Log inRegister
Besök till Stockholm
Weekendresa till Stockholm med J.

Du sitter på flyget till Stockholm och läser din bok. Du hamnar läsa samma mening om och om igen. Du kan inte koncentrera dig på boken alls, dina tankar styrs till veckoslutet. Du är ivrig, men också nervös. Jag har lovat skämma bort dig, men du undrar vad allt jag har planerat. Jag har låtit dig förstå att överraskningar väntar dig. Vi har bara pratat om, men ännu inte levt ut BDSM-världen tillsammans så att du inte är säker på vad allt det kan innebära. Du litar på mig, men är osäker på vad du vill uppleva, vad som känns ok och vad är för mycket.

Du minns att jag har sagt att du ska fylla i en lista på saker och aktiviteter du godkänner eller inte godkänner, men du har inte gjort det än. Det är lite problematiskt för oss båda. Du vet inte vad allt kan vänta dig och jag vet inte var dina gränser finns, eller vad du önskar att bemöta.

Du bestämmer att öppna din dator och svara på listan. Du sitter med datorn i famnen och försöker vända dig bort så att grannen inte ser din skärm. Dina händer darrar lindrigt när du bläddrar igenom listan. Du rodnar lite när du inser vad allt tänkbart folk gillar och håller på med. Det mesta är ok för dig, några grejer ifrågasätter du medan vissa få får dig att känna obehag.

Gillar han allt detta?!? Är han såhär jävla pervers? Du blir nästan upprörd tills du kommer ihåg vad jag har sagt om listan. Att det inte är min önskelista om allt jag gillar, utan en generell lista på saker som vissa kan involvera i sina sessioner. Och att du kanske gillar sånt som jag inte är tänd på men när jag vet det, kan jag uppfylla dina önskemål så länge de inte går över mina gränser. Jo, jag har också gränser.

Du känner dig lugnare senast när du inser att det finns flera svars alternativ:

A)Nyfiken på att diskutera eller testa
B)Kan leva med
C)Njuter av
D)Livsstil (vill inte leva utan)
E)Kommer inte i frågan

Du kommer igång och märker att du hastigt prickar av mellan alla fem kategorier och lugnar dig ännu mer. När jag fått listan, vet jag vad jag kan, skall och inte skall göra. För dig fungerar det som en meny där du beställer förrätt, huvudrätt, efterrätt och dryckerna. För mig fungerar det som ett sjökort. Var finns farleden, var vågar man ta sig utanför och var finns grynnorna man skall definitivt undvika. Just det. Nu förstår du vad jag menar med att det är faktiskt du som har kontroll över det hela, med hjälp av listan. Min uppgift är att segla båten tryggt i hamn men längs den finaste rutten, där de vackraste öarna finns. Att fylla dina önskemål och undvika grynnor, saker som är ”hard limits” för dig.

Längst ner på blanketten frågas ditt stopp ord. ”Stopp ordet är ett ord ug:n delar med den Dominanta innan sessionen börjar. Det skall vara ett ord som ug:n inte i misstag släpper, ett ord som på inget sätt relaterar till sessionen. När ug:n släpper ordet, avbryts sessionen genast”. Som en dead man´s switch, (nödstoppen på en motorbåt) som kopplas till föraren som stänger av motorn omgående när pluggen lämnar basen.

Trafikljus. ”Om den Dominanta under sessionen frågar om han kan fortsätta med det han gör, sätta mera tryck eller ta hårdare tag, kan UG:n svara enligt trafikljusets färger. Grönt år ok, fortsätt, vill ha mera. Orange betyder att UG:n närmar sig gränsen, ta det lugnt och rött betyder att lätta på eller sluta. Rött betyder ändå inte att hela sessionen avbryts utan endast det den Dominanta håller på med. Stopp ordet däremot avbryter slutligen hela sessionen för dagen”.

Flyget landar och du söker dig till Arlanda Expressen. Vid T-Centralen byter du till tunnelbanan och tar dig till Gamla Stan. Från tunnelbanan är det bara 300 meter till Lilla Nygatan Victory Hotel. Du tar dig till receptionen och säger vid incheckningen att du gör sällskap till mig. Du blir väl bemött och får nyckeln till rummet. Nu blir du nervös. Vägen upp till översta våningen känns räcka en evighet. Hissen är långsam men samtidigt åker den för fort tycker du. Rummet, nr. 46, heter Kapten Karlsson. Alla rum på Victory har ett namn enligt någon gammal sjökapten.

Du ställer dig bakom dörren och harklar. Försiktigt knackar du på dörren och väntar att jag öppnar dörren och tar emot dig. Ingenting händer. Dörren öppnas inte. Du knackar på nytt, lite modigare denna gång. Efter en stunds väntande sätter du nyckeln i låset med darrande händer och öppnar dörren. Ett trevligt inrett rum öppnar sig framför dig. Du stiger in och inser att rummet är obebodd. Var är han? Du tittar omkring dig och beundrar de fina marina antikviteterna som dekorerar rummet. Mörkblåa tunga sammetsgardiner, en mjuk heltäckande matta, en maffig säng och en mjuk fåtölj. Ett stort skrivbord står framför fönstret.

Du hittar kuvertet på skrivbordet. På kuvertet står det ”J”. Du tar den i handen och känner doften av min parfym, Chanel Allure Homme Sport. Du öppnar kuvertet och drar ut pappret. ”Bistro Rolf de Maré, Drottningsgatan 15. Klockan 13.00. // -J-”.

