Stölden, skulden, skammen.

Part 1

När helg festen mellan två vänner, en bror och en syster startar en sprial som får brodern att utveckla ett ha begär för sin syster.

Berättelsen är helt fiktiv, ingen som finns i berättelsen finns i verkligheten.
Trigger Warning. I berättelsen finns det ämnen som kan upplevas stötande och därför skriver jag upp dem här.
Sleepsex/våldtäkt. Skam, Tvång, utpressning, droger, våld och incest.
Allt förekommer inte i första delen men kommer att komma med i senare delar.
Jag uppskattar kommentarer som är konstruktiva och tar gärna emot förslag och önskemål.

Du som läser denna text. Jag hoppas att berättelsen ska ge dig njutning i en form eller annan.


Del 1.


Föreläsningen om cellens sönderfall och hur man kan reparera vad som förut kallades för permanenta cellskador varade i nästan 5 intensiva timmar. När Anna väl kommit ut så hade det fina vädret försvunnit och istället var himmelen mörkt grå och regnet låg nästan vågrätt. Att ha struntat i att ta med sig paraplyet kändes då som ett av hennes sämsta beslut på mycket, mycket länge.
Det tog Anna fem minuter att gå från högskolan till parkeringen, fem minuter som hennes kropp och kläder blev utsatta för vädrets makter.
Inte en enda torr fläck fanns på hennes kropp när hon väl satte sig i sin röda bil.
Det kändes inte direkt bättre när Anna startade sin bil då den var i sina äldre dagar och hade en fläkt som vägrade sluta blåsa kall luft på henne, på vägen hem satt hon och huttrade för sig själv. Den blommiga klänningen var som fastklistrad mot hennes kropp och sandalerna kväste varje gång hon rörde tårna.
Trafiken var gles, regnet verkade avskräcka alla att vara ute och det var skönt att ha vägen nästan helt för sig själv.
Anna valde att inte åka hem, utan svänga förbi hennes föräldrars hus, de var inte hemma men det fanns säkert kvar något i frysen hon kunde mumsa på medans hon värmde sig i deras soffa.

Anna älskade ljudet av den grusade vägen. Små sten som slamrade mot undersidan av bilen när hon körde av från landsvägen och ut mot hennes föräldrars hus. Huset låg avskilt, mysigt och var tillräckligt stort för att kunna rymma i alla fall två familjer om man ville. Just nu bodde dock bara mamma, pappa och katten Herkules där. Tyvärr var Herkules inte hemma nu då han bodde på kattpensionat tills mamma och pappa var hemma igen.
När hon kom till uppfarten så körde hon till den stora eken, stannade bilen och stängde av motorn. Hon hade vant sig vid kölden och satt en stund tyst.
Bilen knarrade och knäppte, ute sjöng några fåglar, Anna slöt sina ögon och njöt.
När hon sen öppnade dörren och klev ut så hade den mysiga värmen kommit tillbaka, gruset var blött men det gjorde inget då hon ändå redan var genomdränkt. Hon traskade den korta biten fram till huset och plockade sedan fram husnyckeln ur hennes ryggsäck, tack och lov att den var vattentät tänkte hon då all hennes kurslitteratur i den kostade några tusenlappar. Det är dyrt att läsa till sjuksköterska tänkte hon för sig själv.
Dörren öppnades och den välbekanta doften av huset fyllde hennes näsa, hon gick in, tog av sig sina sandaler sen fortsatte till köket.
Frysen var som hon hade räknat med full av godsaker, efter en stunds rotande tog hon ut en butter halloumi låda och ställde den i micron.
Medans maten värmdes gick hon till sin mammas sovrum och letade efter lite torra kläder, mysbyxor och en stor munkjacka fick duga, hon struntade i underkläder då hon var ensam hemma.

Maten smakade ljuvligt, Anna satt i soffan under en filt och tittade på modern family när hennes koncentration stördes av ett plingande från telefonen.
Jacob- Tjenna syrran, jag åker hem från Tyskland imorgon, ska ut och köpa på mig lite godsaker inför helgen, ska du ha något?
Anna- Nej tack jag får hålla i pengarna, men jag kanske kan få nalla lite av dig? :)
Jacob- Haha ja det kan du väl få göra. Btw jag fick kontraktet! Så inom kort kommer jag att bada i pengar, avundsjuk? XD
Anna- Ja du har ju tur du, å andra sidan kommer jag nog ha det ganska bra ställt om två år när jag äntligen är färdig med alla studierna, fyfan vad man måste läsa och slita! Men det är det nog värt.
Jacob- Haha ja jo, men mitt imperium byggdes inte över en dag direkt. Nåväl, måste fortsätta här, ha det gött så hörs vi nr jag är på G hemåt.
Jacob- Fan glöm inte att städa ur grillen! jag har lovat Erik och Karl att bjuda dem på grillat.
Anna- Men varför ska jag göra det om det är du som använder den!? :P
Jacob. Tjaa, för att du får nalla av min sprit och för att du är världens snällaste lillasyster? (Angelface)
Anna- Fuck you, nämen okej jag gör väl det då! :)

Anna suckade, la ifrån sig telefonen och startade serien igen, hon åt upp det sista av maten och la sig sen ner i soffan, inom några minuter hade hon somnat, mätt, nöjd och varm.

