Log inRegister
Harem

Part 7

Måndag
Melinda “God morron! Fick ett meddelande från min far. Han säger att Mohamed kommer att ge familjeföretaget ett mycket stort kontrakt. Min far är mycket nöjd med mig och säger att jag har blivit en mycket värdefull dotter för honom.
Underbart! Ett bud kom just med blommor till mig och en presentkorg med parfym och tvålar från Chanel No 5! En av de dyraste parfymerna! Den har en hälsning från Mohamed som säger hur mycket han tyckte om mötet igår och han vill träffa mig igen. Han måste verkligen gilla mig.”
Melinda ”Jag är inte säker på vad de har planerat för mig. Jag klagade över att min stela halsring gör att min hals kliar och min faster sa att det inte är något fel och jag har ingen aning om hur strikt kontrollerad en muslimsk tjej skulle vara, av någon så rika som Herr Mohamed.”
Clara ”Hej! Verkar konstigt, men jag har ingen aning om deras traditioner när det gäller att uppvaktar andras döttrar! Det kan inte vara rätt om kragen är så snäv. Det kan vara tvål som du inte får bort från huden eller din kropp som inte kan ha någon metall där?”
Melinda ”Hans moster säger att jag måste vara noga med att hålla min halsring ren och torr precis som mitt kyskhetsbälte.”
Clara ”Dyra gåvor från Herr Mohamed, men vad säger din fästman om det?”
Melinda ”Nu börjar jag undra hur det skulle vara att vara flickvän till någon så rik som han.”
Clara ”Ursäkta mig, men jag tror att C #5 är för mormor! Nu använder jag Frederic Malles ”Portrait of a Lady! Tänker du nu vara Mohameds flickvän?”
Melinda ”Min mamma var imponerad. Kanske det mer traditionell parfym.”
Clara ”Min mormor använder Chanel!”
Melinda ”Mina föräldrar verkar fatta alla beslut för mig.”
Clara ”Du är en kvinna och har ingen rätt att bestämma någonting. Jag tycker fortfarande att det är fel om de tycks försöker gifta bort dig med herr Mohamed, istället för din fästman.”
Melinda ”De låste precis upp mitt bälte och jag duschade och rengjorde mig själv och nu är jag låst tillbaka i bältet men fint, rent och torrt. Min mamma säger att min hud och vulva är fin och rosa och frisk. Inga jästinfektioner i min vagina. Hon säger att jag sköter mig fint och tolererar kyskhetsbältet riktigt bra. Min mamma är nu också bekymrad över storleken på min klitoris. Hon tror att Mohamed inte skulle godkänna det.”
Clara ”Varför skulle denne Mohamed vara intresserad av din klitoris??? Är detta ett bevis på att du kommer att bli bortgift med honom. Har du fortfarande bältet med anushål?”
Melinda “Ja min faster gillar mitt bälte med anushålet bäst. Jag undrar om arabiska tjejer har mindre klittor. Jag vet att de har mindre bröst än amerikanskor. Vi med alla våra hormoner i köttet!
Jag är rädd att de kommer att använda mig för att få mer affärer från Herr Mohamed. Om de fick mig att gifta sig med honom, skulle de två familjerna naturligtvis vara relaterade och det skulle vara en enorm ekonomisk fördel för mina föräldrar.”
Clara ”I så fall har de lurat dig!!! Jag tror att det finns klittvariationer även på muslimska tjejer, men de kanske fixar till det i låg ålder?”
Melinda ”Min mamma säger att Mohamed vill att jag ska besöka honom på sitt hotell ikväll. Jag sa till henne att jag inte vill gå. Vi hade ett argument och hon kommer att ringa min far. Hon säger att jag är helt säker i mitt kyskhetsbälte, så min dygd är säker, men jag vill fortfarande inte gå.”
Clara ”Bra du sa att du inte vill gå. Jag tror att detta är ett sätt att "sälja" dig till honom. Bälte, men inte anusskyddad !”
Melinda ”Det är precis det jag är rädd för. Män verkar gilla att ta sina kvinnor i röven. Jag tror att det är ett sätt att visa sin makt. Makt och dominans!”
Clara ”I vilken familj lämnar du din dotter till en annan man? Företaget kan aldrig vara så viktiga att de överger dig och låter honom tvinga dig. Men pengar pratar...”
Melinda ”Ja, även om de tvingar mig att gå, kan jag vägra hans flört.”
Clara ”Tyvärr tror jag inte det. Detta bestäms över huvudet på dig och du är bara ett verktyg i det här spelet.”
Melinda ”Jag avvaktar och ser vad min far säger. Men jag är inte säker på om han någonsin kommer att ge mig tillåtelse att gifta sig med sin son.”
Clara ”Hur mycket är du värd för din fästman? Kommer han att lämna dig om han får en miljon från Mohamed? Jag vet inte, men jag tror att familjeföretaget går först.”
Melinda ”De har redan fått ett stort kontrakt av honom och förmodligen mer framöver.”
Clara ”Jag tror att din fästman vet mer än han berättar för dig. Jag tror att det handlar mest om pengar, pengar och pengar. Inte kärlek!”
Melinda ”Kanske skulle detta vara ett bra liv för mig? Eller kanske Mohamed skulle hålla mig inlåst någonstans”
Clara ”Jag tror att han är som de flesta män och gillar kyskhetsbälten. Mer att han vill ha dina nycklar! Låst en gång i kyskhet är låst för alltid, med den man som du bor tillsammans med.”
Melinda ”Ja den som gifter sig med mig får också nycklarna till mitt bälte. Kanske det är en stor frestelse för Mohamed och även min fästman. Min mamma säger att min kropp svarar bra på kyskhetsbältet, så att jag kunde bära det för alltid. En livstid av kyskhet…”
Clara ”Ditt öde! Varje man du gifte dig med, får nycklarna och håller dig låst. Även omskuren kan du vara låst precis så som män gillar, att se en naken kvinna endast klädd i hennes kyskhetsbälte.”
Melinda ”Att ha en kvinna i ett kyskhetsbälte kan vara så många mäns dröm.”
Clara ”Ökar dag för dag, när de vet att det finns att få tag på även idag.”
Melinda ”Jag är fortfarande orolig för att de tycker att min klitta är för stor, men jag tror inte att någon läkare skulle göra en kvinnlig omskärelse längre. Kanske en förminskning.”
Clara ”Vissa läkare gör det om de får pengarna. Vi har haft ett förbud i många år, men det händer även här! De ger dig något för att få dig i djup sömn en kväll och du vaknar med kyskhetsbälte på, men ingen klitoris eller inre blygdläppar innanför det!”
Melinda ”Underlivsplastik är populära här. Kvinnor vill ändra utseendet på sina läppar för att göra dem mindre, men jag tror inte att de rör deras klitoris.”
Clara ”Jag tror att vissa gör det och de låter sårytorna läka tillsammans. Gör bara ett litet hål för blod och kiss.”
Melinda ”Då använder de bara hennes röv?”
Clara ”Jag tror det! Fittan då endast för att tillverka bebisar!”
Melinda ”Lämna de kvar någon klitoris? Kan flickan någonsin orgasm?”
Clara ”Nej! De tar bort allt de kan se. Jag läste om svenska läkare som kunde göra något för att synliggöra den nedre delen av klitoris och hjälpa vissa kvinnor att få orgasm, men inte alla.”
Melinda ”Jag är säker på att de aldrig skulle göra det mot mig. Jag föddes som en västerländsk tjej, inte som arab.”
Clara ”Tror du att de bryr sig? Nu är du i familjen och måste göra som din far, mamma och faster säger. Ingen kommer att fråga dig mer vad du vill. Är du envis och du straffas på ett eller annat sätt.”
Melinda ”Innan jag kom hit pratade jag om detta med min fästman. Han sa att han aldrig skulle gifta sig med en omskuren tjej, eftersom sex inte skulle vara bra för någon av dem. Han sa att hon bara skulle vara en halv kvinna.”
Clara ”Det var då, och nu verkar han inte ha mycket att säga. Jag vet inte varför han tar dig till mamma och faster? Varför gifte ni inte er som du var och vad han gillar med dig?”
Melinda ”Jag tror att hans far bestämmer vad han skall göra, men jag önskar att vi också gift oss först.”
Clara ”De gör vad de vill med dig och han tittar bara på och håller med dem. Om han var en man, tog han dig därifrån och tillbaka till din lägenhet igen.”
Melinda ”Ja, men det finns saker i det muslimska livet jag gillar. En kvinna är väl skyddad och vårdas av familjen.”
Clara ”Men de agerar konstigt. Låter dig vara ensam med andra berusade män! De respekterar inte dig som muslimsk kvinna. Först tar din far nakenbilder av din kropp. Sedan låter han vänner röra dig och nu kommer han att låta dig tillbringa natten med denna miljardär. Jag tror att han bara kommer att ge dig till Mohamed för att få göra goda affärer med honom. Han bryr sig inte om dig. Ledsen att säga det, men jag tror att han tycker att du är en dum västerländsk tjej som vill ha hans son och nu kommer att "sälja" dig till Mohamed.”
Melinda ”Ja, han kanske gillar mig, men jag är bara en kvinna och har inte mycket värde eller självständighet i hans värld. Särskilt när jag kan hjälpa deras affärer.”
Clara ”Du sammanfattar det bra.”
Melinda ”Men jag undrar om affärerna verkligen är så viktiga för dem.”
Clara ”Kanske bara en bra anledning att bli av med dig.”
Melinda ”Du tror de gör det så att deras son kan gifta sig med en sann muslimsk född tjej?”
Clara ”Hans faster kommer att gilla det! De låter honom leka med västerländska flickor men sen gifta sig med en muslimsk tjej från deras hemland.”
Melinda ”Åh, Jisses jag hoppas att detta inte är situationen!”
Clara ”Vem vet? Som jag sa tidigare: Om din fästman var en man, tog han dig därifrån och tillbaka till din lägenhet!”
Melinda ”Ja, jag kommer att ringa honom i eftermiddag.”
Clara ”Reagerar han inte, är han en mes!”
Melinda ”Han måste nog stå upp mot dem.”
Clara ”Inte när de gör det mot hans flickvän som han sa att han älskar och vill gifta sig med. De behandlar dig som en prostituerad!”
Melinda ”Ingen har sex med mig utom min fästman.”
Clara ”Inte sex, men mycket mer än någon muslimsk tjej kommer att göra. Du går gömd på gatorna men dessa män kan både röra och se dig...”
Melinda ”Han såg mig bara en gång. Och jag hade på mig både en korsett och kyskhetsbälte.”
Clara ”En gång för mycket! Du verkar acceptera det?”
Melinda ”Mina bröst var också täckta. För araber kanske det är en stor spänning, men män har sett mer av min kropp på stranden i min bikini.”
Clara ”Men varför klädd i en abaya om han rör dig och tar bort den?”
Melinda ”Han borde inte ha gjort det. Han drog upp den, men bara han såg mitt bälte.”
Clara ”De vill att du ska agera muslim men också visa din kropp för vissa män. Jag var misstänksam när du fick en korsett. De hade en plan!”
Melinda ”Nu sa han till min mamma att han vill att hon ska hålla mig täckt. Han säger att han blir avundsjuk om han tror att en annan man kan se mig.”
Clara ”Varför, om jag kan fråga? Har han redan blivit lovad att du kommer att gifta dig med honom? Mer och mer mystisk. Jag tror att din far sa till honom: "Jag har en adopterad västerländsk tjej som jag kan ge dig om vi gör bra affärer…
Melinda ”Jag hoppas att det inte är vad han till Mohamed.”
Clara ”Det hoppas inte jag heller, men det är konstigt och mystiskt att han kan säga hur du klär dig!”
Melinda ”Lyckligtvis är Mohamed en mycket trevlig man. Mycket trevligt och väldigt generöst mot mig. Och mycket rik också.”
Clara ”Hur gammal?”
Melinda ”Jag skulle gissa runt 40. Jag hörde från min far och han säger att jag måste träffa Mohamed ikväll annars orsakar jag mycket stor skada på familjeföretaget. Han sa till mig att jag skulle vara säker i mitt kyskhetsbälte och sa till min faster att sätta på mig den rosa satinkorsett igen.
Melinda ”Jag är nu hemma igen med en enorm diamantförlovningsring på fingret! (Och också en öm rumpa). Jag är nu förlovad med Mohamed! Han frågade mig inte, han satte bara ringen på fingret och sa att allt var klart med min familj. Jag visste att något var fel, när min faster tog bort min andra förlovningsring när hon gjorde mig redo. Även om jag hade försökt, kunde jag inte stoppa honom eftersom min faster hade låst mina handleder till D-ringarna i mitt kyskhetsbälte. Jag var i princip hjälplös under min abaya!”

