FPP Halloween

Other open-minded event that is a safe space for kinksters

Saturday 9 november, at 21:00 — 03:00  Göteborg  (Västra Götalands län)  

http://www.fetishpeople.org/    

Dresscode  
(Log in to see member info)  vCalendar export
You must be logged in to show your intention to participate.
Swedish
English
Club Sesam and No Shame Club presents
Fetish People Party @Berg211


On November 9th, the party venue Berg211, located in a shelter in east Gothenburg, will throw a big fetish party for Halloween. There will be UV lights, a dance floor, performances and play areas, all mixed together in a venue that’s 800 square meters big.
Fetish People Party has existed since 1996, and now it’s coming to life again. Every fetish is welcome (as long as it’s legal!)
There is a very strict dress code
You can read about the details here [FPP Homepage]
Check out our Pinterest for inspiration [Pinterest]
If you have questions about your outfit, please send us an email: fpp.infomail@gmail.com
We will respond within 72 hours.

Rules:
* The keyword for FPP’s parties is respect. Everyone should feel safe! If someone behaves in a disturbing way, such as makes unwanted advances, this person will be forced to leave the party. If this behavior is repeated it will result in a permanent ban from FPP’s parties.

* Age limit: 18 years.

* Everyone must follow the dress code.

* Absolutely no cellphones. You may under no circumstances take it out of your pocket or purse at the party.

* No photos! If someone breaks this rule we will ask them to delete the photo/photos. If they refuse, the camera will be confiscated and returned upon exit.

* Open sex is not allowed at FPP’s parties.

* Don’t hesitate to contact crew if you notice someone not following the rules.

Performance:
To be added as soon as the details are set.


DJ’s:
DJ Hertzberg och -James-


Tickets:
The tickets are sold here [Billetto]. You can also buy them at Club Sesam (cash only).
All of the proceeds will go to the renovation of Club Sesam, which is expanding with a second floor.

Reduced price for students/unemployed/etc:
* 320 kr (290 kr at Sesam) Limited amount!

Regular:
* 370 kr (340 kr at Sesam)

Sponsors::
* 500 kr (500 kr at Sesam)

Opening hours: :21.00-03.00

Comments

You must be logged in to be able to comment.

Kära vänner! Här kan ni som är intresserade läsa vår dagbok efter festen: www.fetopia.com/dagbok.php?a=v&id=1083113
Vi ber er att ta kontakt direkt med oss om ni vill diskutera något vidare. Allt gott!
Följande kvarglömt efter festen finns att hämta på Sesam när det är öppet :)

Baseballträ
Latexshine
Nunnedok
2 svarta mantlar
Långa svarta sammetshandskar
Korta svarta handskar med rosett
UV färger
Armband i silver med blommor
Miniportmonnä (återfås mot beskrivning)
  11 nov 22:16

UVfärgerna, är det det som var i baren?

  11 nov 23:01

Yes! Det är dina.

  14 nov 11:03

Inget svart krucifix? Är nunnedoken bara huvudbonaden?

  15 nov 21:47

Har glömt ett halsband med uv-färg på. Hittat det?

Vi lyssnar på er på er kritik och arbetar på att finna lösningar på det som gått fel. Utan att förminska någons upplevelser, ber vi er att inte ha långa diskussioner i eventtråden utan komma med kritik till oss direkt så vi kan arbeta vidare på att skapa fantastiska fester. Samma sak gäller förstås om ni vill meddela oss om personer som gör att våra fester känns otrygga.
  10 nov 19:35

Först ska ni tysta ner kritiken. Nu detta. Pinsamt.

  11 nov 00:09

🙄

  11 nov 00:36

Bedrövligt! VÄL kända ärkefän och våldtäcktsmän på sin fest!? Oförsvarbart!!

  11 nov 00:41

Det börjar bli rätt många som har ögonen på detta nu, så ett tips är att klubben bemöter det här offentligt, om ni är måna om ert rykte.

  11 nov 01:01

👆🏻👆🏻👆🏻

  11 nov 06:29

Fick kräkssmak i munnen när jag dagen efter eventet såg att en välkänd våldtäktsman kommenterat o gett festen 5 stjärnor. Han är portad från Sesam men kunde ändå komma på ert event i Berget? Hur tänkte ni där?! Det känns inte okej alls, på någon skala.

  11 nov 12:28

Blir ännu mer upprörande när man läser att folk dessutom tagit privata bilder med mobilen.

  12 nov 22:07

Not -so-innocent. Det är beklämmande att läsa din kommentar som pekar ut alla män som kommenterat och gett evenemanget 5 stjärnor som välkänd våldtäktsman. Alla som läser denna sida är inte insatta i vem som är vem och är portad på sesam och din kommentar misstänkliggör därmed alla som kommenterat med 5 stjärnor. Hyggligt !!!!

  12 nov 22:14

Ja, han är en av dem som gett 5 stjärnor. Jag får ju inte säga mer enligt gällande regler. Det är inte jag som hittat på reglerna, don't shoot the messenger. Jag hade gärna skrivit ut nicket, men det får jag ju inte.

  12 nov 23:51

Maximo ditt stolpskott!! Har en rent mjöl i påsen är en inte utpekad och har heller inget att oroa sig för! Och VILL någon veta för att undvika detta as är det skitenkelt att få veta vem det gäller det är bara att fråga privat. Sluta vara en patetisk rädd tönt och ställ dig bakom oss som vill bli av med förövare, våldtäktspersoner och jävla as ist.
Är det nått som är beklämmande så är det töntar som gnäller o skäller på offer och utsatta!! 🖕🏻

  13 nov 05:53

  13 nov 11:06

Tack fina härliga du!

  13 nov 12:36

SirD; jag bjuder på en Aviation ikväll 👍👍👍👏

  13 nov 12:48

Oh la la 🍹

  13 nov 18:25

Sir D. Det går ju an att vara kaxig med tangenterna och smäda folk i trygghet bakom skärmen . Varför var inte du MAN nog att göra någonting åt saken redan på plats ? Du verkar ju vara insatt i saken. Ta missdådaren i kragen och släpa ut honom genom dörren , ta några till hjälp om det skulle behövts. Att lipa på nätet efteråt är ryggradslöst om man nu visste vem det var... Smädas den som smädas bör !

  13 nov 18:41

Upprepar eftersom du uppenbarligen inte har kapacitet att förstå så upprepar jag.
OM person har rent mjöl i påsen, dvs är en bra människa som behandlar medmänniskor korrekt, så har person inget att oroa sig för! Att börja gnälla över integritet när det finns människor som blivit misshandlade och våldtagna PÅ RIKTIGT!, är så patetiskt urbota idiotiskt!
Huruvida jag personligen gör något när jag är närvarande så kan du ju prova.
Väx upp, var en RIKTIG man och stå bakom RIKTIGA offer och utsatta. Sluta tyck synd om dig själv.
Sist av allt. ALLT jag säger står jag för och säger till den det gäller i ALLA lägen. Sluta gråt och tag ställning!!
Over and out!

  13 nov 19:53

Ok, avslutningsvis mycket kort här också ! Här finns offer och förövare och det kunde ha skötts smidigt på plats . Observera att jag förringar inte någon här. Det störande och oroande är att det " drevas " offentligt mer och mer i Göteborg och folk som inte är insatta hakar på drevet.Man vet inte hur det kan sluta, konsekvenstänk tack !
Här kommer en länk till en historia där RIKTIGA MÄN tog tag i saken utan att var ordentligt insatta. Jag är bekant med personerna i händelsen som skedde i Gamlestan 1500 meter från berget och allt är en stor tragik. Nedanstående har inget att göra med Not-so-innocents kommentar men är en sedelärande berättelse om vad som kan hända när "drevet " går...
Over and out..
www.flashback.org/t2464998

www.flashback.org/t2464998

  13 nov 21:16

Med all respekt maximo;
det som skrivs av männen där på flashback tycker jag inte på något vis liknar att kvinnor från gbg på darkside pratat om förövare, övergrepp och trygghet. Läste tråden. en massa "slyna, luder förtjänar det där" osv - det låter inte riktigt som en riktig jämförelse hur de agerar i den tråden med adresser och namn?

  13 nov 21:18

Don't feed the trolls. Hela diskussionen är OT.

  13 nov 21:19

Oh, ja. sant.

  13 nov 21:24

Jösses vilken hatisk stämning. Är det någon som har tänkt på vilket enormt projekt detta FPP var? Det var första gången Berg 211 blev helt fullsatt, massa prydnader skulle upp, personal skulle förberedas att ta hand om 350 gäster, olyckligtvis blev det plötsligt brist på personal, förfest skulle ordnas osv osv. Med tanke på att detta var den enskilt största festen på den svenska scenen på många år så är det fullt förståerligt att inte alla blir nöjda, att saker kan falla mellan stolarna osv. Om ni tror ni skulle kunna skapa en bättre fest, men så skapa en bättre fest då där ni har tänkt på allt.

Men framförallt, sluta vara så hatiska.

Försök att förstå istället för att fördöma.

  13 nov 21:52

Ska vi förstå förövare och våldtäktsmän??? Wtf?!