Det var natt när Anna vaknade. Efter en snabb titt på klockan så visade den 03.44. Fan, tänkte hon, jaja så blir det ibland.
Hon satte sig upp, gnuggade sömnen ur ögonen och gick till toaletten. Efteråt gick hon till kontoret, satte sig och loggade in på Darkside.
Scrollade lite för att se vad som hade hänt det senaste dygnet.
Fem nya mail, fyra av dem var de typiska "Hej, ser att du är undergiven, vill du ha en stor dominants kuk i dig så maila mig din lilla slyna!"
Det femte var ifrån en bekant som berättade lite om hans dag och om att han äntligen hade vågat tatuera sig. Anna svarade endast på detta, resten hamnade i papperskorgen.
Natten spenderades med att plugga, då det inte var något viktigt att göra under morgondagen i skolan så passade hon på att ta tillvara på ensamheten, hon satte på kaffe och gick sedan ut i trädgården för att kolla skicket på grillen.
Den var täckt under en presenning den var snuskigt kall och blöt insåg Anna när hon tog av den och kallt vatten anföll hennes ben.
Småsvärande så lämnade hon den på marken och lyfte sedan upp grillen och bar in den i garaget.
Här inne kunde hon tända lamporna och betonggolvet var lätt att städa rent efter att hon skurat grillen.
Hon plockade fram sin mobil, startade Spotify och valde att jobba till ljudet från Miss Li.
Det var för henne meditativt att göra den monotona sysslan av att skrubba gallret.
Det tog nästan en timme att få det rent, sen gjorde hon rent grillskålen.
Detta var enklare och snart var även detta klart. Hon tog ett foto och skickade till sin bror.
Strax efter att meddelandet skickat så svarade han.
Jacob- Duktig flicka ♥
Anna- Du vet att jag inte gillar när du säger så. >.<Anna- För att jag somnade i soffan och vaknade för typ två timmar sen. Faaan nu glömde jag ju att jag hade kaffe jue! FML...
Jacob- Usch, jaja då får du väl avnjuta kallt kaffe då?
Anna- Nej så in i fan heller, jag får göra nytt helt enkelt.

Solen tittade fram när Anna gick in igen, muttrande för sig själv hällde hon ut det kalla kaffet och startade sedan en ny kanna.
Gick sedan till trappan för att se om hennes klänning och underkläder var torra.
Tillbaka till kontoret med en varm kopp kaffe satte hon sig för att plugga, det var en uppsats om cellens försvar och hur mediciner påverkar cellväggar.
Att lära sig om detta var något hon fann väldigt intressant. I flera timmar läste hon, såg även på en föreläsning genom en studieportal och sedan skrev hon ner tankar och funderingar hon var tvungen att prata med sin lärare om.

Hon gick tillbaka till köket och gjorde lite frukost, två smörgåsar, Oboy och mer kaffe.
Plockade sen upp telefonen, skrev till Erik innan hon gick tillbaka till hallen för att rota fram sin laddare då hon insåg att telefonen bara hade 16% batteri kvar.

Anna- Hej Erik, glöm inte bort att ni ska till huset inte till min lägenhet på lördag, Jacob kommer att komma ca 14 så grillningen lär starta runt 16.
Jag fixar så ni kan sova över här så kan alla ta sig något gott till maten.

Hon visste att Erik inte skulle vara vaken men det var ändå bra att skriva medans man kom ihåg det.
Sedan satte Anna sig ner och planerade över vad hon skulle ha på sig på lördag och vad som måste vara klart tills dess.
Hon behövde handla in lite färskt bröd, ost, och mera kaffe, alla fyra var stora kaffedrickare och blev det slut på den råvaran skulle det vara kris och katastrof.
Hon behövde skicka in uppsatsens första del och även hinna med att plugga på om avdelningen hon skulle ha praktik på senare.
Anna hade fått en plats på sjukhuset, smärtavdelningen. Hon fascinerades av smärta, hur den påverkar människan och hur visa personer kunde ta emot enorm smärta utan att påverkas medans andra kunde böja en nagel och det var som om jorden gick under.Jacob satt i sin lastbil på väg tillbaka till Sverige. Att frakta en 60 ton tung skeppsmotor hade varit en pers denna gången, hård trafik, dåliga instruktioner om vart fanskapet skulle ta vägen och två bilolyckor på vägen hade gjort att Jacobs humör inte var på topp.
Men nu var han på väg hem, nu skulle det bli fest, gott sällskap och god mat.
Han njöt av att vara grillkungen i sällskapet och att det alltid blev riktigt bra när alla fyra hade tid att ses.
Det senaste hade det varit hektiskt, Jacob hade ett primärt jobb som lastbils förare men han hade även investerat pengar i ett medicinskt företag som strax efter fick ett enormt kontrakt som skulle göra att de fick distribuera läkemedel i hela USA.
På radion hördes det någon pod om hur den ekonomiska återhämtningen hade gått, hur vissa företag hade gått under och hur andra företag hade växt sig större.
Berättarrösten var monoton och det lät som att denne ville prata om vad som helst, förutom detta.
Kör man lastbil är det alltid bra att ha ljud omkring sig, att följa miltals av tom väg kan vara ensidigt, och ensidigt kan vara sövande.
Han tog en slurk av sitt kaffe ur den inbyggda kaffebryggaren innan hans komradio vaknade till liv.
2127- 2127 här, är det någon som har koll på norrgående väg, hörde om en skadad älg, kom.
Jacob, som nyss kört i området lyfte sin radiosändare.
Jacob- 2127, detta är Cadia 227, jag körde nyss där och såg inget av denna älg, den är inte kvar i området kom.
2127- Tack då vet jag, allt lugnt i din bil? kom.
Jacob- Jadå, lugna puckar, hem för helgen nu. Grilla och dricka gott, du då? Kom.
2127- Ja samma, samma här, får koncentrera mig på vägen nu, men ha en god helg så hörs vi sen kom.
Jacob. Det gör vi, Klart slut.
Han la ifrån sig sändaren och slängde en blick i backspegeln, en vit volvo av modell "Hej jag är viktigare än dig" nosade honom envist i röven ivrig på att ta sig förbi. Vägen var smal och mötande trafik fanns det gott om. Inte fan för att det verkade spela någon roll då han strax därpå såg bilen köra ut i motsatt körfält och gasa, omkörnings försöket misslyckades och volvon fick bromsa in hårt och svänga tillbaka då två motorcyklars gälla tjut hördes när de ilsket tutade på idioten.
Jacob log för sig själv, ja jag säger då det, ni ska alltid ha så jävla bråttom tänkte han.

