Take it like a bitch! P.S. Jag älskar dig.

Part 1

Det är fredagmorgon den 14 februari, en tid för romantik omtanke och kärlek för alla hjärtans dag kommer ju bara en gång om året!

1. Hon och han.
****************

Hans våta läppar sluter sig försiktigt runt hennes ömma klitoris och det rytmiska vakuumsuget som stegvis växer i sin styrka får välbehaget att svalla genom hela kroppen. Sussie slänger tillbaka huvudet med ett befriat stön och stödjer sig mot armen samtidigt som de blåa rullar tillbaka in i bakhuvudet. Hon njuter av varje sekund med hans sökande mun, den som bearbetar henne på sitt plågsamma retfulla och busiga sätt. Ja Sussie älskar onekligen behandlingen men hatar ändå att förlora kontrollen när tungan stegvis väcker hennes blinda irrationella drifter. Även om det är 39-åringen som befaller honom att göra detta kan Sussie aldrig låta bli att känna sig blottad speciellt under och direkt efter själva orgasmen, som om det vore en grym lek och en sadistisk sport att se hur långt han kan ta det innan hans behärskade ägarinna tappar all besinning och exploderar. Det är huvudsakligen därför hon tenderar att känna behovet att utdela en passande bestraffning efter en särskilt skön orgasm, som för att återfinna sin heder och gnugga bort det självbelåtna flin hon ofta tror sig se. Joel är den enda slaven som får henne att känna så här men 28-åringen är också den enda slav som någonsin stulit hennes hjärta.

Hon öppnar de dåsiga ögonen för ynka sekunden bara för att njuta av utsikten, pojken koncentrerar allt han har på samma ömtåliga punkt och gör verkligen sitt yttersta för att ge henne nästa laddade orgasm. Det finns helt klart någon självisk baktanke och ett motiv till att vara så skön, att visa upp vilken väldresserad fittslickare han är och någon hon aldrig borde göra sig av med. Det kala anonyma latexhuvudet guppar rytmiskt mellan låren samtidigt som vakuumsuget kittlar tillfredställande i öronen. Sussie biter sig i underläppen och håller tillbaka fnisset men förmår sig ändå att utdela den berömmande klappen samtidigt som andetagen blir allt tyngre och djupare. Hon försvinner halvt ovilligt in i orgasmdimman igen och vibrationerna kittlar ända ner i maggropen när underlivet börjar trycka sig mot ansiktet som för att säga jag vill komma nu!

28-åringens längtansfulla valpögon kan inte låta bli att studera hennes vackra ansikte nu när garden är nere, han älskar att se vilken positiv effekt tungan har när den för tredje gången under morgonen framför budskapet ”glad alla hjärtans dag mistress jag älskar dig!”. Om Sussie bara öppnar ögonen för en sekund och möter den bottenlösa kärleken i hans uttrycksfulla skulle det vara skäl nog att komma men hon vägrar låta sig distraheras nu när sammandragningarna och darrningarna blivit så utdragna. Greppet om kopplet hårdnar som en försäkran att tungan ska stanna precis där mellan låren och Sussie kan faktiskt höra pojken kippa efter andan men bryr sig inte. Stilettklacken tar spjärn mot hans lår och hon tror sig befalla en snabb tempoväxling men inser snart att hon inte längre vet om det är något hon säger eller bara en inbillning i huvudet.

Orgasmen kommer i en explosion som får Sussie att tappa fattningen helt, hennes dova jämmer smiter ur de sammanpressade läpparna samtidigt som det rinna över hans förvånade ansikte.


2. Latex och klackar.
*********************

-Du är så vacker min lilla slavpojke...så duktig.- Viskar hon stolt och tittar ner i de kåtglansiga ögonen med en utmattad blick.
-Glad alla hjärtans dag mistress! Hoppas ni gillade gårdagens middag och gåvorna ni fick under frukosten?- Svarar han artigt och sneglar mot massagestaven och piskorna som fortfarande ligger nerpackade i försäljningslådorna på "leksaksbordet".

