Log inRegister
Harem

Part 4

Melinda ”Hallå! Jag har fått en massa mail från pappan. Han skickade dem direkt till mig. Han har fått bilderna och säger jag är en mycket vacker kvinna. Sötare än både hans son och hustru berättat.
I ett annat mail skriver han att alla papper är signerade av honom och de skall med expresspost skickas till deras konsulat. Allt ligger klart när jag kommer dit i morgon.”
Clara ”God morgon. Trevligt att han tycker du är vackrare än han tänkte. Varm här! 93 Fahrenheit!!!”
Melinda ”Ganska varmt för oss. Men vi är vana vid värme och mamman har ac i hela huset.”
Clara ”Nu är det bara att hoppas du blir favoriten i pappans ögon!”
Melinda ”I ett annat mail säger han att fastern är nöjd med mina framsteg, men det kommer att ta flera månader innan jag är tillräckligt upplärd för att kunna gifta mig muslimskt.”
Clara ”VA? MÅNGA månader utan din fästman och kyskhetsbälte! Stackars dig.”
Melinda ”Ser så ut. Jag tror de vill ha mig i kyskhetsbältet 24/7 innan vi gifter oss.”
Clara ”Kan ni inte gifta er amerikanskt först? Då blir ni lagligt hustru och man.”
Melinda ”Jag skall fråga honom.”
Clara ”gör det. Annars blir din fästman desperat innan fastern anser dig redo.”
Melinda ”Pappan vill också att jag byter namn till Aya. Han har alltid velat ha en dotter och då skulle hon få det namnet. Betyder obeskrivligt vacker, säger han.”
Clara ”Nu fattar jag inte! Du har ett vackert namn som dina föräldrar gett dig och jag tycker det är fel att byta. Kanske lägga till ett, men inte byta.”
Melinda ”Jag skall prata med min fästman om det. Om de ändrar mitt nam och alltid klär mig i niqab vill ingen finna mig. Jag försvinner!!!”
Clara ”Det är kanske deras idé? Melinda kommer aldrig att hittas.”
Melinda ”Kanske det har varit idén från första början?”
Clara ”För mig låter det mer som de vill ha en kvinnas kropp likt lera. De kan forma den precis som de vill ha den. Kanske fästmannen bara fixar västerländska kvinnor till familjen och sen försvinner de i deras hemland…”
Melinda ”Hans pappa säger att han är så lycklig att få en ”dotter” som är så vacker västerländsk kvinna och som frivilligt vill bli omvänd muslim.”
Clara ”Det kanske är pappan som vill ha dig?”
Melinda ”Han säger att han har några rika vänner med makt i sitt hemland som ofta besöker USA och vill att jag träffar dem.”
Clara ”Nu vill jag inte skrämmas, men det ger ju fler frågor än svar.”
Melinda ”Ja, fortfarande är jag ogift!”
Clara ”Jag tror han vill överväga om hans son kan gifta sig med dig. Om inte, är du under hans förmynderi och kan ge dig som gåva till någon av dessa vänner. Nu har han bilder som visar vad de får…”
Melinda ”Den tanken fick jag också, men jag har ett låst kyskhetsbälte.”
Clara ”Jag tror det blir likt en åktur utan säkerhetsbälte.”
Melinda ”Jag pratade med hans mamma om förseningen av bröllopet och hon säger att jag inte skall vara orolig. I morgon, efter besöket på konsulatet är jag ändå medlem i deras familj.”
Clara ”Du vet att jag är misstänksam. Medlem i familjen men kan inte sova med din fästman?”
Melinda ”Nu har jag också blivit misstänksam. Kanske jag skall underhålla hans mäktiga vänner, istället för att sova med hans son.”
Clara ”Ja du blir utställd och de pratar om kyskhetsbälten och du måste visa ditt… NEJ! Hoppas jag har fel!!!”
Melinda ”Jag tänker att han kan ha idén att jag blir en perfekt muslimsk kvinna som underhåller hans mäktiga vänner med min heder skyddad av ett kyskhetsbälte. Mycket värdefull för familjen och mitt värde försvinner om jag blir gift.”
Clara ”Detta år blir ditt bästa år någonsin.”
Melinda ”Kanske det. Mitt liv har sannerligen förändrats. När jag först kom hit sa hans mamma att jag skulle bli nyfödd!”
Clara ”Ja, du får nytt namn också.”
Melinda ”Fastern sa precis att jag måste ha en burka, när vi besöker konsulatet. Hon skall först gå in och träffa en konsulatsarbetare som är vän med hennes bror. En helt ny burka är inköpt till mig. Helt täckt med enbart ett svart tygnät som det går att se igenom.”
Clara ”Jag tror fastern testar dig. Ser hur långt hon kan gå med kläderna. Varför skall du ha burka i morgon? Ser ut som de vill gömma dig fr alla, när du är ute. Men lek deras lek och se vad som händer. Muslimsk liv ser enkelt ut om du gör precis som de säger och inte är nyfiken på livet utanför huset. Din man, hans mamma och faster tänker åt dig och säger vad du skall göra.”
Melinda ”Så säger fastern. Muslimska kvinnor beslutar inget. De gör som de blir tillsagda. Precis som barn! Hon säger det är ett bra liv utan ansvar. Inget nytt mode och aldrig behöva tveka över klädval.”
Clara “Varför skall inte en kvinna ha något ansvar? Det är ett förlegat tankesätt. Jag älskar att handla kläder och skor.”
Melinda ”Hon satte burkan på mig. Den är förskräcklig! Som att vandra med ett tält på sig. Nu skall hon justera den lite, så den sitter stramare om huvudet. ”
Clara ”Var du utan kyskhetsbältet, kunde du leka med klittan inne i tältet. Haha. Nu förstår jag varför de har strama gördlar om de inte har kyskhetsbälte.”
Melinda “Nya handskarna är som skidvantar med alla fingrar ihop.”
Clara ”Inget tumgrepp?”
Melinda ”Nej, så det skulle vara svårt att leka med mig själv.”
Clara ”De vet hur de skall göra en kvinna passiv och tyst!”
Melinda ”Jag är rädd de också sätter munkavel på mig.”
Clara ”En munkavel syns inte därunder. Sen en sak i nacken så du bara kan nicka huvudet och styrd av en fjärrkontroll!”
Melinda ”Hoppas inte! Mamman är överlycklig. Säger att hon snart blir min mor!”
Clara ”Hoppas inte jag heller. Jag vill att du blir lycklig.”
Melinda ”Hon säger de har aldrig haft någon flicka så de lär sig fortfarande hur de skall ta hand om mig. Fasterns uppgift var att behandla mig strikt, men mamman vill bara ge kärlek.”
Clara ”Märkligt tycker jag. Först hårt och efter ett tag mjukt med en massa kärlek för att göra dig vänlig och vill stanna kvar.
Sent här, måste sova… Kram”
Melinda ”Kram!”

