Log inRegister
Rum 439
Hissen plingar till och du är framme, hur hamnade du här? Det var ju inte detta du skulle gör ikväll, ni hade ju planer. Men som alltid så släpper du allt för henne, kvinnan du vill älska men som är omöjlig att fånga. Du fick ett Sms och nu är du här, hjärtat bultar när du kliver ut hissen. Hur länge sen var det? sen du fick se henne eller röra henne? Visst att ni pratar och skriver ganska ofta och att när hon beskriver exakt vad hon vill göra med dig så är det omöjligt att inte bli hård. Du ler lite för dig själv och skrattar till, som när hon så ingående beskrev hur hon ville rida dig på ditt kontor, det hjälpte ju inte att du såg det under arbetstid och när du satt i stolen hon ville rida dig i. Det blev omöjligt att få någonting gjort den dagen, får vara glad för att det var en fredagseftermiddag och att det mesta var redan klart. Bara tanken nu gör dig hård, detta var inget bra tecken, det kommer bli en ljuvligt frustrerande kväll. Du vet mycket väl vad dessa kväller innebär.

Du ser dig omkring i den långa korridoren, du vet vart du ska, det är alltid samma rum när hon är här, rum 439, du frågade henne förra gången varför hon valde detta rum varje gång. Hon svarade att hon älskade utsikten men du vet att det måste vara mer än de men du ville inte pressa.

Du håller nyckel kortet hårt i händerna och du känner hur din puls ökar och hur ståndet du fick för en sekund sedan bultar för varje steg du kommer närmare dörren, närmare henne, din gudinna. Hur länge sen var det nu? Minst ett år! Ett år utan henne. Men du älskar henne för den hon är även om det bara blir stulna stunder på ett hotell i din hemstad.
Plötsligt står du där framför dörren och du kan knappt andas, 439, Din telefon ringer med en klar och hög ton och du vet vem det är, det är kvinna du lämnade där hemma för att springa ärenden eller var det att du behövde jobba sent? Du kommer inte ihåg. Din hand letar sig ner i fikan och utan att titta trycker du av den. Du vet att hon kommer vara så arg när du kommer hem igen men du bryr dig inte, inte nu i denna stund, inget skulle få dig att vända. Du hör dina tankar…..Men du kan inte hjälpa det, för kvinna på andra sidan dörren äger dig, din lust, dina tankar och din kärlek. Det har hon alltid gjort hur mycket du än har försökt att förneka det och gud vad du har försökt. Din lust var hennes innan du ens hade hört hennes röst eller sätt hennes ansikte för första gången. Det var sättet hon beskrev världen och vad hon ville göra med dig som fick dig på fall.

Du tar ett djupt andetag innan du stoppar in nyckel kortet i låset och öppnad dörren till rum 439. Det första som möter dig är en doft av vanilj, en doft av henne, en doft du har saknat mer än du någonsin kan uttrycka. Du tar ett steg in och hör hur dörren åker igen bakom dig. Hon har dämpat belysning och det står en bunt tända block ljus på ett av sidoborden bredvid sängen.

Du stannar till när du ser henne och känner hur andetaget fastnar i halsen, du skulle kunna stå här i en evighet. Hon är på något magiskt sätt vackrare än du mindes henne, hon står vid fönstret och verkar se ut över stadens ljus medans hon leker med halsbandet runt sin hals, halsbandet som du har givit henne. Hennes rygg är vänd mot dig och du ser hur hennes brunröda hår smaker hennes axlar. Det enda hon har på sig är ett par svarta spets trosor.

Utan att vända sig om säger hon ”klä av dig” med den där lena men bestämda rösten som du så väl känner igen. Du gör som hon säger med fumlande händer och du känner hur hjärtat slår snabbare och snabbare för varje klädesplagg som flyger från din kropp. Till slut står du där nacken på knä, hårdare än på länge framför henne, din gudinna och ägaren av din lust.
Det kommer ett kommando till från hennes läppar ”lägg dig i sängen” hon har fortfarande inte sett på dig än, du reser dig upp och tar två stora steg mot dubbelsängen. Det enda som täcker den är ett stort svart lakan i siden, hon måste ha tagit med det själv. I mitten av sängen ligger det en kudde och matchar lakanet, du vet att den är till dig och utan att tveka lägger du dig på den och väntar.

