Log inRegister
På väg till fjällen

Part 2

"... nu min flicka, säger din man, skall du få en liten belöning".

Du tittar upp på honom och undrar. "Du skall få tillfredsställa dig själv då jag märker att du fortfarande är väldigt kåt". Du känner en liten osäkerhet och förlägnad vilket din man ser direkt. "Se mig i ögonen" säger han "och dra upp kjolen över höfterna". Hans blick är fast och bestämd och du anstränger dig verkligen för att snabbt lyda. Du lyckas snart få upp kjolen och sitter med de vackra trosorna på, vänd mot din man. Med blicken i din säger han "ta av dig trosorna och sära dina ben ordentligt så jag ser din fitta helt och fullt". Åter känner du skam och rädsla men lyckas hålla kvar din blick i din mans samtidigt som du drar ner trosorna, tar av dig dem och särar på benen. Parallellt med rädslan och skammen känner du hur din fitta blir våtare än tidigare, ditt hjärta slår så du känner pulsen i tinningarna och du vill inget hellre än att vara din mans undergivna kvinna.

"Dra upp benen och smek din fitta, du får inte titta på något annat än in i mina ögon" säger din man. Det är första gången din man beordrar dig att onanera framför honom och du får plötsligt kämpa mot impulserna att hålla ihop benen och skyla dig, du känner både blygsel och skam. Din man märker din tvekan och tar ett stadigt tag om din haka och ser dig stint i ögonen. "Sära dina ben och fortsätt smeka din klitoris och fitta" säger din man och precis som när du tidigare sög hans kuk så blir du snabbt tryggare och bit för bit mer avslappnad.

Du lutar dig tillbaka i stolen, ser din man i ögonen och smeker din fitta allt intensivare. Din man säger till dig att sära på benen lite mer, tar tag i dina knän och hjälper dig att visa hela din fitta och ditt skrev för honom. Du njuter allt intensivare i känslan av att vara helt utlämnad till din man och hans behag.

Plötsligt, när du närmar dig orgasm, säger din man till dig att stoppa. Du är på gränsen till en stark orgasm och får kämpa med att hålla tillbaka. "Nu min flicka skall jag börja mjuka upp ditt stjärthål" säger din älskade man. Plötsligt rusar hela din kropp i en blandning av skräck, upphetsning och skam. Din man tar fram en medelstor butplug. Du har aldrig provat en butplug i stjärten och tittar nervöst på den när han säger att han skall smörja den och din anal för att sedan föra in pluggen, sen skall du fortsätta onanera och om du sköter dig som en duktig och lydig kvinna så kanske du kommer att få tillåtelse att få orgasm.

Du kvider, protesterar och stretar emot när din man skall föra in pluggen. "Jasså, jag skall behöva vara riktigt sträng" säger din man, tar tag i dina händer som han låser med ett par mjuka handbojor i läder och fäster i stolen ovan ditt huvud. Han drar fram dig på stolen, lyfter upp dig lite i benen och smörjer in din anal med glidmedel. Du gråter nu, men det är inte av smärta, det är en blandning av skam för att din man blottar din anus och skam för att du i stunden inte lyckas vara den hans lydiga kvinna du så gärna vill vara.

När butpluggen glider in ser du rakt in i din mans ögon och förvånas över att du plötsligt slappnar av. "Bra min kvinna, nu har du för första gången tagit emot något i din stjärt. När du är redo för det så kommer jag att börja ta dig djupare och djupare i stjärten med min kuk".

Din man lossar din händer och säger åt dig att fortsätta smeka dig med särade ben och pluggen i stjärten. "Sakta" säger din man och tar fram sin kuk och börjar själv onanera.

Ni sitter i en aura av en djupt tillitsfull upphetsning och onanerar tillsammans. Din man bestämmer tempot och efter en lång underbart stark stund säger han åt dig att du får komma. När du låter dina safter rinna fram och har svårt att andas hör och ser du i ögonvrån hur det går för din man. Han stönar, ser på dig med varm och fast blick och tiden stannar för en stund. Dina tankar och bilder inför fjällvistelsen är nu än mer fyllda av förväntan, lust och lite nervositet.

Continuation:

Part 1 (23 jan 2020)
Part 2 (23 jan 2020)

Added 23 jan 2020   Stories   #Man #Woman #Woman as bottom #BDSM #Discipline #Psychological dominance #Physical dominance #Stockings/underwear

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 24843  Report