Sent samma kväll svängde han in på grusvägens om ledde till hans föräldrars hus.
Han körde in på uppfarten och ställde sin lastbil så långt ut han kunde så att han inte stod i vägen och så att det skulle vara smidigt att komma ut sen.
Jacob klättrade ut ur sin lastbil, hans stolthet.
Det var en långtradare med lång nos och sovhytt. På sidorna hade han låtit lackera en Cadia soldat som stolt höll i en fana och en Bolt pistol, på fanan stod det. Cadia 227th "We never back down from the fight."
Jacob hade alltid varit en Warhammer 40.000 fantast, han älskade de tragiska berättelserna om mänsklighetens uppgång och fall, hur allt gick åt helvete men hur den envisa människan ändå segrade.
Han låste lastbilen och gick sedan in i huset.
Han hade kommit hem en dag tidigare än han hade räknat med då hans ena last hade tagits av en annan förare på grund av hans tidigare förseningar.
Istället hade han fått ta en annan last om skulle skickas till Örebro, men det behövde inte vara framme förrän på måndag.
Att vara hemma var något speciellt för Jacob, här hade det alltid varit en trygg plats, ett lugn och han hade kvar en del av sina spelfigurer här då han just nu renoverade i sin lägenhet. Han gick till sitt rum och tände skrivbordslampan, på hans arbetsyta stod ett gäng med halvt uppbyggda figurer.
Här höll Jacob på med sitt nyaste tillskott till sin samling, en grupp med Chaos Space Marines som han höll på att fixa.
Han satte sig ner och letade upp resterande kroppsdelar.
Strax över en timme fick han sitta ostört och bygga innan telefonen krävde hans uppmärksamhet.
Anna- Hej Jacob, vad har du för dig? jag behöver prata.
Jacob- Jag kom nyss hem, sitter och pysslar med mina gubbar, vad behöver du?
Anna- Vi fick våra nya kursplanerigar idag, och jag behöver skaffa mig en bok, men den kostar ta mig fan 3000kr!?!!? Hur fan har de tänkt sig att en student ska ha råd att äta när de tar sådana priser? Kan du förklara det för mig?
Jacob- Shit, vafan läser du egentligen? Behöver du att jag lägger ut för dig?
Anna- Vi ska läsa om medicinsk forskning, denna bok handlar om hur man jobbar med att testa nya mediciner, hur man planerar och placebo regler etc.. alltså ja, om du kan så hade jag varit dig evigt tacksam!
Jacob- Hmm de kanske tänker att man äter upp sidorna efter att man har läst dem? Du vet som Kroots gör, de äter sin fiendes hjärna för att få deras kunskap? :P
Anna- Ja om det vore så enkelt..

Jacob log, han älskade att han satt i en position där han utan vidare eftertanke faktiskt kunde låna ut 3000 utan att det skulle påverka honom.
Med lite tur från Annas del skulle han eventuellt även glömma detta, han var medveten om hennes situation och för hans del så betydde inte pengar sådär jätte mycket, i alla fall inte inom familjen.

Han loggade in på swish och satte över 4000kr.
Jacob- Varsågod, jag slängde in en tusenlapp du kan använda för något annat, den behöver du inte betala tillbaka. :)
Anna- Tack du är fan bäst! ♥

Det gick ett tag innan Jacob bestämde sig för att han var färdig med byggandet just nu, han såg sig omkring och räknade på vad han hade kvar att bygga.
Inte tillräckligt tänkte han nöjt och startade sin dator, strax därpå scrollade han igenom på en sida vad nytt han kunde tänka sig hitta för att köpa in.
En halvtimme senare bekräftade han köpet och stängde av datorn, släckte lampan och gjorde sig i ordning för natten.