  13 nov 22:03

Men Bumpy, ingen är ”hatisk” för att det var ont om personal eller liknande. Tips på praktiska förbättringar så som vatten tillgängligt, lägre volym etc tillsammans med mycket beröm för såväl fest som arrangörernas arbete är det som genomsyrat den delen av debatten. Det du kallar hat är att allt fler ifrågasätter rimligheten i att riskera att möta sin eller någon annans förövare/våldtäktsman på en såpass stor och etablerad tillställning. Att det sedan förekom en hel del tafsande och icke-samtyckt beröring är också en viktig fråga, eftersom ingen arrangör jag känner till skulle tycka detta beteende är acceptabelt . Att någon slutligen drar kortet ”nu är alla män som givit fem stjärnor utpekade som potentiella förövare” så blir det fånigt. Att få det att låta som att folk är hatiska och oförstående för att vissa praktikaliteter inte klaffade är att förvränga ord. Det handlar om trygghet.

  13 nov 22:07

👍

  13 nov 22:10

BumpyRide: Inte för att det förtar relevansen i ditt inlägg, men ändå manad att nämna att FPP senast inte var "..den enskilt största festen på den svenska scenen på många år". Dekadance hade över 500 pers på både 15-års jubileet och Perv Pride i somras, där jag stod för stor del av detaljplaneringen. Tänkte på nästan allt. Nästan.

  13 nov 22:17

Det jag vill ha svar på är om man kan förvänta sig att de som är portade från Sesam även är portade från FPP. Sen förstår jag att Sesam (liksom Deka) är en förhållandevis stor organisation och kommer behöva ha ett möte innan de svarar och kommer fundera över hur de formulerar sitt svar. (för de vet nog att det kommer att granskas och (fel)tolkas)

  13 nov 22:58

Bazooka - ingen på FPPs fest i lördags är portad från Sesam. Däremot var det personer på FPPs fest som är portade på andra ställen och folk har kanske trott att de var portade på Sesam men så är alltså inte fallet.

  13 nov 23:02

Okej! Då är jag felinformerad. Då är det nog nya grepp som måste till när så många upplever otrygghet.

  13 nov 23:51

Bumpy vi vet att du tycker att våldtäcktsmän är helt ok så länge ingen dom har fällts. Det är din ultraidiotiska åsikt. Alla vet att din narcissism är över alla gränser. Det är synd att det gör dig fullkomligt dum i huvudet. Ja nya grepp behövs! NOLL tolerans för Assholes, förövare, äckel etc etc. Ta din del i det och ta ALLA offers sida. Kan du inte det för att du tror att du är så bra, håll käft!!!

  14 nov 05:01

SirDomin8or Det där är inte sant någonstans, och du utför dessutom personligt angrepp där. Jag hoppas du väljer själv att ta bort det inlägget.

  14 nov 07:38

Nu var jag inte på denna festen som för övrigt jag vet att bl.a 2 av mina vänner lagt ner MÅNGA timmar på det vid sidan av sin avlönade heltidsarbeten. Det ör fan sorgligt att ni hela högen håller på som ni gör här. Skriv i någon tråd eller varför inte ett dagboksinlägg. är detta att vara riktig man så inser jag värdet av " oriktiga män" men framförallt värdet att jag är kvinna/ människa!

  14 nov 07:39

Dessutom "väcker man troll" så får man stå ut med att dom klampar runt!

  14 nov 17:48

Bumpy - inte sant? Vad jag sett upprepade ggr har du uttryckligen sagt att så länge det inte finns en dom är man ingen förövare och välkommen på dina arrangemang... Vad är det vi missförstått av det? 🤔

  14 nov 19:03

PoleNo1 Nej det har du inte sett för det har jag aldrig sagt. www.fetopia.com/dagbok.php?a=v&id=1069688

  14 nov 20:20

Så du har inte sagt det? Vad anser du om förövare, övergrepp, offer och domar då? Din länk funkar inte eftersom det ligger en block.

  14 nov 21:27

Jag har inte blockat dig PoleNo1

Som arrangör vet jag att det är svårt att tänka på allt, särskilt detaljerna. Det finns för det mesta utrymme för förbättringar. Det kan också kännas tungt att få kritik när en har slitit enormt mycket helt ideellt. Jag tänker att lite konstruktiva förslag från gästerna kan göra att nästa fest blir ännu bättre.

Hoppas fler än jag kan komma med lite idéer och förslag på förbättringar!
  10 nov 16:20

- Förbjuda hakkors och andra hatsymboler.
- Några stationer med rengöring/desinfektion, papper och papperskorgar i lekutrymmena. Kanske även kondomer?
- Någon form av skyltar på crew, tex. på dresscodeansvarig.
- Ha en vattenstation för att avlasta barpersonal.
- Ha dubbelt så mycket barpersonal.
- Placera påsarna med alkoholen i något form av system som gör dem lätta att hitta.
- Sälja kaffe och te och ha mjölk, både vegansk och laktosfri.
- Ha någon form av regler uppskrivna i entrén om att det tex. är förbjudet att tafsa samt någon form av tydligt uppmärkta och cirkulerande trygghetsansvariga som en kan få stöd av vid överträdelser.
- Ha en ljudvolym som möjliggör samtal.

  10 nov 16:28

Instämmer på allt ovan

  10 nov 18:24

This!!!

  10 nov 19:27

Lysande bra! Min kväll var toppenbra, men visst kan det bli ännu bättre. Allt som står ovan är verkligen huvudet på spiken! Mitt tillägg är att det hade varit bra med fler speglar bär det är så mycket dräkter och kreationer.

  11 nov 15:22

Att kräva från samtliga gäster att upprepa grundreglerna högt vid "incheckning"
1: samtycke till all beröring.
2: var inte en rövhatt
3: Mobiler och kameror är förbjudna.
4: Var inte en rövhatt.

Och jag säger detta: om jag ser någon med en kamera framme på något event så kommer det att behövas ett kirurgteam för att få ut den.. Samtycke be damned.

  11 nov 17:39

Mobilgarderob. Samtliga lämnar in sin mobil.

  11 nov 21:22

Jag tycker personligen inte att ljudnivån ska sänkas. Det är många fester som tar hänsyn till ljudnivå. Fpp behöver inte sänka volymen. Vuxna människor som vill ha utlevnad får anpassa sin utlevnad efter möjligheten att kommunicera.
En riktig fest tycker jag Göteborg förtjänar

  11 nov 21:27

True_Bliss: då vet jag inte om du var där för det var skadligt hög volym på dansgolvet mot slutet. Det var så högt att det var omöjligt att prata i närheten, och svårt till och med i lekrummet en bit bort att kunna kommunicera verbalt

  11 nov 21:36

Laserpup:. Jag var inte där i lördags. Jag antar att det inte vart högre musik än när jag vart där tidigare. Och ja det är svårt att kommunicera i närheten av dansgolvet. Kan till och med vara svårt att kommunicera i lekrummet. En får anpassa sin utlevnad efter möjligheterna. Sessions baserad utlevnad är sällan prio nr ett på en större Fpp. Fest.

  11 nov 21:45

Personligen kan jag tycka att när majoriteten av dom på dansgolvet slutar dansa för att stoppa fingrarna i öronen så kan man dra slutsatsen att det var för hög volym.

  11 nov 22:02

Ljudnivån på dansgolvet stegrade under kvällen, som den bör. Nån gång innan 01 var det så högt att högtalarna började skräna märkbart. DJn fortsatte höja. Vid 02 började jag fundera på om inte ett element skulle gå sönder snart. Till slut var det inte musik utan mest oljud. Med lite yrkesstolthet borde det vara pinsamt.
Om man nu inte tycker att personliga vittnesmål är så relevant.
/Erfaren DJ

  13 nov 14:09

Jag har fått personlig och bra feedback direkt från arrangören och är nöjd med bemötandet. Jag hoppas på att det blir en ny FPP-fest till våren! 😍

  14 nov 06:38

Mm. Fast allt det här låter inte ett dugg förtroendeingivande för en massa andra människor som inte hört ett ljud ang vad som hänt från arrangören...

  14 nov 07:42

Pilgrym - observera att mina förslag ovan endast handlar om enklare praktiska saker och det är dem jag har fått veta skall tas under beaktande.
Angående otrygghet och liknande håller jag fullständigt med om att vi alla väntar på svar. Men vi får tänka på att det handlar om ideellt arbete, arrangören behöver antagligen lite tid på sig att hinna ha möten och formulera en plan. Jag är övertygad om att de nu har insett att detta är en väldigt viktig fråga.

  14 nov 08:25

Jo. Jag menar att jag har lite svårt att känna mig redo att besöka deras fester, eller rekommendera andra att göra det innan arrangören bemöter den samlade kritiken mot det här eventet på ett vettigt sätt. Det hjälper liksom inte att en person känner sig bra bemött vid sidan av runt vissa specifika praktiska frågor.

Å andra sidan är det ju fullt frivilligt att besöka deras fester. Och det är också helt upp till arrangören om man vill kommentera den här kritiken. Det förstår jag också.

  14 nov 09:44

Jag såg ingen dsom höll för öronen ojat hörde allt vad folk sa.👍

  14 nov 09:46

Lenapebbles: De jag talat med har sagt samma. Kanske lite hög musik är det värsta omdömet jag hört.

Hej alla! Vi kommer att bemöta kritiken offentligt för alla att se i en dagbok - heltidsjobb och vardagslivet gör tyvärr att det har dröjt lite fler dagar än vi önskat! Men det är på väg.
⇓ Show all ⇓
En bar-påse försvann för mitt sällskap, vilket känns mycket olustigt. I den fanns bl.a en större flaska brännlands cider, och en stor flaska Vivishine-latex polish :(
  11 nov 11:09

Någon som fick med sig denna bar-påse med nummer 234?