Onsdag:
Melinda ”Fastern har ändrat burkan. Nu sitter den stramt runt huvudet, men jag kan vrida det och den smala springan över ögonen följer med, så jag kan se lite. Men det tunga tyget tar bort de mesta ljud, så jag hör nästan inget. Helt avstängd från världen utanför burkan när den är på.”

---Skickar bild där hon sitter i sovrummet med burkan på sig.

Clara ”OJ! Men är det inte farligt att bli instängd så. Bilden kan vara på vem som helst. Är det verkligen du?”
Melinda ”Ja! Fastern säger att jag måste vänja mig att vara isolerad av en burka, för jag bar aldrig någon när jag växte upp.
Clara ”Nu är jag upprörd! Jag frågade EN fråga och det var ett vägskäl för dig. Du kunde svara med ett or på två eller tre bokstäver.
Jag har aldrig berättat om min mans arbete. Han är programmerare och som ung en duktig hacker. Jag blev ledsen av att se hur du satt där på sängen instäng i den svarta burkan, så jag visade honom bilden. Han tittade på bilden och 2 minuter senare visade han mig en likadan, fast på en annan sida och tagen för flera år sedan. Jag är ingen tidsresenär och gillar absolut inte att någon ljuger för mig och stjäl tid från mig med sina sagor.
Därför säger jag tack och adjö, och kommer inte att skriva mer till dig.”
Melinda ”Jag sa JA. Jag är instängd och den bilden är likt mitt rum. Liksom jag är klädd och isolerad.”

