Log inRegister
Första lediga dagen på länge
Det är fredag eftermiddag och du är på väg för att hämta mig efter jobbet. Du är exalterad. Vi har en barnfri helg framför oss och har inte gjort några direkta gemensamma planer annat än att vi ska spendera varje timme tillsammans. Fast det är inte helt sant att vi inte har några planer... du har planer...för oss. Du svängde förbi systemet och köpte det där svindyra rödvinet du vet att jag gillar och du handlade två saftiga ryggbiffar. Din tanke är att vi ska ha det riktigt mysigt, laga mat och ha fantastiskt sex efteråt.

Jag väntar på parkeringen utanför min arbetsplats. Jag är på ett sprudlande humör. Ser verkligen fram emot vår helg tillsammans. Tidigare under eftermiddagen fick jag ett sms där du berättade om dina planer för vår kväll, vin och ryggbiff. Jag skrev Toppen! och massa hjärtan till svar samtidigt som jag höll på att fnissa ihjäl mig. För du hade verkligen ingen aning....Jag kände efter i handväskan som jag redan gjort flera gånger under dagen, ända sedan lunch när jag hämtat det lilla paketet på Ica. Stålet kändes kallt mot mina fingrar. Jag ryste till. Vi hade fantiserat om det här flera gånger tillsammans och nu var det äntligen dags. Och det bästa av allt var att det var en överraskning.

Du får syn på mig redan innan du kör in på parkeringen och ditt hjärta slår ett extra slag. Hur kan hos vara så snygg? tänker du och bromsar in bredvid mig. Jag hoppar in med ett stort leende på läpparna, böjer mig fram och ger dig en het kyss som får det att pirra i hela kroppen på dig. Du känner hur erektionen kommer som ett brev på posten. Jag tittar menande mot ditt skrev och ler nöjt. Jag älskar verkligen hur jag påverkar dig så starkt. Och jag kan inte motstå att ge dig en snabb smekning där i bilen. Du harklar dig, lägger händerna på ratten och frågar hur min dag varit, samtidigt som du manövrerar ut bilen från parkeringen.

Vi har en oskriven regel om att uppföra oss under bilkörning så det gör jag. Men våra blickar möts flera gånger under vårt vardagliga samtal på väg hem till mig och vi vet båda exakt vad som rör sig inne i huvudet på den andre. När du parlerat bilen utanför min lägenhet kan du inte hålla dig längre utan lägger din vänstra handflata mot min högra kind så mitt ansikte vrids mot dig och du kysser mig mitt i en mening om vad Ella skulle hitta på i helgen. Jag besvarar ditt kyss med oväntad hetta och du flyttar din vänstra hand till mitt högra bröst och du stönar: Fan kvinna, sluta vara så jäkla sexig jämt! Mmm, svarar jag mellan kyssarna, när du slutar vara så jävla snygg! Efter en stund sliter vi oss från varandra, jag tittar på dig under lugg och vi samlar ihop oss för att gå upp till lägenheten.

Jag bär vinet och går uppför trappen före dig de tre våningarna och du bär matkassen. Du njuter av att se min rumpa röra sig under kjolen och du kan ana stringtrosorna som du vet att jag alltid bär under just den svarta kjolen. Du vet att jag kommer att vilja äta först så du gör ditt bästa för att hålla händerna i styr och du lyckas ända tills vi kommer upp på sista avsatsen där jag tvingas stanna till för att få fram nycklarna. Du smyger intill mig och ger mig en kram bakifrån och jag kan känna dig mot min rumpa. Du kysser mig på kinden och viskar att du vill ha mig, nu direkt! Jag ignorerar dig, låser upp och kliver in i lägenheten. Väl inne vänder jag mig om och säger bestämt att först ska vi äta mat. Okej, svarar du lite besviket men skärper ihop dig för du vet att jag menar det. Du tar matkassen och stegar ut i köket för att börja förbereda. Medans du plockat i köket häller jag upp varsitt glas vin åt oss. Vi skålar och du tycker dig se något snabbt i mina ögon, något lite annorlunda och du kikar forskande på mig. Jag ser det och skrattar till. Vad? frågar jag. Du ger min kind en mjuk smekning till svar och vänder dig sedan om och fortsätter med matvarorna.

