Log inRegister
Kära ni män 30+
~Detta gäller nödvändigtvis inte alla medlemmar av manligt kön. Följande uppmaning riktar sig till dig som vidhåller och praktiserar ett beteende i enlighet med det som nämns nedan - oavsett din könstillhörighet.~


Jag uppskattar verkligen er som tar er tid att kontakta mig, men vänligen placera mig INTE i - och delge mig INTE - era fantasier om jag inte uttryckligen ber om det! Respektera att jag inte uppskattar att ni tar er friheter att berätta för mig vem eller vad jag är enligt er och vad ni vill göra med mig och min kropp.

Varken jag eller min pojkvän uppskattar ett sådant beteende. Vid önskan om utlåning ska ni alltid fråga min pojkvän om lov innan ni kontaktar mig. Vill ni delge mig era fantasier, vänligen fråga och be om lov innan jag eller någon annan ofrivilligt sätts i sexuella sammanhang - oavsett om jag uttryckt eget intresse för särskilda kinks i min profil.

Och till er som trots detta inte förstår vikten av att respektera mina - såväl som andras - kontaktönskemål: dessa oönskade sexuella inviter kan enligt svensk lag klassas som brottsliga handlingar. Tänk efter både en och två gånger innan så kan vi alla bidra till ett trevligare klimat och tryggare community.

Added 3 oct 2021   Debate articles regarding sexuality and identity   #Voyeurism #Age difference #Lending #BDSM #Self experienced #Man #Woman #Woman as bottom

You cannot see or post comments since you are not logged in.