Log inRegister
Teasermess
Du kommer tillbaka till annexet från kvällens supertrevliga familjemiddag. Du hat försökt låta bli att tänka på mig och det var svårt. Den där bilden av min mus med två fingrar i mig gör dig galen. Du vill vara de där fingrarna, din tunga vill vara de där fingrarna, din kuk vill verkligen vara de där fingrarna. Samtidigt skulle du bara vilja sitta och titta på mig när jag kommer. Du är verkligen på väg att tappa det helt! Vill ha mig på så många olika sätt och du hoppas att jag tänker likadant...

Jag går runt i min lägenhet och väntar på att klockan ska bli dags. Rastlös. Svårt att vara stilla. Jag får syn på kassarna från eftermiddagens snabba shoppingrunda. Den som jag bara var tvungen att göra efter att jag lämnat hunden. Jag tar fram de fem olika trosorna och bestämmer mig för att prova dem. Först klipper jag omsorgsfullt bort alla lappar från det delikata tyget. Tre svarta och två vita i olika modeller. Alla är nästan helt i spets.

Jag drar för gardinerna för vardagsrumsfönstret så grannarna slipper se mig paradera naken. Sedan tar jag av mig allt utom min bh. Det är en ren njutning att klä av sig och jag tänker att jag gör det med dina blickar på min kropp. Du studerar mitt ansikte med läpparna som du vill kyssa blodfyllda, mina bröst som du vill krama och njutningsfullt suga och växelvis nypa, min mage som du bara vill borra in ansiktet i, blicken vandrar ner mot mitt kön och den smala strimman hår, sedan vidare ner längs mina lår. Precis då tappar jag trosorna jag håller i. Blev visst lite distraherad där av mina egna tankar... jag vänder mig om och böjer mig fram för att ta upp de tappade trosorna... hade du varit där hade du då fått perfekt utsikt tänker jag och drar på mig de första vita. Jag speglar mig och är ganska nöjd med vad jag ser. De har en lite bredare linning och är helt i spets och i så kallad brazilian som täcker lite av skinkorna. Jag byter till nästa pat, ett par svarta och gles lite grövre spets. De har en liknande modell som de förra med skillnaden att du ser mer hud igenom den glesa spetsen. Läckert! Dags för nästa par. Ett par svarta med smalare och lägre linning, spetsen är i form av blommor. Den obligatoriska spegeltitten. Jag putar lite extra med rumpan och fnissar till. Känner mig både sexig och helgalen på samma gång. Jag undrar om du fortfarande hade suttit kvar i soffan nu om du varit här?

Fjärde paret är vita med brazilian och spets både fram och bak, vid sidan är det mellanstatliga heltäckande tyg med lite rysch. De är väldigt sköna på och rätt så genomskinliga framtill, en mörk skugga syns där min lilla stäng med hår finns. Sista paret nu. Svarta med högre midja och riktig string.spetsen känns sval och skön mot kroppen. Det här är det sexigaste paret och också de som sitter skönast. Jag behåller dem på, drar sedan på mig min svarta korta kjol, skinkorna smeks av det tunga kjoltyget och det känns skönt. Jag bestämmer mig för att ta av behån innan jag tar på mig mitt vita linne med smala axelband. Bröstvårtorna är styva och syns väl igenom det tunna bomullstyget. Jag suckar lite och drar med tummarna över brösten. Snart så!

Dags att se en film och fördriva tiden lite, tänker jag och undrar vad du gör i samma ögonblick.

Added 20 feb 2020   Stories   #Man #Woman

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25043  Report