Jag tar min mobil och handväska som ligger på köksbänken och går in i sovrummet. Jag känner hur skrattet bubblar i mig och skyndar på med mina egna förberedelser. Jag sätter på lite musik. Ikväll är det Chet Faker som gäller. Jag hör hur du stökar kring i köket och inser att jag måste skynda mig...

Du ska just sätta på stekpannan när du hör sms-signalen från din telefon. Konstigt? Det är från mig. Stäng av spisen och kom in i sovrummet, står det. Du känner genast hur upphetsningen tar tag i dig och det pirrar till i kuken. Med hastiga steg går du mot sovrummet och stannar till på tröskeln. Det du får se gör dig alldeles het av åtrå.

Mitten
Mitt på sängen ligger jag, med armarna över huvudet och med handklovar runt handlederna. Du studerar mig hungrigt från topp till tå. Du ser hur mina fantastiska bröst trängs med varandra under den mörkbruna läderkorsetten som jag har på mig och som du aldrig sett förut, ser hur mina ljusa lår sticker fram bakom de svarta stay-upsen och strumpebandshållarna. Men framför allt ser du min glänsande mus mellan mina lätt särade ben. För jag har inga trosor på mig.
Du bara tittar tyst på mig men jag hör hur din andhämtning har ändrats, den har blivit snabbare och tyngre, och jag ser hur dina byxor börjar bli trånga. Du tar långsamt av dig tröjan och jeansen och släpper mig inte med blicken en sekund. Sedan går du fram till sängen och ställer dig vid fotändan av sängen, du ler sådär magiskt och tar tag i mina fotleder. På ett ögonblick har du dragit mig mot dig och samtidigt sjunkit ner på knä vid sängkanten. Du lägger upp mina ben på dina axlar och begraver dig omedelbart mellan mina lår. Du suger direkt tag i min klitta med oväntad kraft och jag börjar kvida av den oförberedda behandlingen av dina läppar. Fy fan så jävla skönt, skulle jag ha sagt om jag förmått få något annat ljud är stönanden över mina läppar.
Då sansar du dig plötsligt och kikar upp mellan mina ben. Vi ser rakt på varandra för bara ett ögonblick, båda ler och sedan börjar du metodisk bearbeta min mus med fingertoppar, läppar och tunga. Du vet vad jag gillar. Först den lätta, lätta beröringen av dina fingrar, samtidigt som du andas på mig och blåser lite. Du blåser så att det blir lite torrare så att dina fingertoppar först känns lena mot mina blygdläppar. Du använder högerhandens fingrar för att spänna hunden ovanför klittan och låter på så sätt den känsligaste punkten bli helt exponerad. Din vänstra tumme glider lätt över den några gånger innan du låter din tungspets långsamt och lätt slicka det rosa nervknyttet. Samtidigt för du in två fingrar i min mus och trycker dem upp mot min G-punkt. Jag svarar direkt på din underbara behandling genom att spruta tre mindre strålar i snabb följd över dina händer och ditt ansikte, samtidigt som jag spänner ryggen i en båge. Jag kom snabbt och lite oväntat för oss båda och du mumlar något om underbart samtidigt som du slickar och suger min mus i efterdyningarna av min orgasm.
Sedan ställer du dig upp, drar ner kalsongerna utan att bry dig om att kliva ur dem och låter din kuk direkt hitta målet. "Ja!" hör du mig halvskrika. "Knulla mig nu Andreas!" Du står vid fotändan av min rejält höga säng som är perfekt för ändamålet och dina händer på mina höfter driver på. Jag vibrerar fortfarande av min första orgasm och känner hur mina bröst guppar våldsamt av dina stötar. Till min förvåning känner jag hur musen direkt drar ihop sig för ännu en orgasm men av ett annat slag den här gången. Inget sprut utan istället sprider sig ett varmt skakande genom hela kroppen. "Herregud" utbrister du när mina musmuskler avkräver din kuk på en fantastisk orgasm och jag känner hur du fyller mig med dina kraftfulla sprut. Helt skakig tar du stöd mot sängen med händerna, du vill aldrig mer dra dig ur mig men tvingas naturligtvis till slut. Härligt flämtande kryper du upp i sängen mot mig. På något vis har du lyckats krångla av dig kalsongerna. Jag ligger lydigt med mina händer fortfarande över huvudet. Du låter dina fingrar följa kanten på strumpebandshållarna på vägen upp och säger att de där tänker du ta av mig snart. Sedan studerar du mina händer, provrycker lite skämtsamt i handklovarna och säger förvånat "De här är ju riktiga!?" Du smeker och kysser mina båda händer, öppnar upp händerna och kysser båda mina handflator. "Det är bäst du behåller dem på tills jag har vilat upp mig lite" säger du med glimten i ögat samtidigt som du borrar ner ansiktet i läderkorsettens urringning.
