Log inRegister
Take it like a bitch! P.S. Jag älskar dig.

Part 6: När Sussie bestämmer lek måste alla vara med!

9. A wild ride on the "hoe hoe train".
*************************************

Matilda böjer sig fram på spikraka ben med ändan i vädret och knäpper upp, hon tvekar för ett ögonblick men hasar ändå ner de korvskinnstighta ridbyxorna, bit för bit ner till knäna där stövelskaften sätter stopp. Från hennes utsatta position avslöjar sig den neonrosa trosan som får Sussie att le för sig själv i bakgrunden. Brunettens gröna smaragder lyser nyfiket men aningen osäkert i hennes riktning över axeln, som om den här skönheten plötsligt söker någon form av bekräftelse. Hon tittar ut Sussie för en sekund innan ögonen sluter sig på ett blygt sätt och trosan faller, flickans solbrända lår ser förföriskt sidenmjuka ut och tigger om fysisk kontakt, så vacker!

39-åringen håller inne med smickret men småler busaktigt för sig själv när hon hukar strax bakom och börjar syna den varma springan, den som kikar fram lite blygt mellan de solbrända låren. Ögonen fixerar sig och stannar precis där samtidigt som hon smörjer den svarta vibratorn med sin karaktäristiska äggform. Brunetten tittar på med en gillande men samtidigt nervös blick och verkar förstå vad som strax kommer att ske.

Med ett försäkrande leende trär Sussie försiktigt in föremålet mellan låren och in i den varma slidan, en behandling som genast väcker flickans medgivande i form av kännande stön och gillande suckar, fingret trycker in vibratorn den sista biten så att brunetten spänner sig med en ängslig min och sen är den inne.

-Vill ju att lilla Matilda ska ha det så mysigt som möjligt.- Flinar Sussie som svar åt den glansiga blicken som följer henne fram till bordet och den till synes harmlösa dosan.
-Jaaaa.- Kvider brunetten och sneglar på föremålet i hennes hand.

Sussie vänder sig och möter de uttrycksfulla ögonen med ett busigt flin samtidigt som hon håller upp den trådlösa fjärrkontrollen en sekund.

-Den här leksaken har ett enda läge och det är allt som behövs... tro mig den har skänkt mig otaliga orgasmer. Vad du kommer att uppleva är en plågsamt diskret vibration som bygger upp njutningen på ett sakta och utdraget vis. Perfekt att ha när man exempelvis vill ha lite kul i en trist forskningssal under en utdragen föreläsning eller varför inte när man känner sig ensam i stallet.
-Okej.- Gnyr Matilda rastlöst med kåta ögon som avslöjar att hon bara vill att Sussie ska hålla tyst och starta.
-Ivrig att känna?
-Ja...
-Visa din uppskattning då stumpan... säg efter mig.. "snälla fröken Thulin kan du inte starta vibratorn så sexy big tits får komma?".- Fnissar Sussie med den retsamma blicken som avslöjar att förödmjukelsen triggar. Matilda stirrar förbryllat på henne med rodnande kinder och gör en tveksam grimas.
-Men...måste jag verkligen?- Frågar hon med en generad blick som hastigt går i hans riktning, som om det är viktigt att inte skämma ut sig. Slaven hänger över britsen som en säck potatis helt frånvarande, allt för erfaren av mistress behandling för att hysa agg. Matilda skulle nog inte vara lika ödmjuk i hans sits!
-Nej självklart inte men det är artigt att tacka eller hur?- Förklarar blondinen och höjer ögonbrynet antydande.
-Ja...jo.....snälla fröken Thulin..kan du inte starta på vibratorn så.....sexy big...tits får komma?- Hennes kinder målar knallröda och blicken flyr undan.
-På?- Sussie tittar på henne med blankt ansiktsuttryck.
-V..va?- Flämtar Matilda och sneglar upp på Sussie med en förvirrad blick.
-Du sa starta "på" vibratorn...det var inte vad jag sa.
-Men.....snäääääääaaaaaaaaa...ahhh...ahhh!!!- Sussie flyttar fingret till den gröna knappen som genast sänder ut plågsamt sköna vibrationer, något som avbryter Matilda mitt i meningen och istället tvingar fram kåtgnället.
-Det låter genast bättre!- Skrattar hon retfullt och lägger från sig kontrollen som för att visa att vibratorn kommer att vara påslagen non-stop.