Äntligen vänder hon sig, vänder sig från fönster och du ser på henne, Gud vad du har längtat efter att får se hennes ansikte, du har aldrig fått lov att ta en bild och de ända bilderna du har av henne, i den hemliga mappen på din mobil, är bilder hon har skickat. Bilder där hon visar sin fantastiska kropp, naturlig och väl omhändertagen men aldrig sitt ansikte. Det tog månader när ni började skriva innan du fick se det eller ens höra hennes röst.

Hon sätter sig bredvid din högerfot och du känner hur hennes lena hud smeker din medans hon lutar sig ner för att hämta upp någonting från marken. I hennes hand håller hon ett rep och ditt hjärta stannar för en sekund. Ingen annan har någonsin bundit fast dig, det är bara hon som du kan släppa makten till så totalt. Hon är så vacker när hon sitter där, brösten som badar i blandningen av månljuset och stadens sken. Hon knytte repet ganska hårt runt din fotled och du flämtar till när hon drar åt lite extra. Det tar inte lång tid för henne att knytta fast din andra fot och båda dina händer och ditt hjärta slår snabbare och snabbare för varje beröring.

Du ser henne stå vid sängkanten, nacken och fantastiskt vacker, halsbandet som glimmar mot hennes ljusa hud och trosorna som är lätt genomskinliga får det att dunka i ditt stånd. Bara att se henne där, fastbunden framför henne gör dig redan smått galen. Hon för ena knätt upp på madrassen och börjar krypa fram emot fram över dig och du känner hur hennes mjuka bröst och mage, lätt så lätt, smeker ditt stånd och du stönar till, du har saknat detta även den minsta av beröringar och din kropp och lust skriker mer även innan hon har börjat. Du skattar lite för dig själv när det slår dig hur du kommer be för henne, lovorda henne och ge henne allt du äger och har innan kvällen är slut, du kommer vilja göra saker du inte ens kunna tänka dig innan kvällen är slut, för du vet och känner ända in i själen att du är hennes.

Hon stannar upp precis över dig, så att ditt stånd leker med hennes troskant och hon ser dig djupt i ögonen, hennes läppar är så nära men så lång bort och du av ren reflex försöker smeka henne med dina händer men de stannar precis inom räckhåll och frustrationen slår som en våg.

”Är du redo för det här min fina?” säger hon väntandes.

”Ja, jag är redo, jag vill vara i dig” svamlar du fram medans slingar dig under henne.

”Kära vän, vem har sagt att du får vara i mig i natt än minder komma?”

Du flämtar vid hennes ord och frustrationen biter sig in, Vem är hon som gör dig så galen, som får dig att frivilligt lägga dig i den här sägen, vem är hon som får dig att låta henne att knytta fast dig utan garantin på något. Och herregud vem är hon som får dig att drömma om och längta efter att få bli frustrerad och torterade på detta sättet.

