Onlinekurs: Världens bästa sex! 10 favoritlektioner i lust

Workshop, education, course.

Thursday 19 march, at 19:00 — 21:00    Global  

https://boon.tv/sexinspiration/vrldens-bsta-sex-expertens-10-favoritlektioner-i-lust   marika@sexinspiration.se 

Application required  
(Log in to see member info)  vCalendar export
You must be logged in to show your intention to participate.
Vad önskar en sexexpert att alla visste om sex, så att de både kunde underhålla sin lust hela livet och undvika fällorna som gör sex kravfyllt och tråkigt? Vilka tips och tricks är det som verkligen gör skillnad, hur hittar vi teknikerna och idéerna som vrider på kranen till en sexualitet som sprakar och blixtrar och samtidigt är trygg och fri från drama?

Här bjuder jag på det absolut bästa och viktigaste jag lärt mig kring sex under min karriär, med fokus på lust, kunskap och nyfikenhet. Det blir 10 lektioner i lust, 10 teman, idéer, tekniker, samtalsöppnare, tips och tricks och utmaningar som ger aha-upplevelser såväl som ååååh-upplevelser. Sex som går på djupet och fungerar på riktigt.

Jag har 17 års erfarenhet av att inspirera kring sex och hjälpa par att utvecklas i sin lust, och den här kvällen handlar om mina absolut bästa favorittrick, övningar, prylar, äventyr och tekniker för att få lusten att flöda och kärleken att blomstra, som jag använder själv och tipsar klienter kring om och om igen, för att de funkar så otroligt bra.

Oavsett om du har en partner eller inte är den här kvällen för dig. Du kommer att få hemläxor att prova med en gång, på egen hand eller med någon, men också kunskaper och färdigheter som du har nytta och glädje av för resten av livet.

Hur går det till?
Om du vill titta live: När du köper biljett får du en länk där du loggar in en stund innan föreläsningen börjar - kontrollera att du fått inloggninguppgifterna i god tid och att du har en stabil internetuppkoppling. Du kan sen följa hela temakvällen livestreamad, och ställa frågor och ge kommentarer via chatt. Vi kommer ha en kort paus i mitten för den som blir kissnödig eller måste fylla på tekoppen. Du kan sen se föreläsningen hur mycket du vill i 30 dagar efter livesändningen.
Om du köper biljett i efterhand: Du köper tillgång till föreläsningen och kan sen se den så många gånger du vill i 30 dagar från och med ditt köp.

Och sen då?
Efter livestreamingen får du en länk till den inspelade föreläsningen i 30 dagar, om det var något du missade eller tyckte var extra intressant. Mycket mer värde än en "levande" föreläsning alltså!

Vem är jag?
Jag som leder kvällen heter Marika Smith och är sexinspiratör med lång erfarenhet av rådgivning, kurser och workshops kring sexualitet. Du kan läsa mer om mig på www.sexinspiration.se eller lyssna på min podd "Sex på riktigt" . Välkommen att maila till marika@sexinspiration.se om du har frågor eller funderingar om innehållet!

Biljetter finns här: boon.tv/sexinspiration/vrldens-bsta-sex-ex…

Comments

You must be logged in to be able to comment.

Reviews

You need to be logged in to review.

1 participates:
(Log in to see member info)
2 interested:
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)