Melinda ”Jag blir ledsen om du bara bryter sådär och inte vill chatta mer med mig och ge mig goda råd. Du missförstod mitt svar.”

- - -

Senare samma dag.
Melinda ”Kom precis tillbaks till huset. Om du bara vill läsa det jag skrev en gång till, då ser du att jag inte alls ville lura dig. Om du ändrar dig, skall jag berätta vad som hände på konsulatet.”
Nästa dag:
Clara ”Jag har funderat en massa. Om du inte vill vilseleda mig, VARFÖR skickar du då en bild med texten ”Melinda i sitt sovrum” om du inte vill få mig att tro det är du? Du får mig att undra om du enbart skriver sagor, för att roa dig själv att du funnit en naiv som tror dig. Nu är jag misstänksam och vet inte vad jag skall tro. Jag tror på det som folk berättar och behöver inga bilder tagna från någon annan stans. När någon ljuger för mig, blir jag sårad och framöver mycket misstänksam.”
Melinda ”God morgon min vän! Jag är så glad att höra från dig. Titta på alla mina bilder här på sidan. Jag skriver ofta mitt namn så jag kan var de är sparade. Jag gör det inte för att vilseleda någon. Det är mycket ensamt att leva med två äldre kvinnor, men jag pratar med min fästman och får ett och annat besök. Inte varje dag och bara kortare stunder så mycket tid för mig själv. Varje dag bär jag mitt kyskhetsbälte under längre tid och mitt nya skall komma nu i veckan. Tråkigt at du kände dig vilseledd. Nu skall jag vara mycket mer noga med bilder jag visar dig.”
Clara ”God morgon! Du måste förstå att jag kände mig som någon hällde en spann full med kallt vatten över mig, när min man visade den arabiska sidan och sa att han kunde visa fler, men de var inte tidsstämplade. Lova mig EN sak. Visa mig inga mer bilder som gör att jag tror et är du, om det inte är det!