Hennes beröring är så lätt så lätt när hon börjar smeka, kyssa och bita över hela din kropp. Hon börjar vid halsen och jobbar sig ner, hela tiden med den lättaste beröringen över ditt stånd från hennes kropps slingrande rörelser. Hon rör sig upp och ner flertalet gånger och varje gång hon kysser dina läppar vill du bara ha mer, vill att hon stannar bara en sekund till, du vill inte att hon ska tycka du är för girig, men bara en lite sekund till. Du vet inte hur länge hon kysser, smeker och bitter över din kropp, tiden försvinner och du kan bara tänka på en sak, henne.
Du hör hur telefonen vibrerar på golvet igen, men det finns inget du kan göra även om du hade velat. Velat? Du hade stannat här för evigt om du kunde, du hade stannat fastknuten i den här sägen i frustration och den ljuvliga tortyren tills du slutade andas om hon lät dig. Du ser ner mot hennes när hon kysser insidan av dina lår och du stönar till, högt. Hon möter dina ögon, hennes vackra blågröna ögon och du blir som förtrollad, du ser hur hon ler mot dig, hon ler det där förföriska leendet bara hon kan, hon ställer sig upp på knä och med medan hon håller dig med blicken ser du i ögonvrån hur hennes hand letar sig in under hennes trosor. Du nickar ner mot sin hand och du vet att du har hennes tillåtelse att se på, se när hon smeker sig själv. Du skulle göra vad som helst för att få rör henne, och du känner hur ditt stånd dunkar i takt med hennes rörelser. Hon börjar stöna och din uppmärksamhet splittras för en sekund, ljudet penetrerar dig och du fylls av det. Hon drar upp handen och du ser hur det droppar från hennes fingrar, hon håller ut dem mot dig.

”Vill du smaka?” frågar hon med tyngre andetag och rör sig mot din mun.

”Ja, ja snälla” säger du så snabbt att orden snubblar över varandra för att komma fram. Hon skrattar åt dig på det där roande förtjusta sättet som du älskar så mycket. Du följer henne med blicken medans hon kryper över dig och hennes fingrar smeker snart dina läppar. Du flämtar till och jagar dem med din mun och när hon låter dig fånga dem stönar hon till. Du känner smaken av henne fylla din mer och det är som en drog, du vill ha mer, mer av hennes saft i din mun och du hör dig själv börja lågt gny av längtan och frustration.

”Vill du ha mer?”

”Ja, gud ja, snälla låt mig få dig att njuta?” stönar du fram och längtan och begäret värmer i ditt bröst, du mins inte när du var så här kåt eller hård. Det känns som att du skulle komma bara av en lätt beröring. Du skäms över den tanken men du kan inte hjälpa det, det ända du vill nu är att få äran att slicka henne, du ser hur våt hon är, det droppar genom hennes trosor. Ååå Gud, du vet inte vart du ska ta vägen. Och när hon börjar röra sig framåt över din bröstkorg känner du hur hela din kropp skriker efter henne, smaken fyller din mun och innan du förstår det helt själv så hör du dig själv be, be om att få slika henne, be om att få konsumera henne, slika henne tills hennes kropp skakar.

” Vissa mig hur mycket du behöver mig, vissa mig hur mycket du älskar mig” säger hon medans hon sakta kättrar över dina axlar och sakta flyttar sina genomvåta trosor åt sidan så att du kan nå henne helt och fult.

Du känner hur smaken av henne tar över och hennes saft täcker ditt ansikte. Du njuter av det mer än du någonsin kunna tänkt det, din tunga leker mellan hennes blygdläppar och hittar snabbt upp till hennes klitoris. Du slickar och leker med din tunga och du får bekräftande stön som far som fantastiska rysningar genom hela din kropp och ut i ditt stånd. Du känner bultandet när blodet strömmar i henne och du vill bara försvinna in i den här stunden, aldrig lämna denna säng, för alltid dyrka vid hennes altar, dyrka denna magiska kvinna med din mun mellan hennes ben. Du känner hur hon börjar röra sig i takt med din tunga och hör hur hennes andning och stön blir högre och högre, hur de snart tränger in i varje vrå av rummet. Du känner henne och den här dansen, du vet att hon börjar komma närmare, men du vill inte att det ska ta slut. Du leker snabbare och snabbare med tungan tills du känner hur hon med sin rörelse nästan tar över, du jagar hennes klitoris när den försvinner i korta stunder från din tunga. Du vill ha mer, mer! Ingenting är bättre än det här och begäret greppar allt du är. Du börjar dra i repet men du kommer ingen stans, hon har knutit dem bra, som alltid. Du hör hur hon skrattar åt din strävan mellan stönen. Du känner hur hon tar tag i ditt hår och trycker sig ner, och mellan stönen så hör du hennes stönade ord.