  11 nov 14:24

Vi skall dit o städa/ rodda av nu, skall se om din påse står kvar, det var ett flertal påsar som folk inte hämtade ut. Skicka ett PM till FPP profilen med dina kontaktuppgifter så återkommer någon from oss till dig. Kanon bra att ni hade numret på den!!!! 👍👍

  11 nov 15:29

👍

  12 nov 11:19

Verkar som shine finns som kvarglömt...

  14 nov 00:55

Någonstans tappade jag en 100 ml flaska med extremt tunnflytande shine troligen märkt V50. Blev den tillvaratagen är jag tacksam och kommer upp till Sesam på tisdag.

  14 nov 03:42

Den flaskan kan jag tyvärr inte minnas att vi hittat som kvarglömt.

Är tanken att ett "personligt och bra" samtal med en gäst ska täcka över det faktum att flera av era gäster blev sexuellt ofredade, kände sig obekväma och otrygga på er fest?

Kommer ni agera annorlunda i framtiden? Finns det någon konkret strategi för att undvika liknande situationer igen? Kommer ni att hantera varningar annorlunda efter den kritik som framförts? Eller är tanken att "lyssna på er kritik och arbeta på att finna lösningar" samtidigt som ingen kritik får vara offentlig och ni historiskt sett inte lyssnat på varningar om personer som får personer att känna sig otrygga?
När det berör kritik, bra som dålig så bör det kanske sägas att det var ett tag sedan FPP var en regelbundet återkommande tillställning. Även om det fanns ett antal eldsjälar bakom arrangemanget så var det även nya utan samma erfarenhet. Och samma sak gäller gästerna. Många nya som aldrig varit regelbundet på FPP liksom många vars besök var första gången på FPP. Det gör att sådant som är och varit solklart förr inte längre är det.

Man kan även diskutera en sådan sak som dresscode kontra tema. I hur hög grad skall smink gå före klädsel? I vilket fall så fick många ändå komma och blev med det inspirerade till nästa tillställning. Och det är ont om små som stora fetishfester.

Förövrigt så känner jag att festen var mycket städad avseende alkohol vilket nog uppskattades av många i både crew som bland gäster...
Tack för en fantastisk fest. Hel häftig miljö, underbara deltagare, proffsig organisation. Jag är wowad 😁
Jag tappade bort en mörk-röd, mönstrad sjal som jag hade som bandana. Förstår att ni har annat att göra än att springa efter borttappade grejer. Men ifall ni ser den så får ni jättegärna meddela mig. (Eller så kan vi se ifall jag kan komma dit och kolla igenom ”lost and found” lådan om en sådan finns) ♥
Ursäkta om infon finns här nånstans, lr fanns på plats i berget.

Hur är gången för leverans av foton?
Vi vet att hanteringen kan vara omfattande, men vi noterade att ett par tjusiga dök upp redan igår i flödena. Och vi är lite ivriga ;)

P
  11 nov 10:26

Enligt fotografer så kommer ni får ett mail till eran angivna e-post därifrån får ni ladda ner fotona. Alla foton skall varit utskickade från söndag morgon kl 10.00

Skulle ni inte fått dem skriv ett meddelande här på DS via FPP profilen så skickar vi hans kontaktuppgifter till er.

  11 nov 10:34

Ok, de hittades nu i skräpkorgen som ej syntes i mob 🔥
Men väl på PC 👍

  11 nov 10:48

Ah. Även för mig hade de hamnat i skräppost. Tack för hinten 😊

  11 nov 11:07

Ah ni var så heta på bilderna så data-servern kunde inte hantera det? 😍😍😍

Stort tack för att ni tog tillfället att föreviga er på festen i fotohörnan!!! Sådan härligt gensvar med alla vackra som nyttjade fotohörnan, vi arrangörer som byggt den blir super glada av det !!!

Lämnade lite UV färg och mina penslar i baren som skulle lånas ut. En av mina favorit penslar var där inne. Så om någon hittar hör gärna av er så kan jag hämta ☺️
  10 nov 20:50

De finns i baren, längst till höger (innifrån baren sett, med ansiktet mot lokalen, kylarna i ryggen) i hyllan närmast ingången, längst ned mot golvet!

  10 nov 20:52

Tusen tack för lånet!! Letade efter dig när jag skulle gå, men hittade dig inte, slets mellan att lämna grejerna eller ta med mig dem o tänkte att det var lättare för dig om de fanns i lokalen än hos mig i mölnlycke o behöva vela med tider o platser med mig för att få tillbaka dem. Hoppas jag tänkte rätt. 🙏

  11 nov 08:54

Åh ingen fara alls! Tusen tack.!

Tack för igår! Jag glömde en grej hos er. Det är ett stort svart krucifix med snöre så man kan hänga det runt halsen. Jag hängde det på en av stolarna där man kunde byta om vid garderoben och glömde helt enkelt ta med det. Undrar om ni kan hålla utkik efter det? I värsta fall kan jag göra ett nytt men hade varit skönt om jag kunde få tillbaka just det.
  10 nov 14:22

Vi tittar på det under måndag em.

Skyndar mig så mkt jag kan. Kommer nog vara på håret att jag hinner... 😬
  10 nov 04:21

Det var tur att ni hann, vi hade aldrig haft lika bra partystämning utan er 😍

  10 nov 10:54

Tack fina du! 🌸

Vi glömde eventuellt en team sportia-väska i garderoben! Något som blev kvar?
  10 nov 10:26

Idag har vi ledigt, kan kolla det måndag kväll!

Jag har en vän som har mailat angående sin outfit. Kan någon av arrangörerna vara gulliga och svara honom? :)
  9 nov 18:29

Löst!

  10 nov 04:25

Appropå outfit, du var den sötaste enhörningen av alla ikväll Worth 😍

That was awesome, ,,,soooooo much shiny!!!
Thank you
  10 nov 04:19

Thanks yourself! You where the shining light that made all the peoples shinyness show 😊

Tack för en awesome kväll! 😍
Alla biljetter är slutsålda och det blir full 350 pers. Första gången som FPP fyller berget.

Grymt kul att så många vill komma. Ses om några timmar.
  9 nov 18:17

Jag vet att jag skulle bestämt mig i tid... ha det superkul!!!

  9 nov 18:22

Det är några som säljer här så kolla om du hitta någon här.

  9 nov 19:20

👍

En kompis fick lämna återbud så har en biljett över
  9 nov 18:24

Jag är intresserad är den kvar?

  9 nov 18:31

Japp den är kvar, mvh

  9 nov 18:41

Ursäkta den hann säljas under tiden, lycka till

Någon som har en biljett till salu?
  8 nov 23:35

Vet inte om du sett eller kontaktat folk redan men finns en hel drös nedanför som säljer

  8 nov 23:41

Jag har!

  9 nov 00:07

Jag har en biljett 👏

  9 nov 00:12

LaserPup: Jo såg det nu när du påpekade. ^^

fruktansvärd: Tack men jag har fått ett erbjudande nu. :)

  9 nov 10:35

Fan vad fett att du kommer :DDDDDDD

  9 nov 11:22

:D

Jag har en biljett..
  9 nov 18:04

Till försäljning..

  9 nov 18:09

Köperrr har akrivit på messenger

Finns det biljetter kvar? (2 st) ❤️
Jag har en biljett över...

Någon som behöver?
Hur taggade är vi alla nu inför helgen?! 😁✨
  7 nov 20:17

Eld och lågor!!

  7 nov 20:17

Mycket taggad 😃

  7 nov 20:18

Röv-å-astaggad!!! 🙌🙌🙌🎉

  7 nov 20:20

Som fan!

  7 nov 20:21

hela jorden gungar börjar känna mig lite nervig nu, hahha

  7 nov 20:21

Pepp pepp pepp pepp pepp!! 😃

  7 nov 20:31

📈🚀🥁🕺🏻🤘🏻

  7 nov 20:35

SJUKT taggad

  7 nov 20:43

Sjukt taggad och lagom sexuellt frustrerad då k0tveckan knackar på dörren! 😜👌

  7 nov 20:51

Jag stack just mig själv så taggig är jag 😬

  7 nov 20:52

Mycket helt klart, skall bli kul att återse Berget 😊

  7 nov 20:59

Hahaha så himla kul att se att alla är igång! Själv är man täckt av limpistolslim och fjädrar, ses på lördag folket ❤

  7 nov 21:01

  7 nov 21:03

Det gör vi 😻

  7 nov 21:20

Yay! 🥳

  7 nov 21:20

Som en kaktus 🌵 ungefär, sådär, sjukt tagg 😁

  7 nov 21:46

Yay💃

  8 nov 07:40

Peppen!

  8 nov 07:57

Ja själv råkade jag just börja dygna för att jag pysslade på min dräkt...

  8 nov 08:20

Superpeppad 🥳🥳🥳

  8 nov 08:49

Super pepp 👏🔥🙌

  8 nov 17:21

*maniskt pysslande*🤷‍♀️

  8 nov 20:59

Jag är taggad som fan å ja ska inte ens dit

  8 nov 21:12

Sirmayhem: Meh! Varför inte då?

