Flersamhet för nyfikna

Workshop, education, course.

Monday 6 april, at 18:30 — 20:30    Global  

https://boon.tv/suhinina/flersamhet-fr-nyfikna    

(Log in to see member info)  vCalendar export
You must be logged in to show your intention to participate.
Allt fler väljer att leva ickemonogamt, men hur funkar det egentligen? Under två timmar kommer flersamhetsexperten Tanja Suhinina guida dig genom grunderna i hur och varför man lever flersamt. Är det krångligt? Kan alla var ickemonogama? Kan polys känna svartsjuka? Vad är skillnaden på swingers och relationsanarkister? Som erfaren psykolog som länge engagerat sig i olika relationsformer har Tanja svaren på de allra flesta nybörjarfrågorna.

Den här föreläsningen passar dig som själv funderar på att leva mindre monogamt, dig som har svårt att förstå din syster som just kom upp som ickemonogam eller dig som bara är nyfiken på hur relationer kan fungera.

Du köper biljett på boon.tv/suhinina/flersamhet-fr-nyfikna
Föreläsningen kan ses live 6 april 18:30-20:30 och då finns det även möjlighet att ställa frågor. Du kan också köpa och se den i efterhand. Den kommer ligga uppe så länge den är aktuell men minst 30 dagar. Om du har frågor om tekniken, kontakta hello@boon.tv så hjälper de dig!

Tanja Suhinina är leg psykolog och sexolog, och en av Sveriges största experter på flersamhet. Hon har framträtt i media med såväl egna erfarenheter som debattinlägg och expertkunskap som psykolog som inriktar sig på relationer. Tanja Suhinina har bidragit med kapitlet om Polyamori i läroboken HBTQ+, och driver idag mottagningen Eros & Psyke där hon möter personer som hamnat i svårigheter i relations- och sexlivet.

Comments

You must be logged in to be able to comment.

Reviews
You can review this event from 18 on the date it occurs.

1 participates:
(Log in to see member info)
1 interested:
(Log in to see member info)