Log inRegister
Duktig flicka
Sekunder kändes som minuter. Mina händer darrade okontrollerat där jag satt på knä i hallen, i kläder som inte skulle passa någon typ av normalt sammanhang. Jag rättade nervöst till min högra stayup som började glida ned för låret, och min blick vändes diskret mot vägguret några meter bort. En skarp ryckning i kopplet runt min hals, jag hade ju fått order om att sitta still och se framåt, mot dörren. Min herre satt avslappnat i fåtöljen vid min sida. Jag vände istället min blick mot honom, en skamsen och rädd blick som nog vittnade om att en del av min undrade om jag verkligen skulle klara av detta. Han lutade sig framåt och smekte mig ömt över håret. “Du ser fantastisk ut, det här kommer att gå jättebra. Se bara till att göra som de säger.”. Jag nickade underdånigt och fäste sedan ögonen på dörrklockan, jag visste att den kunde ringa när som helst och tanken gjorde att hela min verklighet tycktes vändas upp och ned.

Det var några dagar sedan jag fick veta att min herre hade gjort mig till viljes. Från början hade det bara varit en lös fantasti, något jag råkat flämta under ett särskilt hett tillfälle. “Jag vill att du lånar ut mig”. Jag hade känt hans lem hårdna i mig när jag yppat det, men jag fick inget gensvar. Jag trodde inte att han hade tagit mig på allvar, och hade i veckor därefter funnit mig själv genomvåt när jag tog på mig själv och drömde om att bli utnyttjad av andra. Jag blev överraskad och våldsamt rodnande den dag han berättade att han hade arbetat hårt för att försöka uppfylla min dröm. Han hade försiktigt hört sig för hos våra bekanta, och slutligen hittat en eller flera personer som skulle få använda mig. Han vägrade svara på frågan hur många eller vilka det rörde sig om. Det enda han berättade var att det var personer som förtjänade mig. Jag skämdes lite över att den gången han tog mig - efter att ha upplyst mig om sina planer - var jag våtare än jag varit någonsin tidigare.

Jag ryckte till och fick en sjunkande känsla i magen när det omisskännliga ljudet dånade i hallen. Jag var inte beredd, inte redo, och med panik i kroppen försökte jag skyla mig själv med de ack så darrande händerna. Det var meningslöst, jag visste ju det, det fanns alldeles för mycket blottad hud för att mina händer på något sätt skulle vara tillräckliga. Mina bröstvårtor syntes tydligt genom den BH min herre hade kommenderat mig att bära, en svart och ganska genomskinlig, med extra dekoration i form av accentuerande remmar ovanför den sammanhängande delen av tyget. Mina trosor i samma stil lämnade inte mycket till fantasin ens när jag satt med benen tätt ihoppressade. Återigen ryckte det i min hals, och jag hörde rasslandet av kedjan som var vant placerad i min herres hand. “Skärp dig, sätt dig ordentligt.”, sa han lugnt men med en pregnans som genast fick mig att lyda. Det skulle bli en prövande kväll ändå, utan att jag skulle behöva bli bestraffad för att ha varit olydig. Jag särade på mina knän igen och återupptog en rak men underdånig hållning. Accepterade i tysthet att det bara var att foga sig, och att jag fick skylla mig själv som faktiskt bett om det här.

