Log inRegister
Vid sjön
Sommarens hittills varmaste dag. Det var fortfarande över 20 grader varmt trots att klockan var strax över tio. Men solen var på väg ner och det var ett sånt där härligt ljus över hela nejden. Vi bar med oss två rejäla badlakan och en filt men inga badkläder. Planen var klar. Nakenbad förstås! Väl framme vid stranden sparkar jag snabbt av mig skorna och börjar dra klänningen över huvudet när jag känner dina händer bakifrån på mina höfter. Stopp! säger du. Jag vill klä av dig Monika. Och du snurrar runt mig och ser på mig med den där heta blicken. Blicken som sa att du ville kyssa mig, men istället för att göra det tar du tag i klänningen istället för mig och börjar långsamt dra den över mitt huvud.
Du ser på mig nerifrån och upp och som vanligt fastnar din blick lite extra vid mina bröst. Klänningen hamnar på marken utan att du tar blicken ifrån mig. Knäpp upp behån, säger du sedan med tyst röst. Jag knäpper upp den i ryggen och du drar med smekande fingrar ner axelbanden. Jag vill inget hellre än att du ska ta i mina bröst och kyssa dem, men du tittar bara…. Sedan sätter du dig på huk framför mig och låter dina fingrar glida innanför kanten på trosorna och du drar långsamt ner dem och hjälper mig att kliva ur med ett ben i taget. Du studerar den välansade triangeln mellan mina ben men utan att röra vid mig. Jag tar ett steg emot dig för att trycka min mus mot din mun. Men du väjer undan och reser dig upp.
Jag vill se dig gå i vattnet, säger du. När jag tvekar viftar du lite med ena handen mot vattenbrynet. Seså, gå nu! säger du samtidigt uppfordrande. Jag ger dig ett strålande leende, skakar lite på huvudet, vänder mig om och börjar gå när jag plötsligt känner din hand om min handled som drar mig tillbaka rakt in i din varma famn. Du kysser mig varmt och länge, sedan släpper du taget, daskar till mig i rumpan och säger att nu får jag gå. Jag går och känner din blick i ryggen alla de 12 stegen ner till vattnet, halvvägs vänder jag mig om och kastar en teatralisk slängkyss. Jag går utstuderat och vickar med höfterna sådär precis lagom mycket. Väl framme vid vattnet gäller det att inte tveka, jag fortsätter rakt i utan att sakta ner farten även fast jag hade velat. Det friska och något kalla vattnet gör så jag får gåshud över hela kroppen och mina bröstvårtor hårdnar direkt av den stora temperaturskillnaden. Jag tar ett sista steg och simmar ut i vattnet. Vänder mig om och ser dig stå där och kisande titta åt mitt håll.
Du drar snabbt av dig shortsen och kalsongerna på samma gång och t-shirten kastar du ifrån dig när du redan är halvvägs mera vid vattnet. Med några snabba steg är du ute hos mig, ignorerar mina försök att skvätta ner dig, simmar intill mig och vi håller om varandra. Du vänder mig om så att du kan trycka dig mot min rumpa och lägger en hand på vardera bröstet, kysser mig i nacken och på halsens sida strax under örat. Jag njuter och känner en välbekant värme spridas i hela kroppen. Jag har aldrig gjort det i vattnet förut, säger jag plötsligt och fnissar till. Mmhmm, säger du till svar. Det ska vi strax ändra på. Jag vänder på mig och kysser dig långsamt och utstuderat, först en läpp i taget så där som jag alltid gör, sedan lägger jag mina ben runt din midja bara för att känna hur redo du är. Du hittar rätt och fyller mig långsamt en liten bit i taget. Det känns annorlunda i vattnet, fast fortfarande mycket skönt. Vi fortsätter att kyssas och nu lägger du en hand runt min rumpa som stöd. Den andra handens fingrar smeker min nacke samtidigt som du stöter allt kraftigare i mig. Du tar båda händerna till hjälp och jag lägger mina armar runt din nacke och häver mig baklänges för att bättre kunna ta emot dina kraftfulla stötar. Gud så sexig du är, stönar jag och känner hur du fyller mig helt. Du börjar gå in mot stranden med mig lindad om dig. Du halvramlar ner på filten som du på något obegripligt sätt redan har hunnit lägga ut. Du på rygg och jag gränsle över dig. Jag älskar den här ställningen med dig och den har de senaste gångerna givit mig några helt oslagbara orgasmer. Du hjälper mig att hålla takten med dina händer ömsom på på mina höfter, ömsom på mina bröst. Som du avgudar de brösten. Jag stöttar mig med ena handen mot din bröstkorg samtidigt som jag använder den andra för att smeka min klitta. Jag känner hur den är rejält stor och svullen och det gör mig ännu mer upphetsad. Du känner hur mitt inre kramar dig allt fastare och vet att jag strax kommer att ge dig och mig en osannolik gemensam orgasm. Vi bygger upp upphetsningen tillsammans och båda känner att det är nära nu. Jag börjar stöna nästintill okontrollerat och känner hur mina lår börjar darra och bli matta, då är det nära. Ja, ja! skriker jag och hela jag krampar kraftfullt. Du är inte långt efter och med ett gemensamt stön skakar vi oss igenom något så härligt som vi knappt upplevt förut. Jag orkar knappt hålla mig upprätt efteråt och andas snabbt och tungt som efter ett hårt träningspass.
Du är underbar Monika, du gör mig galen, vet du det? säger du med glimten i ögat. Det är dina favoritrepliker och därför också mina favoriter från dig. Mmm, du brukar säga det, svarar jag och tillåter mig äntligen att falla ihop över dig som en våt fläck. Jag ligger rakt ovanpå dig någon minut och småpussar din kind och örsnibb. Det är verkligen ingen kraft kvar i mig. Till slut rullar jag av dig och lägger mig på rygg bredvid dig för att kunna dra några välbehövliga och rejäla andetag av den friska kvällsluften.
Du häver dig upp på ena armbågen så att du kommer lite över mig, smeker mig på kinden och pussar mig över hela ansiktet. Du verkar plötsligt ha fått oändligt med energi och böjer dig ner och kysser mina bröst, suger på mina bröstvårtor och biter lite lekfullt i dem. Sedan kysser du min mage och mitt venusberg. Du bestämmer dig för att vända mig på sidan, och för in en hand mellan mina ben bakifrån. Dina fingrar smeker min springa och min klitoris och jag drar upp mina knän så att du ska komma åt bättre. Du börjar knulla mig med två fingrar i min mus och tummen masserar samtidigt min klitta. Det är blött och glatt och glider såå skönt att jag kommer nästan omedelbart i en lång och utdragen orgasm. Då stöter du häftigt in i mig bakifrån liggande på sidan. Jag blir glatt överraskad då jag vet att det brukar ta lite mer tid för dig att återhämta dig och jag ler nöjt över att jag fått dig så upphetsad. Min krampande mus får dig att komma så skönt nästan direkt. Och den här gången är det din tur att bli fullständigt utmattad. Vi ligger där bredvid varandra, flämtar och andas tillsammans. Till slut tar du min hand i din, ställer dig upp och drar mig på fötter. Sedan går vi hand i hand ner mot vattnet för att tvätta av oss. Nu har solen gått ner nästan helt och det börjar bli rejält mörkt. Vi torkar oss och klär på oss lite snabbt och går raskt hand i hand längs stigen upp mot vägen. Den här kvällen skulle vi minnas länge.

Mjukisnovell

Added 20 feb 2020   Stories  

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25045  Report