhändertagen. Du har landat och återhämtat dina krafter. Du är redo för nya uppdrag. Du beordras i position. Sittande på knä med särade ben. Du skall alltid vara redo och tillgänglig. Överkroppen fälld framåt så att den vilar på golvet. Armarna under överkroppen riktade rakt framåt. Rumpan upp i luften så högt det går. Inspektion! Jag lägger ditt hår rätt så att det inte är i vägen. Knyter en ögonbindel om ditt huvud. Smeker försiktigt din nacke. Smeker din nacke hårdare och hårdare. Sätter lite tryck om din nacke. Detta för att markera vem det är som bestämmer. Vem som ger dig belöning och smärta. Smärtan ges för din skull till min glädje. Ett koppel kopplas till ditt halsband. Stållänkarna ligger längs din ryggrad ner till din stjärt och längs din stjärtskåra. De kalla länkarna smeker dina blygdläppar och sätts för ögonblicket fast med en klämma i clitoris. Det är en vacker syn. Dina stjärthalvor är redan svagt märkta av tidigare session. Några kraftiga slag med handflatan gör nytta. Du kvider och ger ljud ifrån dig som är ljud av smärta men också välmående. De mest sårbara ställena på dina skinkor får lite mera uppmärksamhet i form av kraftiga nyp. Omedelbar reaktion från dig. Jag hittade rätt ställe.

Lite olja som glidmedel får droppa ner i din stjärtskåra. Sakta rinna ner mot ditt anus. Oljan delar upp sig och rinner runt ringmuskeln för att fortsätta över mellan gården till öppningen på din fitta. Oljan blandas nu med din naturliga fukt som börjat sippra ut från dig. Ett par fingrar hämtar upp din fukt, smörjs ut lite mellan anus och fitta för att fingrarna sedan reser upp till din mun och du får suga rent fingrarna noggrant. Handen återvänder nu till din stjärt för att massera in oljan. Från din stjärtskåra och upp på dina halvmånar. Från stjärtskåran början vid korsryggen mot dess slut vid mellangården. Jag doppar fingrarna i olja för att massera in ditt anus och töja din passage. Omsorgsfullt och noggrant men försiktigt töjs ditt anus upp till storleken som krävs för att utvald plugg skall glida på plats. Pluggen smörjs in. Pluggen läggs mot ditt anus och börjar sakta att vidga din bakre öppning. Den glider lätt i början men stöter på motstånd. Ut igen för att börja ett nytt försök, sakta tills du vidgats tillräckligt för att du kan välkomna pluggen in i din kropp. Ett smycke som gör dig fin i positionen du ligger i.

Sista förberedelserna tar vid vilka är att boja upp dig. Fotbojor appliceras runt vristerna på dig och sätts samman med en länk som liknar ditt koppel. Länken är ca 3 dm lång så att du kan gå med korta steg. Jag lösgör ditt koppel från klämman som sitter i clitoris. Klämman har gjort sitt och clitoriskåpan är svagt irriterad röd. Jag använder kopplet för att få dig att resa dig upp. Du står nu upprätt med särade ben och armarna utsträckta rakt framåt. Dina armar bojas och även mellan dessa bojor sätts en länkkedja fast för att begränsa din rörlighet. Du står nu i all din prakt! Naken med hand och fotbojor, halsband med koppel. Du är till min belåtenhet.

Med mig som härförare hållandes ditt koppel går du ledd med korta steg efter mig. Vi går sakta ut genom ytterdörren, över gräsmattan till en glänta i skogen. Jag leder dig fram till en kraftig ek som står i gläntan. Länkarna i dina hand och fotbojor lossas tillfälligt. Du får instruktion att omfamna trädet. Då du står på lämpligt sätt och omfamnar trädet så fästes länkarna på dina bojor samman igen. Länkarna går från boja till boja runt trädet. Detta gör att du är fast, helt utlämnad till min makt. För att finjustera och fixera dig ytterligare så fastgörs du med ett rep som läggs i varv runt din midja och som runt trädet. Nu är du ett vackert och lämpligt mål för mina redskap.

Efter att beundrat din uppenbarelse på håll, vilket gjort dig både lugn och redo för behandlingen. Lugn då du vet att detta har du att underkasta sig, det är den behandling du vill ha. Redo då du genom förberedelserna hittills kunnat förbereda dig på att ha rätt fokus. Jag viskar i ditt öra att du kommer att få känna min vilja och mina redskap. Att det kommer att göra ont och märka dig och att du kommer älska varje minut av det.

Till sist så tar jag de utvalda piskorna för dagens session. Jag låter svansarna smeka din hals, rygg och bekanta sig med dina rundade skinkor. Din reaktion är tydlig och omedelbar. Dy ryser. Jag är nöjd.

Låt oss börja!
Fristående fortsättning på ”Cermonin”. En berättelse om det vackra i bdsm.

Added 24 feb 2021   Stories   #Woman as bottom #BDSM #Bondage #Spankings #Discipline #Psychological dominance #Naked vs. clothed #Physical dominance #Pain

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 28358  Report