Min herre reste sig upp, fortfarande med handen stadigt kring kedjan som kopplade mig till honom, och öppnade dörren. Han var fullt och propert påklädd, på ett sätt som skulle förmedla vem det var som egentligen hade makten. Jag noterade att fukt hade trängt igenom det tunna tyget på mina trosor på min fot, trots att jag hittills bara känt rädsla och nervositet lurade jag ingen att det inte var precis det här jag önskade mig mest av allt. Vätan tilltog när jag observerade att det inte var en eller två, utan tre män som klev in genom dörren in i vår hall. Jag vågade inte titta upp och se vilka de var, utan vände blicken ned i golvet och kände hur blossande röda mina kinder blev. Min herre hälsade alldagligt på personer jag utgick ifrån var personer vi båda kände, och jag var i total ovisshet om ifall de faktiskt märkte att jag satt där på knä, rodnande och nästintill naken. Tills jag hörde honom presentera mig för den smärre folksamlingen, och kände min haka pressas upp mot dagsljuset av två av hans fingrar.
Det här var män som jag hade träffat många gånger, umgåtts med på fester, skämtat och diskuterat viktiga samhällsfrågor med. Män som jag aldrig trott hade någon baktanke med sin gemytlighet, jag hade helt enkelt utgått ifrån att de tyckte att jag var en trevlig person att umgås med. Uppenbarligen var så inte helt och hållet fallet. Kanske hade min herre märkt det tydligare än jag. Bland dem fanns S, som vi inte känt särskilt länge men som jag i ett svagt ögonblick erkänt för min herre tyckte såg mycket bra ut. Tills alldeles nyligen hade han haft flickvän, och jag hade därför aldrig sett honom som en realistisk kavaljer i något sammanhang. Han hade svart, tjockt hår, och en ring i näsan. Han såg så otroligt snäll ut, något som ytterligare fick mig att undra varför han tackat ja till det här erbjudandet. Aldrig hade jag kunnat tänka att någon som han kunde upphetsas av tanken på att använda mig, i synnerhet inte med andra närvarande.
Vid hans sida stod P, en man som jag aldrig egentligen kunnat prata med, och som jag alltid tänkt hade en bristande social kompetens när det kom till kvinnor. Hans seriösa ansikte och kortfattade svar på alldagliga frågor hade aldrig inbjudit till fantasier, men något i hans hungriga blick på mina nästintill avklädda bröst sade mig att jag inte varit anständig nog i hans sällskap ens vid tidigare tillfällen.
Lite bakom P stod E, med händerna i fickorna. Den enda i sällskapet som faktiskt tidigare sett mig naken, och som visste hur man bäst tillfredsställde mig. Vi hade historia, och jag hade alltid funnit hans raka näsa och skarpt isblåa ögon otroligt attraktivt. Att min herre skulle bjuda in honom hade jag inte kunnat gissa i mina vildaste drömmar, och tanken på att det var någon mer här som visste hur man bäst använde mig var både betryggande och svindlande.

Männen tilläts titta ordentligt på mig där jag satt, min herre lät mig inte väja med blicken. Jag tvingades att se rakt på dem, med vad jag visste var en alldeles dimmig och längtande blick. Jag hade lika gärna kunnat skrika rakt ut att jag ville ha kuk, så tydligt var mitt kroppsspråk och mitt ansiktsuttryck. Som i ett töcken hörde jag svagt hur min herre utbytte artighetsfraser med våra bekanta, och tog sedan min hand i sin. Han tecknade mot vardagsrummet, och att jag skulle gå och sätta mig där istället. Jag misstänkte att det var nu han skulle gå igenom regelverket med de närvarande, regler för hur man fick och inte fick utnyttja mig. Vilka reglerna var hade han inte velat berätta för mig. Jag hörde hur kedjan kopplades bort från min hals, och på skakiga ben reste jag mig från min knäsittande position på golvet och gick med så mycket värdighet jag kunde uppbåda mot soffan. Jag fortsatte att höra deras röster på håll, och kunde urskilja att de ibland skrattade. De tycktes inte ha en tillstymmelse till nervositet i sig, medan hela jag skälvde vid undran om vad som skulle hända nu. Jag funderade över hur och var jag bäst skulle placera mig för att göra min herre nöjd. Till slut beslutade jag mig för att sitta med benen obekvämt brett isär i en fåtölj medan jag väntade. Jag kunde inte hejda mig utan att titta nedåt på mig själv, och kunde se hur det blanka svarta tyget över mitt kön glänste i det dämpade solljuset från fönstret. Jag visste att jag här och nu hade all möjlighet att fly upp på övervåningen och gömma mig om jag hade önskat, men den bultande sensationen i mitt underliv ville annorlunda. Jag tittade försiktigt höger om mig, och såg att min herre hade dukat upp vardagsrumsbordet med diverse verktyg. Handklovar i konstläder, en kort piska med remmar, en gagball. Jag rös.

