Log inRegister
Elin - Utpressad till sex del 1

Part 2: Elin - utpressad till sex del 2

Copyright (c) 2020, PhG. ALL Rights Reserved

This story may not be reproduced in any form for profit or on another website
without the written permission of the author. The author may be contacted
by writing at: maximus384@hotmail.com


En ny vuxensaga av det hårdare slaget. Den här sagan innehåller, förutom rutten kvinnosyn, påtvingat sex, våld, tvång och förnedring, dvs. allt det som jag brukar skriva om. Skulle DU känna att de sakerna inte är din grej, ja då ska du absolut klicka dig till någon annan novell, jag menar verkligen det. Är du osäker, läs om det här förordet och ta en funderare på om Du vill fortsätta.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Fortfarande kvar?
Mycket nöje önskar PhG

Nästa dag försökte Elin tränga undan gårdagskvällens händelse, men det gick inte. Hur hon än försökte koncentrerar sig på lektionerna som hon höll för barnen så fanns ändå bilden av Waldemars uppresta kuk och Lindas skära tunga som gled över den stenhårda ådriga kuken.
Det kändes så fel att ha de där blixtrande snabba bilderna i huvudet medan hon hjälpte Erik och Lollo. De var i ett av de stora arbetsrummen på den översta våningen i herrgården, ett vitmålat rum med bruna frilagda bjälkar som stöttade upp snedtaket. Rummet verkade inte bara fungera som kontor utan även konferensrum. Utöver ett skrivbord så fanns det ett stort konferensbord med åtta platser, en stor platt tv skärm prydde ena väggen och en projektor stod riktad mot en White board, så och det fanns utrustning för att kunna hålla Skype möten. Så ett par låga bekväma soffor som stod längs ena väggen kompletterade rummet.

Hur Linda än försökte gick det bara inte att koncentrera sig och mer än en gång kände hon den där upphetsande pirrande känslan i kroppen. Vad var det för fel på henne? Varför kunde hon inte skärpa till sig? Men hur hon än försökte kunde hon inte pressa tillbaka känslan av upphetsning.
Jäklar, hon längtade verkligen efter att ha någon hos sig nu, någon som Waldemar!
Tanken på den långa stiliga finansmannen fick det att hetta till i Elins kropp.
Det var inte bara att hon var attraherad rent sexuellt, det var något annat också, något som hon som anställd inte borde känna för sin arbetsgivare. Men hon förstod hur yngre kvinnor kunde falla för äldre män med makt och pengar.
Elin uppbådade all kraft för att verka lugn och professionell. Det var ju trots allt bara hon och Erik här, Lollo var i sitt rum och höll på med en instuderingsuppgift som hon skulle skriva om och Erik höll på med några av de uppgifter som han fått av Elin.
Hon tittade på Erik. Han var otroligt lik sin far, samma ansikte, samma stiliga drag och hållning.
Elin såg att han var storväxt för sin ålder. Så den där mogna självsäkerheten också. Han skulle krossa många flickhjärtan, men det hade han säkert redan gjort. Och säkert mer än så. Hans sätt och personlighet i kombination med alla pengar som hans pappa hade så hade Erik säkert redan haft en tjej, helt säkert flera. Utan att Elin kunde hindra det kom nya bilder upp i hennes fantasi, Erik, naken, tillsammans med en ung tjej, hur han knullade henne.
Elin kände en het rodnad i ansiktet och hon vände sig bort. Vad var det för fel på henne?
Hon måste försöka få kontroll över sig, agera proffsigt och inte tänka på sex hela tiden!
Hon skulle vara här i några veckor, sen skulle både Erik och Lollo till sitt internat, så hon bara måste skärpa sig. Hur svårt kunde det vara?
Elin gick fram till fönstret och blickade ut över den stora slottsparken medan hennes puls sakta sjönk. Därnere kunde hon se gårdskarlen beskära ett av träden. Joar hette han visst och Elin var inte säker men hon hade för sig att den information som hon fått då hon fått jobbet var att han hade ett fel på stämbanden som gjorde att han hade svårt att tala. Men det var ju bra att han kunde arbeta här hos Waldemar.