  8 nov 21:43

❤Ultrapepp❤

  8 nov 21:57

jätte peppad gick till fanders totalt nu,, provade utfiten och latexmaskens dragkedja gick åt helskotta så nu är det akut att leta upp en annan =P Hjääälp panik istället typ hahaha

  8 nov 23:43

Yes det ser ut och lösa sig så nu är man laddad och nervös som attan men så kul det ska bli 😄😍💋💋❤❤

  9 nov 00:04

0h hoppas det löser sig blackpony! ❤️

  9 nov 00:19

Übertaggad 💕

  9 nov 00:41

Vorsilska japp jag tror det =) ska kolla på en mask i morn förmidda =) annars får man ragga tag på en i gbg om den inte funkar hahaha =)

  9 nov 03:08

Har tyvär lite måsten å va iväg på..

  9 nov 17:12

Men sirmayhem! Betyder detta att mina lår och röv kommer klara sig ifrån blåmärken denna gång 💪😂

  9 nov 17:17

Iaf från mig🤷🏼‍♂️

Önskar alla en fantastisk festkväll på FPP !!
  9 nov 11:47

Tackar, lovar att ha kul!

  9 nov 13:14

Tack! Hoppas du får en ok kväll ändå 😊

  9 nov 13:26

En gör så gôtt en kan 🤪

Ska bli så himla skoj att träffa så mycket folk imorgon!🤩
  9 nov 08:54

Taggad till tusen!! Ska bli mysigt att krama dig!

  9 nov 09:51

🤗🤗

Tänkte dyka upp runt 23 tiden, det är inget med att inträdet stänger efter en viss tid eller något?
  9 nov 00:47

Vid midnatt stänger inträdet skrev dom i ett inlägg här :)

  9 nov 01:00

Ah missade det, men nu vet jag! Tackar!

Abstinence och Sin And Virtue slår sig åter samman för att tillgodose latexbehov hos våra medmänniskor.
I Abstinence studio på Hisingen kommer vi under fredag den 8/11 och lördag den 9/11 ha en blandning av latexkläder, accessoarer och latexvård till försäljning. Även om man är intresserad av att köpa mindre mängder latex på metervara kommer detta vara möjligt.

Sin And Virtue har försäljning av plagg, accessoarer och latexvård från flera latextillverkare runt om i Europa.
SinAndVirtue

Abstinence har provplagg och one of a kind plagg till försäljning. Vill man snacka design och lägga beställningar så går det självklart bra med.
Det kommer även finnas en del av a thing for rubbers mer eller mindre använda plagg för en spottstyver exempelvis ett par hovskor ;-)

Närmsta busshållsplats är Tolereds kyrka. Sen är det ca 50 m från hållplatsen. Studion ligger en halvtrappa ner på innergården.

Vi kommer ha öppet
FREDAG 15-19
LÖRDAG 13-18
  9 nov 00:21

www.fetopia.com/?event=41044

  9 nov 00:43

OJ jag måste försöka övertala damerna som samåker ner och se om dom har lust hänga på ner dit och kolla lite innan festen kanske =) vore trvligt och sen kanske ni har lite glansmedel till latexen ? =)

Brådskande hjälp! Personal sökes mot ersättning!

Vi har stött på problem och söker nu desperat efter två personer till som kan bemanna baren under FPP samt en person till som kan bemanna garderoben.
Baren har ingen alkoholförsäljning – så du behöver inte vara på Tom Cruise-nivå när det gäller att blanda cocktails!

Alltså:
Två pers till som bemannar baren
En pers till som bemannar garderoben

Personerna måste vara införstådda med vår värld och vara okej med att vistas i fetish/BDSM-sammanhang.
Känner du någon? Är du själv intresserad?
Snälla hjälp oss att få ihop det här så vi får en grym fest!

Mejla oss på fpp.infomail@gmail.com
Eller skicka meddelande här på DS till Club_Sesam, Frank, Hoppe eller Conflux.
Skriv med mobilnummer i PM så vi kan komma i kontakt snabbt!
  8 nov 23:24

Tusen tack till alla som har visat intresse - problemet är nu löst! :)

Då var kläder framtagna och slagverktyg utvalda :)
Finns en biljett till salu om någon söker :) Säljer den lite billigare då jag inte kan gå.
Observera att insläppet stänger vid midnatt! :)
Praktiska frågor om lokal: hur är golvet? Betong, sten, trä ngt annat? Lutar det? Om det lutar - är det räcke? (alla som haft höga klackar på kitkat vet varför jag frågar) och är det räcken vid trappor osv?
  7 nov 09:24

Plana golv, asfalt med matta på. ett enda trappsteg upp till toaletter.

  7 nov 10:18

Tackar 🙌

  7 nov 16:33

👍👏👏😍

  8 nov 12:42

Om du googlar på Berg211 så får du upp massor med bilder inifrån lokalen :)

  8 nov 17:51

@Sinikka - jo visst. Urtjusiga dukningar, mattor ljus och annat. Men de visar inte tex lutande golv, trappor utan räcken osv - pga sånt är generellt inte intressant. Det är intressant för mig eftersom jag väljer skor efter det.

  8 nov 18:02

Fast man ser golvet väldigt tydligt på bilderna... Och en av de allra första bilderna som dyker upp är en skalenlig 3D-modell av lokalen.

  8 nov 18:06

Jaha^^

En kompis säljer en ordinarie biljett. Kontakta mig för detaljerna!
Har mailat angående att jobba :)
Säljer en biljett för nedsatt pris. Student/etc/biljett. Pm för mer info! =D
  8 nov 04:17

Hur mycket? Vill köpa en extra åt en cän som saknar

Sååå peppig! 😍😍😍
Biljett säljes, nedsatt pris. PM för mer info.
“Sorry I’m not sorry “ I’m coming 😍😆
Nu är eventet uppdaterat med kvällens performances!

22:15- West Coast Kinbaku Crew presenterar Akt 1. Hang the Heels High.
Var? Mitten mellan rökrummet och dansgolvet

23:15- West Coast Kinbaku Crew presenterar
Akt 2.
Var? Bakom camouflagenätet efter garderoben

00:00- Dead Girls Gang
American tribal style bellydance
Var? På dansgolvet
behöver nån chaufförslav för kvällen?
Endast 30 biljetter kvar! Peppen!
  5 nov 13:53

3 biljetter sålda sen jag skrev huvudmeddelandet! 👍

  5 nov 21:19

*joink*

  6 nov 15:20

4 biljetter kvar!

Tack till er som redan har hjälpt till att rodda upp inför lördag! Det kommer bli grymt... Vi behöver fortfarande några fler händer på måndag 11/11, ca kl 16-21. Om du eller nån du känner kan hjälpa till, hör av er till fpp.infomail@gmail.com! Pretty please with cookies on top :-)
Kan man köpa biljetter på plats.?
  5 nov 23:28

Tror inte det, och även om det kanske hade gått så är det nog kört på lördag. I förmiddags fanns det bara 30 biljetter kvar (av några hundra). Vill du gå är det läge att köpa biljett så fort du bara kan om du ska ha en chans att få tag i en överhuvudtaget.

  5 nov 23:54

Nej det går inte att köpa på plats bara via Biletto länken eller på Sesam

Någon person som är sugen på att ta en eller två öl innan festen och sedan dra till festen?
  5 nov 15:23

Det är ju en jättestor förfest på Club Sesam innan som alla är välkomna till :)
www.fetopia.com/?event=40584

  5 nov 19:38

Då ses vi där

Finns det p plats i närheten?
  5 nov 12:58

Ja i områden Bellevue och Ryttmästaregatan det är bra 50 meter från entrén

en liten fundering,, hur funkar alkohål gaderoben ? sen en fråga till, det står man kan byta om på plats, men vart kan man förvara ombytes plaggen och kan man komma åt plaggen under kvällen på ett smidigt sätt? funderar på ombytes skor att ha med om man blir trött i fötterna under kvällen, Med vänlig hälsning blacky
  3 nov 20:40

Har förstått det som att det är bäst att mejla om frågor. Fpp.infomail@gmail.com

  3 nov 20:43

Runt baren - Ingen alkoholgörsäljning. Vi säljer läsk och alkoholfritt. Alkoholgarderob finnes där du kan lämna in medhavd dryck.

  3 nov 20:44

Svar kring alkoholgarderob finns längre ner här i eventtråden om jag minns rätt. :-)
Man brukar kunna byta om på plats och sen får man lägga ombyteskläder i sin väska och lämna in i garderoben. Du kan visa upp garderobsbiljett senare för att få tillgång till din väska.

  3 nov 20:46

får nog göra det laserpup =) .. jo det har jag förstått Hoppemen om man kan ha en back eller väska med alkohålen och ombytet på samma plats eller måste hyra något utrymme för ombyteskläder separat var mest det jag undrade över =).. tusen tack för svar laser pup och hoppe

  3 nov 20:49

Tusen tack Carmilla , då kanske man kan ta ut väskan byta skor sen lämna in den igen då under kvällen om man behöver ta av något för värmens skull . Med vänlig hälsning blacky

  3 nov 21:01

Senast jag var där var det en garderob för kläder, jackor etc MEN den kostade och då tog de bara kontanter (Hoppe, du eller någon får gärna bekräfta priset så man som kontantlös person kan förbereda sig) och sen så är det en alkoholgarderob som också kostar, priset står nog längre ner bland kommentarerna men kanske också nåt att förtydliga för gästerna.