Sussie lämnar frågan obesvarad och fortsätter beundra latexansiktet med blicken som ändå avslöjar hur pass förtjust hon är i den här killen, samma Sussie som för ett par år sedan förordade att hon aldrig skulle kunna hysa dessa känslor för en slav. Nu sitter hon här med känslor som gör henne sårbar inför sin undergivna ägodel, en tanke som både skrämmer och frestar med sin ovisshet. Sussie fortsätter att ögna honom och i synnerhet utstyrseln till den grad att Joel känner sig naken och utblottad som ett köttstycke. Den lilla skitungen är ändå bra näpen där han sitter och gör sig fin för henne i sin tighta latexcatsuit med gimpmask och handskar, plagg som knarrar för varje rörelse och som reflekterar sig på ett förföriskt sätt i lampljuset.

Det är en positiv överraskning att han just valt de lårhöga slampigaste lackstövlarna i samlingen och med skorna nervöst tryckta mot bröstet sökt hennes godkännande, nu när hon ser det färdiga resultatet måste Sussie ändå medge att de matchar den slampiga utstyrseln perfekt. För det är något tillfredsställande i att Joel kanske äntligen börjar förstå vad Sussie syftar på när hon menar att han trär av sig roller som son lillebror kompis och man i rollen som hennes ägodel. Som hennes ”slav” är Joel inget annat än ett könlöst föremål att beundra och åtrå när det passar Sussie, precis som med något av exemplaren i dildosamlingen, och de könsöverskridande skorna förstärker honom verkligen som objektet hon kan göra exakt vad hon vill med utan dåligt samvete. Nej han känner henne allt för väl den lilla jäveln och vet verkligen vad hon tänder på! Nu i efterhand måste hon därför erkänna att det ändå var lite för sockersött och tillgjort när han för knappt en timme sedan kom ut från badrummet klädd så här, med en löjligt blyg och osäker blick som bad om någon form av bekräftelse.

-Ja slaven har verkligen skämt bort mistress som en drottning under hela morgonen.-Svarar hon men först efter att hon tittat sig "nöjd" på honom.
-Men ni förtjänar mer mistress…slaven önskar att den kunde…- Den mörka blicken och det missbelåtna tonfallet gör att hon förstår vad slaven syftar på och med ett finger under hakan tvingar Sussie upp blickarna att mötas.
-Men lilla vännen då...ibland är du en riktigt dum liten slav som inte lyssnar. Vad var det mistress sa förut? Har slaven glömt att hon forskar på en av institutionerna och vet hur det är att leva på studielån? Det är väll tanken som räknas och jag är faktiskt jätteglad för allt!
-Om ni säger det så mistress...-Även om masken gör ansiktet svårläst vet Sussie att missnöjet som bottnar i någon naiv prestationsångest biter sig fast.
-Ja det gör hon....dessutom...det kommer bli jävligt kul att se slavens ansiktsuttryck när den får se mistress gåva.-Hon ler hemlighetsfullt som för att byta samtalsämne.
-Har mistress skaffat en gåva till......slaven?-Han ger henne en förbryllad blick som avslöjar att han inte har förväntat sig något i gengäld, annat än äran att tillfredsställa sin ägarinna.
-Ja det är väll klart...varför skulle inte mistress göra det?-Hon himlar med ögonen som för att säga att hans fråga är världens dummast innan hon spänner fast armbojorna runt handlederna.
-Mistress behöver ju inte...-Svarar han ångerfullt efter en sekunds betänketid samtidigt som han låter sig omhändertas av henne som ett barn.
-Nej men hon kanske vill.-Fortsätter Sussie och rättar till det breda läderhalsbandet med blicken in i hans blåa som plötsligt skiner upp.
-V..vad är det för något mistress?- Han låter plötsligt som en ivrig liten pojke på julaftonsmorgon.
-Slaven får vänta och se men det är något den haft ögonen på ett bra tag nu så den kan gott vänta en timme till.-Flinet Sussie ger är plågsamt mystiskt och hjälper inte precis.
-Det är alltså något slaven önskat sig länge?-Hans ivriga ögon och det lilla detektivarbetet hon utläser i frågan får Sussie att skratta till och ger honom en varm blick som om han vore världens gulligaste hundvalp.
-Mmm...men slaven får tålmodigt vänta en stund till......Men istället för att fantisera om vad det kan vara så kan ju slaven börja med att svara på vad den tycker om mistress outfit nu när den fått tillbaka sin tunga?-Hon snuddar tåspetsen på lackstöveln retfullt mot latexbulan mellan hans lår och känner genast kanten på kukburen under.