Morgonen därpå vaknade Jacob till ljudet av dörren som öppnades, Anna hade kommit hit och det hördes att hon bar något tungt.
-Jacob! Kan du hjälpa mig att bära in?
-Hur visste du att jag var hemma? Ropade han retsamt till svar.
-Tjaaa jag vet inte, kanske att din lastbil står där ute och att vi skrev igår?
-Haha ja jag kommer.
Han klädde på sig och gick nerför trappan. Anna var igång med att bära in mat och sängkläder.
-Vad vill du att jag tar? Frågade Jacob medans han kramade om Anna, hon luktade gott och var klädd i en vit klänning utan axelband.
-Om du bär in resten av det som är i bilen så tar jag och packar in`?
Jacob nickade och gick ut till bilen, det var början på en varm dag konstaterade han, inga moln fanns som kunde hota hans stora stund, humöret gick spikrakt upp.
I bilen fanns det tre stora matkassar och ytterligare en uppsättning med sängkläder.
Han gick två vändor, väl inne igen småpratade de medans Anna fixade matvarorna.
När allt var klart tog de varsin kopp kaffe på trappan och njöt av solen.
Jacob- Det blir en härlig dag idag, behöver du göra något innan Erik och Karl kommer?
Anna- Nej inte egentligen, om jag orkar ska jag ta en löptur och duscha men annars så har jag inget planerat, du då?
Jacob- Jag ska fixa med marinaden och sen ska jag fixa grillen så den är prima.
Anna- Awesome. Men fatta vad skönt det är att ha en lugn helg, har slitit som ett jävla djur den här månaden.
Jacob nickade och reste sig efter att han svept det sista kaffet.
-Jag går in och börjar, ha det så kul på din löptur.

Anna satt kvar en stund, lyssnade på när hennes bror började i köket, sen gick hon till bilen, hämtade sin väska och gick in.
Hon gick till sin mammas sovrum, stängde dörren, tog av sig sin klänning, på med korta löparbyxor och ett linne.
Sen gick hon till hallen för att ta på sig sina skor.
Hon fäste sitt löparbälte, stoppade in lurar i öronen, scrollade fram sin löparmusik och sen sen bar det av.
Det var så fridfullt att springa här, ingen asfalt, inga andra människor, inga bilar, bara en smal stig och naturen.
Det var en gammal viltstig och hon följde.
Löpturen gick i intervaller, först sprang hon lugnt, då passade hon på att titta på naturen.
Sedan byttes det till en låt med högre tempo, hon sprang fortare, hennes fokus låg på andningen, känslan av svetten som trängde fram var behaglig.
Anna kom på sig själv med att tänka på alla ben som blev belastade av löpningen.
Hon kunde nästan i sitt inre se hennes kropp, avskalad av kläder och hud, hur muskler och senor spände sig och slappnade av i varje löpsteg.
Då och då fick hon hoppa över någon sten eller stock, hon tyckte mycket om känslan av den mjuka marken under hennes fötter.
När Anna kom tillbaka hem darrade hennes ben, svetten rann och håret hade klistrats fast i nacken, hon studsade upp för trappan och tog av sig sina hörlurar.
Då hörde hon att Jacob spelade sin musik, en musik hon själv inte alls tyckte om så hon stoppade tillbaka sina lurar och gick till toaletten.
Hon startade duschen, klädde av sig och gick in i det kalla vattnet.
Kroppens chock från att vara kokhet till att bli nerkyld var för Anna en kittlande känsla.
Gåshuden trängde fram innan hennes kropp sakta vande sig vid vattnet.
Efter ett par minuter ökade hon värmen gradvis.
Detta skulle avslutas så varmt som möjligt.

Jacob var klar med marinaden. Halloumin han hade fixat låg i 4 olika påsar.
En var marinerad med olivolja, timjan, dragon, färsk basilika och en generös omgång med svartpeppar.
Den andra omgången var en blandning av soltorkad tomat, chili och rökt paprika.
Hans favorit var den tredje, halloumi med whisky.
Den fjärde var marinerad med smör, vitlök, havssalt och citrongräs.
Nöjd med sitt arbete städade han undan i köket,tog en klunk whisky och gick sedan för att fråga Anna om hon ville ha kaffe.
Hon svarade inte när han ropade, så Jacob stängde av musiken och hörde att hon stod i duschen.
Han knackade på men hon svarade inte, dörren var inte låst så han öppnade den försiktigt och frågade igen, fortfarande inget svar.
Jacob gick in på toaletten, han fick en impuls av att skrämma henne men något fick honom att avstå tanken.
I duschen, bakom skynket stod hon, naken.
Det gick som en rännil igenom honom, han kände att hans puls ökade och ett pirr gick igenom hans bröstben när han långsamt smög sig fram, han ville se henne, han visste inte varför, men han hade ett behov av det.
Jacob konstaterade att han inte kunde se något genom skynket men han kunde se att hon stod med ryggen mot honom,han fick en ide.
Han plockade upp sin telefon, startade kameran och höjde den över skynket. Han tog en bild och kilade sedan ut.
Snabbt gick Jacob upp till sitt rum, satte sig i stolen och granskade bilden.
Annas kropp var härlig att se, hon var kort, håret gick nästan ner till stjärten och hennes rumpa, hennes rumpa var fantastisk, fast, inte för stor, inte för liten, helt perfekt.
Jacob kunde känna hur han hårdnade till. I samma stund blev han medveten om att Anna var påväg uppför trappan.
Snabbt tabbade han om från galleriet till en internet sida.
-Vad gör du? Frågade Anna medans hon smorde sina händer med mjukgörande salva.
-Öhm, jag läser hur jag ska bygga upp mina gubbar, du vet, vilka vapen de ska ha och så. Svarade Jacob.
-Ah ok, vill du ha kaffe?
-Gärna det.