Klockan är bara lite över elva. Du bestämmer att ta dig en promenad runt Gamla stan innan du tar dig till Bistrot. När du är på väg ut, ser du ett till kuvert vid dörren. ”J”. Du öppnar kuvertet och börjar läsa;

”Ta ett bad. Du skall vara len och fin rakad. I garderoben finns det du skall klä dig i. Nagellack och läppglans finns i badrumslådan”.

Äsch, det om promenaden tänker du och börjar tappa vatten i badkaret. Medan du väntar på badet, tittar du in i garderoben. Du hittar tre paket, fint omslagna i lyxigt papper. Du flyttar dem på sängen och öppnar ett efter ett. I det största paketet hittar du ett par snygga, svarta stövlar. Skinnet är mjukt och blänker vackert. Klackarna är lagom höga, kanske 7-8 cm uppskattar du. Följande paket innehåller en klänning i mörkblå siden och en stor silkesscarf i ljusblått och en mindre i samma färg.

Det sista paketet är mindre. Du öppnar den försiktigt. I paketet finns vackra, ganska oskyldiga underkläder, Rosessence från Aubade, i puder blått och Wolfords Satin Touch stay up´s i Admiral Blue.

Efter badet fixar du håret och lackar naglarna. Klänningen sitter väl och du knyter större scarfen runt midjan som ett bälte. Den mindre knyter du runt halsen. Symbolik. Alltid vill han att någonting skall finnas runt halsen, tänker du och ler när du tittar i spegeln. När du fått strumporna och stövlarna på, kollar du dig själv ännu i spegeln. Du känner dig stilig och elegant. Du hade fasat att jag hade valt någonting mera vågat som du skulle kanske känna dig obekväm i.

Klockan 12.59 stiger du in i restaurangen. Jag ser dig i dörröppningen och kommer och tar emot dig. Jag sätter min hand lätt på din midja och vi byter kindpussar – som man skall göra i Stockholm. Jag är klädd i en enfärgad mörk blå kostym, en vit skjorta med manschettknappar och svarta skor.

Vi har en trevlig, okomplicerad diskussion under lunchen med mycket skratt. Det känns jätte trevligt att få njuta av ditt sällskap – äntligen på tumanhand. Att vara bortrest ger en extra krydda till det hela. När jag tagit hand om notan, berättar jag att jag har en bokning och biljetter till kvällens Mamma Mia! The Party. I biljetterna ingår showen, drinkar och mat – all inclusive. Du blir glad och tycker om planen. Men. Före det skall vi shoppa lite.

Längre upp på Drottningsgatan finns butiken en butik som passar i temat. Vi promenerar dit och stiger in. Butikens ägarinna hälsar oss välkomna och frågar om hon kan hjälpa med något. Jag tackar artigt och säger någonting om källaren. Du tittar förvånad omkring. Massor med färggranna, konstiga plagg, plymer, skor, stövlar och accessoirer i cyber punk stil. Vad i världen gör vi här undrar du? Jag tar dig i handen och leder dig ner för trappan. Spiraltrappan är smal och lång. Vi kommer ner till källarvåningen, där stämningen är annan. Läder, lack, latex, korsetter och dramatiska klänningar från tider tillbaka.

Källaren är stor. Det finns kläder och outfits i tre-fyra rum. Vi går runt och tittar och jag plockar med bl.a. en kjol, ett par byxor, en korsett och ett par lår höga stövlar, största delen i blankt lack. Och ännu en fodralklänning i svart läder.

Jag leder dig vidare till provhytten och för att du skall prova kläderna. Du rodnar och känner dig nervös, lite obekväm, men inser att det är onödigt att säga emot. Efter en stund och några till plagg och storlekar är vi klara. Vi tar oss upp till gatunivån och betalar uppköpet. När vi igen är ute på gatan känner du en viss lättnad. Butiken var enligt dina tankar på gränsen till lite för porrig och ”förbjudet”, men samtidigt spännande i sin mystiska, sexiga atmosfär. Lacket kändes egentligen ganska skönt mot huden och såg lite tufft ut. Och definitivt sexigt också. När du igen känner dig annars lugnare, inser du att du är upphetsad. Saliven i munnen känns på något sätt tjockare, pulsen slår hårdare och du är fuktig mellan benen.
Vi sätter oss ner på cafét. Du beställer en cappuccino och jag en espresso. Du är helt klart förbryllad ännu av vår shopping och aningen ofokuserad. Jag tittar på dig och konstaterar för mig själv att gud vad du är snygg. Du är glad, sprallig och ser samtidigt så oskyldig men sensuell ut. Jag följer dina pigga ögon och dina vackra läppar när du pratar. Klänningen sitter fint på dig och scarfen framhäver ditt ansikte på ett fint sätt.

Dags för ett uppdrag. Jag sänker min röst och säger: ”J, lyssna. Nu skall du på damernas. Och när du återvänder, skall du lämna över dina trosor till mig”. Jaha, tänker du och skrattar lite besvärat. Du harklar med ett blygt leende på läpparna när rodnaden färger ditt ansikte, stiger upp och försvinner till caféts bakre del.

Du ler besvärat när du kommer från toaletten. Du kommer direkt till mig och sträcker ut handen. Jag tittar en stund i dina ögon innan jag räcker ut min hand. De är fuktiga. Jag gissade. Jag tar all tid på mig när jag viker dem och stoppar dem i kavajens bröstficka. Alltså i den som är på utsidan av kavajen. Den som råkar titta på min bröstficka ser nog direkt att det inte är en duk jag har där. Man brukar inte ha spetsdukar i kavajfickan. Jag tittar på dig och skrattar högt, lite roligt påhittat tycker jag. Du fnyser glatt och skakar på huvudet.