Torsdag
Clara ”Jag sa till dig! Den här familjen är inte trevlig mot dig! De tar dig till huset och hade redan den här planen innan du var där. Din fästman visste det och blev därför så upprörd när du sa till honom att hans far behöver hjälp av dig. Nu får han lite pengar och efter en tid har han en ny västerländsk flickvän. Du är bara affär för dem och snart i deras hemland!
Du säger "En kvinna är väl skyddad och vårdad av familjen" Jag tror att du måste ompröva detta! Du är bara en sak, som en bil, hund eller något annat de kan ge bort om det är bra för företaget ...”
Melinda ”Allt du förutspådde var sant!!! Nu är jag förlovad med honom, så jag har en ny fästman. Han sa att jag skulle glömma min gamla fästman eftersom han aldrig kommer att se min kropp igen. Min skönhet är bara till för honom att se och röra och njuta. Inga andra män kommer någonsin att se någon del av mig igen, utom mina vackra ögon. Jag får inte bära några abayor eller nijabs som visar mitt ansikte offentligt eller till och med privat när män kan vara närvarande. Bara en niqab eller burka, så att bara han ensam kan njuta av min skönhet.”
Melinda ”Jag sitter här och tittar på min enorma diamantring. Mina handleder har släppts och min mamma har redan tagit mig till badrummet. Hon låser alltid upp mitt yttre sköld och hjälper mig att kissa på morgonen innan hon låser upp min handled.”
Melinda Känn dig lurad och förrådd! Din mamma ville ha en dotter, säger hon till dig, men jag tror att detta bara var falskt. De behöver en västerländsk tjej till Mohamed, eftersom det kommer att vara goda affärer. Fake, fake, fake hela tiden! Din fästman kunde inte röra dig, men den konstiga muslimska mannen låt de dig vara ensam med??? Diamantring är inte allt, eller är du bara för materiella saker???”
Melinda ”God morgon. Jag hoppas att detta inte var deras plan hela tiden. Jag hoppas att det bara hände att hans affärskollegor inte kunde motstå en västerländsk tjej som tränats att vara inlåst i ett kyskhetsbälte och saker gick därifrån. Mohamed kommer på besök en kort stund och mamma säger att jag måste fråga honom om hans planer för mig. Jag känner mig lite som ett husdjur eller en föremål.”
Clara ”Tyvärr tror jag inte det. Dina foto skickades till Mohamed, där han såg att du inte bar något annat än kyskhetsbältet. Naturligtvis vill han ha dig. Du har varit en handelsvara i branschen. Jag hoppas att du gillar att vara en leksak för denna miljardär. Han kommer att älska dig nu, men snart glömd och vill ha något nytt.”
Melinda ”De kommer att låta mig hur en dusch och rengör mig själv. De säger att han inte vill att jag ska ha en niqab. Han vill se mig med bara klädd i mitt kyskhetsbälte med analringen.”
Clara ”Och de tillåter honom det? Pengar måste vara gud för dem! Du är deras slav!!!”