Efter ett par minuter kom sällskapet in i rummet, och jag kände deras blickar fästa vid min kropp. Tydligen hade min herre informerat dem att de hade fritt spelrum att röra vid mig, för jag kände trevande händer och fingrar på olika ställen av min kropp. Jag blundade, något jag visste var förbjudet, men inte kunde låta bli. Jag skämdes för mycket över att bli betraktad i en så här utsatt position, tanken på att de kunde se hur våt jag var skrämde mig. Jag gnydde till när jag kände en hand i ett fast grepp om mitt hår som vände mitt ansikte uppåt. Jag öppnade motvilligt ögonen. Direkt ovanför mig stod E, som vanligt med en intensivt blå blick. “Dig trodde jag aldrig att jag skulle få knulla igen”, mumlade han fram, och jag såg att han klätt av sig på överkroppen. Den hand som inte var fäst i mitt hår trevade sig under min BH och nöp försiktigt i min styvnade bröstvårta. Jag kände min mun öppnas och en flämtning undslapp mina läppar. S hade satt sig på knä bredvid fåtöljen och jag kände hur han lystet smekte insidan av mitt lår. P stod en liten bit bort och betraktade scenen som höll på att utspela sig framför honom. Jag vände blicken ditåt och såg hur det börjat bukta i skrevet under både hans och min herres byxor. Min herre tycktes nöjd med mig hittills, och jag sökte hans blick för bekräftelse. Han log okynnigt mot mig, och kom sedan närmare. E släppte mitt hår.
Jag fick min herres ömma smekning över min kind, och blev uppmanad att demonstrera för de andra hur duktig jag var på att suga kuk. Han drog ned dragkedjan på sina byxor och hasade ned dem på golvet. Jag knäppte vant upp hans skjorta och plockade ut hans starkt erigerade lem ur kalsongerna. Jag kände doften av honom, en doft jag var van vid och som lugnade mitt flimrande hjärta. Jag började försiktigt slicka på toppen av honom, vätte ned honom med min saliv och lät läpparna sakta men vant sluta sig runt hans kuk. Det här visste jag att jag var bra på. Det dröjde inte länge förrän han inte kunde hejda sig, utan pressade mitt ansikte mot sig. Jag var beredd, och motstod impulsen att klökas, men kände hur min saliv rann ut via min underläpp och ned på mina bröst. Jag kände i hela kroppen hur de andra tittade på oss, på mig, och visste att de förväntade sig samma behandling.

Redan efter en kort stund i min mun släppte min herre mig, och kommenterade mig ned på knä på golvet igen. Vid det laget var det ingen i rummet som bar särskilt mycket kläder längre, och genom mitt upphetsade töcken kunde jag urskilja att männen vidrörde sig själva. Innan jag hann reagera kände jag E:s hårda lem pressas mot mina halvöppna läppar, och snabbt gapade jag tog tog emot hela hans kuk i min mun. Det förvånade mig inte att han var den som var först att ta för sig av mig, det var ju trots allt inte första gången för honom. Han stönade dämpat när jag öppnade mitt gomsegel för honom, och han kallade mig för en liten hora. Ordet gjorde som vanligt att kroppen frös till i välbehag, och den sanningen gjorde mig allt mer trygg med att stå på knä mitt i ett rum där flera män ville ha mig. Min herre hade satt sig bekvämt i en annan fåtölj och såg nöjt på medan jag tog hand om E. Jag kände distraherat hur någon bakom mig knäppte upp min BH, och upplevde den falla nedför mina axlar. Ett par händer slöts hungrigt kring mina bröst bakifrån, och jag gjorde mitt bästa för att inte bli slarvig i mitt sugande. Förnimmelsen av hur en av dessa händer, som jag utan att kunna titta efter misstänkte tillhörde S, sökte sig ned över min mage och under min troskant blev starkare än jag kunde förvänta mig. Min kropp ryckte ofrivilligt till när jag kände ett finger slinka mellan mina genomvåta blygdläppar och masserade min fitta. Jag lät undslippa ett stön, som jag hade längtat efter det här. Jag hörde S lättsamma röst bakom mig, han var uppenbart road över det faktum att jag hade lyckats våta ned mig så till den milda grad bara genom att se undergiven ut och suga kuk.