Slavens blick smeker över hennes feminina former i den tighta signalröda latexcatsuit som klistrar sig fast över kroppen som ett andra lager hud. Stödhållaren på underbystkorsetten i svart lack gör att de fasta brösten ser större och tyngre ut under gummit och matchar hennes knähöga svarta lackstövlar med skyhöga stilettklackar väl. Det vinröda nagellacket och de målade läpparna följer passionstemat dagen till ära och det blonda utsläppta håret som ramar in hennes sminkade bleka ansikte gnistrar förföriskt i lampljuset. Så förbannat snygg tänker han och känner hur det pirrar ända ner i kukburen.

-Mistress är så vacker.- Åtrå riktigt lyser i de stora och avslöjar att slaven troligen känner mer än den kan sätta ord på.
-Ååå tack sötnos....du vet verkligen hur man smickrar en dam.-Fnissar hon och klappar kinden uppskattat, responsen blir att huvudet trycker sig hårdare mot handflatan som om han plötsligt vore en livrädd kontaktsökande pojke.
-...Så.... vacker..-Hör hon honom mumla drömmande för sig själv samtidigt som kroppen ryser till som ett asplöv under hennes beröring.

Hon lägger huvudet på sned och iakttar hans dåsiga blick när kinden vilar ordentligt i handflatan som om det vore den tryggaste platsen på jorden.

-Mår slaven bra nu?-Frågar hon nyfiket.
-Lycklig mistress.-Rättar han för att visa hur mycket hon betyder, nej han kan fortfarande inte förstå att hon valde just honom över alla dom andra, alla de män som onekligen skulle vilja byta plats med honom nu.
-Det är bra för jag vill ju att min fina lilla ....slickbitch... ska trivas vid mistress fötter där den hör hemma!
-Jaaaaa slaven är så trygg vid mistress fötter.- Riktigt jämrar han och ger henne en dos av sina blåa, en blick som säger allt.
-Men vad bra att slaven tycker det för i så fall har den ju inga problem med att mistress provar en av dom nya pluggarna nu....large. -Hon har svårt att hålla tillbaka det sadistiska leendet och observerar hur den trånande blicken snabbt övergår till uppgiven, en blick som pendlar från henne och över till pluggsamlingen för en sekund.
-Självklart inte mistress.- Tvingar han sig att säga med samma villiga ton som alltid.
-Bra.- Hon klappar berömmande och trippar förbi för att hämta den svarta analpluggen i storlek large precis som utlovat.

Med en smidig rörelse styr hon honom med kopplet mot britsen och gestikulerar med pekande finger att han ska luta sig över den på mage med ändan i vädret "face down ass up" och han lyder genast. Slaven behåller sin passiva pose samtidigt som Sussie förbereder pluggen.

-Slappna av nu.- Instruerar blondinen och för den insmorda pluggen mot rumpskåran som kikar fram under blixtlåset, hon gnuggar toppen och känner att hon hittar rätt.
-Ahh...ja....ahh..mistress..-Riktigt kvider slaven där han ligger med sina små latexnävar hårt knutna under sig för att ta smärtan.

Hans största motivation för stunden är att det här bara är början på en underbar morgon...

Female
Woman as top
Man as bottom
BDSM
Fetishism
Other erotica
Light bondage
Psychological dominance
Pain
Spankings
Whipping/flogging
Obedience
Shame play
Breath control
Chastity play
Cuckold/Cuckquean
Ball/cunt busting
Shoes/boots
Corsets
Body suits
Masks
Rubber gloves
Latex/rubber
Plastic/PVC
Leather
Crossdressing
Age difference
Strap-on
Gender fuck


travelerfrombeyond
M32
3 mar 17:50

Do you want to be notified when travelerfrombeyond posts new diary entries and writings? Yes

Writers I follow

You cannot see or post comments since you are not logged in.