- - -

Några timmar senare:
Melinda ”Han har gått och jag är tillbaks i mitt rum. Han älskade min nakna kropp. Han säger att jag har perfekta västerländska bröst och en så ljus o slät hud. Han är en riktig charmör men att stå där naken var så pinsamt för mig. Det blev en stor chock när han sa att jag skulle bli hans amerikanska fru. Han har redan en arabisk fru som bor i hemlandet. Jag blir hans andra hustru och kommer att stanna i Amerika. Han sa till mig att han får ha fyra fruar!”
Clara ”Goda nyheter du kan stanna i USA, men blir det med mamma eller ett eget hus?”
Melinda ”Han säger att han har ett hus här, som jag kommer att flytta till. Han säger att det är lyxigt och jag vill inte saka någonting. Han kommer att skicka en guvernör från hemlandet som kommer att ta hand om mig när han inte är i USA och utbilda mig helt på arabiska sätt. Det finns redan personal i hans hus som tar hand om huset och hans kontor. Jag kommer att ha min egna privata svit i huset men eftersom det finns manliga medlemmar i personalen kommer jag alltid att ha en niqab, när jag är utanför min svit.”
Clara ”Varför är en del muslimska män svartsjuka och rädda för att visa sina kvinnor. Bör de inte
hellre vara stolta och tycker att det är trevligt för andra att se?”
Melinda ”Muslimska män verkar vilja att alla kvinnor ska vara dolda. Endast de kan beundra vår skönhet.”
Clara ”Men det är konstigt. De ger smycken och vackra kläder. Precis som att köpa något väldigt trevligt och låsa sig i ett rum och bara se själv. Vad säger du nu om din tidigare fästman? Är du inte ledsen?”
Melinda ”Ja, det är konstigt att andra inte kan beundra alla kläder och smycken han ger mig. Han säger att jag kommer att bära ett nytt halsband och armband. Mina gamla kommer att vara svåra att ta bort, men sa att de har experter som kan klippa dem. Han säger att mina nya kommer att bli mycket dyrare och dekorativa.”
Melinda ”Jag måste prata med min gamla fästman. Jag är upprörd över honom att han bara lät detta hända mig.”
Clara ”Jag börjar undra hur mycket ett engagemang är värt för muslimer! Du trodde inte att han kunde lämna dig när du var förlovad, men det var bara för faster att ta av ringen och det var över. Kanske du även får ett nytt kyskhetsbälte också? Något liknande det nya halsband och armbanden.”
Melinda ”Ja kanske ett nytt kyskhetsbälte också. Han frågade min faster om det inte fanns några lårband på mitt bälte.”
Clara ”Han vet också mycket om kyskhet! Lårband är dåliga eftersom du inte kan gå i trappor och svårare att rengöra efter att du kissat.”
Melinda ”Jag pratade med min förra fästman och han säger att han inte hade något val i saken eftersom mitt öde bestämdes mellan min far och Mohamed. Men jag är ännu mer upprörd över honom. Han medgav att han fick en stor uppgörelse för att han lämnade mig. Det gör att jag känner mig ännu värre, nu när jag förstår att jag har sålts, som ett objekt eller en slav. Och om Mohamed betalade mycket pengar för mig kommer han att känna att han äger mig, även om han lätt har råd att betala.”

Melinda ”Jag är inte säker på vilka rättigheter min far och familj fortfarande kommer att ha över mig när jag är gift, eller om min nya man kommer att ha ensam kontroll över mig. Mohamed säger att han vill gå vidare med vårt äktenskap så snart som möjligt. Han säger att jag kommer att underteckna ett äktenskapskontrakt med honom och att vi då blir lagligt gifta. Han lovade mig att vi kommer att ha ett stort formellt bröllop vid ett senare tillfälle. Han sa till mig enligt deras lands lagar, även om han kommer att behandla mig lika med sin andra hustru, kommer hon alltid att vara hans främsta hustru, eftersom hon är arabisk och han gifte sig med henne först.”
Clara ”Jag sa till dig!!! Du såldes och nu är det intressant att veta om din pojkvän har sålt fler flickvänner? Jag undrade när han blev upprörd när hans far vill att du skulle jobba som värdinna.”