22-åringen börjar klaga som på en befallning och dåsar snabbt bort i sin privata njutning, en stum foglig porslinsdocka Sussie kan spänna fast sin vulgära straponkuk på. Remmen spänner tight mellan låren så att den särar blygdläpparna och håller vibratorn på plats, och skär samtidigt in baktill som en "string" mellan skinkorna, en läderstring med ett tillgängligt hål strategiskt belägen mot analöppningen. Sussie ger det någon minut innan hon tar i Matilda igen, nu med särskilt varsamma och vördnadsfulla händer, kondomen rullas på den långa staven som snart manas upp mot slavrumpan. Precis som tidigare är det hon som styr från roten och han som känner hur ringmuskeln töjer upp för en betydligt bredare stav än förut.

-Mmmph.- Gnäller han ängsligt på samma gång som kroppen spänner sig i respons till att det möjligen kommer att göra jätteont nu.

Snälla mistress var försiktig det gör fortfarande lite ont efter Matildas försök till analsex!

Det bränner runt ringmuskeln när kuken glider in men mistress vana handlag och det faktum att rumpan redan prövats på olika sätt gör att redskapet snart fyller ut den knipande värmen. Slaven ställer sig tillrätta på de höga klackarna och känner försiktigt efter, ja Matilda är ju betydligt större och "gladare" att vara i honom denna gång men det här kommer nog att gå på ett eller annat sätt!

-Mmmm...det gick ju.. *stön*...bättre... den här gången.- Gnäller brunetten slött med kåtrodnande kinder samtidigt som kroppen bävar för den pirrande värmen nere i underlivet.
-Kommer att bli roligare den här gången också.... men är du inte lite för påklädd gumman?...Vill att du rider barbacka för mig!

Innan brunetten hinner förstå har Sussie redan börjat rulla upp tröjkanten över brösten men vibratorns retsamma signaler tystar eventuella invändningar och gör Matilda fullt medgörlig.

-Men..men...- Klagar hon med en bekymrad blick.
-Sssccchhh...var modig nu lillgumman....Sussie kommer inte att göra illa dig.

39-åringen lägger ett finger över de darrande läpparna för att tysta eventuella protester och trasslar upp den tråkiga sportbehån med sin fria hand, snart hänger Matildas nakna bröst fritt för alla att beundra. Tunga naturliga bröst med stora runda vårtgårdar och framträdande köttiga bröstvårtor som pekar lite skevt och gulligt åt varsitt håll, den jämna solbrännan talar för att brunetten ägnade mycket av beachtiden topless under Cypernresan med tjejkompisarna. Händerna är snabbt där och väger dem prövande, något som tillsammans med vibratorn får Matilda att börja fnittra och slappna av igen.

-Det där känns....ganska så skönt.- Gnyr hon med rödblommiga kinder och biter sig strax i underläppen på ett längtansfullt sätt.
-Jaa...vad kul att du tycker det...få titta på lilla Matilda nu. Oj vilka tunga tuttar hon har...jättefina!- Berömmer Sussie med impade ögon och synar perfektionen så väl som skavankerna som tillsammans gör dom till ett par unika bröst, Matildas jättevackra tuttar.
-Mmmm..jaaa....jätte...*stön*..finaaa.- Kvider Matilda frånvarande och dåsar bort igen så fort de utforskande fingrarna söker sig mot topparna och börjar leka med de köttiga vårtorna mellan tummen och pekfingret, masserar och rullar dem på gränsen att nypa.
-Känns det jobbigt att det är en annan kvinna som kladdar på dig?- Frågar mistress försiktigt och rullar vårtorna mellan fingrarna så att det pirrar ömt runt vårtgårdarna.
-N..näää...är väll..*stön*....inte första gången en tjej tafsar på mina tuttar...- Gnäller hon avtrubbat, Joel lyssnar spänt och undrar genast vem av Matildas kompisar som har pillat på gängets alfahona så här.
-Bara på tuttarna?- Sussie ger henne en allvarlig blick och stretchar vårtorna försiktigt, en behandling som får Matilda att grimasera besvärat och som avslöjar att hon troligtvis är väldigt ömtålig och mottaglig för smärta.
-Näää...bara på tuttarna...
-Bra.- Sussie ler nöjt och nyper till så att flickan kvider, som att hon tillrättavisar Matilda för att hon låtit en annan kvinna röra.
-Mmmm.....*stön*....Var...*stön*.....för....undrar du?
-Dom är såå fina... gillar du att bli....tittyfucked?- Flinar Sussie gåtfullt och byter samtalsämne helt, fullt medveten om att den smaklösa frågan får slaven att spetsa öronen och lyssna extra noga.
-M..mm..*stön*.. vet...inte ens vad det betyder.- Klagar Matilda urskuldande och öppnar ögonen samtidigt som kroppen skälver för blondinens beröring.
-Oroa dig inte stumpan...jag kan visa dig någon annan gång.