- - -

Clara “Good morning! You must understand I feel like I have get a bucket full of cold water when my husband show me the Arabic site and told me he could show me a lot more but not time stamped. Promise ONE thing! If you show me any more pics do not make me believe it is you, if it not.
Tråkigt med bara två äldre kvinnor som sällskap. Inga andra muslimska kvinnor som du kan få besöka? Arbetar din fästman mycket eller vill han inte träffa dig när han inte får röra dig?”
Melinda ”Min fästman vill komma oftare, men hans mamma säger att hon begränsat hans tid han är här. Vi får massor med tid när vi är gifta. Röra en ogift kvinna är inte tillåtet. Nu hoppas jag det går att besöka andra muslimska kvinnor, särskilt när jag nu är medlem i familjen. Det bor en rik muslimsk familj en bit härifrån enligt mamman. De har ett stort hus med privat tennisbana som jag kanske kan använda.”
Clara ”Privat tennisbana! Då kan du spela med din tenniskompis där. Jag tror inte det är bra att sluta med allt du gjort förut. ”Massor med tid”? Det är NU ni vill vara tillsammans.”
Melinda ”Familjen har en äldre ogift dotter som spelar tennis och föräldrarna spelar också. Jag hoppas, det går att spela tennis med dem. Jag behöver mer träning. Det verkar som muslimska kvinnor inte förväntas göra så mycket.”
Clara ”Det tror jag också. De sitter och väntar på att prinsen skall komma. En ogift dotter kan inte ha det så roligt om de är strikt muslimska.”
Melinda ”Jag har funderat på det med att spela tennis när man har kyskhetsbälte. Stålet kanske gnider mot huden? Men det känns bekvämare för varje dag och min rumpa är så mycket bättre efter inget analsex på länge. Ogifta döttrar har ett mycket strikt liv. Hon blir kanske glad att få mig som vän.”
Clara ”Om bältet är tight rör det sig minimalt mot skinnet. Men var försiktig och sluta spela om det börjar göra ont. Bomullspads mellan hud och bälte hjälper, om du blir röd. Troligtvis blir du en sämre spelare med kyskhetsbältet.
Melinda “Jag blir glad av att vara sämsta spelaren om jag bara får komma ut i friska luften och slå några bollar och få lite träning av överkroppen. Jag har frågat hans mamma om vi inte kan åka dit, sen jag hörde om denna familj. Fastern tycks ogilla att jag spelar tennis och osäker vad jag skall ha på mig.”
Clara ”Om det bara är kvinnor, kan du spela i vanliga tenniskläder eller speciella muslimska sportkläder.”
Melinda ”Jag tar gärna på mig något sånt. Men har de en tennisbana har de säkert också passande kläder.”
Clara ”Hoppas det blir tennis för dig. Kanske fastern aldrig tränat och tycker det inte är något för flickor och kvinnor. Inte vill din fästman och hans pappa ha en fet Melinda!”
Melinda ”Jag tror jag skall maila hans far. Det skulle gå bra, men jag är lite nervös. Måste fråga hans mamma först.”
Clara ”Gör det! Berätta om dina problem att sitta stilla så mycket. Är fästmannen enda sonen?”
Melinda ”Ja det är han. Han verkade vara mycket västerländsk. Inte trodde jag att familjen var så strikt. Muslimska män verkar ha betydligt mer valfrihet.”
Clara ”Jag tänkte på en sak! Om hans far dör och ni är gifta, blir du första kvinnan i familjen. Hans faster och mamma måste göra det du säger. Kan det vara därför fastern ogillar dig?
Muslimska män gör som de vill. Bara flickor och kvinnor måste skyddas och vara kyska. Lite som katolska nunnor!”
Melinda ”Det kan vara anledningen att fastern jobbar så hårt att lära mig att vara undergiven och vara nöjd med det. Jag vet att ju mer jag samarbetar, ju bättre behandlar de mig. Jag vill aldrig mer bära den där burkan. Fastern har sagt att om jag missköter mig, kommer jag att få ha den på mig!”
Clara ”Hon straffar dig med burkan! Lite som morot och piska, för att få dig dit de vill. Men nu vet hon att hon har all tid. När ni är gifta kommer hon att vara i en annan position som ogift. Som jag sa tidigare, spela spelet med dem och det blir lätt för dig i huset.
Nu måste jag äta! Min man sur för han får inte tvätta bilen här hemma eller vattna i trädgården. Vårt största problem idag!”
Melinda “Jag känner mig som en novis i katolska kyrkan. De har varit mycket strikta, men när de ser att jag lärt mig något får jag det lättare. Ont om vatten?”
Clara ”För lite vatten för att också räcka till biltvätt och trädgårdar. Tillbaks om 1 eller 2 timmar.”
Melinda ”Jag mailade hans pappa. Han svarade fort och sa att han skulle säga till sin hustru, vi skall besöka den andra familjen, även om hans syster inte tycker det.”