Fredag
Clara “Jag tror att Mohamed har full kontroll över dig från nu! Han dikterar vad du bär och det ser ut som att han gillar dig i annat än enbart kyskhetsbälte. Kanske han också får nycklarna nu?
Melinda ”Jag är inte säker på vad som kommer att hända med mig men ikväll är jag fortfarande hemma hos min mamma inlåst i mitt kyskhetsbälte som vanligt.”
Clara ”Kanske Mohamed nu bygger om sitt hus för att göra det säkrare och för att hålla dig fast där.”
Melinda ”Jag ser fram emot att flytta till huset eftersom han säger att jag kommer att få min egen svit. Jag är säker på att han vill ha det säkert för mig.”
Clara ”Jag tror att du kommer att leva som en fågel i en gyllene bur. Har du pratat med honom om tennis?”
Melinda ”Ja frihet bara där inne, men bara tillåtet gå ut dold i en niqab. Men inget är helt gratis. Alltid i kyskhet. Kanske också ett ännu säkrare kyskhetsbälte med lårband.”
Clara ”Han gillar sammanlänkade lår och kanske en metallbh till det?”
Melinda ”Ja min faster nämnde för honom att hon har sett mig gnugga mina bröst. Om jag bär en metallbh hoppas jag att den blir skräddarsydd för att täcka mina bröst bekvämt.
Jag har inte frågat honom om tennis. Jag har fortfarande inte spelat flera på veckor.”
Clara ”Sladdertacka! Varför ska hon berätta det för honom??? Jag tror att det här är affärer från början till slut och din fästman gick med på allt bakom dig.”
Melinda ”Jag tror inte att min faster någonsin gillade mig eftersom jag inte föddes muslim. Förmodligen skulle en bra muslimsk tjej aldrig gnida sina egna bröst eller bröstvårtor. Hon skulle vara förbjuden att röra vid klitoris eller bröstvårtor.”
Clara ”Jag tror också bra muslimska flickor berör, men i hemlighet. Varför ska de annars klippa klitoris om de aldrig gör det?”
Melinda ”Förbjudet och i hemlighet är det för frestande. Ett organ bara för nöje!!! Men inte för dig och mig.”
Clara ”Den här fastern gillar bara muslimer.”
Melinda ”Jag tror att min fästman kommer att gifta sig med en arabisk tjej!”
Clara ”Men lura först några fler västerländska flickor så länge hans far har affärspartner som gillar det.”
Melinda ”Jag tror att jag är den första. Men kanske kommer det att ge dem idéer.”
Clara ”Han borde skämmas och hoppas att pengarna gör honom olycklig. NEJ! Jag tror inte att du är den första. Varför blir han så upprörd när hans far ville att du skulle jobba för honom?”
Melinda ”Jag tror att Mohamed gav honom pengarna så att han inte orsakar väsen.”
Clara ”Ja, men vem sålde sin fästmö? Han är en idiot och hoppas att han blir straffad av en högre makt!”
Melinda ”Ja jag också!”
Clara ”Jag har aldrig hört någon som gör detta mot sin flickvän. Hur länge var ni tillsammans?”
Melinda ”Cirka ett år innan jag berättade att jag hade köpt ett kyskhetsbälte.”
Clara ”Ett år och du är inte värd mer än lite pengar???”
Melinda ”Jag vet att det är väldigt upprörande. Vi skulle gift oss innan hans familj tog kontrollen. Då förändrades allt.”
Clara ”Den familjen vill bara ha mer, mer och mer pengar och säljer även sina själar om de får mer.”
Melinda ”Det är möjligt, men snart är jag klar med dem. Nu tillhör jag Mohamed.”
Clara ”Och accepterar du det?”

Inget svar från Melinda om det.
- - -
Melinda ”Min mamma tog mig upp och låste upp min sekundära perforerade skölden, så jag kan kissa lättare. Hon säger att hon vill vara vänlig mot mig för hon tror inte att Mohamed tillåter mig att ta bort den skölden när vi är gift.
Mohamed har varit hos mig i morse. Han säger att han vill flytta mig till sitt hus redan i eftermiddag. Han säger att jag kommer att vara säker och ta väl hand om mig. Min svit är inte redo ännu så jag kommer tillfälligt att vara i hans sovrum. Han vill göra mig gravid så fort som möjligt. Han säger att det är bra att jag inte avsade mitt medborgarskap. Han säger att han behöver en pojke som kommer att vara amerikansk medborgare. Detta kommer att hjälpa hans affärsägande.
Clara ”Bra du behåller din amerikanska medborgarskap. Han är smartare och känner till fördelarna.
Flyttar du i eftermiddag? Hoppas att du kan ha din telefon med dig...”
Melinda ”Jag tror att jag kommer att kunna ha min iPhone fortfarande… I morse pratade han mycket om att vi snart skulle få ett barn. Jag sa att jag inte var säker på att jag ville jäkta men han vill verkligen ha en.”
Clara ”Bra om du kan chatta. Denna arab vill bara ha barn, som om kvinnor är barnfabriker!”
Melinda ”Ja, han fick det att låta lite som om jag skulle bli en babyfabrik.”
Clara ”Gör då inte några flickor! De gillar bara pojkar...”
Melinda ”Han säger att han älskar mina vackra amerikanska bröst och vill att de alltid skall vara fulla av mjölk.”
Clara ”Varför tror han att större bröst har mer mjölk? Men säg ingenting om det. Låt honom tro att de är som mjölkförpackningar.”
Melinda ”Han säger att jag kommer få piller för att öka min mjölkproduktion och hålla den flytande. Han säger att det kommer att förbättra min skönhet. En fruktbar kvinna som producerar mycket mjölk hålls i högre.”
Clara ”Varför gör det dig vackrare? Ingen kommer att se dig! Hur säger du om alla dina saker du lämnade i pojkvänslägenheten och din bil?”
Melinda ”Andra kvinnor kommer fortfarande se mig, antar jag. Men han kommer att vara den enda mannen som ser min kropp.
Ingen har berättat för mig vad som har hänt med några av mina saker. Jag hoppas att de har behållit mina personliga föremål. Jag är säker på att mina kläder har getts bort. Inga fler västerländska kläder för mig, tror jag. Jag har inte sett min bil heller.”
Clara ”Men berätta för dem att du vill ha kläderna med dig. Mohamed kanske vill se dig i västerländska kläder hemma? Var det en nyare bil?”
Melinda ”Det var en trevlig bil. Bara ett år gammal. Bra idé. Jag ber Mohamed att få mina gamla saker.”
Clara ”Jag tror det är bättre att du har dem och tar vad Mohamed säger att du kan ha med dig.”
Melinda ”Åtminstone pratade han inte om någon stålbh. Han pratade främst om amningsbh och hur mitt kyskhetsbälte kommer att justeras när jag är gravid.”
Clara ”Men du kan inte ha något kyskhetsbälte när du är över 4 till 5 månader!”
Melinda ”Jag vet inte! Han sa att mina nya bälten kommer alla att skräddarsys och att någon kommer till huset och passar in dem. De kommer att justeras när jag blir gravid, eftersom han kommer att vara borta under en längre tid i hemlandet och jag är för dyrbar.”
Clara ”Även gravid, måste du använda det?”
Melinda ”Jag är inte säker på om det är möjligt att bära ett kyskhetsbälte om jag blir riktigt stor, men det låter som om han vill ha det.”
Clara ”Det är problem för feta kvinnor att bära kyskhetsbälte eftersom de har större mage än höfterna. Något som en gravid kvinna.”
Melinda ”Ja, jag kan föreställa mig att det skulle behöva en speciell design.”
Clara Jag kan inte komma på en konstruktion som gör det möjligt att skydda.”
Melinda ”Jag hoppas att mina handleder inte låses så att jag inte kan röra mig själv om jag inte kan bära kyskhetsbälte.”
Clara ”Missförstå mig inte, men jag har en känsla av att du får det bättre tillsammans med Mohamed än din tidigare fästman. Det finns alltid piercing och en platta över din klitoris!”
Melinda ”Ja, jag tror att Ahmad är en bra man och kommer att vara generös med sina pengar.”
Clara ”Han har troligen mer pengar än han kan spendera under sitt liv. Diamanter, guld och andra saker är inte något han måste spara till innan han köper.”
Melinda ”Piercing och platta? Det skulle vara hemskt.”
Clara ”Om han gör det, kan han också frestas att minska din klitoris? Fråga inte något om detta. När du är gravid och inte passar i ditt bälte kan du fråga. Han kanske gillar västerländska super-stora klittor?”
Melinda ”Kanske det, liksom stora bröst.”
Clara ”JA!”
Melinda ”Han borde vara här igen i eftermiddag. Mamma och min faster har packat mina saker. Jag har inte mycket. Hoppas han kommer köpa mig nya kläder och underkläder.”
Clara ”Jag tror att han inte är så strikt med kläder under Abaya som faster. Hon är gammal och har bott i Mellanöstern och inte som du.”
Melinda ”Ja, jag hoppas det. Men han tycker om att se mitt kyskhetsbälte. Jag kan säga att det verkligen lockar honom, men tror att vi kommer att ha mycket analsex. Även regelbundet sex hoppas jag också. Han vill att jag ska få barn.”
Clara ”Män gillar analsex och eftersom du har ett bälte med anushål måste han tycka att det är perfekt. 10 anal och 1 fitta eller tror du han varierar och varannan?”
Melinda ”Jag tänker fitta varje dag tills jag är gravid. Han säger att han vill göra mig gravid första gången. Då kan han skryta med sina vänner.”
- - -

