Log inRegister
Överraskningsögonblicket
....en fortsättning på Airam får en DM och Bi-Bi hjälper till

Förberedelsen.

Jag kom till Airams lägenhet redan vid tretiden. Hon hade skaffat fram sminkattiraljerna och jag hade med mig både en svans och lite läderremmar. När hon öppnade överraskade hon mej med att att bara öppna en springa på dörren där jag fick se se två pigga bruna ögon och kritvita ögonvitor med alldeles svart runt ögonen. Hon öppnade upp och släppte in mej i hallen. Guuud så söt, hon såg ut som en Panda, nej ingen jättepanda, en minipanda! Hon hade kompletterat ögonmålningen med vanlig svart mascara på sina långa ögonfransar, men inte nog med det. Hennes läppar var också tillfixade, mörkröda läppstiftsläppar med svart kontur, görsexigt men ingen överraskning, dem hade jag stiftat bekantskap med tidigare.

"Hej muffi", sa hon och gav mej en bamsekram
"Ja nu é det snart dax för ögonblicket", sa jag och kramade henne tillbaka, samtidigt som jag lyfte upp henne, hon är ju ändå nästan en halvmeter kortare än jag.

Ja ikväll var det dax för ögonblicket när Airam skulle få en DM, en dirty mummie. Min kompis Bi-Bi hade hittat en lämplig mammekandidat i Diana och ikväll skulle vi se om det blev en perfekt match. Vi var alla förväntansfulla, ja rent av lite kåta av spänning. Jag hade ju träffat Bi-Bi och Diana kvällen före...ja faktiskt hela natten före och var helt säker på att Diana iallafall uppfyllde kriteriet dirty. Med dem hade jag också förberett en plan att Diana skulle hålla sig gömd..och att hon gärna fick vara lite utklädd, maskerad som i Masked Singers, gärna till något djur....men hon slapp sjunga. När jag kom med Airam skulle hon hälsa på Bi-Bi men sedan bli tvungen att leta efter sin blivande DM. Å andra sidan hade jag en plan för att också överraska Bi-Bi och Diana.

Vi var kanske ett omaka par jag jättelång och gammal och hon ung och kort, men som DGD/LG passade vi ihop. Hon gillade att ha en dirty Grand daddy, en stilig sådan för kvällens högtidlighet klädd i mörk kostym och vit skjorta. Airam var barfota och bara insvept i en badhanduk, hon var fuktig i håret. Ja hur börjar vi förberedelserna, förvandlingen av den lilla söta.

Jo håret får vi börja med, hon fick sätta sig på en köksstol och jag började flätade hennes bruna vackra hår till en håååård fläta. Airams hår går ända ner till rumpan, men jag slutade fläta en bit innan och tog fram ett antal redan flätade tunna läderremmar som jag flätade in som en extension, nu hängde läderflätan ner en bit på golvet som en jättesvans...eller ett bra koppel att hålla vilddjuret i schack med. Vi hade nämligen bestämt oss för att Airam skulle vara förvandlad till en smidig panter när hon kom till Bi-Bis lägenhet.

"Är du beredd att bli förvandlad till en söt panter nu, lilla sötnos", frågade jag
"Äh kan vi inte kela lite först, jag är kåt. Du kan väl slicka mej, det var såååå gott" sa Airam
"Nähä du lilla gottegris, ögonblicket är inte inne än, ska du göra det skönt för dej får du allt göra det själv", sa jag som en sträng morfar.
Airam knöt sin lilla hand och sträckte ut långfingret och lät det försvinna in under badhanduken. Jag blev vrålkåt av att se henne pulla sig själv med sitt långfinger. Hon slöt sina pandaögon och njöt, oj så fint, jag smekte henne över kinden, halsen och axlarna. Det dröjde inte länge förrän hon kom i en söt skakande orgasm. Hon slog upp sina vackra ögon tittade bedjande på mej och sa:
"Förlåt muffi jag är en dirty little girl"
"Neeej inget förlåt, livet är till för att njuta, det var såååå fint", sa jag och fortsatte: "är du redo för förvandlingen nu då?"

