Log inRegister
Villighet
Jag vill att du ska veta och förstå. Att känna doften av min upphetsning och vilja leda den. Jag vill känna din längtan efter att få styra, ditt överväldigande behov att dominera mig och få mig underkasta mig. Jag vill ge mig med själ och hjärta för att få bli styrd av dig. Jag vet att vibrationerna från vår sammankoppling finns där, jag vill se dig lyssna på dem. Dansa på strängarna som om min extas vore ljudet av en harpa, jag vill höra vår melodi spelas och förlora mig i den.

Jag vill se blicken i dina ögon, trygg och stark, självsäker. Jag vill dyrka den blicken, krypa fram på knä i spets och gåshud för att kyssa dina fötter när du sitter framför mig. Jag vill känna hur skorna skaver, repen kliar och hur mitt kött blir ömt och veta att inget av det spelar någon roll när jag följer dig. Jag vill att du vänder och vrider mellan tryggt och nytt. Jag vill att du styr mig med kunskap om vad jag tål genom de mörka hemligheter vi delar.

Jag vill att du styr mitt sinne, inte bara mitt kött. Jag vill att du respekterar min intelligens och utmanar den. Jag vill assistera dig i min egen undergång och frälsning. Jag vill lydigt och ivrigt hämta ditt mest skrämmande vapen för att veta att det leder till befrielse. Jag vill att du utvecklar mina gränser genom sammarbete, inte tvång. Jag vill att du finner egen njutning i den tillfredställelse du ger mig. Jag vill att du älskar varje sekund jag vill offra mig till dig.

Jag vill att du tar mig till nya höjder med orgasmer och förnedring. Jag vill smaka din kåthet och ditt stånd. Jag vill känna grovheten i din kuk mot mitt svalg och värmen i din sperma. Jag vill att du kastar mig i sängen och bli våt av att du fyller min mun. Jag vill förlora mig i syrebristen när du vägrar dra dig ur. Jag vill känna lukten av min rädsla och finna trygghet i din blicks styrka. Jag vill veta att jag kan lita på dig när tårarna rinner ner i mitt hår och över min hud.

Jag vill att du fyller mig där du alltid varit menad att vara. Jag vill att mitt kön bultas sönder av ditt, att lukten och smaken av oss båda finns kvar i timmar. Jag vill känna värmen från din hud över mig, under mig, jämte mig, inom mig. Jag vill se desperationen från ditt behov av mig speglas i din upphetsning. Jag vill bli tagen av dig tills det inte finns någon annan i världen. Jag vill känna dina fingrar gräva blåmärken i mitt kött, hur du hugger tag och använder dig av kraften för att äga mig.

Jag vill att du betvingar mig att lyda, att du tar för dig av mina hål med respekt för min hälsa. Jag vill att du inte tvekar inför att töja mig, vända mig, forcerar mig. Jag vill känna dig i min bak, så hårt, så snabbt, så våldsamt att jag blir knäsvag. Jag vill ge mig själv till din styrka och bli övermannad. Jag vill att du fyller mig så att jag skyddas från tomheten som uppstår av de stunder vi är isär. Jag vill känna dig överallt samtidigt, jag kan inte få nog.

Jag vill förundras över den lek du gör mig till, de redskap du använder för att bringa mig njutning. Jag vill bli din underhållning och ditt beroende. Jag vill smaka av min egen väta och sötma för att se hur starkt du reagerar, hur nöjd du är. Jag vill uppleva intrycken som uppstår utan syn, utan hörsel och med de förstärkta intrycken av att fyllas, vidröras, tänjas som uppstår när du använder min kropp till de leksaker som vi delar.

Jag vill att du delar mig med andra, ser på mig när de tar i vad som är ditt. Jag vill att du upptäcker exstasen från att se hur andra älskar använda vad som är ditt. Jag vill känna intrycken från så många fler än dig, för att tacksamt kunna motta din givmildhet. Jag vill tjäna dig troget, men inte bli bortglömd för den jag föddes som. Jag vill att du slappnar av och vet i ditt hjärta att det finns ingen så upphöjd och dyrkad som du. Jag vill bara följa dig, men inte alltid ensam.

Jag vill att du ska vilja dela andra med mig, se mig utforska det främmande landskap som är en annan kropp och dennes upphetsning. Dela kontakten som uppstår när vi arbetar tillsammans för att upptäcka. Jag vill bli beordrad att ta, att erövra, att frossa i någons underkastning, för att med saften från denne möta dig i en kyss. Jag vill känna euforin jag vet finns där ute för oss och andra och veta att du är stolt. Jag vill att du vet att du är min, liksom jag är din.

Jag vet att jag ber om mycket men sanningen är att det är vad jag vill.

Added 1 apr 2020   Stories   #Woman as bottom

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25380  Report