Senare på kvällen:
Melinda ”Jag är mitt nya hem. Mohamed har det otroligaste huset. Det är enormt med en lagunpool och till och med en privat tennisbana! Jag visste inte att såna här huset fanns utom i filmer. Men jag är i hans sovrum, bundet med en lång kedja låst till min halsring! Den ena änden är låst vid mitt halsband och den andra änden på en konsol som de har installerat.
Mohamed sa att han är väldigt ledsen för detta, men min svit är inte redo ännu, så för att hålla mig säker måste han koppla mig. Lyckligtvis är kedjan cirka 6 meter lång så jag kan röra mig och till och med komma på badrummet.”
Clara ”Han kedja dig till halsbandet som en hund???”
Melinda ”God morgon. Det är nästan sänggåendet här! Jag är i hans vackra sovrum, så underbart fint utsmyckat, men jag kan inte lämna det, på grund av kedjan på mitt halsband…”
Clara ”Litar han inte på dig? Om han säger att du skall vara i sovrummet och du inte lämnar det, behöver han inte kedja dig.”
Melinda ”Han säger att han vill hålla mig säker tills vi undertecknar bröllopskontraktet, antagligen måndag. När jag är hans fru kommer han att vara mer avslappnad.
Han håller dig inte i säkerhet! Han har dig som en fånge i sovrummet! Tror han att du springer vilse i det stora huset? Fortfarande bälte med nya anusringbältet eller korsetterad med det första bältet?
Melinda ”Min mamma kommer inte att ge honom nycklarna till mitt kyskhetsbälte förrän vi är gifta. Jag är i mitt nya bälte som har analringen. Jag kan inte rymma. Huset är stort och många tjänare, men han vill ha kontroll över mig.”
Clara ”Har hon fortfarande nycklarna? Jag tänkte att hon inte brydde sig när du lämnat huset. Men hon går med på att du flyttar och har rumpan öppen!”
Melinda ”Det är problemet med kyskhetsbälte. Män vill ha sex ännu mer när de ser att en kvinna är inlåst. Han säger att han kommer att gå tillbaka imorgon och be om nycklarna igen, annars är jag fastlåst och får vara det tills det skall rengöras på måndag.”
Clara ”Men du har nyckeln så du kan kissa lättare?”
Melinda ”Ja, mamma gav honom den nyckeln, men inte till bältet. När hon tog fram sköldnyckeln trodde han att det var för att låsa upp hela bältet. Han blev upprörd när han fann att det bara var för skölden.”
Clara ”Då kan du kissa och rengöra lättare. Han måste ha varit riktigt upprörd! Få en nyckel, men fel nyckel!!! Har du någon bidé i badrummet?”
Melinda ”Inte i det här badrummet, men kommer att finnas en bidé i min svit som snart är klar. Mamma säger att hon kommer att ge honom nyckeln när vi är gifta. Sen kan han göra mig gravid.”
Clara ”Varför bryr hon sig om det? Hon lät honom se dig naken i sitt hus och det är inte en bra muslim att så!”
Melinda ”Hon vill se till att jag är gift först. En gravid ogift dotter är ingenting värt. Jag måste sova nu. God natt!”
Clara ”God natt!”