Vi blir liggandes ett tag och bara myser och småpratar tills du hör min mage kurra rejält. Då bestämmer vi oss för att gå och äta. Du undrar var nycklarna är eftersom jag behöver bli lössläppt. "Åh, fan. Det har jag glömt" säger jag teatraliskt. "Minsann" svarar du och inser att du kommer bli tvungen att leta efter dem. "Kan man få en ledtråd?" fortsätter du. Jag ler lite snett och menar att jag ju glömt var de är. Du vet inte riktigt om du ska bli glad eller irriterad när jag blir sådär omöjlig men inser att det bara är att börja leta. Först kollar du i lådorna vid nattduksborden, sedan under kuddarna och jag kikar fnissande på. Då inser du..... Du tar tag i mig, sätter dig gränsle och börjar snöra upp korsetten. Den är rejält åtsnörad och mina bröst bara väller ut när du släpper upp rosetten som hållit samman de olika läderstyckena. Synen gör dig så upphetsad att du glömmer nyckeln för en stund. Du tar av mig korsetten helt och hållet och kysser mina bröst. Du suger njutningsfullt mina bröstvårtor en i taget. Sedan backar du undan en bit, tar dina händer och klämmer ihop brösten och beundrar dem på lite avstånd, överöser dem återigen med pussar i tur och ordning. "Nyckeln?" säger jag då frågande och avbryter dina fantasier.
Du studerar mig återigen från topp till tå och konstaterar att det inte är så mycket kvar att gömma en nyckel i. Enbart stay ups och strumpebandshållare. "Börja med det högra" uppmanar jag. Varpå du naturligtvis börjar med det vänstra. Men först lägger du mig tillrätta i sängen, lite på snedden så att du får plats ordentligt mellan mina ben. Du börjar dra i strumpebandshållaren för att undersöka hur den håller fast strumpan. Men det verkar vara en för svår utmaning, jäkligt pilligt helt enkelt. Du kör en enkel lösning, tar tag och rycker loss den. Jag skrattar till och vrider på mig. "Ligg still!" morrar du och jag inser att det är bäst jag skärper till mig. Du drar av strumpan med smekande rörelser samtidigt som du kysser ner längs mitt ben hela vägen till foten. Strumpan är av och den är tom. Du gillar inte att bli lurad och inser att jag körde omvänd psykologi på dig. Snabbt sliter du av den högra strumpebandshållaren och känner sedan efter under foten för att se om nyckeln är där. Du känner någon litet hårt och ler triumferande mot mig. Du vet nu och tar dig tid när du kysser av mig strumpan, insida lår, utsida lår, knä, knäveck, vad, hälsena, hela benet får sig en ljuvlig omgång av dina läppar när min mage knorrar ljudligt igen. Du fiskar fram nyckeln, hasar av sängen och ställer dig upp. Jag väntar på att bli lössläppt. Då går du ut i badrummet. Jag hör hur du fixar lite där ute och sedan kommer du in igen. Du har med dig handduk, raklödder och rakhyvel. "Madame Monique, du är för hårig för att få sitta till bords, det måste åtgärdas genast". Då kurrar min mage igen på ett helt bisarrt sätt som bara inte går att ignorera och vi brister båda ut i gapskratt. Rakningen får vänta. Du lutar dig över sängen och låser upp handklovarna, kysser och smeker mina handleder och lyfter sedan upp mig och bär in mig i badrummet. " Madame ska duscha, jag ska laga mat" konstaterar du och ger mig en blöt kyss innan du ställer ner mig och stegar iväg mot köket.


Added 20 feb 2020   Stories  

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25044  Report