Jag ber dig sätta dig bredvid mig på den röda konstläder soffan. En millisekund innan din bak träffar bänken, lättar jag klänningens fåll på baksidan. När du sätter dig bar på soffan, hoppar du till en aning när könet möter den svala ytan. ”Jaha, är vi klara att gå vi vidare?” frågar jag. När du stiger upp, tycker jag se mig en liten fuktig fläck på soffans yta. Perfekt.

Vi börjar promenera mot hotellet. Jag stannar utanför en erotisk butiken. En sex shop som funnits sedan 2005. Deras målgrupp är kvinnor i huvudsaken så utbudet är därefter. Jag ber jag dig vänta utanför när jag går in. Du står på gatan och tittar på folk som går förbi. Två kvinnor skrattar högt, en kille i en för liten kostym åker förbi på en el-spark och pratar högt i telefonen. En stilig äldre dam med sin lilla pudel och två glada gubbar som helt klart varit på en lång lunch. Du gillar hur det pulserar i Stockholm, det är något mera av en metropolstämning än hemma. Du känner hur den varma försommarvinden virvlar runt. Den hittar sin väg in under din klänning och försöker lyfta upp dess fåll. Den varma vinden smeker dig skönt mellan benen och din lena, rakade fitta.

Du undrar vad jag riktigt gör i butiken. Det du har upplevt tidigare idag gör att alla dina sinnen är vakna. Du har ändå svårt att samla dina tankar och är kanske lite ofokuserad. Och våt. Du känner dig glad och ja, på något sätt bekymmerfri och lycklig. Du trivs med mig och gillar mina små överraskningar fast de kan kännas lite obekväma tidvis.

Du lutar ryggen mot väggen när jag kommer ut ur affären. Jag tar tag i din haka och kysser dig hungrigt. Jag trycker dig mjukt mot väggen och flyttar handen framför dina ögon. Min andra hand söker sig hastigt under din klänning, mellan dina ben. Du reagerar med att böja knän och sära en aning på benen. Du känner min hand på ditt kön och någonting som hastigt händer mellan dina ben. Det glider någonting svalt in i din slida. Det är inte min hand inser du och drar huvudet bakåt och tittar först omkring dig och sedan lite argsint på mig.

”Vad fan gjorde du?” frågar du irriterad. ”Geishakulor, svarar jag glatt. Du ska hålla dem inne tills vi är tillbaka på hotellet”. Ditt min och blick berättar att du inte genast riktigt förstod vad jag just sa. Du tittar misstroget på mig. Att du skall gå två-tre kilometer i högklackade stövlar, i en klänning och utan trosor med två geishakulor in i vaginan! Jag tar dig i handen och säger bekymmerslöst: ”Nåja! Och så gick vi!” och börjar promenera mot Gamla Stan.

Jag går raskt och får nästan dra dig efter mig. Efter en stund vänjer du dig lite vid de 22 gr tunga stålkulorna. Du rätar till hållningen och konstaterar att det är inte egentligen alls så farligt det här. Om en stund är du mera avslappnad och börjar njuta av känslan. Du känner dig sexig och kåt. Dessutom tycker du att det är lite roligt med vår hemlighet. Du bestämmer att du inte längre försöker luska ut hur resten av dagen kommer att fortsätta. Omöjligt att läsa mina tankar, inser du.

Jag följer dig till rummet. Efter att jag stängd dörren efter oss, kysser jag dig ömt. ”Duktig”. ”Böj dig framåt.” Du lutar mot skrivbordet med dina armbågar och tittar ut genom fönstret utan att egentligen se något. Jag lyfter din klänning så att baken blir bar. Jag smeker dina skinkor lätt med min hand tills du rycker till när min handflata landar på den högra. Inte jättehårt men bestämd. Smället skickar en endorfinrusning genom din kropp som omedelbart leder till att du blir helt våt. Jag upprepar några gånger. Du känner hur jag drar ut geishakulorna sakta. Du gillar hur det känns. Jag går ner på knä bakom dig och trycker läpparna mot din mus. Min tunga slickar dig upp och ner, höger till vänster, runt i cirklar och in mellan dina läppar. Du börjar stöna när Jag låter tungan dansa på din klitoris. Jag älskar att höra dig njuta. Det gör mig villa ha dig mera och mera, ge dig ytterligare njutning. Du smakar gudomligt.

Jag reser mig och tar tag i din midja med båda händerna. Min hårda kuk hittar sin väg in mellan dina läppar. Ollonet sjunker in och stannar. Det ögonblicket när jag kommer in mellan dina läppar ger en rusning genom kroppen. Du är så mjuk, varm och skön, åh Gud!

Geishakulorna har gjort sitt. Dina vaginala muskler är på alerten och energiska. Du spänner dig runt mig när jag kommer djupare in i dig. Dagen har hittills varit lika upphetsande för mig, som det varit för dig. Jag älskar leken, överraskningar och hur du reagerar till de oväntade vändningarna jag planerat. Jag önskar att tiden skulle stanna när jag är inne i dig. Du är den sexigaste och hetaste som finns. Vi är ett - känslan är obeskrivlig. Jag drar mig ut ur dig en stund för att lugna ner min kuk. Den börjar vara nära till att explodera.

