Log inRegister
Frida yogar

Part 2

Den kvinnliga instruktören Anna tittar in i dörrhålet snabbt för att kolla hur många som kommit.

- Du är den enda killen ikväll, är du en sån där stel hockeynörd?
Säger hon syrligt men med ett litet leende. Ni brukar bara komma en eller två gånger.

- Hmm ja jag är väl det muttrar Hans.

Frida kliver förbi Anna in.
-Du får hålla koll på den här nya killen Frida.
Ikväll ska vi köra på lite extra, se det lite som ett mentorskap.

Redan genomskådad tänker Frida och ler lite generat. Fan vad uppenbart.
Bäst att bara fortsätta den vägen och låtsat som det regnar. Allt annat blir om möjligt ännu mer fel. Han noterar hur det hoppar upp och ner i toppen när hon går genom salen, sträcker artigt fram handen.

- Hej, Frida. Gör som jag gör och fråga mig om det är något som är svårt. Du är det ledigt här framför dig, säger hon medans hon släpper mattan på golvet.

- Hej, Hans som du hörde. Fina flickor tar inte i hand, de niger, ler han brett. Fridas nyfikna blick tar han inte miste på.

Konversationen bryts av att resten droppar in. Anna kliver in med headset.

-Välkomna alla. Ikväll tar vi ut oss, ni har en lång helg framför er att vila ut er.
Ni kan stretcha er mjuka i 2 minuter och sedan inta kattställningen. Knäpper på stereon med lugn harmonisk bakgrundsmusik.

Frida tänjer och böjer. Hans tittar på henne och gör likadant medans smygtittandes pågår. Vilka bröst och man ser ju bröstvårtorna.

- Du ser Hans, det är inte alls så svårt som man tror. Han dröjer med svaret och koncentrerar sig, försöker.

- Lite svårt...det här med balansen.

Frida går vigt och smidigt ner på mattan, sätter sig i väntan på gruppen i skräddarställningen, tar en klunk vatten och tittar bakåt. Alla är redo nu. När Hans kommit ned vid golvet så reser hon sig sakta i katten, skjuter bak rumpan och svankar.

Hans gör likadant bakom men är inte så noga med tekniken. Hela tiden har blicken varit fäst vid Fridas fasta stjärt. Vilka skinkor, vilka höfter. Noterar att bytet är troslöst. Vilken brud, alla brukar ju ha sportstring under tightsen annars.

Frida såklart medveten om att Hans huvud är en meter bakom.
Instruktionen från Anna är tio repetitioner och på den sista så tar hon mod till sig för att retas. Flyttar ut knäna så långt det går utan att de hamnar på golvet, putar ut rumpan och ryggar i maximal svank medan hon andas ut ljudligt.

Hans tappar nästan fattningen av hennes oblyga invit, biter hårt i läppen och känner hur det rycker i byxan, nej inte nu. Nu ser han inte bara stjärten utan hela fittan, venus och läpparna är helt perfekta. Helt sjukt, det syns tom hur trång hon är.

Anna är aktiv i rummet och går runt bland deltagarna. Hans får ständigt tillrättavisningar under övningarna. Frida skrattar och ler. Njuter av att göra övningarna perfekt framför honom. Timmen går fort. De suktar efter varandra diskret mellan varven.

Den värsta chocken av blottning har övergått i mer fysiskt ansträngande och utmattande. Hans är slutkörd och lägger sig platt på mattan efter akrobatik i en hel timme, hämtar andan. Efter några minuter sätter han sig upp och märker att han är ensam i rummet. Dricker snabbt upp resterande vatten och beger sig mot omklädningsrummet.

Omtöcknad och svettig går han korridoren ner utan någon vidare uppmärksamhet. Fram kommer ett lila ben som ett stop. Hans tvärstannar.

- Du Hans, är du på för en grej eller ska du iväg på annat, ler hon.
- Eh jag tänkte egentligen bara åka hem och vila nu, vad tänkte du?
- Vi ses om en halvtimme här blinkar hon.

Hans är snabb med duschen och fixar till sig. Tur att jag tog hela necessären och att jag hade skjorta med chinos idag. Ny tischa, strumpor och boxer. Känner sig fräsch och tar lite extra rakvatten på halsen och magen. Undrar hur det blir nu, spännande tjej och ett ganska intressant initiativ.

Frida har en mörkgrön kvinnlig klänning med snörning i midjan och låga klackskor. Läpparna är nu målade röda och likaså naglarna. Ögonen är sotade svart samt en hel del mascara. Flätan har bytts mot hästsvans.

- Såja Hans.
Jag tänkte jag kunde ge dig en hjälpande hand kring middagen. Är ganska bra på att hacka sallad faktiskt.

- Klart vi ska inmundiga något nyttigt när vi jobbat så, menar han och visar vägen mot utgången i en svepande handrörelse.

Nere i tunnelbanan kommer ett kort tåg in. Många åker just denna tiden men de klämmer sig in, hittar en sittplats. Sätt dig du menar Frida. Knappt har han hunnit rätta till sig i sätet innan han har henne i knät. Rakt på honom kommer hon ner. Hon är nära och den gamla tågvagnen hackar och hoppar sig fram. Det är många tåg efter varandra vilket medför ryckiga stopp. Lägger sina händer om hennes höfter i en smekande rörelse.

- Vill ju inte att du ska ramla av, medans han har minnesbilden av fittan på näthinnan.
- Nej hur skulle det se ut, såhär mitt i vagnen menar hon, samtidigt som hon med sakta diskreta gungande och gnuggande rörelser känner hur han vaknar i byxan. Frida myser.

- Här ska vi av, säger Hans, de kliver ut på perrongen.
Det ligger en mataffär i närheten, vi kanske kan köpa färdig kyckling och göra sallad till?

Det låter bra menar hon och tar honom i armkrok längs vägen. Frida är klängig och efter ett snabbt inköp är de hemma hos Hans.

- Här hemma är det mina regler som gäller, menar han medans jackan hängs på sin plats och skorna hamnar perfekt i stället. Lägenheten är nystädad och allt är cleant.

- Schysst lya du har, bra intedningssmak, gillar tavlorna.
Inte många killar som har det såhär propert.

- Visst sa du att du är bra på sallad, manar han och pekar mot köket.


Added 7 sep 2018   Stories   #Woman as bottom

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 21689  Report