Log inRegister
Första dejten
Duschad, renrakad och mitt långa hår borstat och uppsatt i en hästsvans. Lätt sminkad, och en aromatiskt kryddig parfym.
Nervös, spänd och förväntansfull.

Efter en lång bilfärd anländer jag till A's hus, backar in med bilen på uppfarten, precis innan hade hjärtat rusat, nu känns det mer som om hjärtat slutat slå. Hoppar ur bilen försöker skaka av mig nervositeten. Knackar på hans dörr, den öppnas av en stilig karl, men som blir avslöjad genom sina rörelser att han är mer nervös än mig.
Känner att det är jag som har makten, trots att det är min dejts hemmaplan.
Nervöst ger A mig en välkomst kram, och ett fumligt försök till en kyss som uteblev, nu muttrar han för sig själv det märks tydligt att han inte är nöjd över sin prestation.
Jag lägger min hand längs hans käklinje, och för han mot mig, lägger en öm kyss på hans läppar.
Tar ett steg bakåt, och säger;
Hej!!
Nu ser jag att i hans blick att han är han förundrad, vad hände?!?
Hej!
Jag får av mig min tunna jacka och tar av mig mina högklackade skor. Det är precis som ett startskott, för nu drar A in mig genom köket och trycker upp mig längs väggen, kysser mig passionerat och länge. Jag märker ganska fort att han är redo för mer.
Tar min hand lägger den mot hans vältränade mage, samtidigt som jag kysser honom och med läppar och tunga berättar för honom att jag vill mer,,, men med handen puttar jag undan honom och berättar att han ska lugna ner sig. Han backar, jag tar A's hand och ber honom att visa sitt hem. Han visar mig runt på nedanvåningen ett vackert hem. Han har musik som spelar mjukt i bakgrunden och tända ljus i hela huset.
Nu fattar han mod, sätter sig i soffan som vi stod bredvid, utan att släppa min hand drar han mig ner. Jag känner mig kåt, så jag tillåter detta drag ifrån hans sida. Nu när jag dras ner till soffan, grenslar jag A, så att jag fortfarande kan styra och bestämma tempo. Han lägger sina händer längs mina höfter, kysser mig och försöker samtidigt justera så att jag inte ska märka att han har stånd. Haha!!!
Tycker detta är roligt ,så jag rör mig ,och med minimal anstängning så är han så kåt att hans kuk tittar ut , trots att han bär jeans och ett skärp.. Herrejävlar vilken stor kuk!!!
Den vill jag leka med!
Generad, så rättar han till sin kuk och byxor.. Vill få min dejt bekväm så jag snurrar ett kvarts varv och samtidigt kysser jag han, han följer mina rörelser och nu ligger han på mig. Jag tillåter att hans händer vandrar längs min kropp, vill att han ska veta att jag njuter.
Länge håller vi på såhär... Nu tittar A in i mina ögon och säger vi måste nog sluta här innan vi går för långt.
Lite förvånad över hans vilja till att kontrollera, men även imponerad. Men lika förvånad blir jag över mitt svar, Jag vill inte sluta här..visa mig ditt sovrum. A blev nog stum för en stund, han pekar med pekfingret upp. Så jag tar hans hand, låter han komma upp ifrån soffan sen leder jag han uppför trappan. Nu står jag i ett allrum och tittar menande på de 3 dörrarna.
Jag ser att hans blick är mer fixerad vid en dörr. Tar handtaget och öppnar dörren, jag går in i ett kyligt sovrum. Huttrar till lite och sätter mig på sängkanten, A står framför mig. Öppnar på livremmen, knäpper upp jeansen och tittar upp på A.
Drar ner jeansen och tätt därefter drar jag ner hans boxerkalsonger. Nu omsluter mina läppar han kuk, jag suger av honom ivrigt, fullt medveten om att jag inte kan nå roten av hans gigantiska kuk.
Nu tar A av sig sin t-shirt, puttar ner mig i sängen. A för sina händer upp under min klänning, tar av mig mina trosor, kryper upp i sängen föser upp min klänning och blottar mitt underliv, får jag? slicka?
Mmm
Han njöt , blev mer upphetsad och slicka ivrigt i sig mina safter. Nära till att komma, så bad jag om mer, hans kuk! Han tittar på mig, tar ett stadigt grepp om sin kuk och för upp den mot min fitta, försiktigt glider han in.
A utbrister med förtjusning, du kan ta den!!
Jag märker hans förtjusning och att han inte kan sluta titta på när hans kuk glider in och ut ur mig,
Tittar mig omkring i min omgivning, ser en fullstor spegel och en stol i ett hörn. Säger till A, följ med mig!
Förvånad igen, men lyder! Tar stolen, beordra honom att sätta sig, grenslar honom och tar emot hans kuk igen. Nu säger jag till honom att titta i spegeln medans jag rider av honom, märker att detta är nått han gillar, nu tar jag hans hand och säger till han att dra mig i hästsvansen, ett varv och stadigt grepp om mitt hår, drar han i det samtidigt som han börjar hjälpa mig att rida kraftigare tills han är sprick färdig och studsar upp ifrån stolen, puttar mig mot sängen. Ett kraftigt grepp om håret, och med intensitet och kraft i sina stötar matar han mig med sin kuk. Kvider och kommer i härliga orgasmer gång på gång. Släpper taget om min hästsvans, jag teasar genom att krypa ifrån han! Han följer med upp i sängen, snurrar på mig. Jag lägger mina ben runt hans huvud, hans kuk penetrerar mig hårt och djupt. Lägger mina händer på hans lår och visar att nu vill jag ha det hårt och fort, A gör mig till viljes och inser fort att jag är den ljudliga typen.. Tempot och hans hårda kuk får mig att skrika ut av välbehag. Jag fortsätter skrika och njuta och håller på att komma igen, nu tar A sina fingrar och stimulerar min klitoris, nu kommer jag i en fontänorgasm, men i hastigheten vi håller så skvätter jag överallt, t o m prickar jag hans glasögon. Och då får A sin orgasm, utmattade ligger vi nu i sängen.
A reser sig efter en bra stund, och säger nu får vi skynda oss om vi inte ska missa middags reservationen!

Added 21 feb 2020   Stories   #Man #Woman #Shoes/boots #Glasses #Denim #Hair

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25052  Report