FULLBOKAD Världens bästa sex: Expertens 10 favoritlektioner i lust

Thursday 13 february, at 19:00 — 21:00  Bondegatan 6, Stockholm  (Stockholms län)  

⚠ Application required  
Workshop, education, course.   (Log in to see member info)  

http://sexinspiration.quickbutik.com/products/varldens-basta-sex-expertens-10-favoritlektioner-i-lust-for-par-13-februari   marika@sexinspiration.se 

You must be logged in to show your intention to participate.
OBS! Fullbokad för denna gång, men föreläsningen kommer i onlineversion den 19 mars, se separat evenemang.

Vad önskar en sexexpert att alla visste om sex, så att de både kunde underhålla sin lust hela livet och undvika fällorna som gör sex kravfyllt och tråkigt? Vilka tips och tricks är det som verkligen gör skillnad, hur hittar vi teknikerna och idéerna som vrider på kranen till en sexualitet som sprakar och blixtrar och samtidigt är trygg och fri från drama?

I samband med Alla hjärtans dag bjuder jag, sexinspiratören Marika Smith in till en kväll där jag samlat det absolut bästa och viktigaste jag lärt mig kring sex under min karriär, med fokus på äkta lust, som inte låter sig mutas med rosor och choklad.

Det blir 10 lektioner i lust, tio teman, idéer, tekniker, samtalsöppnare, tips och tricks och utmaningar som ger aha-upplevelser såväl som ååååh-upplevelser. Sex som går på djupet och fungerar på riktigt.

Jag har 17 års erfarenhet av att inspirera kring sex och hjälpa par att utvecklas i sin lust, och den här kvällen handlar om mina absolut bästa favorittrick, övningar, prylar, äventyr och tekniker för att få lusten att flöda och kärleken att blomstra, som jag använder själv och tipsar klienter kring om och om igen, för att de funkar så otroligt bra.

Oavsett om du har en partner eller inte är den här kvällen för dig. Du kommer att få hemläxor att prova med en gång, på egen hand eller med någon, men också kunskaper och färdigheter som du har nytta och glädje av för resten av livet.
Kom på egen hand, med en vän eller älskling, så skapar vi en oförglömlig Alla hjärtans-upptakt tillsammans.

Välkommen att maila till marika@sexinspiration.se om du har frågor eller funderingar!


Datum: 13 februari 2020

Tid: 19.00-21.00 (öppet från 18.45)

Plats: Butiken Lovestore, Bondegatan 6, Stockholm

Pris: 450:- per person


Anmälan är bindande, biljetten kan ej återlösas eller bytas och utskrift på betalningsbekräftelse gäller som biljett.


Vill du gå kursen lite mer privat och diskret, eller är ni ett gäng som vill ha kursen för er själva? Alla mina kurser och workshops kan bokas av enskilda personer, privata sällskap, företag och organisationer. Kontakta mig på marika@sexinspiration.se för pris och upplägg.

Comments

You must be logged in to be able to comment.

OBS! Fullbokad för denna gång, men föreläsningen kommer i onlineversion den 19 mars, se separat evenemang.
Reviews

You cannot review this event since it occured too long ago.

1 participates
(Log in to see member info)
1 interested
(Log in to see member info)

The European BDSM, fetish & kink community
Improve existing translations of this page   Sign up it´s easy & free   Read more about Fetopia   Advertise   Graphics: Default / Discreet   Copyright © 2003-2020