Log inRegister
Jag ska komma när du ropar

Part 2: Kvinna får lavemang i dominanssyfte (OBS! ingen scat)

När jag vaknar är jag ensam i rummet. Rumpan bultar inte längre. Jag känner på den och den känns lite hård och bucklig och öm. Jag reser mig upp och går bort till högen med kläder som ligger borta vid väggen. Tar på byxor och trosor igen och går ut i köket för att göra mig en macka och se om du möjligen är där. Det är du inte. Brödrosten plingar till och jag brer på ett lager Nutella. Det tycker jag mig ha förtjänat vid det här laget. Samma sekund som jag biter i mackan hör jag din röst bakom mig.

-Vem har sagt att du fick klä på dig?

Jag vänder mig om. Sväljer. Du ser inte road ut.

-Förlåt jag trodde vi var kla...

Jag avbryts av en örfil.

-Vi är klara när jag säger att vi är klara. Ät upp din macka, drick ett glas vatten och kom tillbaka till vardagsrummet.

Jag tittar skamset ner i golvet. Nutellan känns kvalmig och jag är inte ett dugg hungrig längre men jag tvingar i mig den ändå. Hur kunde jag vara så dum? Jag sväljer ner de sista tuggorna med vattnet och lommar tillbaka in i vardagsrummet med böjt huvud.

-Klä av dig!

Jag tar av byxor och trosor.

-ALLT!

Jag skyndar mig att slita av mig resten av kläderna också och står nu naken framför dig.

-Det är helt uppenbart att du har glömt vem som bestämmer i det här huset. Detta trots att jag precis har tillrättavisat dig. Vi behöver göra något åt det. Tillbaka i skamvrån NU!

Jag skyndar dit och ställer mig med ansiktet mot väggen på det sätt jag brukar stå. Jag vågar inte fråga om du hellre vill ha mig som jag stod nyss men du säger inget så jag antar att jag gjort rätt.
Jag hör hur du spolar i vattenkranen och jag blir röd om kinderna. Jag misstänker vad det är du har tänkt. Dina steg i vardagsrummet.

-Kom hit!

Jag lyder direkt den här gången. Du sitter på en stol i mitten av rummet. Bredvid dig står en hink vatten och i handen har du den där lavemangssprutan i gummi som du använder när du vill tvätta mig på insidan.

-Lägg dig över mitt knä!

Jag lägger mig där tillrätta och hoppas på att detta snart ska vara över. Du fyller sprutan med vatten, trycker in pipen i rumpan på mig och klämmer till. Jag känner vattnet forsa in. Jag sätter händerna för ansiktet. GUD vad jag skäms! Du fortsätter. Fyller sprutan i vattenhinken och tömmer den i mig. Långsamt går det och du säger inte någonting. Bara fortsätter fylla – tömma – fylla – tömma. Du tar en paus. Smeker min rygg och min rumpa.

-Gå och töm ut, säger du

Jag gör som du säger. Sen går jag direkt tillbaka och du beordrar mig över knät igen. Och så börjar du om. Fylla – tömma -fylla -tömma. Mina kinder är illröda av skam men samtidigt kan jag inte låta bli och tycka att det är lite skönt. Det gör mig ännu mer skamsen. Jag får tömma igen. Du hämtar nytt vatten. Mäter upp så det är precis två liter i hinken och att temperaturen är 38 grader.

-Lägg dig i fåtöljen med rumpan lite utanför och benen särade och uppdragna.

Jag gör som du säger och lägger mig i position. Du rättar till mig så att jag ligger precis som du vill ha mig och sen börjar du igen. Du fyller gummisprutan, sätter den mot min analöppning och trycker in den.

-Se mig i ögonen!

Jag tittar upp och möter din blick. Den är road och jag skäms så jag tror att mina ögon ska ramla ut. Du trycker sakta in vattnet i mig

-Vem bestämmer?

-...du, piper jag fram

Du fortsätter att fylla mig med vatten tills den sista droppen i hinken är slut. Min mage kurrar och jag känner mig tung och fylld. Du sitter stilla och tittar på mig en lång stund. Jag gör allt i min makt för att hålla inne vattnet.

-Snälla, får jag släppa ut nu?

-Nej, inte än men du kan släppa ner benen.

Du tar fram en flaska med barnolja och börjar smörja in min mage med den. Jag är på bristningsgränsen. Det gör ont i magen och massagen gör det inte lättare.

-Vem bestämmer?

-DU!! SNÄLLA!!??

-Håll upp dina ben igen.

Jag gör genast som jag blir tillsagd och positionen gör det ännu svårare att hålla kvar vattnet i magen men jag klarar det. Du ställer dig bredvid fåtöljen, böjer dig fram och börjar smiska mig med handen över skinkorna. Jag gnyr men du fortsätter att smiska. Efter en stund beordrar du mig att sära på benen. Du börjar smiska min fitta med handen. Jag gråter igen, men ganska stilla för jag måste lägga allt fokus jag har kvar på att hålla kvar vattnet i magen. Du slutar och säger åt mig att jag kan ta ner benen igen.

-Vem bestämmer? Frågar du mjukare nu

-Du! Snyftar jag

-Precis, så ge mig en kram nu så kan du gå och tömma dig sen.

Jag reser mig och kramar dig. Du håller om mig och det känns som att det här är den längsta kramen jag någonsin fått. Jag vill där ifrån och du märker det. Inte förrän jag slappnar av lite och ger efter för din kram släpper du taget och jag rusar till badrummet.

Continuation:

Part 1 (23 jan 2020)
Part 2: Kvinna får lavemang i dominanssyfte (OBS! ingen scat) (23 jan 2020)
Part 3: Befästande av makt via analsex (23 jan 2020)

Added 23 jan 2020   Stories   #Woman as bottom #Discipline #Pain #Spankings #Whipping/flogging #Shame play #Naked vs. clothed #Analism #Tears #Traditional gender roles

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 24835  Report