Jag tar tag i dina händer, drar dem bakom din rygg och håller i dem när jag på nytt styr kuken in i din fitta. Du stönar och jag flämtar när kuken åker av och an i din slida. Igen drar jag ut mig och vänder om dig. Jag vill att du ser mig på när jag kommer. Du lutar dig mot bordet, sätter händerna runt min nacke och lyfter benet runt min midja. Jag tittar dig djupt in i ögonen när jag knullar dig tills jag inte längre kan hålla orgasmen tillbaka. Du hör och ser hur orgasmen når mig. Du ser det i mitt ansikte, i mina ögon. Du känner hur jag börjar darra när första vågen slår. ”Åååhhh, J, Gud så du är skön, ååååh, nu…”. Du känner hur jag kommer sprutande in i dig. Det känns som att jag pumpar litervis vätska i dig. Jag lägger mig på dig och vi vilar en stund på bordet tills andningen lugnar sig. Jag reser mig och hjälper dig upp. Jag tar dig i min famn när vi kyssas. Jag är lycklig.

Jag gräver i shoppingväskorna och tar fram den svarta, veckade lack kjolen från butiken tidigare idag. Den räcker till ungefär fem centimeter ovanför knän när du står. I en annan påse hittar jag ett par snygga mönstrade, stay-up´s. Före lunchen köpte jag en fin topp åt dig. Den är i halvtjockt bronsfärgat silke med långa ärmar och en polo krage. ”Här. Det här ska du ha på dig på kvällen med dina nya stövlar. Inga underkläder. Taxin kommer 18.45, jag hämtar dig från rummet lite före.” Du säger ingenting när jag lämnar rummet, men undrar vart jag tar vägen, och var mina saker finns. Du klär av dig klänningen och underkläderna och kastar dig på sängen.

Du vaknar till att någon knackar på dörren. Hjärtat bultar – vad är klockan, är han här redan?!? Du sveper hotellets morgonrock runt dig och öppnar dörren försiktigt. Tur, det var en servitris som kommer med en halva storleks champagneflaska och några tapas. Du släpper in henne i rummet och hon lägger brickan på skrivbordet. Hon lägger märke till våra uppköp som ligger på sängen och geishakulorna på golvet ”Snyggt” säger hon när hon lyfter på ögonbrynen, nickar på huvudet och kastar ett brett leende till dig när hon går mot dörren. Du blir generad och ordet fastnar halvvägs i halsen när du ska tacka henne. Hon gissar vad grejen är. Under mina många tidigare besök på Victory har hon sett BDSM och fetisch relaterade böcker i mitt rum. Hon vet att du är i mitt sällskap. Hon anar att någonting är på G mellan oss.

18.40 knackar jag på dörren. Du är nyduschad, lätt sminkad och färdigt klädd. Jag stannar vid dörren och beundrar dig. Du knappt hör när jag viskar ”Gudinna” för mig själv. Du ser fantastisk ut. kombinationen av lack och silke är mycket elegant med en ur sexig twist. Porrigt kunde någon tycka, men eftersom lack och andra högblanka material har synats mer och mer i gatubilden de senaste åren, känns det ändå inte vulgärt.

Jag kommer in i rummet och ger dig en kyss. Jag skulle villa ta dig här och nu, men taxin kommer snart. Jag låter handen glida ner från din kind, över ena bröstet och via midjan bak på rumpan. Känslan och synen av silke och lack får mig att sucka djupt. Gudinna.

”Trosor?” Nej, svarar du. ”Bra. En sak innan vi åker, stäng ögonen.” Du börjar skratta, jaha, vad hittar han nu på då?, tänker du. ”Ta tag i min axel”. När jag känner din hand på min axel, sänker jag mig på knä. Jag klappar dig på vaden och säger att du skall lyfta upp foten. Du stöder dig på min axel och gör som jag säger. Du känner nånting runt vristen. ”Andra” säger jag, och du lättar på andra foten. Du känner att jag drar någonting uppåt, trosor? Men jag skulle ju inte ha trosor! Vad yrar han riktigt?, tänker du.

Omsorgsfullt klär jag faktiskt ett par trosor på dig. Du märker att något känns annorlunda än vanliga trosor. Någon sorts stringtrosor jo, men du känner någonting på framsidan som du inte tidigare ha gjort. ”Sådär, färdigt att åka. Du kan öppna ögonen så går vi”. Du hör på min röst att jag är nöjd, även glad. Jag öppnar dörren och visar med handen att du får gå. När du går mot hissen känner du hur det gnids lätt mot blygden. Inte obehagligt, men ovanligt.

I taxin glömmer du bort hela grejen och vi har en trevlig diskussion om skärgården och stället dit man vill segla. Sommaren är just här och segling blir aktuellt igen. Jag har lovat bjuda dig både på en seglats, samt till min sommarvilla i skärgården. Vi konstaterar att det är roligt att vi delar intressen för skärgårdslivet och segling. Vi drömmer oss bort när vi fantiserar om att någon gång bo året om i skärgården. Ett litet problem är att vi är båda gifta på var sitt håll och har familj. Båda vet att vi skulle fungera bra ihop, men hur man löser det i praktiken är ännu oklart. Låt oss lära mera om varandra och försäkra oss om det vi vill när vi blir ”vuxna”.

Vi kommer fram till Gröna Lund. En hel del människor är på väg in dit vi också skall. Taxin lämnar oss framför entrén och jag springer runt bilen för att öppna bildörren för dig. Vi går in och blir visade till bords. Omgivningen är som direkt från Grekland. En äkta grekisk paradisö. Vi skålar med varandra och konstaterar att vi är jättehungriga båda två. Showen börjar med bekanta Abba-låtar och folk omkring är i full fjong med att dansa och sjunga med.