- - -
Nästa dag! Lördag
Melinda ”Jag sov inte så bra i natt. Den lilla dragningen i kedjan fäst vid min hals räckte för att väcka mig. Mohamed säger att han har förståelse, men sa att jag snart kommer att vänja mig vid det. Han säger att när min svit är klar, behöver jag inte hållas lika mycket fast.”
Clara ”Om han nu måste kedja fast dig, varför inte ansluta kedjan till ditt kyskhetsbälte när du sover? Du kommer fortfarande att vara exakt lika fast som vid halsen.”
Melinda ”Han verkar gilla att ha kedjan på min halsring. Jag väntar på frukost.”
Clara ”Frukost på sängen?”
Melinda ”Jag hör de kommer. Tillbaka snart…”
Melinda ”Aj! Jag har mycket smärta just nu. Jag trodde att någon kom för att servera mig frukost, men de var faktiskt här för att göra hål igenom min tunga!”
Melinda ”Så nu har jag en tapp genom min tunga och ringar i spetsen av tungan. Allt är svullet och jag kan inte prata.”
Clara ”Jösses!!! Varför har de genomborrade din tunga? Kan du äta med allt detta??? Ska de göra dig stum?”
Melinda ”Mohamed säger att skälet till att han gjorde detta, var att ändra sättet jag pratar på. När det läker kommer jag att låta väldigt annorlunda…”
Clara ”Men varför? Du får knappast prata med någon.”
Melinda ”Inte stum, utan blir att prata annorlunda.”
Clara ”Han är inte klok!”
Melinda ”De vill inte att jag ska låta som Melinda längre.”
Clara ”Du fick ingen frukost?”
Melinda ”Kan inte äta någonting på några dagar, men han säger att tappen är mycket bra för oralsex.”
Clara ”Stackars dig. Bara dricka eller tunna soppor då?”
Melinda ”Nu kan jag inte prata alls. Tungan för svullen. När jag är läkt, kommer jag att låta annorlunda, om jag pratar med någon jag förut kände.”
Clara ”En liten tröst. Tungan läker snabbt.”
Melinda ”Jag kommer att prata mycket tystare och förmodligen läspa också!”
Clara ”Nu kan de alltid sätta en tråd i ringarna och runt huvudet, så blir du tyst!”
Melinda ”Eller en läderhuva!”
Clara ”Ja och under burka ser ingen det, och du kan inte säga någonting.”
Melinda ”Min kropp blir helt dold och stum. Kanske blir jag den perfekta muslimska bruden?”
Clara ”Kanske är detta planen! Låter han dig sova med händerna fria?”
Melinda ”Ja han lämnade mina händer fria. Han var för upptagen med min kedja. Justera längden så jag kunde nå badrummet, men inte gå för långt. Jag är fortfarande fast i kedjan.”
Clara ”Var 6 meter för långt? Jag tror du inte kommer från den där kedjan innan dina rum är färdiga och han kan låsa in dig där.”
Melinda ”Jag tror också det. Det finns ingen anledning att släppa mig från kedjan. Och nu kan jag inte prata på några dagar heller. De gav mig isbitar för att hjälpa, men min tunga är väldigt svullen. En stor tv och min iPod blir mitt nöje.”
Clara ”Glass och is hjälper!”
Melinda ”Ja, jag får fråga om det. Allt är väldigt sensuellt och lyxigt liksom en guldbur som du sa. Sidenlakan i sängen!”
Clara ”Har du Netflix på TV: n?”
Melinda ”Förmodligen. Jag har inte kontrollerat allt ännu.”
Clara ”Jag tänkte att om det kändes ensamt, kan du se någon film. Även sidenlakan. Är det inte glatta? Jag gillar egyptisk bomull i min säng.”
Melinda ”Ja hålla mig underhållen och få tiden att gå. Han har en härlig pool, men jag undrar om jag får använda den.”
Clara ”Inte med kedjan! Du kommer att drunkna...”
Melinda ”Tror inte det, han skulle släppa mig från kedjan, men hålla min kropp täckt. Han vill inte att någon ska se mitt ansikte förutom honom.”
Clara ”Svårt att simma med kläder, men kanske någon latex ansiktsmask?”
Melinda ”Kan vara det enda sättet han tillåter mig.”
Clara ”Eller ett tält över poolen så att ingen kan se dig?”
Melinda ”Mohamed kom just för att berätta för mig att hans yngre kusin flyger kommer från deras hemland och att hon kommer att stanna hos oss och bli min följeslagare.” Han säger att hon är nästan samma ålder som jag och kommer att lära mig mycket av henne, eftersom hon har bott i Mellanöstern hela sitt liv. Nu kommer hon att bo här i hans hus och var mitt sällskap.”
Melinda ”Fortfarande i mitt rum. Mohamed tillbringade större delen av eftermiddagen för att justera mitt koppel. Han fick en av sina anställda att gå ut och köpa en lättare kedja, för att låsa fast vid min halsring. Den är fortfarande väldigt stark, men lite lättare.
Han hade också någon att flytta fästet så att änden är låst till en bättre position. Innan han gjorde det var jag tvungen att sätta på min niqab och sitta tyst i hörnet medan en manlig assistent var i rummet.”
- - -
Melinda ”Min tunga är fortfarande så svullen, att jag inte kan prata eller äta, men har fått något smärtstillande medel så det känns bättre. Jag kan fortfarande smaka blodet i munnen från den stora piercingen genom min tunga, men jag hoppas att det blir lite bättre i morgon.”

Söndag!
Clara ”God morgon! En väninna måste vara trevligt som sällskap och även i din ålder. Kanske hon inte är så strikt som din faster var? Jag sov hårt i natt och vaknar bara en stund, när min man gick iväg för att fiska. Då faller jag i sömn igen. Regnig ute och trevligt att vara i sängen…”
Melinda ”God morgon! Fortfarande soligt här men inte säker på hur varmt det är därute, eftersom jag inte kan gå ut. Jag är fortfarande fast i kedjan. Min tunga känns lite mindre svullen nu men jag har försökt prata och kan inte säga ett ord. Mohamed tycker att jag är perfekt och är ganska road över ljuden jag gör. Han säger att om jag behöver något behöver jag bara skriva det på min iPad och visa honom.
Mohamed berättar för oss att vårt bröllop är nu på måndagen. Det är dagen då vi kommer att underteckna äktenskapskontraktet och vi kommer att gifta oss officiellt, men han lovade mig en påkostad ceremoni senare. Det tog lite tid att få pappersarbetet gjort eftersom han är en medborgare i sitt land som gifter sig med en icke muslimsk tjej.”

Melinda ”Han visade mig den nya halsringen och armbanden. De är väldigt fint utsmyckade och gjorda av guld, men inte helt rent guld, utan någon stark legering. Halsringen är mycket bredare och ser tyngre ut än min nuvarande och uppsättningen har både handledsband men även för fotlederna som alla är dekorerade. Han säger att han har hittat en kvinnlig juvelerare som kommer att skära av min gamla halsring och fixa den nya, direkt efter att vi tecknat kontraktet.”
Clara ”God morgon. Även dina vrister kommer att bli kedjade? Jag vet inte varför han vill att du har den halsringen banden på din kropp. Du kommer att se mer ut som en slav än hans fru! Bredare halsband gör det svårare att bli ren!”

- - -

Jag är väldigt upphetsad för att hans kusin och min nya följeslagare kommer idag. Precis i tid för jag ska gifta mig imorgon. Jag hoppas att hon är trevlig. Jag bryr mig inte om halsring och band. Kanske vänjer jag mig vid tanken på ett mer begränsat liv. Det är bra för jag har alltid varit undergiven.”

Melinda “Mohameds systerdotter Inés flög in idag. Tydligen är hon i min ålder och jag hoppas att vi kommer att få det trevligt ihop. Jag har inte sett henne så mycket hittills och jag kan fortfarande inte tala mycket på grund av de stora tapparna och ringarna i min tunga. När jag såg henne var hon fortfarande klädd i en niqab som liknar den jag har gått med. Jag hoppas att hon snart kommer tillbaka till mitt rum. Jag är fortfarande låst till kedjan som inte har tagits bort sedan jag kom hit. Mohamed säger att Inés är här så hon kan följa med mig. Jag är lite ledsen att jag inte har kunnat chatta mycket med dig i helgen, men jag vet att du då oftast är upptagen. Jag har väldigt lite att göra i mitt rum, så jag ser fram emot att höra från dig oftare.”
Melinda ”Jag skrev av misstag att Inés är hans systerdotter. Hon är hans kusin…”
Clara ”Hej! Ledsen att jag inte chatta så mycket i helgen. Jag blev sjuk och vi måste in till akuten. De tog tid, men efter en lång väntan blev jag röntgad och lyckligtvis fann de inget allvarligt. Fick medicin och hoppas jag blir bättre. Riktigt trött och oförmögen att sitta upp och skriva så mycket.”

