Log inRegister
Hotellnatten

Part 2: Hotellmorgonen

Hon vaknar tidigt på morgonen, men har ingen aning om vad klockan är, hon ser sig omkring och skakar med ett leende på huvudet. Hon ligger mellan två män i en hotellsäng, det är inte klokt, men hon känner sig otroligt nöjd. När hon tänker tillbaka på gårdagskvällen känner hon att lusten återigen vaknar, men istället för att väcka E vilket hon helst skulle vilja göra, tvingar hon sig att blunda och somnar om. Hon vaknar igen av att E kliver ur sängen och går mot toa. När han kommer tillbaka och kryper ner blir det lite kyssar och kramar men han är uppenbart trött, har körde bil många timmar kvällen innan. Han slumrar till igen. Då sträcker Micke på sig och det blir lite fniss dom emellan över att han somnade medan hon och E höll på som bäst kvällen innan. Sedan behöver han göra sig ett ärende till toaletten och hon kikar då på E som sover tungt och känner att hon är kåt, och hon funderar och efter en kort tvekan vänder hon sig på mage och har bestämt sig för vad hon ska be Micke om. Det är ju ändå därför hon är där, därför hon är inbjuden.
Kan man kanske få en rumpmassage? undrar hon och behöver inte be en gång till.
Han hämtar massageoljan, häller ut rikligt med olja över hela hennes baksida och börjar massera, oskyldigt först och sedan ger sig fingrarna av på allt djärvare utflykter tills han skickligt masserar hennes kön. Hon trycker sig mot honom och blir allt kåtare. Då tycks han nöjd och slutar plötsligt. Är du nöjd så? frågar hon lite besviket och vänder på sig. Hennes lust har inte precis minskat efter massagen. Han har tydligen en tid att passa, men innan han börjar göra sig i ordning hinner han tydligen ge hennes framsida en skön massage.
Medan han masserar hennes bröst ser hon hur hans kuk växer och han ser att hon ser, de byter en blick och hon sträcker sig sedan efter den. Hon tar kuken i munnen och den styvnar mycket snabbt, det tar bara någon minut innan han flämtar att han kommer komma och hon låter honom komma i hennes mun. Hon upplever att det är en liten sats som hon sväljer snabbt. Hon får en snabb kyss och sedan går Micke för att ta en dusch.
Hon vänder dig mot E som vrider på sig. Hon har ingen aning om han märkt något och får ett sting av dåligt samvete som hon snabbt skjuter åt sidan. Det var ju exakt därför hon var ditbjuden, för att alla tre ville göra just det här, för att de två ville dela på henne. Hon lägger sig tillrätta bakom E och säger halvhögt att det där var rätt slampigt i alla fall. Sedan slumrar hon trots sin osläckta kåthet till igen.

Continuation:

Part 1 (20 feb 2020)
Part 2: Hotellmorgonen (20 feb 2020)

Added 20 feb 2020   Stories   #Man #Woman #Self experienced

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25047  Report