Log inRegister
Sissy blir utlånad för att städa.

Part 1

Madame har en väninna som behöver ha städat hos sig efter att flyttat till en stuga ute i skogen. Så Madame har beslutat att sissy skall städa hemma hos henne. Hon heter Siv och har ingen erfarenhet av sissies, eller av slavar tidigare, så det kommer att bli en ny erfarenhet för henne.

Madame befaller sissy att packa ner lite lämpliga kläder åt en sissy som skall städa. Det blir stayups, trosor med öppning för den värdelösa skinnbiten, en BH i storlek C, en mörk peruk, svarta högklackade skor samt en svart maid uniform. Sissy skall även ta med sig sitt kuklås med hänglås.

När Madame nu kör sin sissy till Siv, så har han vanliga kläder på sig. När vi kommer fram så bultar sissys hjärta hårt, det känns så förnedrande att bli utlånad till Siv för att städa, då hon aldrig träffat en sissy tidigare.

Madame knackar på hos Siv, och sissy försöker gömma sig bakom Henne. Siv öppnar dörren och välkomnar oss in. Hon tittar på sissy uppifrån och ner och säger med ett litet skratt, jaha, så detta är sissy som jag fått höra om. Det blir väldigt välkommet att jag får hjälp med att städa här.

Siv häller upp kaffe åt oss, och bjuder på bullar. Madame och Siv småpratar om ditt och datt, som om sissy inte var närvarande. Sissys hjärta bultar fortfarande hårt, och har en konstant rodnad i ansiktet.

Efter en stund säger sissys Madame, jag måste åka nu, har en del att göra. Jag lämnar dig sissy här hos Siv, och du skall lyda henne totalt. Du får bara prata om du blir tilltalad, och då skall du kalla henne för Madame Siv. Hon har precis samma befogenheter som jag när det gäller att befalla över dig, och att straffa dig vid behov.

-Seså, klä av dig naken nu, säger Madame. Sissy tar av sig sina kläder och står naken inför dom två vackra kvinnorna som bestämmer över honom, alldeles röd i hela ansiktet.
-Ta på dig kuklåset nu, och lås in den totalt värdelösa skinnbiten så att det inte kan hända något otillbörligt medan du är här. Sissy krånglar in den oanvändbara skinnbiten i kuklåset medan kvinnorna tittar på. Madame Siv har aldrig sett en inlåst skinnbit förr, och hon fnittrar förtjust. Sissys Madame räcker över hänglåset till Madame Siv och säger, lås nu fast det, så att sissys obrukbara skinnbit är säkert i förvar. Madame Siv lyckas få in hänglåset i öglan, och knäpper fast det.
-Ge mig nu nycklarna, så har jag dom i mitt förvar medan sissy stannar kvar hos dig, säger Madame, och Madame Siv räcker över dom.

-Nu är det dags att du klär dig inför ditt städuppdrag, säger Madame. Sissy börjar med att ta på sig strumporna, sedan trosorna med öppning så att kuklåset sticker ut synligt för alla. Sissy har redan börjat bli ordentligt kåt av situationen, trots att han känner sig otroligt förnedrad efter att Madame Siv har låst fast hans kuklås. Det rinner redan ur den totalt värdelösa skinnbiten, det droppar ner på golvet.
-Vafalls, kåtar du upp dig sissy? skriker Madame. Slicka genast upp det från golvet. Jag går ner på knä och slickar i mig sissys kåtsafter. Madame ger mig ett ordentligt rapp på skinkorna som sticker upp i luften med sin ridpiska medan sissy slickar rent efter sig på golvet.

-Upp med dig din odåga, och ta på dig resten av kläderna, säger Madame. Sissy tar på sig BH:n, kuporna är riktigt stora och sticker ut framför sissys bröstkorg. Sissy tar sen på sig den svarta hembiträdesuniformen, och därefter peruken och till sist dom högklackade skorna.

-Kom hit, säger Madame, du skall få målat läpparna innan jag åker, så att du ser presentabel ut inför Madame Siv. Madame målar sissys läppar djupröda, och sissy känner sig riktigt fin nu i dom fina kläderna. Det rinner fortfarande kåtsafter ur den värdelösa skinnbiten, som frenetiskt försöker växa där inne i sitt fängelse.

-Sköt dig nu exemplariskt, så att jag slipper skämmas för dig. Jag lämnar kvar ridpiskan, så att Madame Siv kan ge dig en rejäl omgång om du inte lyder henne till punkt och pricka. Madame kramar Madame Siv och säger, se nu till att sissy sköter sig ordentligt, och använd piskan vid minsta orsak. Sissy behöver lära sig att lyda och göra ett bra jobb. Om han sköter sig hos dig så kommer jag att låna ut honom till andra som behöver städhjälp med. Och så gick Hon ut genom dörren, och sissy var kvar hos Madame Siv.
Sissys Madame lånar ut sin sissy till en väninna

Added 19 may 2022   Stories   #Woman as top #Man as bottom #Friends #Discipline #Shame play #Sissification/boyification #Lending #Service #Crossdressing #Chastity play #Whipping/flogging #Wet

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 32161  Report