Log inRegister
Harem

Part 2

Melinda skickar en bild på en kvinna i hijab i svart med tillhörande abaya. Ett ytterplagg som täcker det mesta av kroppen.

Melinda “De har köpt en abaya som liknar den på bilden. Jag skall ha den i kväll. Den ser faktiskt bättre ut än den på bilden, för min är i svart siden och tillhörande hijab. Jag är lycklig att få komma ut.”
Melinda ”Ser du bilderna? Här är den gamla Melinda och här den nya!”
Melinda skickar två bilder. Den ena ser man hennes långa svarta hår och vackra ansikte. Den andra är det bara ögonen som syns bakom en högt uppdragen hijab.
Melinda ” Nu är jag klar för att gå ut med min pojkväns mamma och faster. Jag tror inte vi vill bli ute så länge, för jag får klaustrofobi att ha både min tighta korselett och den långa svarta abayan som täcker mig från huvud till tårna. De har sagt att en god muslimsk flicka aldrig tittar eller pratar med någon när de är hemifrån. En positiv sak! Jag fick ta av kyskhetsbältet efter 15 timmar. Vilken lättnad. Gör det enklare att promenera med allt annat jag har på mig.”
Clara ”God morgon! Jag sov dåligt i natt för det var så varmt. Vaknade vid 4 och satte på ac:n för att kyla ned huset. Effektivt och sov som en stock till nästan nio! Hoppas din promenade fungerade och du njöt av att vara ute.”
Clara ”Om jag inte är dålig på matte, skall du nästa fredag kunna ha kyskhetsbältet 24/7 om allt fungerar.”
Melinda ”God morgon. Är det väldigt varmt i Europa? Det har varit varmt här i Kalifornien, men vi är vana. Du räknar nog rätt. Om de fortsätter att öka min användning av kyskhetsbältet en timma om dagen blir det i slutet av veckan. Jag tycker det är jobbigare att ha den extra plåten över läpparna. Utan den är det lättare att kissa. Jag tror de flesta tycker som jag om den plåtbiten. Men jag vet att du bär ditt kyskhetsbälte med den på 24/7.”
Clara ”God morgon Melinda! Jo det är hett för oss här i norra Europa. Det har inte regnat på länge och risk för skogsbränder. Nu är det 86 Fahrenheit och för oss är det hett!”
Melinda ”86 är hett. Tur du har ac. Jag tror det beror lite på den där platens utformning, hur det fungerar att kissa. Beror nog lite på läpparnas utseende också. Men svårare att torka rent med den på.
Clara ”JA det är trevligt med 68 här inne.”
Melinda ”Verkligen svårare att bli ren med plåten. Den trycker hårt mot mina läppar.”
Clara ”Handdusch eller bidé gör bra rent. Troligen är det trängre mellan bälte och plåt på ditt bälte?”
Melinda ”Du har säkert rätt. Jag tror det nya kommer att vara mycket bekvämare.”
Melinda ”Jag är glad! De sa att jag får besök i morgon.”
Clara ”Så kul! Vem kommer?”
Melinda ”Min fästman. Jag saknar honom jättemycket, trots det bara är tre dagar sedan.”
Clara ”Visst gör du det! Du älskar honom och vill vara hela tiden tillsammans med honom. Ditt nya bälte är en mer klassisk konstruktion.”
Melinda ”Precis som du älskar din man! Bältet är en mer klassisk modell, som troligen testats av jättemånga kvinnor under flera år, måste vara bättre.
Clara ”Jag älskar honom, men glad att ibland få vara för mig själv och göra mina saker. Ja, det är en Tollyboykopia. Tollyboy är Rolls Royce bland kyskhetsbälte!”