  3 nov 21:46

Japp det har jag redan förbrett med kontanter Bajsflickan, men hoppas på mankan använda gaderoben för jackor mm till att hämta ut jacka om man vill ta en nypa luft och lämna in den igen utan betala för det var gång, kan bli ryskigt dyrt då =), Med vänlig hälsning blacky

  4 nov 11:51

Nu har vi uppdaterat eventet med information om garderob och pris!
Garderob ingår i biljetten, men bargarderoben kostar 10 kr kontant.

  4 nov 11:53

tusen tack Club_Sesam =) Med vänlig hälsning blacky

Lite information rörande mobiltelefoner och betalningsmetoder:

Inga synliga mobiler är tillåtna på festen (och givetvis inget fotograferande över huvud taget).

Garderob ingår i biljetten.

I baren gäller endast kontanter (bargarderob kostar 10 kr kontant). Men vill du köpa mat av den eminenta Ena så tar hon även emot Swish!
Fotografen vid fotohörnan kommer att ta emot både kontanter och Swish.

Så ska ni betala med Swish så görs detta endast hos Ena när ni köper mat vid baren, eller hos fotografen – och var gärna diskreta med skärmen så ingen misstolkar att du håller på att fota/filma!
Finns det nåt par som vill ses på stan innan festen och ta en drink?
Då har man ordnat biljetter 🎫 till eventet ser fram emot festen.
Skickade ett mejl i onsdags men har fortfarande inte fått svar, vill ni vara snälla och se över det? ☺️
  3 nov 13:24

Svarat

Färre än 50 biljetter kvar! Superroligt och peppande för oss arrangörer och crew.
Jag har varit inne och läst dresscoden. Blev osäker och ställer frågan. Min plan är att komma i ett par latex ”boxer” och i övrigt viss kroppsmålning. Strider det mot regeln att man inte får komma i kalsonger?
  1 nov 16:52

Jag gissar på att det är "vanliga"/bomulls-kalsonger de menar. Jag antar att det är helt ok med latexkallingar

  1 nov 17:44

Skicka alla liknande frågor till Fpp.infomail@gmail.com!

Vad gäller vid uppköp av en annans biljett med dennes namn, hur ändras det i efterhand?
  1 nov 10:13

undrar också detta 🙌

  1 nov 11:19

Måste det vara rätt namn? Jag har köpt extra till en vän båda är i mitt namn

  1 nov 17:45

Namnet spelar ingen roll!

säljer en biljett med reducerat pris 🥺
  29 oct 14:32

Nooo 😭😭😭

  29 oct 19:00

Jag tar gärna en biljett!

  30 oct 20:23

Finns den kvar?

  31 oct 18:39

den finns kvar!!

Tyvärr kan jag inte längre komma och har då en biljett som jag ej längre kan använda. Det är en biljett med reducerat pris. Finns det någon som skulle kunna tänka sig att köpa den?
  29 oct 13:37

Jag köper gärna!

  29 oct 13:40

PM skickat

  30 oct 20:24

Finns den kvar?

  31 oct 14:48

Den är såld

Hur fungerar det angående bar, finns det nån eller tar man med o hänger in som på vissa andra ställen?
Mvh
  11 oct 21:20

Ingen alkoholgörsäljning. Vi säljer läsk och alkoholfritt. Alkoholgarderob finnes!

  11 oct 21:22

Tack!

  26 oct 12:50

Hakar på den frågan, hur fungerar garderob? Kostar ett utrymme och är det någonting man även ska boka på förhand?

  26 oct 14:56

Har samma fråga som Nimonic, hur funkar det med Alkoholgarderob? Får man dricka de man har med sig eller ligger de inlåst under kvällen?

  26 oct 20:42

Sist jag var dit gällde följande ; man lämnar in sin dricka o får en ”biljett” i baren får man mugg o is o man kan köpa läsk i baren. Man tar sin mugg visar sin biljett häller det man vill dricka av sin ”sprit” o ställer tillbaka sin alkohol och man fyller på vid behov
Enkelt

  26 oct 23:35

Tack för svar :)

  28 oct 22:07

Stämmer bra det!

Biljett köpt!! Längtar!!!
  28 oct 20:49

Äntligen!🙌

  28 oct 21:00

Säljer en biljett till reducerat pris pga brist på mental ork och vilja.
  28 oct 18:30

Blir ledsen att höra att du inte kommer! ☹ Men jag som varit slö och inte tagit tag i biljett köper den gärna.

Biljett köpt 😘
  26 oct 00:20

Två st här med!👏

  26 oct 00:34

👍

Någon som har tipps på hotel nära??
  25 oct 22:03

Kvibergs vandrarhem eller hotellet på Serneke arena

Idag får de flesta lön, därför vill jag meddela att alla billigare biljetter är slut och mindre än 100 vanliga biljetter kvar! Kan vara en bra idé att säkra en biljett, om ni vill gå.
Jag kör från Skåne och undrar om det är några som vill samåka ? Ev hjälpa till med att köra.
😸
  24 oct 19:11

När på dagen kör du upp resp hem? Jag ska upp och har inte köpt tågbiljettee än. Kör gärna också

  24 oct 19:13

Jag har inte bestämt något men kör nog ev redan fredag och hem Söndag.

  24 oct 19:27

Om jag inte redan har skjuts 🧐

Okej - för mig aktuellt först på lördagen i vilket fall

  24 oct 19:57

Kolla om fler vill samåka så är jag gärna med på att köra på Lör, men i god tid så att jag hinner med att sminka och klä mig 😄

  25 oct 11:05

Jag funderar över festen, och har inte själv bil men kör gärna!

  25 oct 13:57

Jag har fått plats i annan bil men där blir det trångt ! kan vi åka i hop så skulle det vara toppen, fundera på om du ska åka så hörs vi av 😄

Jag har väldigt prisvärd tågbiljett t/r sthlm-gbg ifall någon vill köpa då jag ombestämt mig kring deltagandet.
  25 oct 07:47

Många ombestämningar blir det 😘

  25 oct 08:11

Inte lätt jämt!

Jag har en biljett som jag tyvärr inte kommer använda, någon som behöver en? köpte en student/arbetssökande biljett så 330kr.
  25 oct 05:02

Smulor

Kom och hjälp oss rodda berget och få rabatt på biljetten (ju fler pass, desto mer rabatt!) Det utlovas gott sällskap, något ätbart samt mycket skratt :)
www.fetopia.com/dagbok.php?a=v&id=1078284
Tyvärr, livet kom emellan vilket gör att jag kommer att missa denna fantastiska tillställning. :-(
Åh, vill så gärna gå men ingen att gå med.. Halloween som verkligen är min favorit tid på året!
  21 oct 08:22

Finns inget krav på partner för att gå. Så länge du har biljett och följer dresscoden är det inga problem.

  21 oct 10:50

Nej det fattar jag oxå, menade mer att man inte känner någon att gå med eller möta upp.

  21 oct 10:59

Hej, kom gärna ner på vår tisdags fika på Sesam så kommer du träffa många som kommer gå på festen, är även en förfest på Sesam som jag verkligen rekommenderar att du anmäler dig till!
Du får gärna skriva till någon av oss arrangörer om du vill veta mer.

  21 oct 12:06

Jag och frugan kommer juh vara där!

  21 oct 14:43

jag går med en väninna och planen är att gå till sesam göre festen för att ta lite kaffe och småprata sen bege oss ner till festen det ska nog gå hänga på oss annars =)

  21 oct 15:46

Tisdagen kan jag tyvärr inte komma, då jag jobbar natt men jag träffar gärna nya härliga människor på förfesten. Hoppe och Nelan, kommer ni verkligen hinna ses på stora festen? blackpony, möter gärna upp er! 😀

  21 oct 15:51

Vi kommer ha tid att hänga! 🙂

  21 oct 15:59

Åh, va härligt 😁 Biljetten är köpt 💋

  21 oct 21:14

NewModel vi åker från borås runt middagstid tror jag ,väninnan har bokat något vandrarhem mittimällan både sesam och bergrumet , men vet inga tider riktigt än men planen är att ta spårvagnen upp till sesam sen spårvagn ner till festen så det hade bara varit mer trevligt med mer trevligt folk på färden 😍

  21 oct 23:03

Jag kommer troligtvis dit utan sällskap den här gången. Du får gärna hänga lite med mig om du vill.🤘

  22 oct 12:12

blackpony, jag möter gärna upp er o sällskapar till sesam då jag inte hittar alls i Gbg. Behöver bara veta vart jag kan möta upp er. Kommer troligtvis ta bussen från jkpg så jag är framme strax efter 17 tiden.
MeatEatingPussyFlower, jag hänger gärna med dig under kvällen. Kanske kan vi alla göra sällskap ihop?