- - -
Måndag
Melinda ”Ledsen att höra att du är sjuk. Jag har mycket att berätta när du mår bättre. Idag undertecknar jag äktenskapsavtalet och kommer inte längre att vara en singeltjej utan hustru till en mycket rik arab!”
Melinda ”Jag hoppas verkligen att du må bättre snart! Jag är säker på att din man kommer att ta hand om dig. Släppte han ut dig från ditt kyskhetsbälte innan röntgen?”
Melinda ”Även om det är en enkel signeringsceremoni kommer det att finnas män närvarande och Mohamed har köpt en otrolig fin vit bröllopsniqab att bära, liknar den som jag tror du fick en bild på. Inés hjälper mig att klä mig.”
Clara ”Ingen kyskhet på sjukhuset, men för yr att tänka på att leka med fitta. Hemma kom bältet på igen! Jag önskar er LYCKA TILL på denna STORA DAG!”
Melinda ”En mycket spännande dag. Inés har hjälpt mig. Underteckningen är klar för att göras nu på eftermiddagen. I morse klippte de av mitt halsband och manschetter. Det var mycket svårt att skära igenom dem men nu är jag redo för mina nya.”

- - -

Några timmar senare;
Melinda ”Äktenskapskontraktet är undertecknat och bevittnat, så nu är jag en gift kvinna! Jag måste säga att jag är väldigt glad och jag har inga beklaganden. Det har verkligen varit en händelserik månad i mitt liv, från att vara en kontorsarbetande tjej till att bli gift med arabisk miljardär. De påminde mig innan de undertecknade, att enligt lag är äktenskapet permanent och en fru kan inte begära en skilsmässa (även om han kan skilja sig från mig). Inés berättar också för mig att jag nu har gett upp min frihet och Mohamed kommer nu att fatta alla beslut för mig. Hon sa att i deras hemland har gifta kvinnor fortfarande inga rättigheter, särskilt i min familj som är mycket traditionella och inte alls progressiva.”
Melinda ”Efter undertecknandet fördes jag till ett sidorum, där den kvinnliga juveleraren permanent monterade mitt nya halsband, armbands- och fotledsband. Halsbandet är ganska brett och lite tungt så det kan ta mig ett tag att vänja mig vid den. Inés fäste sedan en kort kedja på mitt halsbands ring och trädde den genom min niqab och ledde mig tillbaka ut och överlämnade mitt koppel till Mohamed. Min mamma och faster var med vid ceremonin och i slutet överlämnade de nycklarna till mitt kyskhetsbälte till Mohamed!. Nu har han nycklarna och berättade för mig att ikväll kommer vi att få ett barn.”
Clara ”Jag läser om och om igen men förstår inte allt detta med halsband, arm och fotband du måste bära dygnet runt. Men om du är glad är det bra för mig. Vet du om Inés också har ett kyskhetsbälte?”

Onsdag
Melinda ”Det är inte viktigt om du är vacker eller utbildad. Det är inte viktigt vem som är din far eller vad du har för jobb. Om du är tjej, behöver du någon som tar hand om dig och du måste ägas, enligt landets seder.
Jag är ledsen, för jag får inte spela tennis längre. Han tycker inte att det är bra för sin fru att ses offentligt på en tennisbana. Han är mycket bekymrad över barnet och för mycket ansträngande aktiviteter!”
Clara ”Synd, du som gillade det så mycket och du spelar inte på en offentlig tennisstadion. Går det inte lite privat?”
Melinda ”Han tror att springa runt på en tennisbana, även en privat, inte är acceptabelt för sin fru. Jag är besviken över att ge upp min tennis, men min första uppgift är nu att vara hans fru och behaga honom. Mina önskningar är inte så viktiga. Jag hoppas att det finns en möjlighet att han låter mig spela efter vi fått barnet.”
Clara ”Jag hoppas att han byter åsikt och låter dig spela. Jag tror att han inte är kunnig om gravida kvinnor, för många gör som vanligt till 6e till 7e månaden.”
Melinda ”Innan vårt bröllop låtsasspelade jag tennis på rummet, men kyskhetsbältet satt hårt och gnuggade och gjorde mig öm.”
Clara ”Ja, kyskhetsbälte gör det svårare att göra aktiva sporter som tennis. Jag är inte så aktiv, men tror att det måste vara vissa modeller som gör det lättare.”

- - -

Melinda ”Börjar nu vänja mig vid det gifta livet. Mohamed låser upp mitt kyskhetsbälte en gång om dagen för vaginal sex för att göra mig gravid. Jag får lite känsla från min klitta men Inés varnade mig att dölja mina känslor, annars skulle han kanske vilja minska eller ta bort den!
Förutom det vaginalsex en gång om dagen, har han en omättlig aptit på oralsex. Han säger att min tungpinne och ringar placerades av en expert och att de ger honom en otrolig känsla när de glider mot hans kuk.”
Clara ”Hej! Hemma från sjukhuset och obehaglig sinussköljning i ett par dagar. Tre gånger och lika obehagligt varje gång. Men nu skall jag bara ta medicin. Trött men trevligt att vara hemma. Du har bälten nästan dygnet runt nu och har ingen tid att känna något nöje när du har sex?
Melinda ”Glad att du är hemma och jag hoppas att du mår lite bättre… Jag är bälte 24/7 nu förutom när han vill ha mig för sex. Jag känner fortfarande lite nöje från min klitta, men jag vågar int,e visa det. Inés varnade ju mig för att det är hans nöje som räknas. Muslimska fruar som visar glädje anses vara själviska.”

Två veckor senare:
Clara chattar inte och Melinda börjar undra om det hänt något.
_ - - -
Melinda ”Har inte hört från dig på ett tag. Hoppas du mår bra! Jag är gift och väldigt glad.
Clara ”Trevligt att höra. Jag har kommit bort från denna sida, eftersom jag inte gillar hur de plockar bort mina bilder ...”
Melinda ”Välkommen tillbaks. Jag saknade dig! Har du ditt kyskhetsbälte?”
Clara ”En gång på, ALLTID på! Jag sa en gång till dig. Titta inte. Köp inte. Ta inte på det”
Melinda ”Jag vet och bär fortfarande mitt kyskhetsbälte när vi är utanför huset, men inte här hemma, eftersom han vill ha mig redo för sex. Har du samma kyskhetsbälte som när vi pratade för några månader sedan? Kan du skicka mig en ny bild hur det ser ut?
Clara ”Varför kyskhetsbälte ute offentligt, eftersom jag inte tror att du går ensam?
Samma bälte som tidigare, som du ser på bilden. På min kropp för livet, säger min man.”
Melinda ”Nej, jag är aldrig ensam i offentligheten, men jag skall bära kyskhetsbältet för att påminna mig om att jag är hans fru och jag kommer bara att känna honom inuti mig.”
Clara ”Det måste vara svårare att ha det av i kanske dagar och bara på några timmar?”
Melinda ”Ja, det är lite oförutsägbart hur länge jag måste bära det, men han tycker om att sätta på mig och låsa mig. När han sedan låser upp mig, blir han alltid väldigt upphetsad och vill ha sex.
Du är låst i ditt kyskhetsbälte för livet. Då kan du aldrig leka med din klitta?”

