Log inRegister
Vissa väljer smisk
Smisk
Vissa väljer smisk
Det är tisdag och Hanna sitter på sitt rum, klockan är snart 8 på kvällen och hon ska gå och lägga sig, men inte för att hon är trött. Nej, hon har fått utegångsförbud en hel vecka och ska vara i säng tidigt. Varje kväll klockan åtta !!! Det hade hennes styvmamma Maria bestämt. Det kändes så orättvist, hon skulle snart fylla 19, det var ju inte hennes fel att hon kommit hem för sent för tredje gången… Och denna vecka är det fest som hon nu missar. Det är Maria som bestämmer det mesta i huset för hennes pappa är borta i veckorna. Hon påminner mycket om, ja faktiskt är jättelik om den där blonda kvinnan i blå dress i programmet "Draknästet" . Hon är sådär självklar och säker på si sak, lugn även när hon måste vara sträng och i samma ålder som Maria. Lika snygga båda två.

Hanna tänkte på vad Maria hade sagt. Att hon skulle vara glad för att det inte var som för henne när hon växte upp för då hade hon fått ett rejält smisk. När hon tänkte på festen hon missar och hur hon skulle förklara det för sina kompisar tänkte hon att det hade varit bättre att få smisk än det här.

Hanna kryper ner i sin säng, tårarna rinner på hennes kinder, det känns så orättvist. Det knackar på dörren, det är Maria som öppnar dörren. Är du ledsen Hanna frågar hon. Hanna nickar, det känns inte rättvist att jag ska missa klassfesten. Vadå rättvist svarar Maria, du förstår väl att du måste följa regler så länge du bor här. Maria nickar, men en hel vecka är för strängt tycker jag. För strängt svarar Maria, hade det varit jag när jag växte upp hade jag fått en rejäl omgång på bara stjärten av min mamma så det håller jag inte med om. Det hade varit bättre svarar Hanna. Det blir tyst några sekunder, jaså det tror du. Du har väl aldrig fått smisk innan så du vet nog inget om det. Men vist, du kan få det i stället om du själv vill.

Det blir återigen tyst några sekunder, Hanna funderar men bestämmer sig. Ok, jag tar smisket.

Ok, skyll dig själv svarar Maria.

Maria går fram och sätter sig på sängkanten, nu kan du komma och lägga dig över mitt knä. Hanna som nu börjar fundera på vad hon ställt till med drar av sig täcket och kliver ur sängen, det är pinsamt för hon har inga trosor under nattlinnet. Hon lägger sig sakta nästan motvilligt över Marias mjuka jeansklädda knä och Maria tar tag i henne och rättar till henne så hon ligger i rätt position. Ok Hanna, du kan fortfarande ångra dig men Hanna skakar på huvudet. Hoppas det går snabbt tänker hon, det kan väl inte vara så farligt. Flickor har ju fått smisk i alla tider.

Ok, då börjar vi. Du ska få precis samma smisk som jag brukade få. Maria drar upp nattlinnet och viker det tillrätta över ryggen noggrant och lugnt, och börjar sen daska Hannas nu helt nakna stjärt. Daskarna kommer snabbt och rytmiskt och flyttar sig mellan hennes skinkor så att ingen del av stjärten förblir osmiskad. Hon gör det så självklart och säkert och daskarna blir hårdare och hårdare, som om hon smiskat många olydiga tonårstjejer.Klatshljudet tar över alla andra ljud i huset, överröstar TV:n och allt som hörs är det typiska ljudet när en tjej får smisk av sin mamma.

Smisket varar mycket längre en Hanna kunde föreställa sig och tårarna rinner ner för kinderna. Det svider som eld i baken och det känns väldig pinsamt. Hon ångrar nu bittert att hon gjorde detta val.

Hon borrar ner huvudet i en kudde och hoppas att det snart ska vara över.

Till slut är Maria nöjd och slutar smiska, såja gumman. Nu kan du resa på dig. Jag tänkte nästan ge dig ett par daskar med hårborsten också men det tar vi nästa gång.

Hanna reser på sig med blöta kinder. Lägg dig på magen så ska jag smörja in din rumpa lite. Hanna lägger sig på magen och Maria tar en hudkräm och smörjer försiktigt in hennes röda rumpa.

Beröringen känns skön, att handen som nyss gjorde så att det kändes som eld i baken nu försiktigt smörjer in hennes ömma stjärt. Jag tror det här var bra för dig Hanna, jag ska prata med din pappa om det här när han kommer hem. Tror att det kanske är bra för dig med lite smäll ibland när du är olydig. Alla tjejer behöver det ibland. Där jag kommer ifrån får flickor smisk av sina mammor när de beter sig som du. Sov gott säger hon och sedan går hon ut ur rummet.

Hanna ligger kvar i sängen, svedan i stjärten har avtagit lite, hon tänder lampan och går bort till den stora spegeln hon har på vägen, hon tittar på sin rumpa. Hon vet att hon har en fin rumpa som pojkar och män brukar spana in. Nu är den alldeles röd och hudkrämen gör att den glänser. Hon går tillbaka till sängen och drar täcket över sig, hon lägger sig på magen för rumpan svider fortfarande, länge. Är varm ja skinkorna nästan glöder efter Marias handflata som agat bestämt, i högt tempo och i minst fem minuter fastän det kändes som femton.. Det tar inte lång stund innan hennes hand har letat sig fram mellan benen och smeker det nu blöta skötet. Hon hör Maria från vardagsrummet, prata i telefon med en väninna. Berättar hon att hon blev tvungen att ge sin styvdotter smisk?

Hanna somnar öm, tillfredsställd och väl medveten om att det inte var sista gången hon fick lägga upp sin nakna rumpa för ett välförtjänt smisk.
följande dagar, veckor, månader låg det en speciell stämning i luften när maria gav Hanna tider att vara hemma, i säng eller ville veta hur skolarbetet gick, eller när hon svarade tillbaka på ett otrevligt sätt, eller när hon inte städade efter sig ...hon var ju nu en tjej som kunde få smisk av sin unga snygga styvmamma.... och det var både skrämmande och pirrigt upphetsande på ett konstigt sätt
och så hade Hanna plötsligt lagt märke till en ny hårborste som låg på hallbordet. En stor fyrkantig i plast. Maria hade ju kort blont hår, vill ni veta hur hon såg ut, kolla programmet draknästet
Smisk

Added 2 feb 2023   Stories   #Woman #Woman as top #Woman as bottom

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 34319  Report