”Jag kommer”

Hela hennes kropp skakar och du fortsätter slika för att du har, Med en snabb rörelse lämnar hon ditt ansikte och du ser hur hon är helt slut. Hon sätter sig på ditt bröst strax utanför räckhåll medans hon andas tungt men belåtet. Hon ler ett stort leende och ser ner på dig efter några sekunder och du vill bara ha mer, ditt stånd börjar nästan göra ont nu. Paniken slå dig i bröstet när hon med en enkel rörelse lämnar ditt bröst och ställer sig upp bredvid sängen. Hon ler mot dig när hon ser hur din kropp reagerar. Hon går ner till sängkanten och du ser hur hon men en väldigt elegant rörelse sakta glider ur de genomvåta trosorna. Hon låter lägger dem på sidan av din höft medan hon kryper upp i sängen igen och hon sätter sig gränsle strax över ditt stånd men på vägen ditt känner du hur hennes blygdläppar smeker ditt olon och du kan inte låta bli att stöna ut.

”Eftersom att du var så duktig, så kommer jag att rida dig” säger hon och lyfter sig strax över dig, du känner henne mot dig och du vet inte vart du ska ta vägen, du hör hur hon pratar men du kan knapp fokusera. Du kan reglerna utan och innan, oavsett hur perfekt du beter dig vet du att du kommer få böna och be tills du gråter innan du får komma. Det sjuka som du knappt förstår själv är att du vill inget hellre, du vill göra hennes nöjd, du vill dyrka henne, känna henne och få henne att le.

Hon börjar rida dig och känslan tar över, du kan inte tänka eller höra, det ända du vill är att komma här och nu men du vet att du inte får, det tar inte lång tid innan du börjar böna och be.

”snälla, snälla får jag komma, jag ber dig snälla” stönar du fram i panik.

”Nej” kommer ett starkt men stönande svar fram.

Hon fortsätter rida dig och du känner hur du smeker hennes insida och var ända millimeter av dig vill bara ta henen i din famn och trycka ner henen i madrassen. Hon rör sig snabbare och snabbare och du vet inte vart du ska ta vägen, det är ett under att du kan hålla dig, det känns som att kroppen ska explodera.

”Snälla, gudinna, jag ber dig, av allt jag har, snälla låt mig komma, jag klarar inte av det här längre, snälla. Jag ber, jag ber dig!!!” Känslan växer och du måste fly någon annans stan för att klara av det, stunden är för mycket, hon är för mycket. Ingen har någonsin fått dig hitt. Hur mycket de än försöker.

”Nej”

Frustrationen växer och du känner hur tårarna börjar bildas i ögonvrån, Gud !!!! Vem är denna kvinna! Du andas djupt och du hör dig själv nästan skrika ut ” Du äger mig, jag är din, nu och för alltid. Jag ber dig min gudinna låt mig komma, låt mig fylla dig. Snälla, snälla jag ber dig”

Med ett stönande som låter ljuvligare än du kunnat tänka dig stönar hon fram ” Du är min” hennes höfter ökar takten och du vet att du inte kan stå emot mycket till, hur mycket du önskar och ber. ”Ja jag är din” svara du henne.

Hon vänder sitt huvud ner mot dig och lägger sig nästan mot ditt bröst, hon ger dig en kyss stönar hon ut.

” Du har min tillåtelse…..Kom för mig”
Denna är lite längre men jag hoppas det bara är till det bättre. Glöm inte att betygsätta, betyder mycket.

Added 16 may 2022   Stories   #Woman as top #Relations/love #Woman #Man #Man as bottom #Sex #Erotica #Practice #Bondage #Discipline #Orgasm control #Chastity play #Psychological dominance #Stockings/underwear #Silk

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 32151  Report