Anna gick ner igen och Jacob kunde höra ljudet från köket hur Anna skramlade med bryggaren.
Han tabbade tillbaka till fotot, drog handen utanför byxorna och drog ett djupt andetag. Shit tänkte han.
Tanken på hennes kropp, som en kvinna, var något som slog emot honom som en murbräcka.
Han kunde inte få tanken att gå iväg, omedvetet började han fantisera om henne.
Han var fast i tankarna ett tag innan telefonen räddade honom.
Erik- Hej polarn! vi åker strax, något som måste sista minuten handlas eller är allt frid och fröjd?
Jacob- Frid och fröjd, vi ses snart.

Anna klädde på sig klänningen igen, känslan av den mjuka bomullen mot hennes hud fick henne att känna sig fin.
Hon tog på sig ett par höga strumpor som slutade under knäna, de hade varsin rosett på utsidan.
Håret var fortfarande fuktigt under t-shirten hon använde för att låta det torka så det kunde hon inte göra någonting åt än.
På sängbordet låg telefonen, lampan indikerade att hon hade fått ett meddelande, hon slog in sin kod och öppnade sedan meddelandet, det var från Erik.
Det var en video på honom och Karl, Karl låg på rygg på en matta med händerna fastsatta med bondagetejp, Eriks kuk var djupt begraven i Karls mun och man kunde höra att han var nära, det gick några sekunder innan ett frustande hördes.
Anna kunde se att Karl uppskattade smaken av sperma ungefär lika mycket som hon själv.
Efter videon hade spelat klart stod det. "Karl uppskattade nog detta lika mycket som du! XD"
Anna log för sig själv, nog för att hon inte var förtjust i det i vanliga fall, men var hon i sitt subspace så var det en av hennes favoritkänslor, sperma i mun eller ansikte, för henne var det förnedring, inget hon skulle acceptera i vanliga fall men fick hon vara i sitt happyplace så var det något som gjorde henne så kåt.
Hon skrev tillbaka.
Anna- Haha vad hade Karl gjort för att förtjäna en sådan behandling?! :O
Erik- Han hade glömt att gå ut med soporna för andra dagen i rad, man måste ju få pli på sin pojk, eller vad tycker du? ;P
Anna- Haha jo det är sant det! var det hans första gång?
Erik- Nej andra, första gången var vi fulla och då kräktes han rakt ut på oss, fyfan vad vi garvade sen XD
Erik- Nu är vi snart framme hos er!
Anna la ifrån sig sin telefon och gick upp till Jacob.
Han satt och byggde på sina modeller igen, hon tittade på en stund.
Anna hade försökt att få intresse för det, problemet var att både Jacob och Anna var väldigt dåliga förlorare.
En gång hade Anna blivit så arg att hon hade kastat en av sina modeller i väggen så att den blev totalförstörd.
Efter det hade hon sålt sin samling och köpt en kamera istället. Det fick henne att tänka på att det nog hade varit roligt att ha den med idag.
-Vet du var jag har lagt min kamera Jacob?
-hmm? Nej inte direkt, skulle väl gissa på att pappa har lånat den så då är den nog vid vardagsrums hyllan, han brukar ju fota ekorrarna jämt.
Anna gick ner igen, mycket riktigt, där låg den, hon startade upp den, batteriet var nästan fulladdat.
Hon kollade hur mycket utrymme som fanns kvar. 99GB, det borde räcka.
I samma stund hördes ljudet från Karls bil, eller rättare sagt, musiken ifrån hans bil.
Sabaton på högsta volym, som alltid.
Anna gick ut på trappan för att välkomna dem, Karl gjorde en bredsladd in och strax därpå dog musiken när tändningen vreds av.
Ut kom både Karl och Erik.
-Bruuuuuuuden! Gormade Erik och Karl samtidigt. De båda killarna lufsade fram till Anna och kramade om henne.
Erik var klädd i gröna cargo pants och en sabaton tröja, han hade en bandana på huvudet och ett par solglasögon, kedjan skramlade.
Karl var klädd i svarta byxor, svart tröja och en svart keps. Han gick alltid i svart inga undantag.
-Hur är läget, hur går studierna? frågade Karl.
-Jo det är bra, och det går bra, men sliten blir man allt, nudlar och eldorado kaffe. Svarade Anna.
Anna la märke till att Karl hade fäst en runring i sitt skägg.
-Snyggt! Sa Anna och pekade på ringen, vad betyder den?
Karl rodnade lite innan han blygt sa.
-Träl..
Anna gav Erik en finurlig blick.
-Är detta ditt tricksande Erik?
-Va? Vem jag, jag skulle väl aldrig använda sådana vulgära ord om min lilla klumpeduns? Erik låtsades vara mycket förolämpad och gestikulerade kraftigt.