Hans beröring av mitt varma och drypande kön upphörde, och jag hörde hur något rasslade i bakgrunden. Ett fast grepp om mina armar som oömt fördes bakom min rygg. Först spände det runt min ena handled, och sedan den andra. Jag var nu helt oförmögen att röra mina armar eller händer, och jag var på så sätt nästan helt utlämnad till männen som befann sig på olika sidor om mig. E drog sig ur min mun och lämnade plats för S, som med stadig fattning runt min nacke pressade sig in i min mun. Hans kuk var betydligt större och längre än E:s, och jag kände ett visst mått av panik när han tryckte sig genom min mun och hela vägen ned i min strupe.
Efter en liten stund tycktes alla i rummet rörande överens om att mina trosor mest var ivägen, och jag observerade hur de krånglades av mig. P, som hittills stått och observerat med handen runt sitt alltjämt svällande kön, var desto mer nyfiken på andra delar av min kropp än på min mun. Det tycktes som att ingen var bekväm med att ta initiativet, men min herre reste sig upp och kommenderade mig bestämt att lägga mig på mage på golvet. “Jag vill att du svankar riktigt ordentligt nu, visa upp vad du har.”. Jag lydde, pressade upp min stjärt från golvet och var nu längre inte alls särskilt generad över att visa upp mig. Jag låg med kinden mot golvet, oförmögen att stötta upp med armarna, och insåg vilken eggande syn jag måste vara för den som bara ville ha en lydig liten slyna att använda som den vill. Jag väntade kallt med att nu äntligen få bli tagen, men det var uppenbarligen inte dags än.

En skarp och oförberedd smärta träffade min stjärt, och jag kunde inte hejda mig från att skrika till. P hade funnit sig tillrätta bakom mig med den korta piskan i handen. Jag blev varse att han inte visste särskilt mycket om min smärttolerans, och att han heller inte tycktes bry sig särskilt mycket om ifall det gjorde mig ont eller ej. Han slog oregelbundet, jag visste inte vilket intervall jag kunde förvänta mig och blev ständigt överraskad när min rumpa kändes allt mer svedd för varje slag han måttade mot mig med piskan. Synen av min förmodat alltjämt rodnande bak var tydligen precis vad E behövde, för han satte sig på knä framför mitt ansikte, och lyfte mitt huvud i håret igen. Våldsamt stötte han sin kuk gång på gång in i min mun, och förnimmelsen av att inte kunna dämpa honom med händerna var både obehaglig och otroligt upphetsande. Jag distraherades en aning från smärtan och hann nästan glömma att jag blev bestraffad för min slynighet, när jag kände två fingrar pressas in i mig bakifrån. Nästintill friktionsfritt, men hårt och djupt, och jag stönade så högt jag kunde med E:s hårda lem djupt nere i min hals. De hårda piskrappen mot min stjärt avtog inte, men de blev som omärkbara när jag samtidigt kände hur S samtidigt pressade fingrarna mot min främre slidvägg och jag märkte hur vätska började samlas i mitt underliv. Jag hann tänka att jag inte var långt från att spruta ned de båda männen bakom mig, när jag upplevde den varma och söta smaken av säd i min mun, samtidigt som E stönade högt. Jag hostade till, och han drog sig ur min mun. Jag hann inte svälja, och säden rann mellan mina läppar samtidigt som min fitta krampade och stötte ut en mindre flod av vätska över mina ben och fötter. Det svartnade för mina ögon.