Melinda ”Kanske jag skall fråga hans mamma om vi kan korta ned tiden jag har bältet på mig, tills det nya kommer. 24/7 känns som ett jättekliv!”
Clara ”Det är en jättebra idé.”
Melinda ”Även ett par timmar utan kyskhetsbälte skulle göra stor skillnad.”
Clara ”Givetvis, men du kan ha det nya på 48 timmar och 5 till 6 timmar utan. Sen 3 hela dygn och en 5 till 6 timmars rast. 4 dygn med 5 till 6 timmar rast och utöka med ett dygn mer under varje period och lika lång rast. Under rasten tittar du om det finns några märken efter bältet och gör också rent både dig och bältet.”
Melinda ”Jag sparar. Ett gott råd från en som är van.”
Clara ”Gör du så, blir det ett mer långsamt lärande. Var bara noga med att kolla huden och duscha två gånger om dagen. Hur är det med analringen på ditt bälte?”
Melinda ”Analringen är bekvämare när jag nu slipper analsex. Min fästman rusade för fort. Både bälte och sex.”
Clara ”Han blev alltför entauastisk och ville ha allt på en gång.”
Melinda ”Precis! Män kan inte kontrollera sig när det kommer till sex.”
Clara ”Jag tror han alltid drömt om en kvinna i kyskhetsbälte som han bara har för analsex.”
Melinda ”Jag gjorde honom sextokig!”
Clara ”Det måste varit en upplevelse för honom! Män har bara ett huvud att tänka med när det gäller sex och det sitter inte högst upp på kroppen.”
Melinda ”Han sa att när han tog mig i baken genom analringen på bältet, var det bästa sexet han någonsin haft! Du kommer ihåg att det var då han frågade mig om jag ville gifta mig med honom!”
Clara ”Typiskt men! Ha en tjej helnaken, men bättre att sätta på ett kyskhetsbälte. Han fick sin drömtjej…”
Melinda “Det var precis vad han sa.”
Clara ”Det är svårt att hitta tjejer som använder kyskhetsbälte, för ingen vill visa det för andra.”
Melinda ”Undrar hur många som är bältade?”
Clara ”Troligen inte så många. Men kanske fler än jag anar, för kvinnor visar inte upp sig i olika forum.
Melinda ”Det finns en massa modeller från Kina. Hade de inte sålt några skulle de gjort något annat.”
Clara ”Jo det finns massor nu. Alla kvinnor bär inte sina bälten 24/7. Många har dem bara i sovrummet. Hade du röntgenglasögon skulle du säkert se några på stormarknaden.”
Melinda ”Vanligtvis spelar jag tennis idag, men jag fick lämna återbud igen.”
Clara ”NEEEEEJ! Så tråkigt att höra. Kommer det att bli någon mer tennis för dig?”
Melinda ”Jag frågade hans mamma, men hon sa att jag inte var redo. Hoppas jag snart får spela igen.”
Clara ”När blir du redo? En vecka, en månad, ett år???”
Melinda ”Jag tror det beror hur jag är klädd på banan.”
Clara ”Kanske det, men du måste kunna röra dig.”
Melinda ”Fastern säger att muslimska flickor och kvinnor inte skall klä sig i något som kan attrahera män.”
Clara ”Men numera får till och med kvinnor i Saudiarabien sporta. Det är nya tider, men jag tror det är svårt för fastern att ta in. Jag har sett kvinnor som kör mc där och även spelar tennis!!!”
Melinda ”Jag måste sluta nu. Min fästman kommer snart och skall äta med oss och jag måste göra mig i ordning. Jag blir låst i mitt kyskhetsbälte under tiden han är här. Chattar senare om jag kan…”
Clara ”Jag förstår. Vi hörs senare…”