Jag satte mej på köksstolen när Airam fick och hämtade kroppsfärgen och penseln. Hon ställde sig mellan mej och köksbänken och jag beordrade "tass upp". Hon satte upp sin högra fot i mitt knä, jag knöt upp badhandduken, drog av den och kastade den på en Anna köksstol. Den lilla sötsaken stod där helnaken så som hon skapats. Jag började måla hennes fots ovansida, vristerna, upp på vaderna, knäet. Sen bad jag henne vända sig och målade i knävecket och upp halvvägs på låret. Sen beordrade jag "tass upp" med nästa ben och gjorde om proceduren.

"Jaha så ser du ut i over-knee-boots", sa jag

Sötnosen fnissade och jag fortsatte måla låren och ljumskarna. Jag bad henne vända sig om och målade lårens baksida och hennes söta små stjärthalvor. Med en konstnärlig schvung drog jag penseln ner för ljumskarna och tvärs över snippskåran.

"Jaha så ser du ut om du har lågt skurna svarta tights, men halva snippan syns ju", sa jag.
Airam skrattade högt LOL och sa med glimten i ögat: "Muffi dum"

Jag fortsatte måla framsidan upp över hennes vassa fina höftben och vågrätt vid den smala midjan...."högt skuren midja" muttrade jag och fortsatte upp till hennes små söta tuttar.

"Nu får vi prata allvar du och jag, har svarta pantrar svarta snippor, tuttar och rumpor?"

Airam skuttade iväg och kom tillbaka med det mörkröda läppstiftet och stack det i handen på mej, och så sa hon:

"Röd snippa inuti, röd rumpglugg inuti och så bara tuttvårtorna röda"

Jag började med att sätta läppstiftet till bröstvårtorna, fyllde sen på med svart panterfärg runt om ända upp till halsen. Men hur målar man en snippa inuti med läppstift. Hon fick hoppa upp på diskbänken och med varsamma fingrar öppnade jag musslan. Airam blundade och stönade redan när jag gjorde det och ännu mer när jag lät läppstiftet löpa i skåran. "Oh my God" kved hon. Jag kände på hennes knä och lår, jo färgen hade torkat så hon fick lägga sig på knä på diskbänken med rumpan mot mej. Jag började med läppstiftet in i rumpan och fyllde sen på med svart färg mellan skinkorna i skrevet och hela vägen upp över rygg och hals. Sen avslutade jag med armar och händer, hon fick sista på knä på diskbänken och jag kunde måla fotsulorna och mellan tårna också. Det sista jag målade pantersvart var öronen och fram till tinningarna. Airam fick sitta som en liten sjöjungfru på diskbänken till den svarta färgen var torr.

"Nu är du torr", sa jag efter att ha känt på henne
"Nähä inte här" sa hon och pekade på sin mörkröda springa"
"Aja baja", sa jag
"Nä inte baja", sa hon
"Nu blir det panterträning, smyg som en panter så håller jag dig i hårflätan", sa jag.

Airam smög omkring panterlikt, hon gjorde det smidigt och vackert.
"Godkänt, men saknar du inte något", sa jag
Airam såg frågande på mej och skakade på huvudet. Då öppnade jag min bag och tog upp den svarta svansen.

"Vänd rumpan mot mej" sa jag och fortsatte "har du haft nått stort i rumpan någon gång, snopp, dildo..eller...?"
Den smidiga pantern skakade på huvudet, vände snällt rumpan mot mej och jag förde den torpedformade metallkulan mot rumphålet. Läppstiftet fungerade fint som glidmedel och med bara ett litet "aj" från Airam så ploppade svansen på plats.

Nu var det strax dax att åka, Airam hoppade i sina svarta boots, en svart latexregnkappa hängde beredd, liksom solglasögon, en svart schal och en keps. Jag knöt ihop svansen och hårflätan med en lös knut och hjälpte henne på med regnkappan. Schalen om huvudet, kepsen ovanpå det och sedan solglasögonen, händerna i fickorna. Airam var redo att möta granntanterna och andra på vår väg till bilen utan att de skulle få slag.