Så det blir kanske en "annan gång"? Räkna inte med mig om den där bitchen ska vara med i alla fall mistress! Slaven glor missnöjt framför sig, lyssnar och gissar sig till vad som sker bakom ryggen samtidigt som rumpan kramar runt kuken i honom, glad alla hjärtans dag mistress kul att den här dagen handlar om dig och mig!

-Jaa....*stön*....gärna det....
-Tror nog Matilda kommer att gilla det...

Vibratorn lockar fram en ny stöt pirrande svallande värme som sprider sig från underlivet vidare upp i maggropen, Matilda grimaserar kännande parallellt som kåthettan växer över kinderna. Kroppen kapitulerar allt mer för Sussies underbara fingrar som fortsätter att leka och reta dom styva bröstvårtorna till max. En behandling som tar henne djupare in i kåtdimman och som gör att Matilda knappt förstår när Sussie slutar. Läderbojorna spänns plötsligt fast och får henne att öppna ögonen, bara för att se på när kedjan som löper från ringen på slavhalsbandet hakas fast, fastlåst med slaven i en parodi på hästtyglar. Matilda kan inte dra sig ur honom och han kan inte dra sig undan staven som sitter djupt intryckt i stjärten.

-Men Sussie...*stön*..vad gör du?!- Tjuter hon generat med blicken som avslöjar en svag strimma panik, samtidigt som hon viftar på armarna som för att försöka få loss kedjelänkarna som sitter fastlåsta vid handlederna.
-Ser till att gumman inte flyr...
-Men är det...nödvändigt?- Flämtar hon och drar prövande med armarna så att den korta kedjan spänner likt tyglar och tvingar tillbaka slavens huvud med en missbelåten suck.
-Jaa....du är mitt ansvar för stunden och jag vill inte att du kommer bort. Se det från den ljusa sidan nu kan du driva på pållen med egna tyglar!- Skrattar Sussie sarkastiskt.
-Men.....tänk om jag råkar.....- Blicken sjunker som att Matilda inte vågar erkänna vad hon egentligen är rädd för.
-Göra illa Joel?
-Mmmm
-Oroa dig inte slaven är väldigt stryktålig.

Sussie ler förnöjt åt hantverket och ger Matilda en road blick innan hon kliver upp bakom 22-åringen, det mjuka taget genom hårsvallet är menad som en lugnande gest lika mycket som för att samla håret i en hästsvans att hålla tag i när strapkuken styr mot det strategiska hålet i remmen.

Matilda ryser och ger ifrån sig ett nervöst pip så snart toppen snuddar men att dra sig undan helt är från och med nu en omöjlighet. Blondinen är noga att inte jäkta fram någonting som kan upplevas som skrämmande, för det sista hon vill är att skada någon av dem, speciellt inte 22-åringen som aldrig har provat eller fått någon uppvärmning. Sussie prövar sig försiktigt fram och hittar slutligen det knipande hålet och trots att kuken dryper av glidmedel är det trångt. Nu gäller det att gå varsamt fram och lyssna på flickans respons, alla ljud alla kroppsrörelser alla blickar.

