Log inRegister
Utpressningslekar

Part 1

Vi har känt varandra länge. På högskolan läste vi tillsammans i flera år - under veckodagarna pluggade vi tillsammans, och på kvällar och helger festade vi. Efter studietiden är det många som försvunnit, vilket bara är vanligt och normalt. Antingen visar det sig att en inte har så mycket gemensamt utanför studierna, eller så flyttar någon till annan ort och kontakten ebbar ut. Hon och jag, däremot, håller ihop. Vi ses kanske inte lika ofta, men vi ses åtminstone. Åker på utflykter, fikar, dricker öl, kollar på film. Sådant som vänner gör.

Därför är det inget konstigt när min telefon lyser upp en veckodagskväll och hennes namn står på skärmen. Det som förvånar mig är meddelandet hon skickar: en handfull bilder, och ett videoklipp. I dem är hon naken i sitt sovrum, och det är uppenbart att hon visar upp sig - hon klämmer sina bröst, putar ut med rumpan, sprider sin våta fitta vidöppen. Hennes ansikte klart synligt. Min puls ökar, min kuk vaknar till liv med bultande slag under mina kläder och jag undrar vad fan är det som händer? Det här kan inte stämma.

Lite skakig på handen trycker jag på videoklippet. Där syns det först hur hon står framåtlutad mot kameran och ställer den till rätta. Hon reser sig och backar bak och bjuder på ett stort leende. Ett leende jag sett många gånger, och som jag vet betyder att hon har fått en av sina idéer. En av de idéer som leder till vad jag kallar trubbel, och som hon kallar “en blivande historia”. Det här tycks dock inte bli den typ av historia som framtida barnbarn kommer få höra om.

Filmen fortsätter. Hon lägger sig i sängen och tar fram en buttplug och glidmedel. Hon vänder baksidan till och för långsamt in den och flämtar till. Sedan tar hon fram en dildo, sätter sig med ryggen mot väggen, benen brett isär och börjar knulla sig själv. Först sakta, och så mer och mer intensivt. Det är tydligt att hon redan värmt upp innan hon började filma.

Vid det här laget är jag hård och gnider mig med andra handen genom byxorna. Samtidigt vet jag inte vart jag ska ta vägen. Det känns som om jag ser någonting jag inte får. På skärmen stönar hon och i mitt vardagsrum andas jag tungt. Flåsar nästan. Om någon hade frågat skulle jag säga att jag svettas, men det gör jag nog inte. Mitt hjärta slår och kuken pulserar i mitt grepp. När hon närmar sig klimax ser hon rakt in i kameran och stönar fram mitt namn. Först lågt, gnyende. Sedan mer självsäkert och direkt. Igen och igen säger hon mitt namn medan som hon för dildon in och ut ur sitt genomdränkta kön med ena handen. Den andra smeker hon klittan med. Benen dras ihop, trycker ihop allt. Hon blir avlägsen i blicken, blundar och skakar lite lätt. Hon tar en stund till att andas innan hon reser sig för att gå och stänga av inspelningen. Hon tar mobilen, stannar upp lite, ger kameran en slängkyss och sedan är det slut.

Förvirringen gör kroppen stel. Min blick är fast i ett tunnelseende riktat mot skärmen i min hand, så först ser jag inte att hon skickade ett till meddelande för flera minuter sen:

“Oops. Vad måste jag göra för att du inte ska sprida dessa vidare? ;)”

Är det här på riktigt? Skämtar hon med mig? Har någon annan fått tag på hennes telefon? Hon stönade dock mitt namn. Handfallen och rådvill trycker jag upp en av bilderna igen. Hon tittar in i kameran med en blick som säger att hon vet precis vad hon håller på med. Det är vad jag intalar mig själv. Med den övertygelsen bestämmer jag mig för att tro på att det som pågår inte är för bra för att vara sant, och svarar:

“Vad är du INTE villig att göra?”

Hennes svar är nästintill omedelbart. Hon måste vänta med telefonen i handen. Tanken slår mig att hon antagligen tagit fotona och filmen precis innan hon skickade dem till mig.
“Inget för offentligt. Jag gillar smisk men inte våld”.

Strax följer ett meddelande till:

“Annars kan du göra vad du vill. Kanske att jag käftar emot, men vi får väl se vem som bestämmer ;)”.

Sen ett tredje:

“Mitt safe word är RÖD”.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Händer detta verkligen? Allt detta kom från ingenstans. Eller? Vi har alltid varit öppna varandra, och pratar fritt om relationer, sex och en och annan fantasi. Framförallt under fyllelekar som sanning eller konka och jag har aldrig, men också i nyktra, mer seriösa sammanhang. Vi har till och med hånglat som en konka en gång för många, långa år sedan, men inte mer än så. Visserligen runkar jag till tanken om henne ibland, men inte mer än någon till annan.