Jag tog med min bag, målarburk och pensel. Vi gick arm i arm till bilen och den svarta divan tog plats i passagerarsätet.

När vi kom fram i närheten av Bi-Bis lägenhet var det dax för sista förvandlingen, jag tog av Airam keps, solglasögon och schal. Med målarfärgen slutförde jag panterförvandlingen.
"Ska jag verkligen gå såhär från parkeringen fram till där hon bor?" undrade Airam oroligt.

Jag skakade på huvudet och såg lurig ut. Jag kände henne på kinden efter ett tag, färgen var torr. Då öppnade jag bagen och tog upp ett mellanting mellan Niqab och Nunnedok och trädde på Airams huvud.

"Nu är du redo för ögonblicket", sa jag och så steg vi ur bilen.

Det var en bra bit att gå genom centrala staden innan vi kom fram till Bi-Bis lägenhet. Folk vände sig om när de såg en elegant kostymklädd man med en konstig korsning mellan nunna, arabkvinna och en liten svartklädd smal supermodell. Jag slog portkoden, öppnade porten och vi gick upp till den våning där Bi-Bi bor.

"Nu är du panter" sa jag samtidigt som jag tog av henne nunnedoket, regnkappan och bootsen. Jag knöt isär hårflätan och svansen som gled ner på svalens klinkergolv. Jag greppade hårflätekopplet och Airam la sig på alla fyra.....ögonblicket är snart inne ....men först överraskningarna.

Jag ringde på. Bi-Bi kom och öppnade elegant klädd i en hellång klänning med guldbrokad. Den satt tajt om hennes lite beniga kropp. Hon hade guldläppstift, guldmålade naglar och mycket guldarmband rasslande runt armar och hals. Vi omfamnade varandra och jag fick en varm golden kiss av min goda kompis.
"Välkomna" sa hon
"Oj va vi knullade i natt", sa jag
"Ska vi snart göra igen", sa hon.

Överraskningen
Ja det var första överraskningen, den andra var när Bi-Bi såg det vilda djuret som jag hade i hårflätekopplet.
"Pantern Airam", sa jag som en presentation, Airam nosade på Bi-Bis ben.
"Guuud så söt, men är hon inte lite mager?" Sa Bi-Bi.
"Nä smidig", sa jag.

Vi gick in sida vid sida i hennes tjusiga lägenhet, smidiga pantern i kopplet smög tyst med. Såg vi ut som en mormor och morfar som var ute med hunden....nej inte riktigt...inte ens som en mormor och morfar som var ute med barnbarnet, så var det på sätt och vis som det var. Bi-Bi hade fått reda på att hon skulle bli mormor.

"Men var är överraskningen som ska bli Airams dirty mummy?", frågade jag.
"Ni får väl nosa upp henne", sa Bi-Bi.

Jag höll vilddjuret stramt i kopplet men det var hon som fick nosa efter sin mummy. Hon smög smidigt omkring i lägenheten från rum till rum. Vigt och panterlikt hoppade hon upp på soffor, kröp längs soffans ryggstöd, reste sig på bakbenen och nosade i garderober. Bi-Bi följde efter strax efter pantern och hennes husse.....nej jag menar muffi. Med ett skutt hoppade hon upp på den hjärtformade stora sängen, smög runt på täcket, nosade och kände något under täcket. Hon hoppade ner på golvet igen, nosade in under det tunga överkastet, fick in huvudet under det och slank in. Jag släppte kopplet och gick och ställde mig lite bakom Bi-Bi och greppade henne om axlarna. Så råkade jag titta ner, oj...överraskning! Den tjusiga guldbrokadklänningen var så tajt att den inte ens gick om hennes lilla rumpa utan var helt öppen i ett vidgande sprund från midjan och neråt. Hennes lilla stjärt glänste av guld och mitt emellan skinkorna glimmade en röd rubin.