  22 oct 12:24

@NewModel gärna det.😊

  22 oct 18:51

NewModel vi ska bo på något vandrarhem , vet inte exakt vart och adress men det har väninnan hand om och hon har bott i gbg innan så hon kan det med spårvagnar och den biten så jag förlitar mig på henne =) men jag ska höra med henne om vart och bäst plats och vilka vägar som är lättast att ta sig så vi kan mötas upp , bara kul om det blir ett litet gäng =) men jag vet mer i detalj nästa väcka 👍👍👏😍

Hittar ingen info om det men är tyll okej att ha på sig? Tänk tyllkjol som ballerinor har.
  16 oct 16:42

Det står välarbetade halloween-utstyrslar och jag tolkar det som att de kan gå utanför materialreglerna om de tillhör just den kategorin. Om det inte är godkänt så måste jag planera om heeela min outfit 😳

  16 oct 16:46

Samma här!! Behöver verkligen svar snarast😭

  16 oct 19:22

Skicka mail och fråga :)

  18 oct 07:47

I och med Halloween temat så är vi inte lika hårt styrda av material, så absolut kan Tyll vara ok i en genomarbetad outfit.

Helt otroligt! Det är ju min BARNFRIA HELG!!! Måste fixa stass.
It has been 2 years since I worked in Gothenburg. I'm coming back on 9th and 10th November and am really looking forward to seeing friends again and meeting new people at this event. Please say hi if you see the English guy in a corset with a beautiful lady with blonde and blue dreadlocks.
  17 oct 01:14

Welcome back!

Finns det studentbiljetter kvar?
  16 oct 15:48

10 st kvar.

Måste man klä ut sig för att få delta på eventen eller hur funkar det?
  16 oct 12:01

Under den stora rubriken "dresscode" längre upp kan du läsa vad som gäller.

  16 oct 12:06

👍

  16 oct 13:21

Klä upp sig mao. Det är ändå en fetishfest.

  16 oct 13:54

👍

Okej vi kunde inte hålla oss. Biljett köpt så jag och Pappan kommer! 😍💃🏻
Hej skickade mail för en vecka sedan men inte fått något svar än (står svar inom 72h). Tänkte bara kolla ifall det är lång väntetid nu eller om det kanske kommit bort någonstans? :)
  12 oct 15:19

Ber om ursäkt. Jag som slarvat. Vi har ett obesvarat mail liggande runt dresscode (och bondage) som fortfarande diskuteras. Återkommer med svar inom ytterligare 72.

  12 oct 17:14

Ah okej. 👍

  14 oct 14:56

Nu har vi svarat!

Vilken musikgenre kommer att huvudsakligen spelas?
Biljetterna med reducerat pris börjar ta slut. Av de Ordinarie biljetterna är 1/3 sålda!
Alltså jag vill bara säga: OJ vad jag ser fram emot det här! 🥂💃🏼
  9 oct 21:24

Och UV-ljus ❤️🥂💪🏻

Med lek och utlevnad menas att man får ha sex? eller vad åsyftas? Finns det rum för detta i så fall eller sker det öppet? :)
  8 oct 21:13

Står i reglerna vad som gäller:) eller för att citera dem Inga blottade kön eller penetration utanför lekrummen - visa respekt för dina medmänniskor!

Biljett införskaffad! Så nedrans pepp! 😻🎈
  1 oct 09:23

Queen of hallowen`

Halva nöjet är att pyssla ihop sin outfit. *pyssla pyssla*
  30 sep 21:52

andra halvan av nöjet är att få pyssla av någons pyssel.

  30 sep 21:52

😄

  30 sep 22:04

Tant har ingen aning om vad du pratar om. Andra halvan är ju att få visa upp sin skapelse.

  30 sep 22:08

Vi verkar ha olika nöjen :-)

  30 sep 22:09

Det verkar onekligen så.🤔

  30 sep 22:17

Förhoppningsvis får jag se vad du åstadkommit för pysselskapelse. Planen är att åka till GBG. Det låter som om det kan bli en superkväll.

  30 sep 22:21

👍🙌

Jag (vi) kan inte ta beslut förrän i sista sekund. Hur ser det ut med mängden biljetter? Ska vi totalt glömma det eller finns det en chans att det finns biljetter kvar(med tanke på eventets storlek...)? Tankar?
  30 sep 11:01

Det brukar finnas biljeter kvar, vi anpassar lokalen lite efter hur många som komemr.

håll koll i eventet någon vecka innan så uppdaterar vi om hur det ligger till på biljett fronten.

  30 sep 11:03

🙌😘

Biljett köpt😍👊!
Köpt biljett 😍
  15 sep 10:52

JAG MED 😍

  15 sep 10:53

😍😍😍

  15 sep 10:55

Vi också :)

  29 sep 07:26

Vi me! ❤️

Kommer till Fpp festen Ja det var länge sen man var på Berg211 men äntligen så är det dags man har ju undrat.
Vad betyder ”ingen öppen sex” mer explicit?
Är det en ny regel? *minns förra festen*
  15 sep 15:12

Eh, va? Where is the fun in THAT? 😳

  15 sep 23:34

Gäller den kanske överallt utom i lekrummen?

  16 sep 05:15

Eller en formulering för att inte förlora ev tillstånd..? 🤔

  16 sep 21:53

Jag är också intresserad av ett förtydligande av denna regel. 😄

  17 sep 11:53

Ett förtydligande kommer, när vi haft möte.

  17 sep 18:21

:-O

  23 sep 11:16

Jättebra att ni frågar om något är otydligt! Vi har förtydligat regeln lite :)

"Inga blottade kön eller penetration utanför lekrummen - visa respekt för dina medmänniskor!"

  23 sep 12:00

Men i lekrummen är det fritt fram?

  23 sep 18:11

Jadå!

  23 sep 21:53

Phu! 😅

  26 sep 08:58

🙌😄

Biljetter köpta, bara börja tagga!
Woop! Beställt biljetter och jag längtar till att få se den härliga miljön igen och alla vackra människor där ute 😍
biljett kirrad. dax att försöka få ihop min outfit jag planerat!! ses i november 🥳
Wooohooo! Biljett fixad! 😃Nu håller jag bara tummarna att det jag har beställt hinner komma fram i tid!
Biljett fixat, blir min första fest så hoppas ni är snälla :)
  20 sep 06:07

Klart vi är snälla! Om du inte samtyckt till annat... 😈😜

  20 sep 11:24

Haha perfekt svar!

Köpt! Blir mitt första FPP Paaaarty!
Tjiho! Biljett fixad och tutu planerad👏👏🎈✨
Två med Sesam spons köpta 💪💪
Where is the cream?
Biljett köpt! Första gången på fpp och bergrum, spännande till tusen!
Fy satan vad jag ser fram emot detta. Biljett kirrat!
  15 sep 13:38

Men kom då. ❤️

  15 sep 13:39

Vi kan förfesta i några veckor innan. 👌🏻

  15 sep 13:39

Håller med! Detta kräver minimum två veckors förfest! 😜

  15 sep 13:40

Om du ser till att inte bli sådär full som du blev sist
🤣🤗😘

  15 sep 13:54

@Shady..... Jo tjena mittbena... (bajsar björnar i skogen?)

  15 sep 13:55

Lovar att inte glömma den ogifta alkoholen på ett hotellrum. 😂

  15 sep 14:00

Man ska inte lova saker man inte kan hålla kära B ;)

Så. Nu är även tåget bokat :D

  15 sep 14:01

Okej! Du får ha koll så jag inte glömmer det! 👌🏻

ÄLSKAR att det i reglerna står:
Alla ska känna sig trygga! Om någon uppför sig störande, till exempel ägnar sig åt oönskade närmanden, avvisas denne från festen.
Önskar att detta stod tydligt på ALLA fester!
Åh, äntligen! Älskade Göteborg, älskade FPP, here I come!
Biljett inköpt! Whiooooo taggad till tusen!!😍
KÖPT! NU JÄVLAR!
Och NU är biljetterna släppta! 😄
Är det kanske här en ska fira sin födelsedag?
Finns det tårta i baren?
  12 sep 16:31

Jaaa!! Tårta!!! 😃😃😃👍👍👍

  12 sep 16:45

Dubbelgubbe i tårtbaren 😍

  12 sep 22:50

👍

Underbart att FPP återuppstår
Lär inte få pris för bästa plast/lack klädsel igen, men tänker fan vara fin i år också 🙌
Favorit i fucking repris 😭🎉👏🏻📢💃🏻🤘🏻🎶🦄🙌🏻😍
Oh fuck yes!
  16 aug 14:31

😍

Är intresserad, det jobbiga är att man behöver ta sig till Göteborg och sen hitta ett boende där nere
  22 jul 13:07

Tåg? Gott om hotell?

  22 jul 14:28

Det är nog så det kommer att bli plus att man kommer tappa bort sig för att man ej hittar haha

  22 jul 14:48

Klubben är lätt att hitta, en kvart med spårvagn från centralen, arrangörerna tipsar säkert om färdväg när det närmar sig

  22 jul 14:50

Då är det bara maskeraden kvar plus lite väntetid haha

  23 jul 08:54

Maskerad?

  23 jul 09:10

Den sortens kläder man inte brukar ha

  23 jul 09:50

Generellt brukar man klä upp sig för FPP. Inte klä ut sig. FPP är ingen maskerad...

  23 jul 09:53

Ok

  1 aug 19:11

Jag tänker Halloween-outfit med en kinky touch. Lite vassare, mer vågat och mer bad ass än en vanlig Halloweenfest men ändå mer med ett tema eller att föreställa något specifikt (i motsats till vanlig kinkyfest). Är jag helt ute och cyklar då?

  1 aug 20:11

Arrangörerna brukar lägga upp pinterest-anslagstavlor, exempel, och framför allt mer information när tiden närmar sig. Som Hoppe säger i kommentar nedan. Personligen tror jag att du är på rätt väg.