När jag ett par sekunder senare återfick medvetandet var det inte längre fingrar som befann sig i mig, utan vad som verkade som P:s stenhårda kön. Mitt huvud hölls nu uppe av min herre, som tittade djupt in i mina ögon samtidigt som jag blev tagen hårt bakifrån. Han skakade missnöjd på huvudet, och förmanade mig för att inte ha svalt ordentligt. Med ett orubbligt grepp runt min strupe tvingade han med sina fingrar in den sperma som förspillts tillbaka in i min mun. Han släppte mig och jag svalde duktigt samtidigt som kan måttade en örfil mot min kind. “Du glömmer att du är mitt lilla sprutluder, och ett sprutluder sväljer. Eller hur?”. Jag nickade utmattat och erfor hur P drog sig ur min fitta, för att sekunder senare spruta sin varma säd över min mörbultade stjärt. Jag flämtade till, men hann inte återhämta mig förrän S tog tillfället i akt och trängde in i mig direkt därefter. Jag var fortfarande genomvåt, och kände nu förutom S bultande kön i mig också hur säd rann nedför min bak och ned på golvet. Min herre satt fortsatt på knä framför mig, och jag tog åter hans lem i munnen, nu med ömmande hals och ansträngd andhämtning. “Om du är riktigt duktig nu så låter jag dig spruta igen när vi är klara med dig.”. Tanken var minst sagt lockande, jag visste att jag behövde mer för att kunna känna mig riktigt använd. Jag gapade återigen och lät mig bli hårt munknullad av min herre, som nu helt uppenbart hade tröttnat på att bara se andra knulla hans lilla slyna.

S greppade hårt om mina höfter och stötte hårdare och hårdare in i mig. Förnimmelsen av att bli utnyttjad från två håll var omvälvande och berusande, och jag fann mig själv stöna högre än någonsin när S slutligen var färdig med min fitta och kom över mitt välanvända hål. Mitt huvud rycktes bakåt, och jag tvingades upp i på knä. “Det verkar som att man ska behöva tysta dig, vem tillät dig att skrika?”. Fortfarande med händerna fast bakom min rygg, lätt domnade av det tätt åtsittande handfängslet, spändes en rem runt mitt huvud, och en silikonboll pressades in mellan mina läppar. Det var svårt att andas, och de små stön som fortfarande desperat ville ur min kropp stoppades obarmhärtigt. Min herre drog mig upp på ostadiga fötter och lade mig på soffdivanen, med benen nedför kanten. Jag kände ett styng av smärta när hans kuk trängde in i mig, jag hade aldrig tagit emot såhär mycket under så kort tid. Det var nu ganska strävt inuti mig, när S säd blev till glidmedel. Han lyfte upp mina ben på hans axlar och knullade mig bestämt och fast, mina bröst låg blottande och rörde sig i takt med hans våldsamma stötande. Det dröjde inte länge förrän också han förärade mig med sin säd över mitt våta och svullna kön. Jag drog efter andan genom näsan, och min herres alltför vana fingrar behövde inte anstränga sig mycket för att jag återigen skulle känna de bekanta sammandragningarna i hela mellangärdet för att sedan tyst skrika ut min fontänorgasm, som hamnade över hans arm och på stora delar av golvet. Utmattad föll mitt huvud bakåt i soffan, och jag kände en mjuk kyss på min svettiga panna, och hörde min herres lite stolta röst som en smekning i själen.
“Duktig flicka.”.




Eftersom en del av er tyckte om den förra novellen så kommer här en annan jag skrev. Trevlig helg!

Added 17 sep 2021   Stories   #Man #Woman #BDSM #Woman as bottom

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 30177  Report