Log inRegister
Överraskningen
Idag var det dags igen. De hade stämt träff för lite sexchatt med video över nätet. Nina hade utlovat att ha på sig en tight klänning, strumpbyxor, pumps och handskar, då han sagt att det sådant han tände på. Klassigt och ”porrigt” på samma gång. Nina var runt 30, vacker, blond och hade något lite artificiellt över sig. Läpparna och stora delar av ansiktet såg ut att vara fyllda av botox. Hon hade tydligt deklarerat att hon gillade män med stora kukar och han lovade att inte göra henne besviken.

”Hej!” Sade Nina sensuellt. ”Gud vad kåt jag är. Gillar du hur jag ser ut? Blir du hård av det?” Hon reste sig upp ur kontorsstolen framför datorn och snurrade så sexigt hon kunde sakta runt framför kameran. Hennes svarta klänning i lycra gjorde att hennes kvinnliga kurvor kom till sin rätt, den stora baken, den putiga magen och de vida höfterna. Hennes välformade ben och tjocka lår framhävdes också av hennes glansiga svarta strumpbyxor och höga pumps. Hon rörde sina handske klädda händer längs sidorna. ”Mmmm. Jag önskade du kunde känna mina former.” Sade hon. ”Jag vet hur mycket du tycker om mina stora bröst också.” Hon hade ingen BH och hon kupade försiktigt de stora mjuka brösten med båda händerna.

”Du är så sexig…” sade han. Han hade redan ett jättestånd som syntes under de tighta jeansen. ”Runka för mig!” sade Nina. Han knäppte upp jeansen och tog fram sin långa grova kuk. ”Men du får lova att inte komma för fort.” fyllde hon i. Han började att sakta onanera med högerhanden. ”Vad stor du är! Jag blir så våt av stora kukar.” sade Nina.

Nina drog upp klänningen, hon hade inga trosor och under strumpbyxorna syntes en rejäl mörk buske av pubeshår. Hon satte båda sina pumpsklädda fötter på skrivbordskanten och brekade isär benen. Sakta började hon smeka sina bröst med vänsterhanden och med höger hand började hon tillfredsställa sig genom strumpbyxorna. ”Skulle du vilja glida in i mig om du var här?” Frågade hon. ”Mmmm.” flämtade han.

Nina tog nu båda händerna och slet upp ett hål i strumpbyxorna i grenen. Högerhandens handske klädda lång- och pekfinger gled in i hennes slida. ”Jag har varit en såååå dålig flicka ska du veta.” flämtade hon. ”Jag har en överraskning till dig, jag hoppas du inte blir chockad.” Hon lät resten av högerhanden glida in i slidan, sedan drog hon ut en hård liten penis. ”Hon” sprack sedan upp från navlen ned till skrevet mellan benen. Två håriga pungkulor gled fram, runt den erigerade penisen var det fullt med hår. ”Nina” var en dräkt i silikon. Inget var äkta. ”Herregud, vad är du?” Frågade han. Han verkade dock gilla det han såg, för hans kuk var fortfarande stenhård. ”Jag är en utklädd man.” svarade ”Nina”. ”Jag är så ledsen att jag lurat dig, men jag blir så kåt, hård och upphetsad av dig. Jag tänder verkligen på att vara en slampa som vill ha män med stora kukar. Om jag kunde skulle jag suga av dig. Nu ska du få se hur den här kåta mannen ser ut…” Med båda händerna bakom nacken slet ”Nina” till och kardborren som hållit ihop masken i silikon lossande. ”Ninas” ansikte och hår gled sakta av mannen som spelat ”Nina”. Han hade håret under ett peruknät, sminket runt ögonen hade runnit, både tänderna och ögonfransarna var falska. Han såg ut att vara äldre, kanske 50.

Mannen som spelat ”Nina” rörde sakta högerhanden tillbaka ner mot det uppslitna skrevet, hans lilla hårda kuk stod i givakt. ”Jag är så otroligt upphetsad” sade han. ”Mmmm. Jag med.” sade den storkukade andra mannen. Båda männen runkade på, snabbare och snabbare. ”Åhhh.” Båda kom unisont. De ejakulerade våg av våg av vitt vätska som droppade ner på golven. De satt båda och flämtade efter att de kommit. Mannen som spelat ”Nina” strumpbyxor var alldeles nedsolkade av sperma. ”Vi hörs.” sade den storkukade mannen kort och kopplade ner sig.

Mannen som spelat ”Nina” satt kvar. ”Jag har verkligen varit stygg.” sade ”han” till sig själv. Med båda händerna upprepade han proceduren från förut och slet upp kardborren i nacken. Det var en mask till! ”Han” slet av sig masken med högerhanden. Under den dolde sig en söt mörk tjej. Hon hade det korta svettiga mörkbruna håret i ett peruknät. Svetten rann i hennes osminkade ansikte. Hon visste att det verkligen var perverst, men hon tände så otroligt på att spela en man som klädde ut sig till kvinna. Speciellt gillade hon att bli förnedrad och avslöjad som man och få mask och peruk avslitna. Eller att chocka som nu. En gång hade hon suttit och runkat med löspenisen som stack fram genom ett uppslitet underliv inne på en olåst damtoalett på ett varuhus. När en annan kvinna slet upp toalettdörren hade hon i samma ögonblick sprutat massor av falsk sperma över sina trosor och strumpbyxor, hela tiden som hon låtsades vara en kåt pervers medelålders man. Kvinnan fick nog en liten chock och förstod nog knappt vad hon såg. Sådana äventyr gillade hon.

Nu tog hon av sig klänningen, sparkade av sig pumpsen och rullade sakta av sig de solkiga svarta strumpbyxorna. Handskarna åkte av sist. Försiktigt krängde hon av sig silikondräkten, armarna och händerna, överkroppen, ner över baken, ned längs benen. Hennes riktiga formera var inte alls så överdrivna, brösten snarare i C än i DD storlek, i övrigt var hon flera storlekar mindre. Nu stod hon där. Naken, förutom en trosa i silikon med en erigerad liten penis och pung. Området runt penis och pung var fullt med mörk svart behåring och såg helt realistiskt ut. Hon klämde till om pungen och sprutade ut mer falsk sperma. ”Ups!” Hon skrattade för sig själv. Försiktigt hasade hon av sig penis och pungkulor. Inne i silikontrosan fanns en vibrator som masserade hennes klitoris när hon runkade med löspenisen och en kateter så hon kunde kissa som man.

”Nu behöver jag verkligen röja upp här och ta en dusch.” Sade hon högt till sig själv. Jag undrar vad jag ska hitta på härnäst tänkte hon?
En sexchatt där saker inte är som de först verkar

Added 15 may 2022   Stories   #Crossdressing #Stockings/underwear #Masks #Role play #Exhibitionism #Strap-on #Erotica

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 32144  Report