Log inRegister
Loellas resa

Part 15: Kapitel 15

Loella vaknar med ett ryck. Hon har sovit oroligt inatt. Hon somnade av ren utmattning efter att ha gråtit och skrikit igår. Nu var hon mer moloken än ledsen. Men känslan av att ha misslyckats hänger över henne när hon går ut i matsalen. De dominanta står och pratar med Erik. Han pekar på ett par utvalda undergivna som sitter och äter och Igor, Malin, Kim, Marina och Marcus nickar. Hon hör inte vad de pratar om utan går genast bort till sin plats där maten står och väntar. Hon dricker sitt kaffe när två mörka skuggor sätter sig framför henne. Hon tittar upp. Igor och Marina tittar på henne.
- Hej, säger Igor i lugn ton. Har du sovit gott? Loella skakar på huvudet. Hennes ögon är rädda och hon tror hon ska börja gråta när som helst.
- Jag, förstår det, fortsätter han, jag förstår det. Idag hur som helst har vi mer att göra. Ät, duscha och byt om. Kom sedan ner till cell nummer 18. Du hittar ju dit ner själv nu. Han och Marina lämnar bordet. Loella förstår inte riktigt varför Marina var med vid bordet, hon sade ju ingenting. Skulle hon vara med sen också? Under dagen?

Hon går nedför den grå trappan. Räcket av trä är nymålat och på väggen hänger bilder av undergivna män och kvinnor, men även bilder på vad som ser ut att vara dominanta och dominor. Alla bilder är i färg och ger liv åt den annars grå väggen.

Hon öppnar dörren till nummer 18. Där inne står Igor och förbereder något.
- Titta här! Säger han lågt. Han gör handrörelserna långsamt. Först något som liknar ett z med pekfingret, sen det uppochnervända v-tecknet. Hon tänker. Igor lägger huvudet på sned. Men idag minns hon. Hon tar av sig alla kläder, sätter sig på naken på golvet på knä. Särar på benen, lägger armarna bakom ryggen och låser vid handlederna, rak i ryggen och ögonen nedåt i golvet. Tystnaden går att skära med kniv. Hon tittar oroligt upp på Igor. Han bara tittar på henne. Hon sänker snabbt blicken igen.

Hon hör hans tunga steg när han kommer närmare, sätter sig ner, lyfter upp hennes ansikte med tummen och pekfingret och tittar henne i ögonen. Dom lyser av något, men inte ilska. Något hon inte kan identifiera.
- Om du anar hur stolt jag blir nu, slyna!? Hans ord är milda, mjuka, som en smekning. Du har visat att något fastnat sen igår. Duktig tjej!

Mitt i rummet står en stor gynekologstol. Hon kan se att den är modifierad för en gynekologstol har inte fästen för bojor, eller remmar för ben eller armar som den här har. Bredvid står en läderfåtölj, en läslampa och ett litet bord. På bordet står en kanna vatten, ett glas och det ligger en brun bok med läderomslag.

-Upp och hoppa! Säger Igor och klappar på sittdynan. Hon skyndar sig att klättra upp. Igor börjar spänna fast henne. Ben, armar, lår, allt spänns fast ordentligt.
- Gapa! Säger han och en inflatable gag stoppas in i munnen på henne och pumpas upp till Loelleas muns bristningsgräns. Den tystar henne effektivt.
- Gör det ont någonstans?
Igor tittar på henne. Loella skakar på huvudet.
- Bra, då fortsätter vi.

Han går bort till ett av hörnen. Där står bland annat en stor knullmaskinmaskin av märket ”Black Magic XL”, köpt hos Extreme Restraints. Han drar den specialgjorda vagnen med maskinen bort till stolen och ställer in den framför Loella, justerar den så den svarta dildon precis nosar på hennes slidöppning. Plötsligt avbryter han sig, går fram till Loella och smeker hennes rakade kön med handen. Hon är fuktig, men inte våt än.
-Hm, säger han kort, vänder sig om och går till hörnet, hämtar en magic wand och kommer tillbaka. Stoppar i kontakten och sätter det runda huvudet mot hennes klitoris och startar. Maskinen surrar och en stöt går från Loellas underliv, utmed hennes ryggrad upp till nervcentret för sexuell stimulans. Ilning efter ilning går genom hennes kropp. Plötsligt känner hon handen igen.
- Såja! Säger Igor glatt. Visste väl att slynan skulle bli våt av lite wand. Han lägger ner den och återgår till den stora maskinen. Han pressar försiktigt in dildon i hennes underliv och låser fast hjulen. Han startar maskinen med den trådbundna fjärrkontrollen. Den konstgjorda kuken går otroligt långsamt in och ur Loella. Det är frustrerande och hon rycker i bojorna. Igor lägger fjärrkontrollen på bordet, tar upp boken och börjar läsa. Han tittar inte ens på henne. Där hon stånkar, stönar och gnyr om vartannat. Hon försöker göra motjuck med underlivet för att det ska kännas mer men det är lönlöst. Hon sitter där hon gör. Orörlig.

När det gått en halvtimme böjer Igor ner boken, tittar på Loella och sen viskar han.
- Nästa steg och sen höjer han ett snäpp. Maskinen ökar lite grann i takt, men inte mycket. Hon skriker rakt ut av kåthet. Den uppblåsbara gagen gör otrolig nytta då väldigt lite ljud slipper ut. Igor tittar leende på henne. Han håller upp fjärrkontrollen.
- Titta här slyna. Den här maskinen har sex stycken lägen. Du ska få utforska varje läge i 20 minuter, det vill säga, du kommer att ligga här i 2 timmar innan du kanske får komma. Loella stönar. En blandning av frustration, kåthet och njutning. Igor läser vidare i lugn och ro. På väggen håller Loella koll på klockan. Tio minuter till nästa läge, fem minuter. Nu! Dildon pumpar på i otröstligt tempo. Igor höjer ett läge till. Och när det gått en timme och fyrtio minuter och Loella är på näst sista läget får hon en jättestor orgasm. Hon stönar så högt hon kan trots att hon vet att ingen hör henne. Igor har lagt ner boken, tittar på henne och ler.
- Bra hora. Duktig! Sen höjer han ett snäpp. Det sista! Och i en ordentlig fart går dildon. Loella känner orgasmen komma och hon kan inte kontrollera sig utan kommer, och om och om igen. Hennes könssafter sprutar ur henne i fontäner. Hon skriker och sliter men ohjälpligt sitter hon där. Igor sänker hastigheten, låter dildon arbeta lite lugnare. Trappar ner långsamt innan han stänger av den. När han drar ur dildon ur Loellas fitta stönar hon till en gång till. Kanske av lättnad, eller njutning, bara hon vet. Igor tar ur den uppblåsbara gagen ur munnen på henne, pussar henne i pannan och börjar släppa loss henne. Hon kan knappt stå på benen när han hjälper henne upp.
- Vad säger man?
- Tack herre för alla sköna orgasmer jag har tillåtits få.
- Bra, duktig tjej. Det var det jag ville höra. Kan du gå själv?
- Ja herre.
- Bra! Säger Igor, går bort till ett skåp och ställer fram en skurhink.
Vatten finns där, medel finns där. Han pekar. Städa efter dig kåtslyna, gå sen till ditt rum och duscha. Du kan ta kläderna i handen och gå naken till din cell som den kåta hora du är. Loella tvekar men ser blicken hos Igor och nickar. Han går och hon börjar städa. Så förnedrande tänker hon.

Added 5 feb 2019   Stories   #Woman as top #Man as bottom #Bondage #Discipline

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 22400  Report