Onsdagsbus, 200 kr kille, 0 kr tjej   INSTÄLLT

Swinging/gang bang/vanilla sex/sauna/porn club/\"couple´s club\"

Wednesday 18 march, at 20:00 — 00:00  Mölndal  (Västra Götalands län)  

http://www.amante.se   clubamante@hotmail.com 

Membership required   Application required  
(Log in to see member info)  vCalendar export
Denna händelse är inställd
You must be logged in to show your intention to participate.
Onsdag på Amante är en avspänd happening där allt kan hända ;) Vi hänger i loungen, badar bastu eller går in i lekrummen om man så vill, helt utan måsten.

Kom in i värmen och njut!

Vi bjuder som vanligt på lite tilltugg.

För att besöka oss måste man var inskriven medlem, även som gäst till befintliga medlemmar.  Killar som vill komma själv ska läsa www.amante.se/singelkillar först,  par och tjejer kan registrera sig direkt på hemsidan.

För frågor inför kvällen ring eller mejla oss. Nya par och tjejer anmäler sig första gången via mejl, nya killar ringer först och låter sig intervjuas.

Observera att kvällen är en okvoterad medlemsträff (till en viss gräns), så det kan bli många killar och färre par och tjejer. Du kan se hur många som kommer av varje sort på hemsidan, där godkända medlemmar anmäler sig.

Entrén är 200 för killar och 0 för tjejer på onsdagar.

Varmt välkomna!

»-(¯`·.·´¯)->
Denna händelse är inställd

Comments

You must be logged in to be able to comment.

Kvällen ställs in pga för få anmälningar efter avbokningar, helgen ser fortfarande ut att kunna vara öppen för besök
  18 mar 17:18

Skickat ut detta till veckans festanmälda för övrigt:

Precis som förra veckan skickar jag ett mejl till alla bokade då vi behöver ta ett gemensamt ansvar för att hindra smitta.

Det är fortfarande bara förbud att ha sammankomster för mer än 500 personer, men alla som har sammankomster av något slag är ålagda att tänka på storleken av evenemanget, hygienen med tvål och handsprit mm, och påpeka som jag gör nu:

Att besökare INTE ska komma vid symtom som hosta, snuva, feber och andra förkylningssymtom! Avboka då via MEJL!

Förra helgen gick från fullbokat (56) både fredag och lördag till 30 på fredag och 26 på lördag. Detta var ju helt OK då grupperna blir mindre.

Är du orolig för viruset ska du också AVBOKA via MEJL, vill inte att någon ska ha en negativ upplevelse av att besöka klubben!

Denna vecka har vi än så länge väldigt ojämn fördelning på besökarna: 6 anmälda onsdag, 9 fredag

  18 mar 17:19

51 på lördag. Kan meddela att stannar anmälningarna på under ett tiotal så ställer jag nog in. Definitivt besked lämnas säg tre timmar innan festen.

Fördela er gärna över de olika festerna annars!

Men ni får gå efter er egen känsla i första hand, besök oss inte om ni har förkylningssymtom eller är oroliga. Vi i gengäld åtar oss att hålla klubben ren och prydlig så bra vi kan och att ingen av oss jobbar med förkylningssymtom. Handspriten och ytdesinfektionen står där sen innan och toapappret ska räcka :) (Vi är fortfarande kanske den enda klubben som kan smittspåra tack vare regeln om personuppgifter till hands för nödsituationer)

Så kom ihåg att avboka via mejl om det känns så. Håll också ett öga på om vi håller stängt, vare sig det är pga få bokningar eller om myndigheterna kommit med nya direktiv.

Stor varm virtuell kram!

Miriam

Reviews

You need to be logged in to review.

1 participates:
(Log in to see member info)
1 interested:
(Log in to see member info)