- - -

Det är tyst en hel månad från Melinda och Clara försöker att bli frisk.
Clara ”Vad gör du hela dagarna, eftersom jag tror att du inte har frihet att gå ut som du vill?”
Melinda ”Jag håller mig upptagen. Jag har min iPad och dator och jag läser mycket och lär mig att be böner och det finns människor i huset att prata med och min man naturligtvis. Men du har rätt att jag inte har den friheten jag hade innan jag gifte mig. Jag kan inte gå ut ensam, någon måste följa med mig och min kropp måste täckas när jag är offentligt.”
Clara ”Men du har inte den hemska kedjan längre?”
Melinda ”Nej inte längre. Efter vårt bröllop och jag blev gravid, litar han på mig mycket mer!”
Clara ”Redan gravid! Gratulerar!!! Är du i din suit Eller stannar du fortfarande i hans rum?
Melinda ”Jag har mitt eget rum där jag kan ha lite egentid. Det ligger bredvid hans och rummen ansluts med en dörr, men de flesta nätter sover vi i samma säng. Jag har mer frihet i huset, nu när jag är gravid. Han är väldigt upphetsad över barnet.”
Clara ”Trevligt att höra och jag hoppas att du också får denna frihet efter förlossningen. Hör du något från din "familj"?”
Melinda ”Faster har återvänt till hemlandet!”
Clara ”Naturligtvis har hon nu ingen hård västerländsk tjej för att lära sig rätt islamiska sätt. Vad sägs om de stora bränderna i Kalifornien. Du nära?”
Melinda ”Jag tror att hon var glad över att återvända till hemlandet där hon uppskattas för att träna flickor. Bränderna är inte för nära, men det finns mycket rök i luften. De brinner främst i områden med mycket dött gräs och buskar.”
Clara ”Det är inte trevligt att se på TV när hela byar brinner upp. Vi har bränder i norra Sverige i sommar. Inte så stora, men vi behövde brandflygplan för att släcka elden!”
Melinda ”Överallt verkar det mycket torrt i år. Vi har inte haft regn sedan mars. Jag hoppas att det kommer snart.”
Clara ”Vår sommar var torr utan regn, men i slutet av augusti regnade det igen. Nu är det nära vintern och mest dimma och cirka +9 Celsius dagar och nätter. Idag lite sol, och det var trevligt att se.”
Melinda ”Här blir det också svalare, vilket är trevligt eftersom jag tycker att den arabiska klädstilen är väldigt het att bära. Jag tror det fungerar bättre för kvinnor som har vuxit upp med dessa tunga klänningar och huvudbonader.
Clara ”Jag tycker att muslimerna bör låta kvinnor bära vad de vill. Se på de Iranska kvinnorna, de bär lösa huvuddukar som inte täcker håret helt och målar också naglarna.
Melinda ”Jag håller med. Från vad jag läste tror jag att saker och ting blir mer liberala och att kvinnor behandlas bättre. Min man och hans familj är mycket konservativa men kanske förändras saker. Men han verkar fortfarande älska att få mig att bära mitt kyskhetsbälte.”
Clara ”Saker måste förändras, men jag tror att det kommer att ta tid. Kanske en generation eller två?
Västerländska män gillar också kyskhetsbälten på kvinnor.
Melinda ”Jag trodde att det huvudsakligen var män i Mellanöstern som gillade det, men du har förmodligen rätt. Alla män som har sina fruar inlåst vill säkert fortsätta med det.”
Clara ”Jag tror att du kan ha rätt om män som använder kyskhetsbälten på kvinnor är mest från Mellanöstern. Men idén tilltar alla män…”
Melinda ”Jag tror att muslimska kvinnor lär sig att acceptera att bära kyskhetsbälte eftersom kvinnor inte är värda så mycket.”
Clara ”Ledsen att säga att du har rätt och synd att många muslimska män inte kommit längre i utvecklingen.”
Melinda ”Det främsta syftet med muslimska kvinnor verkar vara att behaga sin man och producera barn. Resten av tiden är vi dolda från världen. Det var inte riktigt vad jag förväntade mig.”
Clara ”Men det måste bara vara de mest extrema muslimska män som gör detta. De flesta muslimska kvinnor kan gå utanför med bara dolt hår och kropp med moderna västerländska kläder. Men det är ledsamt att dessa extrema män mer än 100 år tillbaka i tiden.”
Melinda ”Detta är sant, men jag tror att det beror på familjen och hur troende man är. Min man berättar för mig att miljontals kvinnor klär sig precis som jag, med kroppen och huvudet täckt.”
Clara ”Ja, men vad är en miljon eftersom vi är 3.500 miljarder kvinnor på den här planeten? Jag tänker på, när jag var ung och vill ha något och sa till mina föräldrar att alla andra har det. Nämn tre som har det sa min far och jag kunde inte...”
Melinda ”Jo det är en bra poäng. Att vara inlåst i ett kyskhetsbälte när jag lämnar huset är också ovanligt, men han gillar att hålla mig trygg och säker, precis som din man gör. Han säger att hålla mig i kyskhetsbälte och hålla min kropp täckt, beror på att han värdesätter mig så mycket.”
Clara ”Jag vet, kyskhetsbälte på kvinnor är ovanliga, men inte så begränsande som täckt kropp, eftersom det också tar bort din identitet. Vad sägs om dina piercingar? Har din man tvingat dig att få fler?”
Melinda ”Nej, min man har varit väldigt trevlig mot mig sedan bröllopet. Innan vi gifte oss tyckte han jag var för västerländsk och upprorisk, men nu är vi gifta och jag har bestämt att det är bäst för mig om jag lugnar ner mig och blir hans plikttrogna fru och han belönar mig genom att behandla mig bra. Jag tror att han kände sig lite osäker över mig, medan jag fortfarande var singel. Eftersom jag nu får hans barn, är han väldigt nöjd med mig, även om det gör honom ännu mer ägande.”
Clara ”Är du bara nöjd, så skall jag vara tyst.”
Melinda ”Jag var nöjd men nu sa min man att vi skall resa till hans hemland för att träffa alla mina nya släktingar! Inés berättade att min man där har ett palatsliknande hus och ett harem!!! Hans första hustru och 20 konkubiner som liksom jag, bär kyskhetsbälte med analhål. Dessa förlustar han sig med de flesta nätter, när han inte vill ha sin hustrus fitta, för att göra barn!”
Clara ”Vad säger du? Harem, som de hade förr? Då blir du bara en i mängden, med undantag att du avlar barn…”
Melinda ”Jag tror du som vanligt har rätt. Vi kommer att resa tidigt i morgon i hans privatplan och jag skall då få händerna kedjade till kyskhetsbältets D-ringar. Mina fötter sammanlänkade och munnen stängd med en speciell huva, medan vi tar oss till planet.”
Clara ”Men vad händer??? Du skulle ju stanna i USA och bo i hans hus. Kommer du att kunna fortsätta chatta med mig?”

Nu blev det helt tyst från Melinda. Clara hörde aldrig något mer från henne.

SLUT

2019©

Added 17 dec 2019   Stories   #Man #Woman #Woman as bottom #Discipline #Psychological dominance #Chastity play #Stockings/underwear #Metal #Piercings

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 24501  Report