De gick in i huset och möte Jacob som kom ner för trappan. Anna råkade lägga märke till att han hade stånd men tvingade undan blicken.
Dock satt hans jeans väldigt tight.
De bar gemensamt ut maten och började grilla, Jacob lät dem bara räcka honom saker, han själv placerade omsorgsfullt varje matbit på grillen.
Utebordet var stort, det fanns både läsk, sprit och diverse matartiklar utspridda, atmosfären var fylld av skratt och skämt.
Erik njöt av att berätta om saker som fick karl att bli generad, men allt var ändå på topp.
Detta var gänget. De hade känt varandra ett bra tag, Erik och Anna hade för många år sen varit ett par, men sen gick de isär då Erik hade rest utomlands i ett år.
Han träffade Karl för två år sedan och de blev tillsammans för sex månader sedan.
Alla var de nördar, alla var de speciella men de matchade varandra bra.
Erik och Jacob var de två tupparna som ofta tävlade om uppmärksamheten medans Karl och Anna hejade på.
Karl var utåt sett ganska bufflig av sig, men när man väl lärde känna honom så var han ett lamm.
De njöt av god mat, grillad halloumi, majskolvar, vitlöksbröd och mycket annat gott.
Anna gick emellanåt runt och knäppte av några kort.
Erik lekte med sina solbrillor och Karl sträckte ut tungan mellan hans pek och långfinger.
De drack en del men alla hade koll på sin tålighet så stämningen var fortsatt på topp.
Framåt kvällen gick vädret snabbt utför, det började med åska och snart kom en kall vind som även förde med sig regnet.
De hjälptes åt att rädda maten och skyndade sig sedan in.
-Jaha vad gör vi nu då? Frågade Karl medans hans stängde dörren bakom sig, regnet smattrade mot rutorna och åskan var inte långt borta.
Himlen hade blivit mörk men då och då slet den sönder av lilafärgade blixtar.
-Vi kan väl se på någon film kanske? Men först måste vi få in maten i kylen. Sa Anna.
-Ja det blir bra, ska vi se på sagan om ringen? Undrade Jacob.
Alla nickade bestämt.
De hade sett den massor av gånger men det var en sån där film de alla tyckte om och som man ändå kunde prata i eftersom de redan kunde hela handlingen och så.

När maten var inställd och de precis hade börjat duka upp vid tv-soffan dog strömmen. Det blev knäpptyst.
-Jag tror inte det blir någon film hörni.. Karl lät snopen.
-Då får vi göra något annat, Alfapet? Föreslog Erik.
-Med oss? Nu är du allt ute och cyklar Erik. Annans tonläge var glasklart. Spela med oss så kommer jag och Jacob strypa varandra innan kvällen är över.
-Vi måste hitta på något som inte involverar att vinna eller förlora. Insåg Anna.
-Jag vet! Vi kör sanning eller konsekvens! Karl var väldigt nöjd med sin idé.
Sagt och gjort, de satte sig i en ring på golvet på en mjuk matta, Jacob hämtade en tomflaska och lite mer att dricka.
-Ok, regler, vad kör vi på? Sa Erik.
Jacob tog till orda.
- Allt är tillåtet, man får vägra, men då får den till höger göra en drink man måste svepa?
-Det kör vi på sa Erik, de andra nickade.
Jacob snurrade flaskan som skulle visa vem som skulle börja, den pekade tillslut på honom själv.
-Okej, Karl, sanning eller konsekvens?
-hmm sanning.
-ok, Vad är det äckligaste du har ätit?
-Måste vara den gången jag var i Grekland och blev bjuden på någon slags köttgryta, jag kunde ju inte säga nej heller då jag var så jäkla hungrig, men jag kan ju bara säga att min mage och min själ var förstörda efter den måltiden! Okej, Anna, s&k?
Anna funderade en stund.
-Konsekvens.
-Okej, gör så du har råttsvans.
Anna drog ut hårbandet och fixade den ena svansen, Karl, som också hade långt hår tog av en hårsnodd från sin handled och gav till henne.
Anna fångade Eriks blick och förstod vad han tänkte på, så hon räckte ut tungan åt honom och gjorde en grimas.
Jacob, S&K?
Jacob sträckte på sig, ja jag kan ju inte vara sämre själv, konsekvens, try me sis!
-Sniffa på Eriks fötter.
Erik hade av någon anledning alltid haft en fotsvett som inte var att leka med, Jacob tog mod till sig och drog ett djupt andetag.
-Fan med den biran behöver man inte kokain du, ett sniff på dem och man är vaken i en vecka!

Efter ett par omgångar så var det Jacobs tur.
-Erik, S&K?
-Sanning.
-Vem suger bäst, Anna eller karl?
Både Anna och karl hajade till vid frågan, Anna som precis höll på att dricka cider satte en klunk i halsen, hon hostade och fräste lite men återhämtade sig.
-Hmm, svår fråga, det var ju ett bra tag sen jag hade Annas läppar kring mig men jag måste nog ändå säga Karl. Kan vara att han har mer träning dock.
Både Anna och Karl rodnade.
Eriks tur.
-Anna, S&K?
-Sanning.
-Har du haft analsex?
-Öhm, nej det har jag inte testat, tror inte jag vill det heller.
Erik nickade och tog en klunk Mintu.
I Jacobs huvud öppnades en dörr, en dörr till vad han hade sett och tänkt innan. Nu var bilden hans kuk, mot Annas rumpa.
Det brände till i bröstet på honom, han såg framför sig hur han trängde in i henne samtidigt som hon gnydde och gjorde tafatt motstånd.
Det var en sån intensiv fantasi, nej ett begär.
-Hallå? Jacob? Anna försökte fånga hans uppmärksamhet.
-ja japp, vad? han ruskade på huvudet för att skärpa till sig, shit tänkte han.
-Sanning eller konsekvens?
-hmm sanning.
okej, eftersom vi hamnat på sex nu så,vad är din största fantasi?
Jacob blundade, nu får jag fan tänka mig för tänkte han, om jag säger att det är att rövknulla dig så är denna kvällen förbi, och mina vänner och syster kommer aldrig mer kunna se mig i ögonen
-Hmm, Jag tror att min största fantasi är att ha sex på ett tåg eller buss, du vet, risken att bli påkommen men ändå att ingen ser.
-Det är fan hett, vi har gjort det. Sa Erik.