Melinda “Jag är i mitt rum nu, medan min fästman, hans mamma och faster pratar privat. Tyvärr tror jag min fästman är lite rädd för sin faster. Hon är äldre och har mycket att säga till om, trots att hon är kvinna. Har på mig svart siden jihab och min abaya när jag träffar min fästman för han är en ogift man och jag singel kvinna.”
Clara ”Jag tänkte något i den vägen, men komiskt för ni var ihop förra veckan! Jag tror det är bättre med små steg för dig att bli en mer muslimsk kvinna.”

Några timmar senare:
Melinda ”Hans faster sa att jag behövde mycket mer träning som muslimsk kvinna innan jag kunde bli en god hustru som han kunde ta in i familjen. Hon sa i alla fall att eftersom jag frivilligt gick med på att tränas så hade jag möjligheter.
Jag fick sitta täckt med alla kläder och enbart prata om jag blev tilltalad under hela tiden min fästman var här.”
Clara ”Jag ogillar det där med att kvinnor inte får prata om de inte blir tilltalade. Men praktiskt för de äldre som aldrig behöver bli ifrågasatta.”
Melinda ”Min fästman har gått nu. Det var sååå roligt att träffa honom, men vi fick inte röra varandra och jag fick ha långa handskar på mig. Vi var lite olydiga och rörde varandra ändå, men bara genom mina handskar. Dessa regler är för hårda för mig. Muslimska tjejer har ett hårt liv och jag tror aldrig de får ens vara så nära varandra som vi nu var.
Clara ”Jag trodde ni båda skulle få vara för er själva. Du hade ju både kyskhetsbältet och alla dessa kläder på dig. Föresten. Sover du med gördel och bh på dig?”
Melinda ”Jag får inte vara ensam med honom! Jag sover med bh, men inte gördel. Jag är van att sova med bh men en tunnare modell. Nu har jag bara en sån i lång modell och riktigt kraftig.”
Clara ”Det är obekvämt att sova i en lång bh.”
Melinda ”Håller med dig. Svårt att sova med en sån bh, men jag måste ha lite stöd för brösten.”
Clara ”Jag tror du skall ha fler bh:ar för det är inte bra att ha samma två dagar i rad.”
Melinda ”Jag hittade en länk som säger att det är fel för muslimer att gifta sig med icke muslimer! Det är nog därför de vill att jag konverterar.”
Clara ”Kanske därför de är så strikta? NU tid för mig för veckorengöring!”

- - -
Melinda ”Jag behöver mer kläder. De enda kläder jag har är min svarta abaya, korseletten, en gördel och en bh. Jag måste be hans mamma om mer underkläder.”

Melinda ”Nu har jag haft kyskhetsbältet på i 15 timmar. De måste snart öppna det. Vilken lättnad att slippa.”

Melinda ”Hans mamma släppte äntligen ut mig. Nu skall jag gå in i duschen och leka med min klitta. Jag måste få en orgasm, efter att ha träffat min fästman.”
Clara ”Tillbaka här! Låter de dig duscha helt själv? Nu har jag åter bältet på mig och helt ren. Min man gav mig en trevlig stund, men ingen orgasm till mig. Bara anal!”
Melinda ”Trevligt att du är ren och fin samt fick lite sex. Bra för din man, men inte för dig. Ändå är analsex rätt intimt om han samtidigt smeker dina bröst när de hänger ned. Jag tänker att han tar dig då du står på alla fyra. Jag fick en rejäl orgasm. Hoppas ingen hörde hur jag stönade och pustade. Jag är så glad. När jag kom ut från duschen hade de lagt nya underkläder på min sang! Det är en liknande stram lång bh och gördel. Helt nya…”
Clara ”Du får hela tiden nya kläder, men varför enbart dessa strikta gördlar. Sover du i bh, måste du ha en tunnare i vanlig modell. Sex är skönt, men jag vill alltid ha mer. Nu är jag åter inlåst och ingen chans att göra det jag vill. Jag är glad att du i alla fall har den möjligheten.
Nu måste jag sova. Min man har fortfarande semester men får jobba lite ändå. I morgon sticker vi till vänner som bor söderut. De är jettetrevliga och vi stannar till söndag. Kommer hem sent på kvällen men jag tror du upplever din tillvaro mindre skrämmande och det blir bättre för varje dag.”
Melinda ”Jo det blir omöjligt när jag är inlåst 24/7. Ännu kan jag gnugga klittan. Jag förmodar att din man kom när han tog dig bakifrån. Han är säkert väldigt upphetsad av att ha sex med dig.
Du kommer tillbaks på söndag?”
Clara ”Ja, söndag kväll, min tid!”
Melinda ”Jag saknar dig, när du är borta men ha det så trevligt.”
Clara. Han var upphetsad, men glömde inte att låsa bältet! Saknar också dig, men berätta vad som sker… Kram!”

