Log inRegister
Va tyst!
Du vet när jag slutar ca. och du vet också vilken toalett på jobbet jag brukar använda samt gör mina uppdrag på, den nere i kulverten påväg till omklädningsrummen.

Jag får ett konstigt meddelande "se till att kissa innan du åker" men jag tänker inte så vidare värst mer på det utan går in av vana på den stora handikapptoaletten. Jag spolar, tvättar händerna, spritar och börjar öppna dörren men mina armbågar.

Du rusar emot mig som en orkan, det bara tjuter i mina öron av adrenalin när du med ett hårt grepp tar runt min hals och mun med dina händer som bär latex, sedan stänger och låser du dörren. Du pressar mig mot det kalla kaklet, så pass att mitt huvud drar i kaklet med en duns. Du sparkar isär min ben. Du har mössa, huva och stor svart jacka samt munskydd.

"Nu slyna, kommer jag ta bort min hand och då är du tyst förstår du det?" du viftar med en jaktkniv framför mig - jag nickar i panik och snyftar.

Sakta tar du bort handen och svart mascara har runnit längs mina kinder. Du sätter silvertejp för min mun och tejpar ihop mina händer på ryggen... Jag skakar av rädsla men en doft får mina sinnen att vakna till när du lutar dig förbi mig. Jag låser min blick i din och ser hur du ler bakom munskyddet. Jag blir så arg först! Sparkar och slår. Du tar då ett bestänt grepp om mina kinder, tvingar mig att kolla på dig "va tyst!"

Kniveggen känns som is mot min hals. Trots att jag nu vet vem du är så fryser jag av rädsla. Du skär helt utan ansträngning upp mina scrubs, pennor åker i golvet, stetoskop åker i golvet. Med två snabba rörelser skär du av mina bhband och delen mellan brösten. Kylan och rädslan gör mina bröst stenhårda, vårtorna lika så... Du smiskar emot brösten med bladet på kniven, aldrig har jag stått så still. Du rispar toppen av kniven mot mitt ena bröst, ett ilskt rött märke bildas omedelbart. Med en hand på min axel pressar du ner mig på knä.

I ett snabbt drag drar du bort tejpen för munnen. Det svider som eld!!! Jag svär lågt *smack en örfiö* du tar tag om mina kinder igen, spänner blicken i min och säger lugnt... "Shhh man svär inte"... Du öppnar min mun och jag känner smaken av latex. Sen trycker du sakta kuken i halsen på mig, mm för mm, förbi svalget. Du pressar mitt huvud emot dig och håller kniven med den andra mot kaklet. När du ser panik i mina ögon låter du mig andas... Tar ett grepp om min näsa... Och gör om det... Panik och jag får andas. Du du hör mig stöna så kan du inte hålla dig längre... Med mina händer på ryggen, och dina mot väggen börjar du knulla mig i halsen... Jag fräser och dreglar... Du ökar takten... Jag slås mot väggen... Du tar ett steg bakåt och runkar med de svarta handskarna som är helt kladdiga tills du sprutar ner hela mig... Ansikte, hår, glasögon, hals och ner mot brösten... För att markera makt smetar du ut det över mig. Du sänker masken. Hjälper mig upp och skär loss mig.

Sen tar du fram en handduk som du torkar ren mig med, mitt smink och hjälper mig ur de trasiga kläderna och ta på nya. Du kramar mig och pussar på mig och frågar vad jag vill äta...

Jag ler och svara chop chop.

Added 24 feb 2021   Stories   #Woman as bottom #Physical dominance #Fear Play #Psychological dominance #Knifeplay #Naked vs. clothed #Latex/rubber #Splosh/WAM #Tears #Role play

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 28360  Report