Jag måste gå på toa sa Anna och reste sig sedan gick hon lite smått ostadigt iväg.
Karl och Erik kysste varandra och kramades medan de väntade på att Anna skulle komma tillbaka.
När hon kom tillbaks hade hon med sig en skål med maltesers. Hon satte sig, tog några och stoppade i munnen.
Det var Jacobs tur, pulsen gick hårt men han försökte fokusera på annat, något som kunde få honom att skingra tankarna.
Karl, S&K?
-Konsekvens tack.
-Okej, känn efter om Erik är hård.
Erik log medan han nöjt öppnade sina ben för att låta Karls hand treva sig innanför hans byxor.
-Njae, semihård skulle jag säga.
-Håll kvar den där pojke lilla så blir det nog ändring på det. Retades Erik.
Karl tog tillbaka sin hand och funderade en stund på vem han skulle välja.
-Anna, Sanning eller konsekvens?
-Konsekvens.
-hmm ta av dig dina trosor och lägg dem på flaskan.
Anna funderade först på att vägra, men alla tre log och Jacob var den till höger om henne.
Han skulle mixa någon att dricka till henne, och hon insåg att det skulle bli tequila vilket hon verkligen, verkligen avskydde.
Hon ställde sig upp, lyfte upp klänningen så diskret hon kunde och drog snabbt av sina trosor.
Med sin högra fot placerade hon trosan på flaskan innan hon satte sig ner, noga med att hålla i klänningstyget så att inget skulle synas.
-Okej. Erik, vad väljer du?
-Sanning, men detta blir nog sista, jag är så sjukt trött!
-Har Karl någonsin fått ta dig i rumpan?
-Inte än, men det är ingen omöjlighet.

Kvällen, eller snarare natten rundades så av.
Karl och Erik gick till gästrummet i källaren medans Anna gick upp till sitt rum, insåg sen att hennes rum inte var beboeligt då de renoverade där så hon gick ner till sin mammas rum istället.
Hon orkade inte borsta tänderna utan la sig på mage i sängen, det tog inte ens en minut innan hon somnat.

Jacob gick av och an, han var så förbannat upphetsad.
När de andra hade gått hade han roffat åt sig Annas trosor och satt sen i soffan och luktade på dem.
Det var en väldigt märklig upphetsning, det var inte en attraktion genom kärlek utan mer ett krav.
Anna hade aldrig haft analsex, och av någon anledning var detta en trigger för honom.
Han ville bli den som trängde in där, han ville ta henne. Han skulle, ta henne.

En lång stund satt han kvar i soffan, hans tankar slet i honom.
Han ville så gärna, han visste att Anna sov djupt, speciellt om hin druckit.
Jacob visste att han inte kunde göra något avancerat denna gång.
De bägge vännerna sov där nere, och skulle Anna vakna med honom i sig skulle det bli ett jävla liv.
Men han visste också att Erik förr hade lekt med Anna när hon sov, de hade de båda berättat.
Anna hade inget emot det.
Jacobs hjärna gick på högvarv. Jag kanske inte kan få allt nu, men ändå något.
Han tänkte på att han kunde kanske smyga in, smeka henne och kanske, kanske komma?
Hon hade inga trosor på sig, och klänningen kunde han lätt lyfta upp för att visa hennes vackra rumpa.
Han kunde smeka henne.

