Log inRegister
Dagen då vi sågs
Vårsolens glimrande strålar värmde mitt ansikte där jag satt på perrongen och väntade på dig med en kaffe i handen. Jag hann inte sitta många minuter innan du kom gående några meter längre fram. Jag sken upp som den sköna vårsolen, reste mig från bänken med bagaget i ena handen. Kaffekoppen hade jag kastat i en närliggande sopkorg. Började gå mot dig och såg ditt fantastiska leende på avstånd. För första gången i verkliga livet. Jag kände hur hjärtat bultade snabbare och snabbare. Vi möttes i en lång kram. Kände glädjetårar rinna ner för min kind. Äntligen fick jag ha dig i min famn!

Vi tittade på varandra och log. Jag gav dig en puss på munnen. Tittade på dig igen, fnissade till och sa hej med tårfyllda ögon och kramade om dig igen. Det kändes så overkligt att äntligen få vara hos dig. Så länge som vi har känt varandra, men aldrig tidigare träffats. Jag frågar dig hur läget är och du svarar snabbt att det är helt underbart, nu när jag är hos dig. Du frågar om jag vill stanna till och ta en fika på vägen hem till din lägenhet. En kopp kaffe skadar aldrig, tänkte jag och vi började gå mot det mysiga fiket vi passerar för att nå ditt hem. Jag ber dig välja det du vill ha till kaffet, och jag tar samma sak. Plockar upp plånboken ur bakfickan och betalar. Vi sätter oss vid ett ledigt bord. Min blick kan inte släppa dina ögon. De är mer fantastiska i verkliga livet.

Efter en stund når vi din ytterdörr. Du fumlar lite nervöst fram nyckeln och låser upp och välkomnar mig in i ditt hem. Jag tittar runt, inte för att inspektera, mer för att ta in omgivningen. Jag har så länge velat få en helhet av ditt hem, och nu är jag äntligen här. Min medhavda väska ställer jag vid sidan av soffan i vardagsrummet. Jag kramar om dig igen, och kan inte riktigt tro på att vi äntligen är tillsammans. Din varma famn får mig att koppla av. Efter en lång kram sätter vi oss i soffan och pratar om absolut allt och ingenting. Att få se dig prata på riktigt, bara en halvmeter ifrån mig, kändes helt overkligt. Klockan började närma sig middag, och du frågade om jag ville ta ett bad under tiden du gick in i köket och började fixa. Jag nöjde mig med en snabbdusch så att jag kunde vara involverad i matlagningen.

Du stod vid köksbänken och hackade grönsaker när jag kom ut ur duschen. Hade tagit på mig mina gråa mjukisbyxor och en t-shirt. Du hade kört igång vår gemensamma spellista med nostalgilåtar. Jag stod i dörröppningen och såg glädjen i dig. Du vickade på rumpan i takt med musiken samtidigt som du skar upp en gurka. Jag gick fram till dig och kramade om dig bakifrån. Du lutade huvudet bakåt och jag kunde inte låta bli att kyssa dig samtidigt som jag hade mina armar på dina höfter. Du vände dig om och bekräftade kyssen, som snabbt blev till hångel. Du lade dina händer på mina kinder och tillät våra tungor möta varandra. Jag lirkade in mina händer innanför din tröja och mina fingerspetsar fick äntligen känna din hud. Dina händer försvann från mitt ansikte och du tog av dig din tröja. Mina ögon sken upp, lite som ett barn som ser alla julklappar under granen. Bh:n knäppte du oproblematiskt upp och den trillade ner på golvet. Dina bröst blottades och mina händer flyttade sig snabbt uppåt. Du log till och sa att du hade längtat till stunden då mina händer greppade dina bröst.

Min tröja åkte snabbt av med din hjälp och du lät dina händer smeka min håriga överkropp. Vi kysstes ännu mer samtidigt som vi fumlande tog på varandras nakna överkroppar. Jag förde in mina händer innanför dina byxor och tog ett stadigt grepp om din rumpa och tryckte dig närmare mig. Att få känna din nakna byst mot min var en helt overklig känsla. Jag ville inte riktigt släppa greppet, men kände att jag var tvungen att få smaka mer på dig. Mina händer flyttade sig från din rumpa ner på dina lår, samtidigt som byxorna gled ner allt längre. Du var snabb på att bidra med din hjälp genom att hastigt hoppa ur dina mjukisar och trosor. Allt på samma gång. Jag bad dig skutta upp i hörnan på köksbänken och började kyssa din hals och smeka din nakna kropp. Inte långt efter hade min mun letat sig ner till dina bröst. Jag kysste dina styva bröstvårtor och började nafsa upphetsande medan mina händer letade sig till samma plats. Jag smekte och sög på dina bröst, och jag märkte hur du njöt. Lät min ena hand försiktigt ta sig ner mellan dina ben. Du var otroligt våt, vilket underlättade för mina fingrar att börja smeka dig.