Servitrisen kommer med våra förrätter och frågar dig om du redan har bestämt vad du vill ha till huvudrätt. I samma ögonblick du öppnar din mun för att svara, känns det som en blixt skulle slå dig på klittan. Du viker dig framåt som du skulle ha fått en ordentlig magkramp. Herregud – vad händer?!? Det var inte en blixt utan någonting som vibrerar mot din klitoris. Servitrisen tittar först på dig, sen på mig och sen igen på dig när hon frågar om allt är okej? ”Jo” får du sagt och harklar dig. Jag ber servitrisen komma tillbaka om en stund och tittar på dig med ett leende på läpparna. ”Är det skönt?” frågar jag. Jag ser hur din bröstkorg rör sig i andningens takt, snabbare och snabbare. ”Djuuuh, men vad är det? Hur får jag det att sluta?” I samma ögonblick du frågar, slutar det att vibrera. Jag sätter en liten dosa på bordet. Du tittar på den och sedan på mig. ”Du har underbyxor med en klitorisvibrator i och det här är fjärrkontrollen. Du tänker räcka ut handen och ta den, men jag hinner först. ”Ajjjabaja, den är min”, säger jag och tar den. Jag önskar smaklig måltid och vi smakar på förrätten. Grillade scampin med vitlöksaioli på salladsbädd, jätte gott. Jag höjer vinglaset för att skåla med dig. I det ögonblicket du för glaset till läpparna för att ta en klunk kör vibratorn igång igen. Du samlar dig lite snabbare denna gång och är betydligt lugnare nu när du vet vad det är.

Jag älskar att titta på dig när du är upphetsad. Dina kinder blir röda, dina vackra läppar blir fylligare och dina bröstvårtor växer och blir styva. Dom pekar ut under din silkesblus mycket synligt. Din andning blir tätare och du får hålla dig ifrån att stöna högt. ”You look like sex on legs” säger jag till dig och tar en klunk. Jag ökar vibratorns frekvens och följer din reaktion. Musiken spelar så högt att sannolikheten att någon skulle höra dig stöna – vilket du snart gör- är liten. Jag låter apparaten snurra under kjolen och njuter av synen då du snurrar av och an på stolen. Din andning har gått över till flämtning och du klämmer bordduken med ena handen. Dina ögon blir stora när du ser att servitrisen närmar sig vårt bord med huvudrätten. Jag ser paniken växa i dina ögon. Samma sekund hon står vid bordet, stänger jag av. Du nästan rasar ihop, men fortsätter flämta. Du rodnar ordentligt när du kastar ett besvärad leende mot servitrisen. Du känner hur våt du är, hur din saft forsar ur din slida. Du är så upphetsad att du knappt hålls på stolen. ”Gud” du tänker, ”jag vill ha kuk, jag måste få kuk! Kan nån snälla knulla mig nu!”

När vi har ätit huvudrätten spelas sången ”I´ve been waiting for you”. Jag bjuder dig till dans. Vi stiger upp och jag tar ett fast grepp om dig på dansgolvet. Jag skjuter ljumsken fast i din och du känner att min kuk är svullen, men inte hård ännu. Stunden är magisk. Vi tittar varandra i ögonen och jag känner någonting jag inte har känt på länge. En känsla av lycka, djup förtjusning, animalisk lust, åtrå, och faderlig omsorg – allt på en gång. Jag vet att jag vill ha dig, inte bara nu, utan alltid. Jag vill ta hand om dig, se till att du har det bra och att du njuter av alla livets sidor. Just det, njuter! Jag slår dosan på och dina ögon gör en volt. Jag håller dig hårt fast i mig och känner själv av vibratorn också. Jag smeker din lackklädda rumpa. Du flämtar och det är inte långt ifrån att du släpper ett par tårar. Dagen har varit så full av överraskningar, kåthet, sex, romantik och vad som helst att dina känslor kommer till ytan. Enkelt fixat, tänker jag och skruvar mera ”volym” på vibratorn. Jag ser att du börjar närma dig en sorts trans. Din blick är dimmig, du flämtar och ser ut som du skulle be om nåd.

Jag förstår. Du har varit nära klimax flera gånger under dagen att det är dags att ge dig en välförtjänt befrielse. Jag sätter ena handen på ditt bakhuvud och trycker din kind mot min. Jag håller hårt i så att du inte kan röra huvudet alls. Med min andra hand håller jag dig runt midjan och trycker dig hårt fast i mig. ”Du får komma nu” säger jag i ditt öra. Sången börjar gå mot sitt slut. Den spelas väldigt högt, så att ingen hör fast hur högt du skriker. Jag sätter mera fart på vibratorn och känner hur du börjar darra. Du gapar efter luft och stönar högt i mitt öra. En liten stund till orkar du hålla emot innan orgasmen slår. Den börjar från tårna, jobbar sig upp mot könet och därifrån ända upp till hjärnan. Du skriker i min famn och rycker spastiskt. Jag får hålla i dig mycket hårt att du inte rasar ner på golvet. När orgasmen närmar sig sitt slut, minskar jag på vibratorns effekt tills den snart blir helt avstängd.

Befrielsen är enorm. Laddningen har byggts upp längs dagen och jag insåg att du tål inte mera. Du snyftar i mitt öra medan jag pajar dig ömt på ryggen och på huvudet. Jag börjar försiktigt leda dig mot damernas så att du kan fräscha upp dig. När jag öppnar dörren till toaletten för att vänta utanför, ger jag en puss på pannan och viskar i ditt öra: ”Du kan ta av dig trosan”. ”Tack”, svarar du. ”Tack”.