Det gick inte att hindra, han ville inte hindra sig.
Så tyst han kunde reste han sig upp, han ifrågasatte detta dock eftersom han visste att inget mindre än ett bombanfall skulle väcka någon av de sovande.
Trots detta tassade han så tyst han kunde ut ur vardagsrummet, igenom hallen och stannade vid deras mammas sovrumsdörr.
Jacob öppnade sakta dörren som stod på glänt, Anna sov. Hon låg på mage med båda händerna utmed sidorna.
Huvudet var vinklat ut mot rummet och när han såg att hennes mun var halvöppen så grepp ha begäret tag i honom.
Hennes mun, hans tillfredsställelse. Han tog några steg in, försiktigt, bara ett knappt steg ifrån Anna stod han stilla.
Pulsen var öronbedövande, hjärtat slog som en slägga och händerna kändes skakiga.
Jacobs hand sträcktes ut mot Anna, den svävade över hennes kropp innan han tog mod till sig och la den på hennes lår.
Han förväntade sig att hon skulle vakna och fråga vad i helvete han höll på med, men det gjorde hon inte.
Han tittade på hennes rumpa som var täckt av klänningstyget.
Med tumme och pekfinger lyfte han försiktigt upp det och drog den längs hennes rygg, rumpan avslöjades.
Annas ben var svagt särade, han böjde sig åt sidan och tittade.
Hon hade en fyllig fitta, hon var rakad, rumpan var som ett tempel, den var förtrollande att se på.
Sakta la han handen på den, hon var varm, han klämde lite och hela kroppen fylldes med endorfiner, sakta smekte han den.
Jacob insåg att han måste lugna sig, han riskerade att bli för hårdhänt, men nu fanns det inte heller någon återvändo.
Han hade kunnat gå upp och runka för att sedan försöka sova men han hade redan bestämt sig.
Han ville att hon, han syster skulle få ta den här satsen.
Han lätt sin högra hand fortsätta att smeka henne försiktigt medans hans vänstra hand öppnade hans knapp och gylf.
Därefter trevade han av sig byxorna och kalsongerna, kuken var stenhård, pulserande och försatsen gjorde hans ollon och förhud alldeles våta.
Vad gör jag nu tänkte han.
Jacob stod i valet mellan att våga chansa på att tränga in i hennes fitta, men munnen var enklare.
Anna hade den redan halvöppen och låg så nära kanten av sängen att han inte behövde klättra upp i den.
Tanken på hennes varma mun var berusande, han tänkte kritiskt att ska man göra något nu får det bli munnen.
När jag kan planera bättre kan jag ta för mig av min lillasysters andra tillgångar.
Varsamt tog han ett halvt steg åt vänster så att hans kuk nu var direkt framför Annas mun.
Han kunde känna hennes andedräkt mot den, varm, fuktig, inbjudande.
Jacob drog tillbaka förhuden, svalde hårt och lät sen tippen av sin kuk nudda hennes läppar.
Hon reagerade inte så han tog mer mod till sig och lät ollonet tränga in, Anna sov vidare.
Impulserna skrek att bara köra in den, djupt ner i halsen på henne, skita i att hon vaknar.
Men han stod emot, istället lirkade han lite med kuken in och runt hennes mun, han lät hennes läppar dras över kuken.
Detta var så underbart. känslan fick honom att vilja komma där och då.
Han förde sin högra hand till sin mun, sög på sitt långfinger och trevade sen försiktigt med det mot hennes springa.
Hennes kropp svarade efter en stunds mjukt smekande, Jacob kunde känna hur fingret sjönk in utan motstånd till första knogen.
Anna var varm och smått våt. Hennes mun fortsatte att passivt ge Jacob oralsex medans han la mer fokus på att känna sitt finger i henne.
Han var noga med att inte tränga djupare in.

Tillslut erkände Jacob att det var dags, han kunde inte pressa turen hur mycket som helst och han ville så gärna komma.
Skulle han komma i hennes mun? Hennes ansikte kanske, eller skulle han låta satsen pulsera över hennes rumpa?
Han visste att han skulle komma kraftigt, vilket gjorde att han inte vågade komma rakt in i munnen då det skulle kunna trigga en hostreflex.
Han insåg att om han kommer neråt, mot insidan av den kind hon hade mot madrassen så skulle det vara det säkraste kortet.
I vanliga fall hade det varit tricksigt att få en orgasm med vänsterhanden då han var högerhänt, men detta var inget vanligt fall.
Det tog inte lång stund alls innan hans sats började pulsera mot insidan av Annas kind.
Jacob bet sig hårt i läppen för att inte vråla rakt ut, efter några underbara ögonblick var det över.
Anna låg kvar precis som hon gjort innan, men ur hennes mun rann nu hans sperma ut.
Jacob smetade med sin kuk runt hennes mun en sista gång innan han gled ut med fingret ur hennes fitta och bakade ifrån hennes mun med sin kuk.
Han inspekterade sitt finger, det hade blivit helt russinformat av hennes safter och utan att hinna reflektera stoppade han in det i sin mun och smakade.
Ljuvligt tänkte han, hon smakar ljuvligt.
Nu var det dags att gå upp och lägga sig, han plockade upp sina kläder och gick mot dörren, han vände sig om en sista gång och tittade på henne.

Shit klänningen, han kilade tillbaka in och la den rätt, i annans mun och på lakanet blänkte hans vita guld.
Jacob önskade att han kunde ta en bild på det, men han gjorde det inte, hade blivit lite svårt att förklara för henne.
Ifall hon skulle råka se den då hon ofta snokade i hans telefon om hon fick chansen.

Väl uppe på rummet kunde Jacob inte somna.
Han var hög, hög på endorfiner, hög på att ha gjort något så snuskigt och hög på känslan av makt.
Han visste att det inte kan sluta nu, detta var bara början.
Jacob satt uppe hela natten, byggde modeller, fantiserade om Anna och hur han kunde få henne att bli hans.
Alla frågor har sina svar, och om man inte har det nu, då får man vänta.
Men jag vet nog, att allt du är Anna, ska bli mitt.


Male
Female
Woman as bottom
Man as bottom
Physical dominance
Hair
Feet
Beards
Klismaphilia
Sweat


cruelinmind
M30
19 mar 06:42

Do you want to be notified when cruelinmind posts new diary entries and writings? Yes

Writers I follow

Print Document ID 25272  Fler alster av cruelinmind  Report 

You cannot see or post comments since you are not logged in.