- - -

Melinda “Nu vet jag vad de pratade om I morse. Min fästmans mamma vill bli min lagliga förmyndare och min fästman håller med henne. Här i USA behöver vi ingen förmyndare om vi är över 18, men i deras hemland måste alla ogifta ha en. Jag har inga detaljer och inte riktigt säker på vad det innebär men de berättar säkert mer.”

Melinda ”Nu vet jag mer! Det blir min fästmans pappa som blir min förmyndare, men eftersom han är i deras hemland får mamman och fastern agera med hans medgivande. Inte helt säker hur det fungerar.”

Clara ”Frukost innan vi drar söderut. Jag tror det är likt det var här i Sverige för flera hundra år sedan. Pappan var förmyndare över ogifta döttrar tills de gifte sig. Sen blev hennes man förmyndaren. Jag tror det inte är bra för dig och kanske du hamnar i ett djupt hål. Har du inga släktingar som kan bli förmyndare, om det är ett måste? Om du går med på det, förlorar du alla dina tillhörigheter… Nu kan de inte röra dem!”
Clara ”Kom på en sak. Om din fästman (av någon anledning) inte vill gifta sig, då kan hans far som förmyndare ge dig till någon annan!!! Bara en tanke. Vi chattar mer på söndag…”

- - -

Söndag morgon:
Melinda ”God morgon! Saknar dig! Min fästman kom i morse och vi åt frukost. Jag blev så glad att se honom. Hans mamma gjorde mig redo. Kontrollerade om kyskhetsbältet var last (som det alltid är). Hjälpte mig med ny bh och gördel. Borstade mitt hår och täckte det med en tight hijab och sen min svarta abaya. Hon sa att hon gillade att ha en dotter att ta hand om. Min fästman sa att det nu var klart att hans pappa skulle bli min förmyndare. Jag försökte säga något, men hans faster tystade mig och sa att annars skulle hon se till att jag blev tystad. Nästa vecka åker vi till konsulatet och får pappren signerade och förmyndarskapet helt lagligt.
Nu skall jag be hans mamma om jag kan få ta av bältet efter 14 timmar, istället för de 16 jag skulle haft det. Jag kan ta på det igen senare under dagen.”
Clara ”Jag är tillbaka! Vänner igår och teater idag!”
Melinda ”Välkommen tillbaks. Teater är trevligt”
Clara ”TACK! Jag tänkte du var fullt upptagen med träning i muslimsk kultur.”
Melinda ”Jag gillar teater men det är inte tillåtet enligt fastern.”
Clara ”Jag tror du får ett liv med en massa saker, men ingen frihet för det blir något som liknar husarrest.”
Melinda ”Ingen fästman idag men vi skall gå ut senare idag.”
Clara ”Tråkigt han inte kommer varje dag. Gå ut måste ändå vara lite roligt.”
Melinda ”Hade du ditt bälte på dig under hela helgen?”
Clara ”Ja och nycklarna hemma. Min man vill ha det så. Han duschar nu och vi skall strax sova. Bra att du har det så bra du nu kan ha det. God natt och många kramar.”
Melinda ”Kram tillbaks.”