Nu hände det saker under sängöverkastet, djuriska ljud, överkastet guppade och ljuden lät nästan som kärleksljud mellan djur som parar sig. Bi-Bi böjde sig fram greppade överkastet och drog av det. På gummilakanet låg den svarta pantern tätt omslingrad av....överraskning igen! Hmmmm, ja att det var Diana som hon var tätt omslingrad med, en kritvit Diana med stora svarta prickar. Ja i natten som gick hade hon gett mej och Bi-Bi en ko-misk uppvisning av sina stora mjölkstinna bröst, så ko låg nära till hands, men där bak stack det ut en typisk dalmatinersvans. Airam och hennes mummy grät så tårarna sprutade, deras rörelser var extatiskt erotiska, jag och Bi-Bi fick bevittna en het lesbisk scen som fick min kuk att hårdna. Jag drog diskret ner gylfen så att fången kunde slingra sig ut och resa sig upp mellan Bi-Bis smala lår. Jag kände hur hennes blygdläppar hängde som blöta ridåer strax under rubinen och min kuk gled in mellan ridåerna och in i grottan, samma hemtama grotta som för mindre än 12 timmar sedan. Det var en underbar känsla som stegrades ju hetare och extatiskare Dianas och Airams kär lek blev på sängen. När deras stönande blev till höga orgasmtjuten kunde jag inte hålla tillbaka längre utan sprutade min sats djupt in i Bi-Bi som svarade med en skvalande fontänorgasm som skvätte mot insidan av guldbrokadklänningen och ner på parkettgolvet. Plötsligt blev det alldeles lugnt i rummet. Jag märkte att det fanns en rad av knappar på Bi-Bis klänning mitt på ryggen, jag knäppte upp dem en efter en och klänningen föll i golvet. Bi-Bi stod naken som en golden girl bara iklädd sina guldsmycken, hon vände sig mot mej, hennes hängiga bröst var också guldmålade, jag fick ännu en guldkyss av hennes guldläppar.

"Titta så söta de är" sa jag och vände på så hon kunde se hur pantern och dalmatinermamman tittade på oss med sina stora bruna ögon. Nu såg jag att Dianas fylliga bröst var målade rosa som ljuvliga juver.....en dalmatiner med kogener.

Airam sträckte ut sina svarta armar...jag menar framtassar....och sa: "Kom mormor". Bi-Bi kastade sig i sängen och omfamnade dem, ännu ett ögonblick var inne men fler skulle komma.

Ögonblicket

Jag kände mej lite lätt fånig där jag stod fullt påklädd med en lätt guldfärgad kuk slokande ut ur gylfen. Min kostym var också lätt ruinerad, nej inte urinerad, av guldfärg. Bi-Bi och Airam omfamnade varandra och var snart inne i en het sexlek, min guldiga kuk reste sig och jag såg hur Dianas dalmatinerblick fokuserade min guldstatyett. Diana log och sa:

"Daddy, kom och ta mej, ge mej min andra vaccinationsspruta....då är det säkert att jag är din" Hon vände på sig, sköt rumpan i vädret, hennes dalmatinersvans sprätte upp på ryggen och en röd fuktig fitta gapade under svansen. Jag fick snabbt av mej de sista kläderna, hoppade upp i sängen och tog Diana djuriskt bakifrån. Hennes styva svans rullade mellan vår kroppar. Jag knullar som besatt. Jag tittar till vänster i sängen, Bi-Bi ligger på rygg och den lilla pantern står gränsle över henne, uppsida-down med svansen släpande mot mormors ansikte, jag ser hur kåtsafter droppar från Airams snippa ner i ansiktet på Bi-Bi. Panterns nos är djupt nere i den guldfärgade grottan där jag nyss la min första sats, jag ser Airams röda tunga djuriskt slicka henne. Bi-Bis kropp spänns och hon skriker samtidigt som en fontän sprutar upp framför Airams stora förvånade ögon....oj vilken övervakning tänker hon nog. Synen är obeskrivlig och min andra sats sprutar in i Diana......och ojojoj nu var det ögonblicket fullbordat. Alla fyra sjunker vi ihop som en stor köttig kladdig klump och ändå är där några av oss som är veganer. Vi kramas, våra kroppar byter inte bara kroppsvätskor utan byter också färg, snart är vi alla en blandning av svart, vitt, guld och mörkrött läppstift. Oj vilken orgie.