Efter att vi har njutit efterrätt, tar vi oss mot hotellet. Dagen har varit lång och händelseful. Men den är ännu inte över. Vi hoppar av taxin vid Slottskajen för att gå sista biten i det friska luftet. Jag håller om dig när vi går och du lutar ditt huvud mot min axel. Stämningen är romantisk. Det känns som vi skulle kommit ett stort steg närmare varandra. Vid Mynttorget viker vi av till Västerlånggatan och sedan till höger till Yxsmedsgränden. I hörnet av Yxsmedsgränden och Lilla Nygatan stannar jag. ”Jag bor här” säger jag, och visar huset brevid. Hotellet har en större våning i grannhuset som de hyr åt gäster som stannar flera nätter. Den är inredd i samma stil som rummet på hotellet, men har inga vägg grannar eller personal i byggnaden. Jag öppnar dörren till trappan och leder dig in i våningen. Våningen består av tre rum och kök. Badrummet är stort och har en jacuzzi. Jag slänger kavajen i fåtöljen och går till badrummet. Jag har bett personalen fixa jacuzzin färdigt innan vi kommer och ville kolla att det var gjort.

Jag öppnar en flaska champagne och vi skålar för en, hmmm, trevlig dag och skrattar högt. Du sätter din hand på mitt bröst och ler när du tackar mig viskande. Du ber om ursäkt och går på toan. Jag säger att jacuzzin är klar och frågar om du vill komma i badet med mig.

Tonen i min röst blir hårdare. ”Klä av dig” säger jag. När du är naken, ställer du dig framför mig. Du gissar att jag inte bad dig klä av dig annars bara. ”Vänd om”. När du står med ryggen åt, tar jag tag i dina händer och sätter dem bakom ryggen. Du känner den svala metallen runt dina handled när jag låser handklovarna. Jag tar din sidenscarf och knyter den som ögonbindel på dig. Utan att jag behöver säga nånting, sänker du dig ner på knä. Nu är det min tur.

Jag klär av mig i lugn och ro. Jag städar undan kläderna i skåpet och tar en klunk champagne. Jag kommer fram till dig, sätter handen mjukt under hakan och kysser dina rödmålade läppar. Du känner nånting mjukt mot kinden. Du gissar att det är min kuk som än så länge är halv styv. Du vänder på huvudet och gapar. Men jag retas med dig och drar ett steg tillbaka. Vi fortsätter ”jaktleken” en stund tills den har vuxit till sin fulla längd och blivit hård. Jag suckar djupt när din sammetsmjuka tunga åker av och an längs skaftet. Du lutar huvudet åt sidan och tar mig mellan dina tänder. Du låter tänderna glida sakta av och an längs skaftet innan du tar mig helt i munnen. Det finns få saker jag uppskattar mera än en oral njutning. Det är helt magiskt det du gör och det tar inte länge innan jag flämtar i extas. Du låter din tunga åka runt och runt medan du har mig i munnen. Kuken är het och sten hård. Den sväller mera om möjligt och börjar pulsera och rycka. När du känner att jag börjar vara nära klimax, suger du kraftigt av mig när jag når klimax och exploderar i din mun. Det finns ett tomt dricksglas på bordet bredvid som jag erbjuder åt dig ifall du inte vill svälja. Du svarar inget, utan sväljer tyst.

Jag skuffar bestämd ditt inre lår med knäet som får dig att sära på benen och lägger mig på rygg, mellan dina ben. Jag tar tag i din midja och sänker dig ner tills din fitta är fast vid min mun. Du andas djupt ut när du känner mig mellan dina ben. Min tunga hittar sin väg mellan dina blygdläppar och börjar sitt arbete. Oj gud vad jag älskar att slicka dig! Du njuter också av känslan när tungan jobbar flitigt. Jag tar ena blygdläppen mellan mina tänder och töjer den lite. Du gillar det fast det kniper. Du känner mina läppar runt din klitoris och hur den slinker in i munnen. Din fittsaft rinner på mitt ansikte när du knullar min mun. Din smak får mig i extas och jag vill ha mera av din lena, sammetsmjuka kön. Min hand smeker ditt bröst och den andra din skinka. Jag tänker fortsätta tills du kommer. Du har varit jätte duktig hela dagen. Min tunga fortsätter att slicka dig medan jag börjar smeka din klitta med fingret. Jag börjar mjukt och långsamt men ökar takten och trycket lite i gången. Du är så sexig. Jag älskar att höra hur du stönar av njutning. Det verkar som du har det bra. Dina lår börjar darra och du kastar huvudet bakåt. Du tar tag i dina bröst och smeker dem. Bröstvårtorna får din fulla uppmärksamhet när du tar dem mellan långfingret och tummen, klämmer och töjer. Du tappar bort dig i tiden och njuter i extas. Orgasmen närmar sig.

Du spänner dina lår runt mitt huvud och trycker fittan hårt mot mig. Jag tar klittan mellan fingrarna och klämmer en stund. När jag lättar på trycket, slår klimaxen på. Ditt högljudda stönande ändras mera till ett djuriskt vrål när du kommer. Du kraschar ner med händerna på golvet och blir och sitta på mig. Du låter andningen lugna sig en stund och backar längs min mage. Du känner min hårda kuk mellan dina blygdläppar och börjar röra dig av och an på den. Efter en bra stund ser och hör du att jag är nära att komma. Du lättar på bäckenet och låter kuken penetrera dig. När du rider mig, känner jag hur du jobbar med dina muskler. Vaginan kramar och klämmer mitt skaft så att det känns som du skulle suga av mig med fittan. Jag håller emot så länge jag kan, men till sist förlorar jag kampen. Du känner den hårda, pulserande kuken svälla ännu innan den första satsen varm sperma sprutar in i dig, följd av några till. Du böjer dig framåt och lägger dig på mitt bröst. Jag kysser dig ömt och smeker ditt huvud. Du är det bästa som hänt mig.

