AW På Station Linne (Online och IRL)

Munch, pub or restaurant specifically for kinksters

Wednesday 15 april, at 17:30 — 22:00  Linneplatsen, Göteborg  (Västra Götalands län)  
(Log in to see member info)  vCalendar export
You must be logged in to show your intention to participate.
Häng med oss till Station Linne och njut av en AW med mycket positiv energi och trevligt sällskap! Baren erbjuder ett stort utbud av drycker för rimliga priser och deras mat är fantastisk!

Då många människor utövar social distansering på grund av den rådande Covid-19 Pandemin så erbjuder vi också möjlighet att deltaga på distans. Det enda du behöver är Skype appen (som är gratis) och klicka på denna länk: join.skype.com/hijtGun2Hqd8 . Sedan klickar du på "Anslut som gäst" och följer instruktionerna.

Om du vill vara med IRL men inte synas på Skype så fixar vi sittplatser som inte är med i bild så du kan känna dig bekväm och trygg.

"AW på Station Linne" är rena sociala träffar för BDSM/fetish intresserade. Om du vill prata och umgås med likasinnade (både nya som gamla) på ett avslappnat sätt så är detta aktiviteten för dig!

Självklart välkomnar vi HBTQ personer och personer med funktionsnedsättningar. Förhållningsregler är som på vilken pub/restaurang som helst, om du är osäker på om din planerade klädsel eller annat är tillåtet så får du gärna fråga mig via PM.

Gräl eller andra stökiga beteende är strängt förbjuden. Personalen har blivit imponerade av hur skötsamma vi är och det ska vi fortsätta vara. Vi vill också att ni lämnar eventuellt hat, ryktesspridning och drama vid dörren, på dessa träffar vill vi bara ha positiv energi.

Ni får inte ta bilder på aktiviteten. Om ni vill ta bilder, sätt er någon annanstans tillfälligt innan ni riktar kameran mot någon och kom ihåg att alltid fråga om lov först. Detta gäller även för personer i bakgrunden. Detta gäller naturligtvis även för er som deltar på distans via Skype, all form av inspelning eller skärmdumpning är förbjuden.

Du som planerar att delta på dessa aktiviteter har eget ansvar att läsa och förstå de generella reglerna *innan* ni kommer till aktiviteter. Här finner du de generella reglerna: www.fetopia.com/dagbok.php?a=v&id=1070165

För att ni lätt ska kunna hitta vårt sällskap kommer jag ställa våra fantastiska djur maskotar på borden.

Välkomna! 😊🐷🐗🐖🐮🐃

Comments

You must be logged in to be able to comment.

Reviews
You can review this event from 17 on the date it occurs.

1 participates:
(Log in to see member info)
2 interested:
(Log in to see member info)
(Log in to see member info)