Surfar Wish på jakt efter outfits! 😁👌
  22 jul 04:48

Jag hittade vad jag ska ha där! =)

  22 jul 13:59

Me too! 👌

Åh! Hade jag inte åkt till Japan den 11:e november så hade jag kommit! Får gå nästa år istället!💕
  5 jul 07:50

Japan låter iof inte helt fel heller 🤔

  5 jul 16:25

😊 Nej det är inte helt fel! Men jag tycker om halloween!

Taggad på detta! ❤❤
Vad roligt! 🦇☠️
Mmm...
Temat är taget men material?
Nylon, lack eller latex? 😇
Done!
detta låter intressant
Ser jag sjukt mycket fram emot 😜
Åå! ÄNTLIGEN!! 💃🏻
Vad brukar det vara för dresscode? ✨
  30 jun 18:27

Fetish (lack/läder) uppklätt (frack/balklänning) eller temabaserat.

  30 jun 18:31

Glöm inte uniform 😁

  30 jun 18:35

Temsbsserst har ofta varit uppskattat...

  30 jun 19:22

Det var en grov förenkling från min sida. Givetvis går uniform in under fetish 😘

  30 jun 19:25

När får man veta temat då?😬

  30 jun 20:41

... Skulle gissa på halloween ;)

  30 jun 20:44

Ja men man måste ju köpa in en outfit tills dess🙃

  30 jun 21:26

Jo, men ett halloween-tema alltså 😅

  2 jul 22:09

😍

  3 jul 09:08

När mer info kommer så kommer det finnas en tydlig dresscode. :-)

Känns ju som ett måste 😊
Lätt att man går denna gången :)
Wow!!! När kan man köpa biljett?
JAAAAAAH! ❤️🤩❤️
Berget?
  30 jun 11:32

Det tror jag bestämt! 🙂👍

🥳🥳🥳🤩
Hell Yeah. Date blocked in calendar...
  29 jun 23:15

Barnfri helg, YEEEES!! Laddad till tusen!
Dags att planera outfit 😆
JAAAA!!! PEPPPEN
Oj maj gud whoho!!! Detta lovar bli episkt!
Reviews

Hade en bra kväll sånär som på den öronbedövande höga ljudnivån, synd att det inte fanns vatten tillgängligt någon stans, hade även hoppats på någon lite större/fetare show. Sen blev jag såklart sjukt ledsen över att höra att flera vänenr känt sig otrygga, blivit antastade, och att dresscoden kändes lite välgodtyckligt bedömd ibland. Men berget såg FANTASTISKT ut, dekoren var så sjukt snygg! Och Bar + Garderob gjorde verkligen sitt bästa under förutsättningarna. :)

En solklar femma! Stort tack till arrangörerna för att ni orkar!

A wonderful event. I love Swedish events as everyone are so friendly and for someone from a foreign land it is easy to make friends.

Klart bästa fetishfesten i göteborg. Kul att arangemang i större skala funkar i götet med.

SÅ coola och fina människor och dekorationer!

Kul att träffa så många och att se alla fantastiska outfits.

Jag hade en asbra kväll i stort, men måste tyvärr instämma i kören gällande en del saker. Att komma in genom garderob samt fram till baren var ett totalt kaos, för mycket folk på mängden personal/yta samt MÅNGA som trängdes/knuffades för att komma före andra. Som kort är jag relativt van vid att puttas undan, inte se shower osv. men det har aldrig hänt på en kinkyfest innan.. Volymen ska vi inte ens prata om, jag kunde inte vara i närheten av dansgolvet. DOCK så var detta en magisk fest sett till dekor, musikval, kreationer och engagemang alla hade lagt på detta :)

Grym inredning, trevlig personal, fantastiska kreationer bland besökarna. Kul att (äntligen!) få dansa till techno, men diskanten skar ordentligt i trumhinnorna, ljudet hade behövt en handpåläggning. Märktes att barpersonalen hade det alldeles för stressigt. Allt som allt hade jag en kanonkväll, men drar ner betyget pga att förövare som är portade från andra klubbar fick lov att delta.

Kul med så mycket folk, alla bearbetade utstyrslar och utsmyckningen av lokalen var välgjord. Det som drar ner betyget var den oerhört höga musiken, är det verkligen nödvändigt? Sen var det ett jävla tafsande, sånt ska inte förekomma! Lite inkonsekvent bedömning av klädkoder med.

Jag blev förvånad och ledsen över att få veta att flera andra känt sig otrygga på eventet. Blev besviken över att dresscoden inte följdes då det drog ner stämningen. Som flera andra skrivit, städmaterial hade verkligen behövts till lekrummen! Såg även personer med mobiltelefoner uppe utan arrangörers godkännande. Hur är det egentligen med era regler? Förstår att ni lagt ner mycket jobb på att göra det bra men instämmer med flera andra i konstruktiv kritik.

Tack alla för en oförglömlig kväll <3

Undebar härlig kväll. Njöt utav alla häftiga outfits. Sin fick testat sessionsrummet samt agera bänk åt en likasinnad tack.Speciellt tack till Jim som visade runt och såg riktigt skrämmande ut .Bra tryck i musiken.

Helt underbart att få komma tillbaka igen och träffa alla min underbara vänner igen. Dock var volymen alldeles för hög för min smak

Tack för en fantastisk fest. Grymt bra jobbat med häftig deko. Hoppas ni fortsätter med Fetish i Berget framöver.

Helt fantastisk kväll med många vackra o väldigt välplanerade utstyrslar! Helt hänförd av all dekor och underbar personal. Som min första fest på Berg måste jag säga att jag är helt såld och längtar redan till nästa gång de bjuds på galej! Till alla som va med, tack för en väldigt kul och grymt inspirerande afton!

Tack för en fantastisk fest! Instämmer i en del av den konstruktiva kritiken. Men utöver det helt fantastiskt med både stämning och alla vackra människor.

Jättetrevlig fest, lokal och människor. Däremot som många nämnt, för hög ljudnivå (alltså med risk för hörselskada), trånga lekutrymmen som hade kunnat delats upp lite mer. Och dresscode, kändes inte så strikt generellt. Men jag hade det jättekul! Bra jobbat!

Fantastisk dekor, trevlig personal och fina kreationer / utstyrslar.

Tack för en superkväll! Nästa gång bra med papper och desinfektion i lekrummet, tack!

tar det negetiva först , lite dålig koll på dresscode, några som jag hörde var otrygga, och lite väl hog volym på musiken, skit trånga lekrum så man knappt kunde passera till nästa rum,,.. NU till det posetiva Ashäftiga utfits, as gymmt folk och crew, mycket grymma belysningar dekerationer mm, och måte bara nämna Grymt jobbar alla som jobbade uper gott bemötande trotts man såg ni nästan gick på knäna av träss,, Tusen tack alla mvh black pony

Vilken fest! Och så kul att se alla kreationer! Väl arrangerat och härlig stämning!

Den höga ljudvolymen drar tyvärr ner betyget något, annars en toppen fest!

Tack för en underbar kväll. Bra på alla sätt. Jag är nöjd !!!

Tack för en skön fest i grymt pyntad lokal och trevliga och vackra människor. Mitt första besök i Götets latexliv, gärna igen ??

Fantastisk fest, lokal och personal! Stort tack till alla er som arrangerade! Imponerad av väldigt många fina outfits och trevliga personer! Kommer definitivt tillbaka till Göteborg och FFP!

Fantastisk lokal och på det stora hela vackra outfits. Minus för högt ljud, dåliga förutsättningar för trygg utlevand samt individer som tog sig allt för mycket friheter.

Var en heelt smärtsamt fantastiskt kväll! Tack till alla som gjorde kvällen möjlig!

Bästa lokalen och dekorationer! Önskvärt med lite mer lekmöbler och plats. Vet att fetisch är huvudgrejen men lite mer impact play bidrar också till stämning.

Tack till er alla som gjort en så bra fest!!!!!

Fantastiskt fest och så många fantastiska personer!.

Galet bra event! Välarrangerat i grym lokal med genomtänkt dekor. Så otroligt inspirerande att se alla vackra, coola besökare i sagolika och häftiga kreationer. Kärlek till er alla som bidrog till att skapa en så häftig upplevelse. Extra tack till det härliga gänget som vi träffade på förfesten på Sesam och som verkligen fick oss att känna oss välkomna.

Önskar att man kunde lämna två recensioner egentligen, en för allt som var bra och en för det mindre bra. Först: fantastisk fest! Kanonjobb av alla inblandade som arrat, pyntat och gjort det här möjligt. Men. "Strikt desscode" upprätthölls inte, de som är ansvariga för insläpp måste fylla sin roll och våga neka de personer som det råder tvivel om ifall de uppfyller de krav som finns. Tyvärr uppenbart att det inte skedde.

Fantastiska utstyrslar!

Kanonbra första besök!

Överlag värt en femma, kul att det blev utsålt, men först lite gnäll. Det innebar att den trevliga garderobspersonalen hade svårt att hinna med. Var det någon mer show än den bredvid dansgolvet vid 00:30-tiden? I så fall borde det funnits ett anslag t.ex. vid garderoben med ungefärliga tider och plats. Av den såg jag nästan ingenting med stroboskopljus rakt i ögonen och inget ljus på scenen. Dansmusiken gjorde det svårt att kommunicera i allt för stor del av lokalen.