Jag fyller våra glas och vi flyttar oss in i duschen. Vi tvättar varandra i all lugn och ro. Våra tvåliga händer glider omkring på varandras våta kroppar. När du tar min kuk i handen och ömt tvålar den börjar den svälla. Du grinar åt mig, men säger inget. Orderna är få. Båda börjar vara ganska trötta efter en lång och fysisk dag. Men båda ser nöjda och tillfredsställda ut. Ett inre lugn har nått oss.

Ljusen i det stora badrummet lyser upp tillräckligt att man ser vart man sätter foten, men inte mycket mer. När jag lutar mig bakåt i jacuzzin kommer du mellan mina ben och lutar dig mot mig. Jag sätter mina händer runt dig och det känns härligt att ha dig fast vid mig. Din våta, hala kropp känns skön. Jag flyttar mina fötter på insidan av dina. När jag sär på mina ben, följer dina efter. En varm och skön känsla slår dig när den lagom kraftiga vattenströmmen från jacuzzins munstycke träffar dig mellan benen. Vattnet smeker ditt ömma kön och det känns skönt. Du lutar huvudet bakåt mot min axel och slumrar till. Vi byter några lugna, intensiva kyssar. Jag tycker om dig och allt det som finns när vi är tillsammans. Allt är så okomplicerat. Så länge jag inte komplicerar det till…

Efter att vi badat färdigt hittar du ett fint paket på sängen. Jag beundrar din kropp när du står naket och öppnar paketet. Du noterar att det står Victoria´s Secret på bandet. I paketet finns ett nattlinne i rött siden och en kimono i samma färg. Du ser läcker ut i dem. Jag drar handen ner från din hals efter att ha gett dig en kyss. Handen glider lätt på det blanka materialet och stannar vid ditt bröst. I samma stund knackas det på dörren. Jag har beställt lite kvällsmat åt oss. Maten dukas i matsalen och servitrisen öppnar vinflaskan. Vi har en trevlig diskussion kring maten. Vi höjer våra glas och konstaterar att vi trivs med varandra.

Efter att vi ätit färdigt och tömt vinflaskan lägger vi oss i sängen. Vi ligger sked, med dig framför mig. Jag sätter handen runt dig och du tar tag i den med din. Precis innan vi somnar hinner jag tänka hur skönt det svala tyget på dig känns mot min nakna hud. Kuken gör ett försök att vakna till liv, men jag hinner somna. Den får vänta till morgonen.

Söndag

Jag vaknar långsamt till att din hand smeker mitt lår. Den flyttar sig via ljumsken till nedre delen av magen och sakta vidare mellan benen. Penisen vaknar till liv under din hand och börjar växa. Dina fingrar smeker den lätt tills den är hård. Jag känner dina fingrar ta ett fast grepp om den och de långsamma rörelsen av och an. Med en droppe saliv på fingret masserar du ollonet och ser hur jag njuter.

Du ställer dig på knä mellan mina ben och fortsätter massera. Jag känner din andning mellan benen när du sänker övre kroppen ner. Det svala silket smeker mina inre lår och ditt hår min mage. Din tunga åker längs skaftet innan du ömt tar ollonet mellan läpparna. Du pressar dem runt ollonet och suger lätt på den. Jag är i extas. Det finns inte ett bättre sätt att väcka mig!

Du känner hur min andning blir först djupare, sedan tätare när du tar hela mig i munnen. Du gnider lätt dina bröst mot låren och ditt hår dansar magiskt på min mage. Sensationen är omfattande och otrolig skön. Din hungriga mun leder mig passionerat mot klimaxen och du snart märker hur kuken sväller ännu och börjar pulsera. Jag stönar djuriskt och kan inte länge hålla orgasmen tillbaka. Min kropp krampar och jag stönar högt när jag når klimaxen. Gud vad du är skön!

Du kryper i min armhåla och jag smeker ditt hår. Vi ligger en stund på sängen, utan att säga något. Vi njuter av varandras värme, hud och närhet. Jag känner mig lycklig. Vi flyttar oss i duschen och kyssar varandra. Efter att vi duschat färdigt, är det dags för frukost.

Vi njuter av den goda frukosten utan bråttom på hotellets innegård. Vi pratar igenom gårdagens upplevelser och jag svarar på dina frågor. Vår diskussion styrs mera och mera in på detalj nivå på BDSM. Jag förklarar vikten av dynamiken mellan Dommen och ug:n. Det är viktigt att en ömsesidig respekt finns och att man tar varandra i beaktandet. För enkelhetens skull måste det finnas vissa regler som skall följas. Jag berättar att det inte alls är ovanligt att man gör ett ”avtal”, dvs. att man kommer överens om nämnda regler i skrift och de träder i kraft efter att båda har tecknat under. Efter att du funderat en stund, säger du att du vill att vi gör ett avtal oss emellan. Jag lovar att förbereda avtalet under inkommande vecka.

”Men, å andra sidan har vi redan en muntlig överenskommelse som du har bekräftat genom att bära halsbandet jag gett dig. Enligt den överenskommelsen har du gett mig tillstånd att ha makten över dig när vi är tillsammans”. Du nickar och tittar ner. Du anar vart jag är på väg.

När vi är tillbaka i min våning, sätter jag mig i fåtöljen medan du besöker toaletten. När du är klar, ber jag dig ställa dig framför mig och klä av dig. Min blick följer noggrant dig när du tar av dig alla kläderna. Jag ber dig hämta portföljen från arbetsrummet. Jag öppnar den, tar fram rep och stiger upp. Jag ställer mig bakom dig och binder dina händer ihop, bakom ryggen. Jag leder dig till sovrummet, framför en sorts bänk eller lång fotpall klätt i mjuk sammet. Jag tar en ”gag” från portföljen, en sorts boll med läderremmar på vardera sida. Jag ber dig öppna munnen, sätter bollen mellan dina tänder och fäster remmarna bakom huvudet.

