Log inRegister
Loellas resa

Part 23: Del 23

Loella kommer ut ur duschen, sätter sig på sängen och plötsligt känner hon hur tårarna börjar rinna utför kinderna. Hon vet inte varför men hon gråter. Hon gråter, hulkar högt och snorar. När hon lägger sig ner och kryper ihop i fosterställning undrar hon varför hon gråter. Hen vet inte. Dörren öppnas och in kommer Igor, Marina och Hans.

Hans sätter sig på golvet nedanför sängens fotända, med sänkt blick och händerna låsta i position bakom ryggen. Marina lägger sig bredvid Loella, smeker henne ömt över håret och kinden. Loella känner hur sängen ger vika när Igor sätter sig ner bakom henne. Han vilar sin hand på hennes axel.
- Kom gumman, säger Marina och drar henne intill sig. Loella gråter, lite tystare och lugnare nu.
Efter ett par minuter har gråten övergått i milda snyftningar mer än gråt. Långsamt släpper Marina Loella och viskar frågade.
- Vad är fel tjejen?
Loella tittar upp på Marina med ett stort leende.
- Det är spänningar som släpper, det är allt. Tro det eller ej så är det faktiskt glädjetårar. Jag känner mig stolt. Jag har kommit över många hinder och er uppmuntran har fått mig att känna mig stolt. Stolt och duktig. Hur visste ni att jag grät förresten? Säger Loella frågande och ser på Marina och Igor om vartannat. Igor ler och pekar på nattduksbordet. Där står en babymonitor med kamera.
- Åh, säger Loella och rodnar.
- Vi ÄR stolta över dig! Säger Igor och ser på henne. Hans grova, fårade ansikte är lugnt och den muskulösa kroppen är avslappnad. Marina nickar instämmande.
- Nu är det en prövning kvar här i Göteborg, säger Igor och med ens är rösten mer auktoritär utan att för den delen vara hård. Gå in i badrummet och klä av dig.

Marina kliver ur sängen och börjar gå emot dörren men stannar, och utan att vända sig om knäpper hon med fingrarna och Hans far upp och tar några raska steg medans hon börjar gå. Och med hans i släptåg lämnar hon rummet.

Loella står i badrummet, naken och bredbent. Hon har låst sina armar bakom ryggen och sänkt sitt huvud. Hon rycker till av förväntan när hon hör dörren öppnas.
- Bra, hör hon Igor säga. Så där ska en slyna stå. Bara det faktum att jag inte behövde ge dig mer kommando än vad jag gjorde och att hitta dig ståendes så här visar hur långt du har kommit på kort tid.

Hon hör hur han tar av sig kläderna, långsamt och metodiskt. Hon skälver till av beröringen när han lägger händerna på hennes axlar. Med en smekande rörelse över ryggen går han runt henne och fram till duschen, startar den och sträcker sedan ut en hand.
- Kom, säger han. Hon går emot honom, fortfarande med händerna låste bakom ryggen.

Det varma vattnet rinner över de båda där de står. Igor tar Loellas händer, sträcker dom upp över över huvudet och med sin otroligt mycket större hand låser han fast hennes händer i en korslagd position. Med andra handen börjar han massera hennes underliv. Hon gnyr av välbehag och när deras blickar möts så är ord överflödiga. ”Våga inte komma förrän jag ger dig tillåtelse”

Åh herregud! Igor är fingerfärdig och det är en smärtblandad njutning som upprepade gånger går genom Loellas kropp. Nu är hon nära. Med en bedjande blick tittar hon på Igor men säger inget, hon vet bättre än så.
- Inte än, säger Igor lågt. Han älskar att se henne kvida och våndas. Han sticker in ett par fingrar i hennes underliv och börjar jucka. Fortare och fortare.
- Nu kan du komma.
Hon skriker högt ut sin orgasm och den sköljer över Igors hand. Han har inte slutat bearbeta hennes underliv och hon känner hur hon fortsätter komma . När hon till slut är klar, faller hon ner på knä och lutar sig fram mot Igors kuk.
- Nej, säger han och tar henne under armen och hjälper henne upp. Bdsm och dominans handlar inte bara om sex, älskade Loella. Det är så mycket mer. Bara för att du fick komma innebär det inte att jag ska, även om mitt mandat säger att jag får använda dig hur jag vill inom kontraktets gränser. Han tar ner duschmunstycket och sköljer henne. Han drar henne intill sig och de står där i värmen och njuter av varandra. Hon drar in hans doft och tittar sedan upp på honom. Hon är kär. Undrar om han också är det?

De duschar under tystnad. Händer och läppar får prata. Små stön hörs emellanåt både från Loella och från Igor. Han gör henne kåt, och uppenbarligen tvärtom. Han är hård. Hon tittar upp på honom. Och med bedjande blick säger hon.
- Snälla herre, låt mig få suga dig. Han säger inget utan bara ler. Sen nickar han kort. Hon sätter sig ner och tar in hans stora lem i munnen. Hon runkar, suger och sörplar. Upprepar proceduren tills hon känner han rycka, och gör sig beredd på att svälja. Och med en tung suck kom Igor och Loella sväljer, suger och tar in hela hans kön i munnen.

Utan förvarning dras hon upp på stående och Igor kysser henne hårt. En ilning går genom henne och strålar ut i underlivet och hon skakar till.

När hon borstat tänderna och de tar på sig kläder säger Igor långsamt med blicken sänkt som om han var rädd för svaret.
- Du kan inte tänka dig att jobba hos oss, med mig? Vi kan behöva mer administrativ personal och vi skulle kunna ses oftare? Hon rycker till. Den frågan var hon inte beredd på.
- Jag måste få fundera säger hon och rodnar. Wow, vilken chans, tänker hon.
- Absolut. Igor ser på henne allvarligt. Visst ska du det. Det är mycket som begärs av dig.

De lämnar rummet och går iväg genom korridoren. Ut genom byggnaden och utanför står Hans med limousinen. Marina står och väntar på dem och öppnar dörren för Loella när hon kommer fram.
- Hej tjejen, säger hon och ler. Välkommen, dags för en liten tur.
Loella ler tillbaka, lika hjärtligt och ärligt mot Marina. Hon vet att den långväxta kvinnan på riktigt visar när hon är arg eller besviken. Det är också på det här sättet hon vet att nu är hon genuint glad. Bilen rullar iväg.

Loella sitter tyst och tittar ut genom fönstret. Tankarna går runt. Jobba? Flytta? Vad ska hända nu?

Added 5 nov 2019   Stories   #Woman as top #Man as bottom #Bondage #Discipline

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 24084  Report