“Kom över” skriver jag efter vad som kändes som en evighet, men bara är någon minut. “Inga underkläder” följer jag upp med.

*


Efter smsen tar jag mig för att snabbduscha (tvättar extra noga under förhuden), slänga på mig deo samt ta på mig kläderna jag lagt fram inför imorgon. Den nervösa halvtimmen präglas av alla möjliga kval och tvivel innan det ringer på porttelefonen. Flera gånger om bestämmer mig för att ta för mig, självsäkert och dominant, men nu när stunden är kommen, hjärtat slår så hårt att det gör ont i bröstet och varenda nerv i hela kroppen verkar göra sig påmind så är det inte lika självklart längre. Jag trycker ändå på knappen som släpper in henne, och väntar i hallen.

Kuken är inte hård, men tjockare och mer på alerten än vanligt. Min andning växlar mellan att vara tung och snabb. Det ringer på dörren.

Där står hon. Allt blir på riktigt. Hon kommer in i lägenheten som så många gånger förr. Hon försöker att inte visa det, men jag känner henne väl nog för att se att hon också är nervös. Om hon ångrar sig skulle hon ha sagt något. Hon hänger av sig jackan och genom det tunna vita linnet ser jag hennes styva bröstvårtor. I ett försök att ta tag om situationen frågar jag trots det:

“Gjorde du som jag sa? Inga underkläder?”.

Hon höjer snabbt på ögonbrynen och verkar slappna av, kanske glad att hon inte behöver avvärja tystnaden som höll på att uppstå. “Du har ju bilderna. Det är inte som att jag har något val”. Glimten i ögat.

Mitt försök att inte låta alltför ivrig leder nog till att jag låter lite för allvarlig i stället när jag säger till henne att bevisa det.

Utan att tveka tar hon av sig linnet. Det är inte som att jag inte sett hennes bröst förr. Ett tiotal gånger har vi näckat sena kvällar vid sjön intill en gemensam väns familjestuga. Här i min lilla hall är det något helt annat. Situationen, förväntningarna förändrar allt. Innan har vi varit nakna med varandra. Nu visar hon sig avklädd för mig. Det är skillnad.

Hon börjar knäppa upp de tighta jeansen, men jag säger åt henne att sluta, tar ett steg fram och nyper tag om hennes bröstvårta. Hon rycker till och stönar. Våra blickar möts, och båda tycks stanna upp ett ögonblick för att ordlöst fråga “vill du?”. Fastän jag vet svaret så säger jag det högt:

“Är du säker?”.

Samtidigt klämmer jag åt lite mer om hennes hårda bröstvårta. Hon får någonting i blicken, men håller den kvar vid min. Gnyr lite och öppnar munnen, sedan nickar hon.

Jag släpper hennes bröst för in min hand i hennes hår och tar ett fast tag intill hennes hårbotten, drar hennes huvud bakåt så att hon tvingas titta upp mot mig. Hon kvider till, börjar andas fortare och biter sig i underläppen. Bestämt leder jag henne in i vardagsrummet, där jag redan lagt fram en kudde på golvet.

“Ner på knä” beordrar jag, och hon lyder. “Du vet vad du ska göra”.

Hon skakar på huvudet. “Ingen aning vad du menar. Vet inte alls vad jag ska göra”. Hennes ögon medvetet oskyldiga.

“Gissa”.

“Du måste säga. Säg åt mig vad jag ska göra, annars vet jag inte”.

Hennes naivitet, om än spelad, får mig att slappna av. Påminner om att det är en lek. Aldrig hade jag kunnat tro att hon skulle sitta på knä framför mig och på sitt eget sätt tigga om att jag ska ta henne. Precis just nu är jag kåtare än någonsin förr..

“Okej, jag ska berätta vad du ska göra. Du ska knäppa upp mina byxor, ta min kuk i din mun och suga av mig. Annars laddar jag upp det du skickade på varenda jävla porrsida jag kan hitta”.

Utan ett ord till börjar hon knäppa upp mina byxor. Hon drar ner dem och jag krånglar mig ur dem. Inte riktigt lika smidigt som jag skulle önskat, men det går snabbt ändå. Sekunden jag är klar kastar hon sig mot mitt skrev. Hennes hand kring min nu stenhårda kuk rör sig fram och tillbaka några gånger innan hon omsluter mig med sin varma, blöta mun. Hennes hand fortsätter med sin rytmiska rörelse medan hennes läppar och tunga suger och smeker i perfekt samklang.

Jag grymtar först, men snart går det över i ordentliga stön. Även om jag hade försökt så skulle det inte gå att vara tyst, inte när någon så mästerligt tjänar mig så. Ena handen lägger jag mot hennes bakhuvud, och utan att jag behöver guida henne dit tar hon sig djupare, närmare roten för varje rörelse. Till en början bestämmer jag bara takten, men gradvis tar jag över kontrollen av hennes huvud, till det att jag helt och hållet leder henne fram och tillbaka, upp och ner för skaftet.