”Nu är det så att du skall komma ihåg att jag inte uppskattar att bli nonchalerad. Du har lämnat mina meddelanden obesvarat otaliga gånger och det får inte fortsätta. Som straff kommer du att få tio rappningar med ridpiskan. Du skall räkna högt varje. Ifall du tappar bort dig i räkningen, börjar vi från början. Är det klart?

Dina ögon är stora som tallrikar när du ser på mig, nickar nervöst på huvudet och mumlar något som jag tolkar som är ett ja. ”Bra” konstaterar jag, ”då ska vi fixa det undan”. Jag drar en bred, svart silkes band eller scarf från fickan och sätter den för dina ögon. Jag knyter scarfen tajt så att den hålls säkert på plats.

Du känner nånting på bröstvårtan. Den börjar spänna mera och mera tills det nästan tar ont. Och samma på den andra. Du känner hur bröstvårtorna vill svälla och pulsera under det klämmande trycket. Känslan är nånting mellan upphetsning och smärta. Du kan inte rå för det när du inser att du blir fuktig mellan benen. Mina händer känner på din bara hud och jag viskar i ditt öra: ”Ner på knä”. Sedan får du böja dig framåt så att din övre kropp lutar mot fotpallen. Jag sparkar lätt isär dina ben en aning och du gnyr när dina bröst träffar bänken. Klämmorna känns ännu mera nu. Ett föremål i svalt läder rör lätt vid din hals, mellan skuldrorna och glider längs ryggraden ner mot stjärten. Du känner piskan klappa fittan några gånger mjukt och du blir livrädd. Tänk om han piskar mig där! Piskan försvinner och min hand smeker din rumpa. Först mjukt, sen tar jag lite hårdare i med båda. Jag sär på dina skinkor medan jag hårt gnider dem. Sen är det tyst. Det känns som en evighet och du sku villa att allt skulle redan vara över. Dina känslor är tudelade. Du är under min kontroll, känner dig samtidigt kåt och upphetsad men också skamsen och rädd. En konstig kombination.

Din kropp darrar av spänningen. Du hör att jag rör på mig och ställer mig på din framsida. Du undrar vad jag nu kommer att göra men i samma stund smäller piskan på din skinka! Sedan händer det ingenting. Jag harklar och du inser: ” Mmmpf ursäkta – ett.” Sen smäller det igen. När piskan träffar din bak för sjätte gången biter du redan rejält i gaggen i ditt mun och nästan viskar otydligt ”sex”. Fyra kvar. Vid åttonde rappet tänker du tappa bort dig i räkningen. ”ni..åtta! Nu viskar du inte mera, utan nästan skriker siffran ut. Dina bröstvårtor är i lågor och skinkan svider. Du sku villa klia på den men dina händer är fast.

Strax innan piskan träffar dig för tionde gången rycker jag i dina axlar, lyfter dig upp och avlägsnar klämmorna. Blodet börjar forsa till dina bröstvårtor och känslan är svår. Mycket upphetsande men så smärtsamt! Din fokus är hos dina ömma bröstvårtor när den tionde smällen med piskan kommer oväntat. ”Tio” hör jag dig snyfta.

Jag hjälper dig upp och stå. Dina ben darrar och det går rysningar genom hela kroppen. Dina inre lår blänker av fittsaften. Jag tar dig i min famn och lyfter dig på sängen. Jag håller om dig hårt - ”Duktig flicka”.

Jag tar bort ögonbindeln och ser hur mascaran har runnit från dina tårfyllda ögon. Saliven har runnit längs din haka och tagit lite läppstift med sig. När jag tar bort bollen från din mun, märker du att dina käkben värkar. Du har bitit hårt i bollen utan att lägga märke till det. Jag säger ingenting, bara håller hårt om dig och snart hör jag hur du snyftar mera och din kropp rycker till när tårarna släpps.

Vad som just hände var förvirrande. Fast det svider här och där, känner du dig befriad, varm och omhändertagen. Vi är kvar på sängen en god stund innan du lyfter blicken och tittar mig i ögonen. ”Tack” säger du. Du inser att straffet var oundviklig och berättigad.

Jag skickar dig i duschen. Du tar en lång, het dusch och samlar dig. Snart är det dags att ta sig till flyget.

Jag följer dig till Arlanda där vi äter en sushi lunch, stående vid bardisken. Vid säkerhetskontrollen sätter jag ärmarna runt dig och kysser dig länge. Det är även för mig en förvirrande upplevelse att ge straff. Inte njuter jag av att piska dig, men det är en del av det hela. En fysisk sak som blir en stark psykisk upplevelse. Känslorna är på ytan när vi släpper ifrån varandra. En stark binda mellan oss är skapad.

När du är inne på flygplanet sätter du ner dig för första gången efter frukosten. Samma sekund baken träffar den mjuka sitsen tänker du hoppa upp tillbaka. Det känns väldigt ömt att sitta och du skrattar för dig själv när du inser att det var precis så jag hade planerat det. Att du skulle minnas i några dagar hur det blir när man inte följer reglerna. Med ett leende på läpparna somnar du innan flyget är i luften.




Added 24 nov 2021   Stories   #Man #Woman #BDSM #Woman as bottom #Whipping/flogging #Discipline #Physical dominance #Pain #Spankings #Shame play #Sensory deprivation #Shaving #Shoes/boots #Stockings/underwear

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 30656  Report