-Mmmm..mmm- Gnäller Matilda olyckligt, känner efter för varje millimeter. Den kaxiga dryga attityden tio minuter innan är plötsligt helt bortblåst och ersatt av en passivitet som nästan överskuggar Joels.
-Slappna av vännen....jag kommer inte göra illa dig....du vet väll att jag har gjort det här förut?
-Jaa..aa...- Kvider flickan med ångerfull blick.

Vad kommer Joel att tycka nu när det är hon som får ta kuk...att det är rätt åt henne?!
Nej troligen inte för Joel är alltid så himla gullig och omtänksam, oavsett hur illa hon behandlar honom. Till och med efter att hon slängt rödvin i ansiktet och fått alla att skratta åt tönten var det ändå HAN och ingen annan som såg till att få hem stupfulla Matilda efter senaste julfesten. Varför är han alltid så jävla gullig trots att hon kan vara så taskig?!

Matilda spänner hela kroppen under mistress och söker sig mot honom istället som för att fly undan ollonet, och trycker likgiltigt in sin kuk djupare i slavens röv till ljudet av ynkliga jämmer. Brunetten kämpar mot tills de buktande slavskinkorna trycker upp mot låren och där tar det plötsligt stopp, fast som en mus i hörnet. Det finns inget sätt att undfly nu och hon måste acceptera läget, men kan han så kan hon! Matilda biter sig i underläppen för att hålla tillbaka protesten och grimaserar ängsligt när staven sakta töjer ut och glider in, det blir vibratorn och glidmedlet som gör att det går, en njutningsfull smärta. Sussie ger rumpan en stöt som får den svarta kuken att glida in mellan de mustiga skinkorna in till roten, först då tillåter hon sig att njuta av det visuella intrycket. Den brunbrända flickbaken ser än mer sensuell ut nu när den suger på en stor tjock cigarr. Sussie måste bita sig i underläppen en sekund för att hålla tillbaka skrattet som säkert skulle förolämpa Matilda.

Mistress låter det vara en stund, låter Matilda få stå där och själv känna efter hur det känns samtidigt som hennes omsorgsfulla blick går över axeln ner till honom. Slaven står där på klackarna med hängande huvud och andas tungt under gagen, troligen känner han av läget precis som 22-åringen i honom. Det pirrar till i maggropen när mistress tänker på vilken tur hon egentligen har som hittat och erövrat honom, ja för ögonblicket både han och flickan, för Matilda är ju ändå jättegullig och det är bra sött att hon tänder på Joel! Blondinen använder tiden, "lugnet före stormen" att begrunda tidigare slavrelationer bara för att konstatera att det aldrig känts lika rätt som nu. Sussie älskar slaven så mycket för den han är, hennes timida lilla Joel, och det enda som möjligen överskuggar känslorna för honom är kännedomen om vad pojken känner för henne! Mattes söta näpna pojke! När det här är över så kommer jag att vilja mysa med dig i en hel vecka, bara du och jag och inga förväntningar, nää vi kommer bara att vara för stunden, du sängbunden och munkavlad och jag gosigt nära med pillande gäckande fingrar! Sussie ler dumt åt sig själv när hon inser att tankarna ändå gör henne gråtmild, men stå inte här och lipa för slynans skull ge småskitarna en ordentlig åktur nu!

De beslutsamma händerna greppar tag om Matildas breda höfter och tar spjärn, den första stöten får staven att tränga upp i röven och startar därmed kedjereaktionen som resulterar i en duett av eländigt jämmer från båda. Mistress har svårt att hålla tillbaka skrattet och dröjer med nästa stöt som kommer betydligt kraftfullare, som för att säga att "din röv är min nu", innan höfterna börjar jobba i en stadig rytm.

-Ahh!!!- Gnyr Matilda förtvivlat, smärtan i rumpan växer samman med det plågsamt retfulla svall som strålar hela vägen upp i klitoris.
-Mmmphh.- Gnäller han eländigt när det bränner till, inte lika skönt som det brukar kunna vara.
-Så ja... ni är jätteduktiga!