Elin tittade bort mot den långa allén av träd som ledde ner från herrgården och ner till grindstugan och den muromgärdade slottsträdgården. Hon såg en röd Toyota mellan träden och hon följde den röda bilen med blicken. Just det, det var hushållerskan Berit som kom för att ordna med lunchen och middagen. Elin insåg att det skulle ta ett tag att vänja sig vid det här livet, att vara så uppassad så att man inte behövde tänka på att laga mat.
Bilen stannade vid en mindre dörr som Elin visste ledde in mot köksregionerna. Ur bilen steg Berit, hon som ordnat med maten kvällen innan. Men hon var inte ensam, en ung flicka i tonåren steg ur och stod osäker och väntade medan den äldre kvinnan tog ut några matkassar. Så gick de tillsammans in genom herrgårdens köksingång, den äldre kvinnan först följt av tonårsflickan. Elin funderade på vem flickan var. Skulle hon hjälpa till i köket? Men det var en vanlig lunch. Och förresten, varför var hon inte i skolan? Det lilla Elin sett så verkade hon vara i femton–sextonårsåldern, söt och med långt ljust hår. Men kanske var det studiedag idag och flickan hjälpte en släkting i köket? Eller var det något annan anledning som gjorde att hon besökte herrgården?

– Hon ska säkert träffa pappa.
Elin hoppade till av Eriks röst.
– V… va? Stammade Elin fram och kände sig om som hon ertappats på bar gärning med något riktigt skamligt.
– Flickan, hon ska träffa pappa, det är onsdag idag, så han brukar få besök då.
Elin kände hur tankarna snurrade i huvudet.
– Vad menar du? Frågade hon och ångrade sig nästan genast.
– Pappa brukar få besök av tjejer, på onsdagar brukar de komma. Men inte bara då, andra dagar också.
– V… vad är det för besök? Elin kände hur hårt hennes hjärta slog och att hon redan visste svaret på sin fråga.
Erik tittade på henne och det fanns något roat i hans blick.
– Sex, de har sex. Han gillar tjejer och ibland är det tjejer från orten som kommer hit, de får betalt och så. Berit, kör dem hit. Hon som är här nu är hennes systerdotter, eller en av dem i varje fall. Pappa brukar ta emot dem i sitt sovrum ibland, han är ju inte så diskret precis… Men Berit är bra, schysst, så jag ska hjälpa henne med en sak. Det var farsan som ville att jag skulle göra det så...
Elin hade slutat lyssna på Erik utan stirrade på honom utan att först riktigt greppa vad det vad han sa. Sen började det långsamt sjunka in i henne.
– Din pappa, alltså..., avbröt Elin, unga flickor från orten som får betalt för att…
Erik nickade.
– Ja, han har gjort det i många år nu. Både Lollo och jag har sett dem.
– Lollo? Vet hon om?
– Ja, klart hon vet.
Erik gav henne ett leende och Elin kände hur hon rodnade.
– Fan, Lollo börjar bli stor så klart hon vet, hon är ju inte dum heller.
Elin svalde, herregud, Lollo som var så ung. Att hon blivit vittne till sin pappas… äventyr. Fick det gå till så här? Men samtidigt fanns det något upphetsande i det hela, en rik äldre man i en herrgård som köpte unga flickor… Elin slog undan tanken. Sådär kunde hon ju inte tänka. Vad var det för fel på henne?
Det här var ju så fel! Gud alltså, hon hade ju sett Waldemar med Linda... visste Linda om det här? klart hon gjorde det, en sån sak skulle Linda inte vara ovetande om.

