Log inRegister
När prinsessan väckte pappa.
~ Följande novell är ett rollspel mellan två vuxna, samtyckande personer som inte är släkt med varandra ~

När jag vaknar är det tidig morgon. Den digitala väckarklockan visar 05:35 och det är fortfarande mörkt som natten ute. Jag är jättekissnödig. Jag känner försiktigt med handen mellan benen. Jodå, blöjan är platt och prasslig. Torr och oanvänd. Vad bra. Det ska jag visa pappa sen när han vaknar. Då kanske han slutar säga att jag måste ha blöja om jag vill sova i hans säng, för att jag kissar på mig så ofta.

Men jag vill så gärna sova i pappas säng, så jag går med på blöja. Men jag är alltid lite skamsen när han tar på mig den. Men han är så snäll då. Igår hade han dessutom skaffat nya blöjor som han visade. Jättefina med rosa björnar. Och när blöjan var på så klappade han mig på rumpan och sa att jag var världens finaste lilla prinsessa. Då kändes det lite mindre skämmigt.

Men nu när blöjan är torr kanske jag får sova utan blöja i pappas säng nästa natt?
Men nu är jag fruktansvärt kissnödig. Jag kniper hårt med benen men inser snart att det inte går.
Jag tittar på pappa. Han ligger på sidan och sover. Hans arm ligger över mig och han har sin hand på min mage. Min rosa t-shirt har glidit upp och pappas handflata känns varm mot min hud.

"Pappa?" viskar jag och rycker honom lite i armen.
"Mhm..." mumlar pappa, knappt vaken.
"Pappa!" säger jag igen, högre den här gången.
"Vad är det gumman?" viskar pappa, fortfarande med ögonen slutna.
"Pappa, jag måste kissa" viskar jag och rycker honom i armen igen så han ska förstå att det är bråttom.

"Gå upp och gör det då" säger pappa, lite irriterad nu.
"Men jag vågar inte gå själv när det är mörkt" gnäller jag, "du måste följa med!"
"Pappa sover älskling" säger pappa och smeker mig lite över magen. "Du får väl kissa i blöjan då".

Då kommer jag ihåg det jag skulle berätta.
"Pappa känn på blöjan!" viskar jag stolt, "den är torr".
Pappas hand glider ner och klämmer lite på blöjan. "Mhm" säger han. "Det är bra gumman. Men kissa i den nu och somna om lite sen".
"Men pappa jag är en stor flicka! Jag behöver inte kissa i blöjan!" säger jag så bestämt jag bara kan.

Pappa häver sig upp och stödjer sig på ena armbågen. Trots att det enda ljuset i rummet är från det svaga skenet från min enhörningsnattlampa ser jag att han ser väldigt sträng ut.
"Stora flickor vågar kliva upp själva i mörkret och gå och kissa. Det vågar inte du. Du är en liten flicka och du ska kissa i blöjan. Sluta bråka med pappa nu annars blir det smisk på stjärten!"

Jag rullar bort från pappa, lägger mig på sidan med ryggen mot honom. Jag gråter, och försöker gråta tyst så han inte ska höra. Jag tycker inte om när pappa är arg på mig. Jag vill att pappa ska tycka att jag är duktig.
Jag sneglar ut mot den mörka korridoren. Längre bort i den finns toaletten... Nej, jag vågar inte. Jag snyftar till häftigt. Vill inte kissa i blöjan men snart måste jag.

Jag känner pappas hand mot min rygg. Han smeker mig. "Gråt inte gumman" säger han med sin snällaste röst. Han drar mig intill sig. "Pappas prinsessa ska inte gråta" viskar han och pussar på mitt hår.
Mjukt men bestämt lägger han mig på rygg och särar försiktigt på mina ben.

"Såja älskling, kissa i blöjan nu" säger han och klappar på blöjan. Jag kniper ihop benen. Nej, vill inte. Så skämmigt.
"Vet du vad gumman" säger pappa, fortfarande med snälla rösten, "om du är duktig och kissar i blöjan nu så lovar pappa att pappa kittlar lite på snippan sen. Okej?"

Jag älskar när pappa kittlar på snippan. Det är så han kallar det när han gnuggar snippan utanpå blöjan så den blir jättekittlig och skön. Han gör det ibland när han tycker att jag varit duktig och kissat i blöjan som jag ska. Det är jätteskönt när pappa gnuggar på den varma, tjocka blöjan. Det är skönt att göra det själv också, men det får jag inte för pappa. Sist han kom på mig med det drog han ner blöjan och smiskade stjärten tills den blev jätteröd. "Bara pappa får kittla snippan!" sa han då.

Jag vill jättegärna att pappa ska kittla snippan. Så jag särar på benen igen. "Okej pappa" viskar jag. "Duktig flicka" säger pappa och lägger handen på blöjan för att känna när kisset kommer.

Det är alltid svårt att börja kissa, oavsett hur kissnödig jag är. Jag ligger och försöker slappna av men det är svårt. Men tillslut går det. Kisset börjar rinna och jag känner hur det blir alldeles tjock och varmt mellan benen. Pappa börjar försiktigt gnugga på blöjan medans jag fortfarande kissar. "Sådär ja..." viskar han, "nu kissar pappas duktiga flicka i sin blöja..."

Pappa gnuggar fortare. Jag har snart kissat färdigt men särar trots det mer på benen. Det är så skönt. Dels att släppa på trycket, och dels pappas hand. Framför allt pappas hand.
"Jag har kissat färdigt nu pappa" gnyr jag och trycker mig mot hans hand.
"Pappa känner det älskling" säger pappa ömt. "Duktig flicka... Är det skönt i blöjan nu?"
Jag bara gnyr till svar.

Pappa gnuggar hårdare och fortare. Jag skäms inte ens för att jag kissat på mig i blöjan, det är för skönt nu. Jättekittligt i snippan. Snart kommer det kittlas så det nästan gör ont, och sedan kommer kroppen börja rycka och bli alldeles varm. Snart, snart...

Pappa märker vad som händer. "Vad är det nu du ska fråga gumman?" påminner han mig bestämt.
"Får jag komma i blöjan pappa?" flämtar jag, helt förlorad i den sköna känslan.
"Ja prinsessan, det får du" säger pappa och gnuggar ännu fortare på blöjan. "Kom i blöjan för pappa".

Och sedan gör jag det. Jag kommer länge och skakar så mycket att pappa håller i mig lite. Kissar på mig lite till mitt i orgasmen. Det svartnar för ögonen och allt snurrar. Jag är i himmelriket.

När det är över är kroppen mjuk och varm. Pappa smeker mig över magen. "Nu var du duktig prinsessan" säger han stolt. "Lägg dig på pappas arm så sover vi lite till nu".

Jag kryper in i pappas famn, ihopkurad mot hans kropp men med benen lätt isär på grund av den nu väldigt tjocka blöjan mellan benen. "Tack pappa" viskar jag och snart sover vi båda två.
Prinsessan vaknar kissnödig och väcker pappa.

Added 27 nov 2021   Stories   #Woman as bottom #Spankings #Age play #Discipline #Shame play #Diapers #Wet #Age difference

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 30676  Report