Orden har i alla fall inverkan på Matilda som genast lutar sig in över den skälvande latexkroppen under, som för att söka stöd och skydd, om något delar ju i alla fall hon och slaven pinan tillsammans. Det här är precis vad Sussie hoppas skulle hända, från och med nu kommer dagens intima upplevelse alltid att göra sig påmind i blickarna mellan Matilda och Joel, var de än befinner sig eller gör. Det kanske gör ungarna lite mer ödmjuka och snälla mot varandra!

-Mmmpfff..
-Ahhh..*stön*...mmm!
-Hahahaha om ni bara visste hur löjliga ni låter! Se så... kom igen nu horny big ass knulla tillbaka lite.- Befaller Sussie och ger den fasta ridrumpan en dask så att en förolämpad rodnad blommar upp över den solbrända huden.
-MMMMMM.- Kvider brunetten besvärat och börjar stöta sig mot kuken, något som har effekten att hennes egna strap kör in i slavrumpan med större kraft.
-Mmmmphh.- Gnyr det misströstat under gagen.
-Se så.. du också bitch...knulla dig mot Matilda.- Beordrar Sussie.

Latexrumpan börjar blygt stöta på befallningen och arbetar mot den röda kuken i takten som uppstår mellan dem, med alla tre i rörelse hittar trion någon form av synkroniserad rytm som gör det lättare att uthärda situationen, särskilt för ovana Matilda. Under dansen som sedan följer försöker brunetten plötsligt känna efter mot det brännande analhålet, en instinkt som får händerna att rycka tillbaka "tyglarna" så att slaven kastar huvudet bakåt med kippande ljud. Det är visuellt tillfredsställande att se kampen mellan dem och Sussie känner snart suget att vara delaktig, greppet om hästsvansen hårdnar och hon sliter till, styr brunetten som bara kan slänga tillbaka huvudet och ta det som en duktig flicka.

-Ahhahh...Sussieeeeeee?!!!!- Flämtar brunetten bedjande samtidigt som greppet får det att bränna i skalpen.
-Ssssccchhh!
-Mppff?!- Snälla mistress gör inte illa henne!
-Och vad brusar du om då slyna..är den plötsligt överbeskyddande eller....är den avundsjuk kanske?!...Det kan vi nog råda bot på!

Den förskräckliga ridpiskan träffar lårets baksida med en svidande snärt och blir som ett kommando att öka takten, Joel lyder under stigande missnöje och rider den röda gummikuken för glatta livet oavsett om den svider eller inte, för inget är värre än piskan. För ett ögonblick tror sig slaven komma undan med det men nästa rapp gör att han förstår, det spelar ingen roll vad som händer för slagen lär fortsätta att landa oavsett! Det är sadisten i mistress som underhåller sig nu snarare än älskade Sussie och självklart är isdrottningen bara intresserad av att göra illa honom, Matilda är en ovärderlig skatt som inte får röras! Men har Joel rätten att klaga? Han visste ju vad han gav sig in på från första början! Sussie var väldigt tydlig med vad som gäller redan efter andra dejten, att hon njuter särskilt mycket av att göra illa någon hon hyser starka känslor för, på sätt och vis har alla fruktansvärda straff han hittills fått utstå varit bevis för hur mycket hon älskar honom.

Smärtan fullkomligt exploderar när nästa rapp träffar och den här gången vinglar slaven till på klackarna samtidigt som låret kokar. Ta smärtan kom igen du klarar det ge henne inte nöjet att se dig falla! Det tar mot men slaven stärker åtminstone självförtroendet tillräckligt mycket för att möta nästa slag, som faller till ljudet av osympatiska skratt som ekar mellan väggarna. Fuck!.....Jävla....bi..t...ch..nej ta det for fuck sake! Han biter hårdare i gagen och sväljer smärtan när rappet plötsligt byter sida och träffar det andra låret med en klinisk smärta och ilningar som driver genom hela kroppen. Adrenalinet pumpar och det svartnar lätt för ögonen när den förfärliga smärtan smälter samman med njutningen som Matildas kuk skänker. Fuuuucccckkkkk!!!!!

-Määähhhhh!!!- Fräser han upprört och spänner hela kroppen för nästa slag.
-Jag håller ögonen på dig slav.- Svara mistress med sin kyliga röst som om han vore en olydig pojke som gjort något dumt.