- - -

Melinda ”Det var trevligt att komma ut, trots att jag hade både kyskhetsbälte och muslimska kläder. Vi gick förbi en av mina vänner. Hon kände inte igen mig och jag var varnad att säga något, så jag vågade inte ta kontakt med henne.”
Clara ”God morgon! Jag sa ju det. Ingen kommer att märka att det är du, om du inte tar kontakt.”
Melinda ”Jag hade två pauser med bältet idag men bar det totalt i 16 timmar.”
Clara ”Då kör de plus en timme varje dag?”
Melinda ”Ja, exakt en timme mer varje dygn.”
Clara ”tråkigt, men jag tror det blir lite att börja om, när du får det nya bältet.”
Melinda ”Jag hoppas det inte blir så svårt.”
Clara ”Jag tror du kanske kan använda båda. En timme med det nya och resten det gamla.”
Melinda ”Tror du det nya bältet blir så annorlunda?”
Clara ”Det är tjockare metall. Svårare att böja och justera midjebandet för att följa din kroppsform.”
Melinda ”Säkrare! Bättre lås! Svårare att få av!”
Clara “Klarar du av att gå på toaletten med bältet låst?”
Melinda ”Jag lär mig. Hoppas det nya är lättare men måste lära mig göra 2:an med vajern!”
Clara ”Kanske svårare än med analring? Jag vet inte, för jag har bara haft detta med vajer. En liten tubflaska med vatten så är det lättare att bli ren.”