Fantastisk fest och dekor, stor eloge till crew och allt ert arbete med detta! Tyvärr blev det smärtsamt för öronen vid många tillfällen med så pass hög ljudnivå på musiken. Strikt Dresscode kan såklart vara knepigt för vissa, men att folk kommer in i blåjeans eller andra idéfattiga bomullsplagg känns inte värdigt den storslagna dekoren och stämningen som berget bjöd på igår. Ett tips till nästa gång är även att ha fler speglar i omklädningsrummet, så man slipper trängas och köa kring en spegel.

Jättesnyggt Halloween-tema med häftigt UV-ljus. Väger dock inte upp för bristerna rörande utlevnadsmöjligheten. Fokus låg visserligen på fetisch, men upplever att man kunnat stryka utlevandsdelen helt p.g.a. den för höga volymen, för dåliga belysningen och dåliga säkerhetsmarginalerna till möblerna. Människor, till följd av detta, gick och upprätthöll sig på tok för nära pågående sessioner.

Älskar inredningen och så kul att se så många häftiga utstyrslar. Hade en riktigt trevlig kväll ! Tack <3

Vilken fest: underbart dekorerad lokal, så måna vakra och glada personer och musik man faktiskt kunde dansa till (men volymen var galen när jag tog av min huvudbunad och kunde höra ordentligt!)!! Håller dock med om att några få outfits inte var passande och att vissa personer inte borde ha varit där...

Fint dekorerat, supertrevlig personal och jag älskar att många lagt sådan tid på sin outfit! Minus för väldigt hög volym på musiken. Och ett stort minus för att det var okej att ha två personer med SS-uniform där, i synnerhet med tanke på datumet.

Som vanligt levererades det en grym fest och underbar miljö! Extra wow på dekorationerna i lokalen, vilket jobb ni gjort! Tack för att ni roddar så vi kan njuta av så fantastiska fester -<3

Amazing!

Underbart häftig fest, första gången jag besöker berget. Stort tack till alla arrangörer, och sköna människor, verkligen många som hade superhäftiga outfits! Längtar till nästa fest!

My GOD, It was amazing to see so many shiny beautiful people! I had an absolutely MAGICAL night! It was beautiful! ??

Superfint dekorerat och bra crew som kämpade på trots att de var för få. Tråkigt att stöta på folk som inte borde varit där och att man var tvungen att be om städmaterial efter session.

Ofattbar kväll! Första gången jag besökte berget och FPP, och jag är blown away. Tack till alla, besökare som crew, för en oförglömlig kväll!

Så många häftiga kreationer men framför allt ett enormt stort tack till crew för ett toppenfint arrangemang. Fullsatt men kändes ändå som att man kunde röra sig!

OMG! Allt var bra utom ljudet på dansgolvet.. men det gick att dansa ändå. Crew, proffsiga! Lokalen, läckert inredd. Besökarna.. ouuh, mi falta palabras..

Med tanke på att det rådde ”strikt dresscode” så var det överraskande att se så många outfits i material som passat bättre på Nordstan än på fetishfest. Det är också lite olustigt att se både våldtäktsmän och deras främsta förespråkare på plats, samt någon jag vet är portad på Sesam annars. I övrigt, underbar lokal och grymt arrangerat Och kul att besöka Göteborgs fetishscen, det var på tiden kände jag.

Fantastisk första erfarenhet!

Superfin lokal med inredning och många sittplatser uppskattades! Likt tidigare talare var det lite hög ljudnivå. Saknade även sprit och papper för att göra rent efter session.

Härligt återseende av berget och att träffa gamla och nya vänner

FPP 1 till 2ggr per år=perfekt frekvens! DJn var väldigt bra. Mycket trevlig personal, i synnerhet i garderoben. Ja, tack för det!

Pratade med så många trevliga människor men har glömt de flesta nick och namn, så är det dåligt minne !

Wiiiiiiii längtar redan till nästa FPP!!

Tack :)

Bra samtal, både med kända och okända. Några danssteg togs. Fantastisk dekorerat. Snygga gäster. Fin ängel. Bra kväll för oss. Tack Göteborg och FPP.

Trevligt! Mer fetischfester i götet tack! :)

Ljudet var för högt vid dansgolvet, möjligtvis höjde DJn sista tiden, det lät inte bra alls och många höll för öronen då till och med. Annars--så häftig inredning och så grymt bra! Tack ni som arrar för allt ert slit! .

Som legobitar föll allt på plats; fint arrangerat och underbar personal och alla vackra människor att titta på

Lysande! Vilken jävla fest... Dekorationerna var helt fantastiska och personalen amazing!

Wow!!! Vilken upplevelse! Fantastisk lokal och inredning! Underbart vackra och kreativa människor!

Allt var bra utom ljudet! Alltså ljudkvalitén gjorde det olidligt att vara på dansgolvet! Annars va det bra. Stort tack till all personal i bar och garderob som kämpade tappert! Ni va grymma! Ljuset och dekorationerna var superbra!

Episk kväll! Tack hela Crew:et för överleverans av tillställningen, och till alla magiska deltagare som bidrog till stämningen!

Fantastiskt vackra kreationer och människor. Tack till crew som fixar det så bra för alla!

Min upplevelse var visserligen exceptionell i ordets rätta bemärkelse. Det var så himlans kul. Stort tack till alla funktionärer, som jobbade stenhårt och levererad exceptionell service. Alla fantastiska deltagare som så helt awesome ut. All underbar lek. De imponerande uppträdanden. Och särskilt tack till arrangörerna såklart! Men, vissa borde blivit nekade i dörren för att de är otrygga och andra för att de inte följde reglerna. När högtalarna börjar skräna så ska man alltså inte fortsätta att höja volymen... Utöver det så ses vi snart igen! PoK!

OMG!!!Tack alla som bidragit till att denna kväll blev så fantastisk. Var hänförd över alla vackra människor i sina utstyrslar.

Vill tacka för en helt sjukt bra upplevelse. Mind blown! Första gången jag varit på nått liknande och känslan är obeskrivlig nästan. Försökt och har svårt att få ut vad jag verkligen kände. Tack till alla som var med och alla fina outfits. Ni är helt underbara alla!

Många undrar, när blir nästa?

Tack alla fantastiska människor för en underbar fest. Fler fester i berget

Grymt kul tack alla för en kanon fest:)

Mycket fint med inredningen och väldigt snygga människor på festen. Lekytan hade man dock kunnat skippa helt, för den var dålig med avseende på belysning (svårt med att se i röd belysning) och ljudnivå (svårt att kommunicera verbalt), samt att det inte fanns tillräckligt med yta runt lekmöblerna för de som hade session (dåligt säkerhetsavstånd). Mycket välarrangerat överlag.

Tack alla ni som slet i baren och garderoben! Tråkigt att se ss-märken på uniformer, trodde att detta var förbjudet?

Jag hade det skitkul, tack till crew o alla underbara vänner o kramar man fick. Det var dock hemskt att i efterhand höra att folk gått o kännt sig otrygga - att kända förövare tilläts närvara. Så dåligt.

:D

Så mycket vackra och kreativa människor. <3

Så jävla underbara människor, fantastiska kreationer och grym musik! Längtar tills fotona kommer! ?

tack ?

Supertack för en toppenkväll ?

Tack för en kul kväll !<3

Super kväll tack alla och extra kram till crew.

Tack alla!!?????

Förtvivla...ni som missade det här ! Kaptenen tackar alla som var där och gjorde det möjligt.

Får revidera mitt betyg då jag efter en fantastisk kväll får veta att många som står mig nära varit otrygga. Det gör mig så ledsen att veta att medan jag njöt av stämningen träffade mina vänner på sina förövare. Känns så skevt.

Oerhört roligt att få kunna gå på FPP igen. Finns inget som kan jämföras med och måste upplevas! Fantastiskt sminkade, uppklädda och trevliga människor! Hoppas det inte dröjer allt för länge till nästa fest! Önskvärt är kanske att det hålls en lite större koll på att ljudvolymen inte blir för hög till en annan gång. Sedan kan dresscoden nog blivit lidande av halloween temat. Kanske borde inte smink fått gå före klädsel i en del fall. Det känns fel när någon kommer in med jeans där någon annan sedan nekas på grund av en 20-tals kritstrecksrandig kostym i retro stil...

Harley Quinn tackar för en fantastik fest!

It was great ! Lots of fun and cool people !!! ;)

Fem stjärnor för lokalen, gästerna och min egen upplevelse. Två stjärnor för inkonsekvent bedömd dresscode och för att det (återigen!) är på tok för lång kö till baren, 20 minuter för att få ett glas vatten är inte ok. Minus fem stjärnor för att tvingas träffa på vänners förövare

Kanon som vanligt på Berget! Tack till alla underbara människor som ansträngt sig för att bli spektakulära. Sicken catwalk!

Jättetjusigt och fullt med mysigt folk.

Första festen för oss i Göteborg, vilken premiär! Fantastisk inredning och så mycket roliga och varma människor.

Nopp räcker inte med fem stjärnor, möjligen 105. Har aldrig sett så många underbart vackra människor. Ni förgyller hela tillvaron!!!

Alltså inredningen. Helt makalöst otrolig.

Tackar för en grymt bra tillställning! :)


Median grade 5

You need to be logged in to review.

264 participates:
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
595 interested:
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)