Log inRegister
Studiecirkel Sex & Relationer Malmö Pride 2022 Ansök nu
Under Malmö Pride kommer en dedikerad del av programmet att röra sig kring ämnen som rör sex och relationer. Om du är en hbtqia+ person som är nyfiken och vill mötas, nätverka, lära dig mer om och reflektera kring frågor som rör sex, lust, relationer och vår gemenskap tillsammans i en mindre grupp, kan detta vara något för dig!
Under några dagar i juli skapas en studiecirkel, ledd av Elio Mdivani där du ges tillfälle att inte bara gå på de workshops, föreläsningar, och andra programpunkter på Malmö Pride utan också samlas upp innan och efter för att kunna föra ett samtal kring vad ni upplevt.
Vi kommer be dig att gå på några workshops eller programpunkter per dag, programpunkter som känns intressanta och viktiga för dig, du kan välja och vraka bland de det innehåll som erbjuds under veckan, som på något sätt relaterar till sex och relationer. Detta kulminerar sedan i en workshop den 8e juli där vi ber dig att dela med dig av vad du upplevt, eventuellt nya tankar och verktyg som du tagit med dig
Vi gör det här för att många personer är nyfikna på att engagera sig men att det kan kännas svårt och tråkigt att göra det ensamt.
Vi gör det för att genom reflektera tillsammans, med skilda erfarenheter, kan vi drömma, agera och reagera för att leva närmare så som vi kanske vill, med nya verktyg och gemenskaper.
Vill du vara med? För mer information och anmälan gå till https://forms.gle/mKc72VzCUnfvb8ab6

Sexnörd? I Skåne under Malmö Pride?

Added 2 jul 2022   News & press releases   #Society #Sex #Our culture #Relations/love

You cannot see or post comments since you are not logged in.