Två timmar senare:
Clara ”Tillbaks och min man skickade jag iväg för att fiska. Nu får han se mycket vatten! Det var bra nyheter. Varför skulle du inte få träffa andra människor? Tror hon du levt på en öde ö?””
Melinda ”Håll honom glad, så kanske du blir belönad i kväll.”
Clara “Han älskar sin bil och vill ha den ren. Jag tvättar aldrig min! Den är silver, en bra färg, men min man tvättar den när han tycker den är för smutsig.”
Melinda ”Män älskar bilar - mer än kvinnor. Fastern säger hon är rädd jag uppför mig som en västerländsk tjej och generar familjen. ”
Clara ”Men vad skall du göra för fel? Hon har lärt dig hur du skall uppföra dig och nu kan du få öva.”
Melinda ”Fastern säger att jag fortfarande pratar för mycket och startar konversationer utan att vänta på en fråga. Sen är jag inte tillräckligt försiktig att skydda min kropp med min abaya.”
Clara ”Det är svårt att hålla tyst. Jag tror inte jag skulle kunna vänta tills någon frågade mig.”
Melinda ”Ibland visar jag något knä eller ben när den inte är tillräckligt omsvept. Kanske det hjälper med säkerhetsnålar.”
Clara ”Du förför männen! Som på 1800-talet när en kvinna råkade visa ankeln.”
Melinda ”Precis vad jag tänkte säga.”
Clara ”Kommande 10 år kommer det säkert bli friare klädsel för flickor och kvinnor. Det är en tid för förändring. Vad gör du i huset hela dagarna?”
Melinda ”Inte mycket så det blir långtråkigt. Jag får städa huset, sy och bädda sängarna, samt sköta tvätten. Men aldrig gå ut.”
Clara ”Har du blivit deras hembiträde? Ingen trädgård du kan vara i?”
Melinda ”Jo, jag får gå ut i trädgården, men inte om det finns andra som kan se mig. Fastern säger jag måste lära mig hushållssysslor.”
Clara ”Det gjorde du väl innan du kom dit. Inget att lära, bara något de säger för att hålla dig sysselsatt. När du är gift, kommer andra att göra dessa sysslor. Fastern kan göra dem!”
Melinda ”Nu är jag glad. Mamman berättade att vi skall besöka den där familjen under eftermiddagen. Jag får träffa deras dotter och se tennisbanan. Sååå spännande.”
Clara ”Glad för dig. Men du ser vad de gjort med dig. För en månad sedan hade det inte varit något som gjorde dig så glad. Men det är ett litet steg i rätt riktning och det kanske blir tennisspel om några dagar.”
Melinda ”Saker har förändrats. Förra månaden hade jag aldrig trott att något sänt skulle göra mig så glad.”
Clara ”Vi människor fungerar så. Ta bort allt och varje liten sak som ges tillbaks blir som en stor gåva.”
Melinda ”Igår fick jag mail från jobbet. De undrade när jag kommer tillbaks. Jag måste prata med min fästman om det.”
Clara ”De saknar säkert dig och vill ha dig tillbaks. Mamman och fastern har säkert andra idéer och det blir att du får säga upp dig. Tråkigt att du blir mer och mer beroende av dem.”
Melinda ”Även om jag får tillåtelse att jobba, kommer jag att vara klädd i hijab och abaya. Troligen jobbar ingen from muslimsk kvinna.”
Clara ”Men idag jobbar även kvinnor i Saudiarabien! Många kvinnor har teknisk utbildning och vill givetvis arbeta. Männen ogillar det, sa att kvinnor skulle då arbeta i egna zoner, men de var bara rädda att förlora sina jobb. Nu arbetar de tillsammans, Det är det nya Saudiarabien…”
Melinda ”Jag skall fråga jobbet om de kan hålla min plats några veckor till. Jag hatar att ge upp även det, för det är då det sista av mitt forna liv.”
Clara ”Det är nog något i din utbildning. Du skall ge upp och starta ett helt nytt liv som muslim. De tog ditt namn. Men försök att behålla jobbet, så länge du kan.
Min man snart hemma för det börjar skymma. Jag sa att an får en avsugning om han inte får någon fisk. Kanske han fiskat utan krok på linan!”
Melinda ”Vilken utmaning för honom. Han skall försöka att inte fånga något!
Jag får nog använda kyskhetsbältet längre idag. Fastern säger att givetvis måste jag ha det på, när vi besöker familjen och då blir det mer än 18 timmar idag.”
Clara ”Givetvis kan du inte lämna huset utan kyskhetsbältet. Det blir en test för dig att bära det under längre tid. Jag tror du klarar det lätt.
Du gav mig en cliff hanger förut. Hur var din dag i går på konsulatet?”

Nästa dag vaknar Clara och läser vad Melinda skrivit:

Melinda ”Det hände så mycket och jag var klädd i min nya burka, som gjorde mig mycket isolerad från allt runtom. Enda gången den togs av, var när de var tvungna att verifiera min identitet och jämföra mig med passfotot. Det gjordes i ett mindre rum av en kvinnlig medlem i staben. Alla papper låg klara och väntade på oss, men de var skrivna på arabiska. Min fästmans far måste vara rätt betydelsefull, för vi blev bemötta med stor respekt.”
Clara ”Ingen engelsk översättning eller någon som läste upp det på engelska?”
Melinda ”Nej, de sa att jag kunde fråga min förmyndare.”
Clara ”Skumt. Du signerade kanske något du absolut inte ville. Hoppas han är klok och civiliserad och inte lurar in dig i något helt annat.”
Melinda ”De sa att jag inom några dagar kommer att få ett tillfälligt ID-kort. Detta papper kommer från ambassaden i Washington. ”
Clara ”Är det nödvändigt att ha det?”
Melinda ”Jag tror det är ett bevis att hans pappa är min förmyndare.”
Clara ”Kan det vara som ett visa för att komma in i landet?”
Melinda ”De pratade mest arabiska så jag förstod inte mycket. Men nu är mitt nya namn Aya.”
Clara ”Då har du ingen aning om vad du gjorde! Bara Aya? Inget av dina dopnamn?”
Melinda ”Aya och deras familjenamn, stod det på pappren jag skrev under. Det var några av de få ord jag kan på arabiska. De har bytt ut mina gamla namn till de nya i dessa dokument. Nya efternamnet är min fästmans släktnamn. De nya ID-kortet kommer att gälla istället för mitt pass. Tror jag.”
Clara ”De måste vara viktigt för dem att du skrev under dessa papper. Men varför?”
Melinda ”Jag tror de behövs för att resa in ilandet. Men det gör mig också till medlem i familjen.”
Clara ”Jag tror det är som ett ID-kort som visar vem som bestämmer över dig. Om du skulle bli anhållen av polisen i deras land, måste en man från den familjen hämta ut dig. Likadant om du vill resa ut från landet, eller resa runt där. De vill ha kontroll och veta var deras kvinnor är.”
Clara ”Nu måste jag underhålla min man. Han börjar jobba på måndag och vi skulle göra något denna helg.”
Melinda ”Blir du borta till måndag?”
Clara ”Nej bara några timmar nu.”

- - -
Senare på kvällen:
Melinda ”Fastern har nu gett mig extralektion hur jag skall uppföra mig när vi besöker familjen. De vill också att jag säger mamma och tant nu. ”
Clara ”Tillbaks! Givetvis, du tillhör familjen nu… men det låter skumt i mina öron.”
Melinda ”I mina också. De har nog sagt till familjen att jag är deras adoptivdotter.”
Clara ”Spela spelet, som jag alltid säger. Bröllopet kommer fortare då.”
Melinda ”Kanske blir lite tennis idag!”
Clara ”Jag håller tummarna. Rätt kläder och du är där och svingar racketen.”
Melinda ”Nya kläder men också ett låst kyskhetsbälte!”
Clara ”24/7 är din fästmans önskan och jag lovar, det är inte så svårt efter en tid. Dåligt för det går inte att få några orgasmer, men i dagliga livet fungerar det. Jag tror att tillverkarna vill att det skall vara så för oss inlåsta kvinnor. Sa du inte att du hade känsliga bröstvårtor och kunde få orgasm om du rörde dem mycket? Försök att träna upp dem och du kan fortfarande bli tillfredsställd med bältet låst. Önskar att mina bröst var så.”
Melinda ”Jag börjar bli van vid kyskhetsbältet. Nästan saknar det, när det är av.”
Clara ”Du är fast! Likadant med mig. Jag saknar det där trycket över musen. Som att jag är mer naken och obekväm med det av.”
Melinda ”Analsex var fel! Gjorde det betydligt svårare för mig i början, när det gjorde ont där.”
Clara ”Jo, det var en hård start för dig. Kanske du inte skulle haft det på, när du var öm där.”
Melinda ”Du är van vid ditt bälte. Din man måste älska det, när du suger av honom.”
Clara ”Jo, han gillar det och säger jag gör det bättre med bältet på.
Sovdags för mig! Hoppas du får en trevlig eftermiddag.”

- - -

En stund senare:
Melinda “Ursäkta, fastern pratade med mig. Vi skall göra oss i ordning för att besöka familjen. Jag får ha min abaya med sjalen som går att täcka ansiktet. Fastern ville att jag skulle ha den där burkan och jag blev upprörd och började gråta. Mamman kramade om mig och bestämde att jag har abaya och täcker ansiktet när vi åker bil och när vi kommer dit.”

Added 12 dec 2019   Stories   #Man #Woman #Woman as bottom #Discipline #Psychological dominance #Chastity play #Stockings/underwear #Metal #Piercings

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 24466  Report