Ja hon håller minst sagt ögonen på honom, trots att mistress har fullt upp med sina höftstötar och på samma gång att läsa av brunetten visar den kliniska smärtan i hans riktning att hon har full kontroll på situationen. Det är en betryggande men något skrämmande tanke som gör att Joel känner sig bevakad, minsta lilla felsteg nu och ridpiskan faller från ingenstans. Sussie ser alla smådetaljer allt som sker i lekrummet, inget tycks gå obemärkt förbi som om mistress finns i väggarna. Det är i den här fällan, Sussies privata fantasivärld, småungarna hålls fångna!

Ridpiskan viner genom luften och snärtar mot låret så att den ilande smärtan sprider sig som eld, men den här gången passerar slaven tröskeln, den psykiska barriär han forcerat under hela sessionen, det blir som om tiden saktar in och allt driver bort i en dimma. Det snurrar kraftigt i huvudet av adrenalinruset och allt lättar när Joel driver bort till en plats utan omdöme eller ansvar. Det blir för mycket att ta in på en och samma gång och alla sinnesintryck smälter istället samman, det känns snart bättre som om mistress smeker ömt och kärleksfullt med mjuka tag längs insidan på låren igen och igen.

Allt försvinner bort i fjärran när slaven sjunker ner djupare i sin bubbla, en safezone där han finner sinnesro, en trygg plats under Matildas nakna kropp som tröstar och värmer så skönt genom gummit, så intimt nära men ack så långt borta! Hennes söta andedräkt kittlar näsan och tränger för sekunden genom den fräna gummidoften, den som snart dränker alla sinnen. Flickans njutande jämmer och bedjande ord kittlar förföriskt mot örat men blir ändå som tomma ekon, hon ber om "mer" när vibratorn lockar fram den kraftiga orgasmen men det är inte upp till honom att avgöra den saken, sanningen är att han inte bryr sig längre! Flickan och pojken, vaniljprinsessan och masochistslaven, två varelser från olika världar som trots sina meningsskiljaktigheter njuter, på olika villkor men åtminstone tillsammans.

Hennes skälvande kropp håller honom nedtyngd och fastkilad mot britsen på ett kompromisslöst sätt så att det inte går att undfly mistress stötar, de som färdas genom Matilda som en förlängning och vidare in i hans trånga stjärt. Slaven tvingas med i den våldsamma dansen som trycker ner honom mot britsen för varje rullande stöt, hårdare och hårdare för varje gång, samtidigt som Matildas nakna bröst daskar med i rörelsen mot hans rygg som för att uppmana honom att hålla jämn takt. Joel trodde aldrig att han skulle få vara del i en sån här typ av trekant men älskar varje sekund. Tre själar förenade till en.

Fastspänd som han är kan slaven inte göra annat än att ligga där som en viljelös docka och ta varje piskrapp, varje stöt som det kommer. Halsbandet bränner mot strupen som en krävande älskare och tvingar ryckvis tillbaka huvudet i en serie spasmer, varje knyck stryper syretillförseln något mer tills det tar helt stopp. Det svartnar något för ögonen igen och alla ljud drunknar under slavens egna hjärtslag, det oglamorösa slafset, Matildas genuina kåtjämmer och mistress fejkade stön försvinner tillsammans med hela världen.

Joel flämtar efter syre och tårarna forsar men känner ändå bara likgiltighet inför allt och alla, det känns konstigt nog tryggt och bra ändå! Det är medfödda överlevnadsinstinkter som läser av den farliga situationen hans avtrubbade sinne inte kan se, driften att leva som slutligen får Joel att återvända och försöka kämpa mot kedjorna och remmarna samtidigt som det brinner i lungorna ja hela bröstet. Även om pojken försöker göra sig förstådd, ber mistress om nåd och åtminstone en gnutta sympati kan han inte ens tigga för sitt liv med den här gagen i munnen.

Hjälp mistress!!!! Skriker det i huvudet och som om någon osynlig kraft hör släpper Matilda plötsligt efter för lite syre. Han flämtar ansträngt under gagen men kan i sitt limbo fortfarande inte förstå hur nära han ändå kom nej för tillfället är han odödlig!

Hur långt bort kommer mistress att rida honom?

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25316  Report