Hon drar sig bakåt och jag låter henne. Hon fortsätter att runka av mig, pussar ollonet, ger frenulum ett slick och leker lite med min pung. Hon tittar upp mot mig och ler stort igen.

“Händerna bakom ryggen” säger jag åt henne. Hon höjer på ögonbrynen, men lyder än en gång.

Den här gången tar jag tag om hennes huvud med båda händerna och för åter in kuken i hennes mun. Framförallt är det mina höfter som står för rörelsen nu, fram och tillbaka medan hon håller om mig med sina läppar. Inte våldsamt eller överdrivet hårt, men bestämt och djupt. Hon gnyr ljust och stötvis, följer samma rytm. Alla nerver i kroppen verkar strömma in mot mellan mina ben när en välbekant, strålande känsla börjar växa inom lemmen.

“Se på mig” säger jag och tittar ner för att möta hennes blick. “Se mig i ögonen när jag kommer”. Jag släpper ut ett stön, ökar takten och sen: “Jag kommer!”.

Hon ser mig i ögonen när jag sprutar ner i hennes hals, som om ingenting kom mer naturligt för henne. Jag flåsar lätt, inte för att jag är trött utan för att orgasmen gjort mig till snudd på lite yr. Jag håller kvar händerna om hennes huvud och den slaknande kuken i hennes mun när jag säger till henne att

“Jag vet inte om du brukar svälja eller spotta, men när du är med mig så sväljer du. Okej?”. Hon bara nickar, och när hon inte längre har mig i munnen så slickar hon sig om läpparna. Jag böjer mig ner och kysser henne, vilket hon nog inte väntat sig, men ändå besvarar hon kyssen direkt och trycker in sin tunga i min mun.

*


Handbojorna har mitt ex lämnat kvar, men aldrig bett om att få dem tillbaka. Kanske har han glömt bort dem, kanske skäms han för att fråga, eller så bryr han sig inte. Nu kommer de i alla fall till användning igen.

Hon ligger på rygg i min säng med armarna över huvudet, fastlåst i elementet bredvid huvudändan. Utöver sovmasken vi använder som ögonbindel är hon helt naken. Hennes kåta förväntan gör det nog svårt för henne att ligga still, hon vrider sig och gnider benen mot varandra.

“Jag känner hur du stirrar på mig” säger hon mellan de snabba andetagen. “Pervo!” anklagar hon och räcker ut tungan.

Från fotändan börjar jag krypa över sängen, över hennes kropp. Jag tar tag om hennes ben och håller dem isär från ovanför knät börjar jag växelvis kyssa och slicka insidan av låret, rör mig sakta uppåt, inåt, mot hennes skrev. När jag är helt nära biter jag henne i låret och suger fast, varpå hon flämtstönar av behaglig smärta. Sedan fortsätter jag uppför hennes kropp, svävar över hennes fitta, noggrann med att inte rör vid henne utan bara andas varmt på den. Hon gnyr och försöker trycka mitt ansikte närmare med sina ben, men jag fortsätter att bestämt hålla isär dem.

Vandringen fortsätter och jag kysser den mjuka magen varsamt och omsorgsfullt. Med ena handen tar jag tag i ett bröst, och med munnen tar jag mig an det andra. Klämmer, suger, nyper, nafsar. Hon sprattlar, låter som om hon försöker hålla inne med en explosion.

Till slut tystar jag henne med kyssar. Inget romantiskt, utan hårda, lustfyllda kyssar med tänder och tunga. Hon kysser mig lika hårt tillbaka, rör sig som om hon skulle lägga armarna om mitt huvud om hon kunde.

Min hand tar tag om hennes käke, vänder hennes huvud åt sidan, slickar henne över kinden för att till slut flåsa henne i örat. Hon kvider när jag äntligen låter henne känna mitt hårda kön, som jag gnider mot henne. Mina fingrar letar sig in i hennes mun, och trots att hon biter mig håller jag stadig kontroll över hennes huvud. Jag viskar i hennes öra:

“Lyckas du vara tyst blir du belönad. Om inte så blir det straff istället”.

Hon suger på mina fingrar till svar, och när jag släpper hennes mun fri så flinar hon och säger:

“Tänk om jag vill blir bestraffad?”

“Vem är det nu som är ett pervo?”

Samtidigt letar sig min hand ner mellan hennes ben, men rör inte vid hennes fitta än. Leker fortfarande runt omkring, fingrarna glider mellan blygdläppar och ljumskar, snuddar bara nästan vid klittan. Hon svämmar över.