Bi-Bi frigör sig från köttberget och går ut i köket, men kommer strax tillbaka med en bricka med fyra glas och en magnumbutelj väl kyld champagne.
"Nu måste vi skåla för fullbordade ögonblick loch halleluja moments", säger hon och räcker oss vars ett glas. Vi sätter oss upp i sängen som om vi var på picknick, min pick nickar. Bi-Bi häller champagne i våra glas och hon tycker att vi ska skåla............men då.....
"Nä inte än, det stora ögonblicket har ju inte hänt än", säger Airam och ser ledsen ut
"Jamen vad menar du, lilla gumman" undrar Diana
"Ja vill att muffi ska ta min oskuld och göra mej gravid.....oxå" sa Airam

Nu var set min tur att vara lite uppfostrande:
"Men lilla söta panterunge, vi har ju bestämt att jag skall skydda dej och se till att du har det bra fram till du träffar den rätte"...sa jag klokt och vuxet.
"Men du är den rätte, ta mej nu, ta min oskuld låt ögonblicket ske nu" sa Airam, plutade med läpparna och såg olycklig ut.
"Vad säger ni kloka" säger jag med adress Diana och Bi-Bi. Tanken på att ta panterungen inför deras ögon får det att rycka i kuken.

Diana och Bi-Bi pratar nästan i mun på varandra, fnissar är kloka ibland och är kåta ibland. Å ena sidan å andra sidan.
"Eftersom Mark har sprutat två satser i oss redan ikväll och knullade oss flera gånger förra natten så är han nog rätt ofarlig och bra tömd på spermier" sa Bi-Bi
"Men han orkar nog inte", sa Diana
"Men hon är ju myndig och han är ju inte hennes riktiga muffi", sa Bi-Bi

Diskussionen Diana och Bi-Bi emellan fortsatte över våra huvuden. Jag kände en svart liten panterhand krama runt min guldpitt. Airam mimade "snälla" tittade på mej med sina bedjande ögon. Hennes ansikte närmade sig mitt. Vi kysstes och smekte varandra. Hennes smala svarta kropp med guldstänk var ljuvlig, hon smekte mej ner över mitt bröst, snart kände jag hennes djuriska varma andedräkt mot kuken och hur hennes läppar sög in min slickepinne, hennes slickepinne. Hon lyfte sitt ena ben över mej, sänkte sig ner och exponerade sin mörkröda snippa för mej. Hon sänkte snippan mot min näsa, gnuggade sin lilla klitta mot min näsa. Hennes kön dröp, det droppade ner salta goda droppar i min mun, vulvan öppnade sig för mej som en vulkan med glödande lava i. Hon kravlade framåt, pantersvansen släpade i mitt ansikte, jag reste mej över henne, trängde in i hennes som en panterhanne. Hon var öppen och villig, men trång, en klistrande känsla av blod omslöt min kuk. Jag hörde Bi-Bis och Dianas resonemang som i en dimma. Airam och jag knullade stilla och fint, vi njöt, vår puls stegrades och jag sköt....tredje gången gillt. Jag satte mej upp bakom panterungen, vi kelade. Min kuk var fortfarande inne i hennes snippa. Airam log så jag nästan dog. Vi pussades ännu mer. Vi var ett. Vi tror inte att Bi-Bi och Diana ens märkte att ögonblicket inträffade.

Jag och Airam sträckte oss efter våra champagneglas, lyfte sem och sa:
"Nu skålar vi !!!"





Added 13 may 2021   Stories  

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 29113  Report