- - -

Melinda ”Nu vill jag bara träffa min fästman!”
Clara ”God morgon! Trevligt, men tråkigt ni inte kan vara för er själva.”
Melinda ”Jag saknar honom. Nu har jag bara hans mamma och faster att prata med.”
Clara ”Det är samma sak, Du jobbar inte och träffar inga, när du är där.”
Melinda. ”Inte bra för mig att vara så isolerad. Jag känner mig övergiven, men de säger att singeltjejer måste skyddas.”
Clara ”Du har lev ten massa år utan skydd! Jag fattar inte det där med att inga flickor eller kvinnor får göra något utan ledsagare. Män får träffa både män och kvinnor i västvärlden och det är OK!”
Melinda “Jag håller med dig. Jag är ingen oskuld! Då hade jag kanske behövt skyddas.”
Clara ”Jag tror fastern alltid har levt skyddad och nu rädd att gå ut utan burka. Hon tror också det är det bästa för alla flickor och kvinnor.
Melinda ”Bröllopet blev inte som planerat. Jag måste fråga min fästman om nytt datum.”
Clara ”Det kan bli i deras hemland! När hans pappa blivit förmyndare över dig, kan han nog också skaffa ett pass från det landet. Då reser du till dem, utan att någon vet var du är.”
Melinda ”Ja fastern tycker att burka är bra, för annars får män konstiga tankar när de ser en kvinna. Pappan är äldst i familjen så han är självklar förmyndare över mig, men jag vill gifta mig här i USA:”
Clara ”Jag tror det är likt kvinnor som inte går ut utan makeup. Fastern känner sig skyddad i sin burka och förstår inte västerländska lagar, där ingen man kan våldta en kvinna utan att bli straffad.”
Melinda ”Män straffas inte där. Därför måste singeltjejer skyddas där.”
Clara ”Ja, kvinnor kan bara ge halvt bevis. Om det bara är en man och en kvinna, har mannen dubbel rättighet!”
Melinda ”Tror de bara på män?”
Clara ”Ja, männen styr och kvinnor gör som de säger.”
Melinda ”Måste vara ett hårt liv att vara kvinna där. Tror du flickor får en bra skolutbildning?”
Clara ”Det beror nog på om hennes pappa vill att hon utbildar sig.”
Melinda ”Får jag en dotter efter vi gift oss, vill jag att hon skall ha alla rättigheter som pojkar.”
Clara ”Det bestämmer inte du, utan familjen och först och främst din man. Du är ingen person om du är kvinna. Bara en kvinna inom familjen.”
Melinda ”Då hoppas jag det blir en pojke.”
Clara ”Ja! Pojkar är det bästa för familjen. Jag tror det är något gammalt, när män arbetade hårt och kvinnor skötte hem och barn. Flickor blir mest problem, eftersom de måste skyddas och giftas bort med rätt man.”
Melinda ”Min fästman ringde och sa att hans pappa ville ha bilder på mig. Han vill ha flera så han ser hur jag verkligen ser ut.”
Clara ”Kommer du att ha hijab på de bilderna?”
Melinda ”Jag tror han vill se mer. En hijab döljer det mesta utom själv ansiktet.
Clara ”Skumt! En man skall inte bli upphetsad ab att se en kvinna. Men HAN skall se din kropp? Du är inte i hans familj innan du gift dig med hans son!”
Melinda ”Han kanske inte vill bli min förmyndare om jag är fet och ful!”
Clara ”Hade du varit en muslimsk kvinna, hade han inte sett mer! Det är en chansning och undrar han, kan han fråga sin son om du är fet och ful.”
Melinda ”Min fästman säger att hans pappa vill se mitt kyskhetsbälte.”
Clara ”Ditt KYSKHETSBÄLTE! Jag tror han är en snuskgubbe som bara vill se dig naken. Hans syster kan väl berätta om det, för jag tror han litar på henne. Din fästman får inte se dig, men han får??? Verkar mer att du skall säljas på slavmarknad! Varför bilder på dig nästan naken? Han skall bli din förmyndare och inte gifta sig med dig.”
Melinda ”Jag fick förklaringen att det enbart är för att han skall bli min förmyndare och inget annat. Vet inte hur naket det blir.”
Clara ”Jag är upprörd. De säger en massa att kvinnor inte skall hetsa upp män, men NU är det rätt och en bra sak at göra!”
Melinda ”Jag kanske bara behöver lyfta in abaya lite, så bältet syns? Jag tror han är nyfiken på bältet och aldrig sett ett kyskhetsbälte på en kvinna. ”
Clara ”De kan ta av bältet och ta en massa bilder på det!”
Melinda ”Jag skall fråga dem. Min fästman säger att hans pappa är mycket respektabel handelsman i deras hemland.”
Clara ”Hade du en far från det landet, skulle han aldrig tillåtit det!”
Melinda ”Jag vågar inte argumentera mot mamman och fastern. De gör som de blir tillsagda.”
Clara ”Jag förstår men gillar ändå inte det. När det är bra för dem, säger de att så är lagen. Men när det är något pappan vill, gör de precis som han vill.”
Melinda ”Som min förmyndare har han kanske fler rättigheter?”
Clara ”Men just nu är han inte din förmyndare.”
Melinda ”Sant. Kanske han inte vill vara min förmyndare när han sett bilderna. Men det kan också vara så att han vill det mer, när han ser en västerländsk tjej i kyskhetsbälte.”
Clara ”Jag hade sagt att det är syndigt att visa honom mer än vad din fästman får se.”
Melinda ”Hur mycket tror du en muslimsk man får se av sina döttrar?”
Clara ”Jag tror inte de får se något. De lever separerade. Män umgås med män. Kvinnor med barn och andra kvinnor.”
Melinda ”Efter puberteten får de nog inte se något.”
Clara ”Jag tror ingen pappa ser några underkläder på sina döttrar.”
Melinda ”Hans mamma sa att jag har 5 minuter, sen skall jag duscha och göra mig redo för min fästman.”
Clara ”Skynda dig, rusa, rusa ,rusa…”
Melinda ”Vi chattar mer senare. Troligen om 2 till 3 timmar.”

Added 10 dec 2019   Stories   #Man #Woman #Woman as bottom #Discipline #Psychological dominance #Chastity play #Stockings/underwear #Metal #Piercings

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 24444  Report