Jag särade mer på dina ben och kysste dig över din vackra mage ner mellan dina ben. Kysste dig i ljumsken innan jag lät min tunga vidröra din klitta. Först långsamt pussande, för att sedan öka takten och intensiteten. Du började stöna högt och vilade dina händer på mitt huvud för att kunna styra trycket. Jag lapade i mig din våta fitta som en törstig hund. Lät två fingrar enkelt glida in i dig. Efter en liten stund så knuffade du undan mitt huvud och bad mig vänta lite. Det blev lite intensivt. Jag reste mig upp och du hoppade ner från köksbänken, ställde dig på knä och drog ner mina byxor och blottade min hårda kuk. Du tog ett bekvämt grepp om den och förde den mot dina läppar. Kysste varsamt på den och öppnade din mun. Bit för bit gled kuken in i din varma mun. Dina läppar kändes magiska runt den och din tunga slingrade sig som en orm runt mitt ollon. Aldrig tidigare i mitt liv hade jag varit med om en sån skön avsugning. Jag stönade och då slutade du för att ställa dig upp och viska i mitt öra att du ville att jag skulle knulla dig. Du hoppade upp på bänken igen och särade på dina ben. Jag kunde enkelt glida in, men tog det långsamt. Lät bara ollonet glida in för att sedan föra ut det igen lite retfullt. Din frustration märkets, så jag fortsatte lite till. Efter lite försiktighet så tryckte jag sedan in hela min kuk i dig, stannade upp och njöt. Jag såg dig djupt i ögonen, kysste dig och började föra min kuk in och ut.

Det tog inte lång stund innan du viskade att du var på väg att komma, och jag bekräftade att jag också var på väg. Jag ökade farten tills du kom, då drog jag snabbt ut min kuk och sprutade över din fitta. Vi tittade andfått på varandra och log. Vi var kvar i samma position en stund och kramades. Jag viskade att det kändes som läge för en till dusch. Du skrattade till, skuttade ner från bänken, tog tag i min hand och förde mig till badrummet. Duschen satte du vant igång och vi hoppade in tillsammans. Din nakna kropp under vattnets strålar var något av det vackraste jag sett. Jag tog lite duschtvål och började tvåla in dig. Din kropp kändes helt fantastisk under mina händer. Du njöt av intvålningen och sa att du hade längtat efter att få känna mina händer på din kropp. Vi duschade klart och gick sedan in i köket för att slutföra maten. Som tur var så var det mesta redan förberett. Det skulle serveras tacos. Du instruerade mig var bestick och tallrikar var och jag dukade fram på bordet medan du hackade upp det sista av grönsakerna. Vi satte oss och åt och pratade om allt mellan himmel och jord.

Trots att maten var uppäten så satt vi kvar vid köksbordet. Uppslukade av varandras närvaro. Jag bad dig sitta kvar medan jag dukade av. Vi fortsatte prata och snart var köket rent. Vi förflyttade oss till soffan och satte igång tvn. Jag lutade mig bakåt och du lade dig tryggt i min famn. Jag lät min hand smeka ditt hår och dina armar. Vi båda två njöt mer än vad vi någonsin gjort tidigare i livet. Äntligen var jag hos dig. Och du var hos mig. Det tog inte lång stund innan du började andas tyngre. Jag frågade om det var läge att gå och lägga oss, vilket du sömningt bekräftade. Frågade om du ville att jag skulle sova på soffan, eller med dig i sängen. Det blev det sistnämnda, till min stora glädje. Vi borstade tänderna och gjorde oss iordning. Du tog bekvämt av dig dina kläder så att din nakna kropp återigen blottades för mina glädjande ögon. Jag gjorde likadant och vi kröp ner under täcket. Våra kroppar tryckte sig närmare varandra. Jag lade mina armar om dig och frågade om det var okej att jag lade en hand på ditt bröst. Du bekräftade att jag mer än gärna fick göra det. Det tog inte många minuter innan vi somnade trygga. Tillsammans. Äntligen.

Morgonsolens strålar letade sig in mellan gardinerna och jag vaknade till. Du låg och tittade leende på mig och försvann snabbt ner under täcket. Din hand greppade min morgonhårda kuk och du förde den in i din mun. Att vakna av oralsex är något jag haft en fantasi om väldigt länge. En kort stund senare flyttade du hela din kropp upp över min kropp och jag kände att du inte hade några trosor på dig. Du lät min kuk enkelt glida in i din våta fitta och började rida mig. God morgon viskade du och log det där leendet som bara du kan. Det där leendet som får mig att smälta. Du stönade högt och rev mig varsamt över bröstet. Jag smekte din nakna kropp och såg dina bröst guppa upp och ner i takt med att du red min kuk. Även jag började stöna och jag sa att jag var nära på att komma. Du började rida mig långsammare tills du såg att jag inte kunde hålla mig längre. Du höll dig kvar när jag sa att jag kommer. Jag kunde inte hålla mig längre och jag fyllde din fitta med min varma sperma. Du lade dig på mig och pussade på mig och berättade att du var så glad att ha mig hos dig. Jag höll med dig.

Vi klev upp tillsammans och gick in i köket för att fixa morgonkaffe och en smörgås. Under hela tiden pratade vi om allt och inget. Vi skojade och skrattade. Idag hade vi hela dagen framför oss. Men vi hade bestämt att vi skulle ta dagen som den kom. Inget var planerat inför vårat första möte, mer än att vi skulle vara tillsammans och göra saker tillsammans. Du och jag.
En fantasi, eller plan, hur mitt och hennes första möte kommer bli.

Added 2 feb 2023   Stories   #Man #Sex #Woman #Relations/love #Personal #Erotica #Friends

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 34317  Report