Log inRegister
Nattkåt
Du vaknar mitt i natten av att jag blåser lite i ditt vänstra öra. Du ligger på mage med huvudet vridet åt mitt håll, lite liknande som du gjorde när du somnade några timmar tidigare. Vi hade då nyligen älskat och du blev sömnig ganska snart efter anspänningen. Det tog som vanligt lite längre tid för mig att somna men det gjorde mig ingenting. Det var så underbart att se hur du flöt bort allt mer. Och du är så grymt vacker när du sover, speciellt efter sex. Oftast brukade jag reta dig lite med en kittling precis när du somnade till, fast det brukade du aldrig minnas nästa dag. I går kväll hade jag av någon anledning bara tittat på dig, smekt din kind och placerat en mjuk kyss på den.

När du vaknar känner du min hand på din högra skinka, hur den kramar lätt och du vet vad det betyder... jag är såå sugen på att känna dig i mig och nu går det snabbt. Jag vänder över dig på rygg och sätter mig gränsle över dig. Du är naken precis som jag. Mitt skrev känner hur du börjar styvna men jag är otålig och vill inte vänta. Därför makar jag mig närmare ditt ansikte med mitt skrev tills jag är rakt över dig. Du tar sömndrucket tag i mina höfter och försöker dra ner mig mot din tunga men jag håller retsamt emot och säger att lite mer kan du väl ta i, visa hur mycket du vill ha mig nu! Knappt vaken är du rätt svag i nyporna och suckar frustrerat...

Som vanligt retas jag bara en kort stund och låter dig strax därefter smaka på mig. Du suger min klitta lika hungrigt som du gjorde kvällen innan. Styrkan börjar återkomma i ditt grepp ju mer du vaknar och du håller hårdare i mig. Jag känner med handen bakom mig för att se om du är redo för mig och det är du, så jag backar av ditt ansikte och strax rör ditt ollon vid öppningen på min mus. Utan att använda händerna som hjälp manövrerar jag skickligt dig in i mig samtidigt som vi kysser varandra i en riktig läppsugarhistoria. Du släpper mina höfter och tar tag i mina bröst samtidigt som jag rätar upp mig lite för att få en bra vinkel. Du hinner luta dig framåt tillräckligt snabbt för att kunna suga tag i min vänstra bröstvårta en snabbis innan jag rätar upp mig helt. Du är nu helt vaken och bestämmer dig för att följa med mig upp för att kunna hålla om mig ordentligt. Jag håller upp min kropp lite så att du kan böja dina ben så att du hamnar sittande med benen under dig. Jag sitter likadant och vi rör oss långsamt tillsammans, tätt omslingrande. Vi känner båda att det här kommer bli ett ganska kort äventyr. Du kysser mig innerligt och jag drar med mina händer genom ditt hår och drar tag lite hårdare, skrattar till och för ditt huvud bakåt. Blottar din strupe och nafsar lite lätt på din hals. Du morrar lite till svar och suckar. Sedan släpper jag håret och lutar mig lite bakåt och du vet att du då ska kyssa mina bröst, först det ena sedan det andra och du biter lekfullt i ena bröstvårtan.

Sedan fokuserar vi på att hitta den rätta rytmen, ganska långsamma små rörelser med dig så djupt i mig som det går. Jag vrider mig lite i sidled i en vridande rörelse och du stöttar mig med dina händer. Min andhämtning blir ansträngd och du vet att jag är nära och börjar därför lyfta mig lite för att skapa större rörelse. Du hör mitt ahhh, och känner hur det blir blött av mitt sprut. Du känner hur musklerna i musen kramar din kuk rejält hår och nöjt låter du då dig själv komma i fyra kraftfulla sprut som känns så väl inom mig. Vi andas tungt och bara håller om varandra, alldeles matta och svettiga. Vi sitter så tills du får lite krampkänning i ena låret och vi lutar oss över, vecklar ut våra ben och lägger oss tätt omslingrande på sidan. Jag tittar på klockan, den är 4:32. Du är fortfarande lite styv och vi ligger kvar med dig i mig, jag med mitt ena ben över dig och vi somnar sedan om precis så.

Added 20 feb 2020   Stories   #Man #Woman

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25042  Report