Min mun hugger tag i hennes hals, jobbar sig sen ner igen men snabbare den här gången. Färre stopp på vägen. Bröst, bröst, mage mage. Jag lyfter hennes ben, lägger mig tillrätta under dem och tar mig äntligen för av hennes sköte.

Jag håller mig fast runt hennes lår, och slickar i mig vad som känns som hela henne. Stora drag, nerifrån och upp med hela tungan, hårt tryckande, lekande med spetsen i hennes öppning. Suger på läpparna, retar klittan och suger sedan på den med. Hon hade aldrig en chans att hålla tyst.

Hon kommer, hon kommer igen, och igen. Jag håller kvar mitt fasta tag om hennes ben, hennes fitta, hennes njutning och ger henne ingen vila. Efter var orgasm sätter jag igång igen, lika intensiv som förut. Ibland vänder jag upp blicken, och ser hur hennes torso, bröst och ansikte tvingas uthärda. Hon tycks överväldigad. När jag väl går undan reser jag mig över henne. Hon är andfådd, trött och svettig. Mitt ansikte är insmetat med hennes smaker.

Jag tar tag om hennes hals - inte hårt, men så att jag håller ner henne - medan min andra hand letar sig in i hennes fitta, hittar den skrovliga fläcken ovanför ingången och börjar massera henne fram och tillbaka.

“Hur gick det med att vara tyst? Inte så kaxig längre, va?”

Ingenting, hon verkar knappt höra mig.

“Svara mig!”

Fortfarande inget bara hennes lustfyllda andetag.

“Okej, om du inte gör som jag säger får du skylla dig själv”.

Jag vänder henne så att hon hamnar på mage, fortfarande fjättrad vid elementet. Sedan daskar jag till ena skinkan, lite hårdare än jag tänkt och hon utbrister i ett gnyende “åh!” och drar ihop kroppen lite grann. Jag smiskar på andra skinkan, mer kontrollerat den här gången och hon ger samma svar. När hon tycker att jag väntar för länge med slag nummer tre tittar hon bak på mig och lyfter upp rumpan för att locka mig till att göra om det igen, och jag är mer än entusiastisk inför att fortsätta.

Först en jämn rytm - varannan skinka med lite andrum mellan varje slag. Höger, andas, vänster, andas. Sedan lyfter jag upp henne på knä, så att hon har röven i vädret, ansiktet ner och armarna bundna framåt. Ökar takten, varierar intensiteten, ibland flera smisk i rad på samma ställe. Hennes kvidanden blir ljudligare och högre, mer uttalade i samband med att hennes rumpa blir allt mer flammig och röd. Avslutningsvis greppar jag tag om hela hennes bakdel och biter in i skinkan och hon flämtar högt.

Under tiden som jag utdelat hennes straff har jag trätt på en kondom, och nu tar jag plats bakom henne. Hon är trött, andas tungt framför mig.

“Vi är inte klara än” säger jag och gnider ollonet mot hennes fitta. Hon verkar förstå vad som komma skall.

“Ta mig” pustar hon fram. “Knulla mig, snälla”.

Kuken glider lätt in i hennes omfamning. Hon undslipper sig en suck, jag håller i hennes kärlekshandtag med båda händerna och i stället för att själv stöta in i henne så för jag henne fram och tillbaka över min kuk. Snabbare och snabbare, jag frustar dovt och hon stönar gällt till jag känner hur hon drar ihop sig runt mig igen, och hon kommer över min kuk. Jag saktar in, låter henne hämta sig lite innan jag befaller henne att börja igen:

“Din tur. Få mig att komma”.

Hon förstår och börjar lydigt själv att röra på höfterna över min hårdnad, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Min andning blir snabbare igen, jag stönar, smiskar till henne en gång till. När jag känner att jag börjar närma mig drar jag mig ur, trycker ner henne på mage igen och lägger mig över henne och tränger mig in igen. Nu tar jag i, pumpar ut all min sista energi med hennes hår i ett hårt grepp, öra i min mun och alla ljud våra ljud blandade och så höga att grannarna måste höra.

Jag kommer och fastän jag blundar känns det som att det skumma rummet ljusnar omkring oss. Vi är båda andfådda, flåsar i takt och jag rullar av henne. Innan jag tar av kondomen och frigör henne från elementet ligger vi bara stilla, nära varandra och andas tillsammans.

Hon sover över, trots att vi båda ska upp och jobba dagen efter. Jag somnar i hennes famn, och hon vaknar i min.
En god vän skickar sina nakenbilder och frågar vad hon måste göra för att jag inte ska sprida dem vidare

Added 8 jan 2023   Stories   #BDSM #Man as top #Woman as bottom #Dominant #Submissive #Spankings #Role play #Man as bottom #Woman as top #Service #brat #Other gender #Lending #Cuckold/Cuckquean #Body suits

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 34093  Report