– Då jag var mindre så smög jag på dem, såg dem du vet.
– Okej…, Elin kände hur darrande hennes röst lät och hon förmådde inte möta Eriks blick. Det var som om det stod skrivet i hennes panna att även hon hade sett något hon inte borde.
Hon kunde känna Eriks forskande blick på sig.
– Vi… vi ska nog fortsätta lektionen nu, fick Elin fram med darrande röst.
– Du har också sett farsan va? Frågade Erik och Elin kände hur hennes ansikte blev rött.
– E… Erik, du borde inte fråga nått sånt, fick hon fram men orden kom snabbt och nervöst ur henne. Herregud, hon som inte ens kunde få ur sig den vitaste lögn utan att rodna!
Erik reste sig upp och kom emot henne.
– Du har det! sa han. Jag ser det på dig!
– Erik, snälla…, började hon men den unga killen kom fram till henne. Han var längre än henne och hon tittade upp på honom.
– Erik… v… vi m… måste fortsätta… lektionen…, hennes röst darrade och hon kunde själv höra den nästan bönfallande tonen.
Han stod nära henne och hon kunde känna värmen från honom. Hon kunde känna fjärilarna i magen och hur hela hennes kropp pirrade. Alla känslorna från gårdag kvällen kom tillbaka och hon snyftade nästan till då han fattade tag om hennes darrande haka med sin ena hand.
– Erik…, fick hon fram men han gav henne ingen chans att komma undan.
Utan att kunna förmå sig att göra motstånd lät hon honom lyfta upp hennes ansikte mot hans eget och hon stönade hjälplöst till då hans läppar mötte hennes.
Det snurrade till i hennes huvud och det var som om hennes upphetsning berusade henne. Hon kunde känna hans tunga mot sin egen och hur hon svarade på hans kyss.
Hon flämtade fram några protester men pojken struntade i henne, hon kunde känna hans händer på sina höfter, hur de rörde sig över hennes kropp.
Elin flämtade till då hon kände hur han smekte hennes ena bröst och Elin gjorde ett försök att dra sig undan.

– Erik… nej… vi… vi kan inte…
Hon kände hans ena hand kupa sig runt hennes fasta stjärt och hur han drog henne intill sig. Elin darrade till då hon kände hans hårda kuk pressa mot hennes platta mage.
En stöt av upphetsning gick genom hennes kropp då hon kände hur stor han var, precis som hans pappa. Elin jämrade sig svagt i skam över sina egna känslor. Hon borde inte… han var ju hennes elev!
Men trots insikten om hur fel det var så kände Elin hur Eriks ena hand gled in under hennes kjol och uppför hennes darrande ben. Den unga kvinnan kände som om hon skulle svimma, men fönsterkarmen höll henne uppe medan Eriks hand nådde allt högre upp på hennes ben.
– N… nej… sluta…, andades hon fram men förmådde inte hindra honom då han strök sina fingertoppar över hennes trosor som spände över hennes fitta. Hon flämtade till vid beröringen och kände hur hans fingrar blev alltmer krävande.
– V… vi kan inte…, fick hon fram medan först ett, sen ännu ett finger gled in mellan trosan och hennes heta varma hud.
– N… neeej…, stönade hon fram då hans fingertoppar gled över hennes våta kön, ett finger nosade runt hennes svullna blygdläppar in en fingertopp gled in i hennes fuktiga trånga värme. Elin stönade till igen och vred sig hjälplöst som en ung tonårsflicka i den storvuxna pojkens armar. Det här var galet! Fel!
Men hon var oförmögen att hindra det.
Hon kunde känna hur han sakta drog av henne trosorna, hur han fick ner dem till hennes knän och som i en dröm, eller mardröm, så tog hon av det vita lilla plagget och släppte dem på golvet innan hon återgick till deras omfamning.
Utan att först förstå riktigt varför hon gjorde det så smekte hon Eriks svullna hårda kuk genom hans chinos. Bakom tyget kunde hon känna en stor och grov kuk som inte tillhörde en tonårspojke utan mer än vuxen man. Flämtande fumlade hon med gylfen och drog ner blixtlåset.
En sista tanke blixtrade genom Elins huvud, Gud, vad håller jag på med?!
Hon måste sluta, och sluta nu!
Sen höll Elin i Eriks massiva, stenhårda kuk, hennes hand rörde sig upp och ner medan hon stönade och flämtade då Erik smekte hennes fitta med en erfarenhet som skvallrade om att det inte var första gången han gjorde det skönt för en tjej, tvärtom, han visste precis hur han skulle göra med henne!

De stod vid fönstret, Elin flämtade och stönade medan hon runkade Eriks stora kuk. Den var tjock, hård och lång, precis som han pappas och Elin flämtade till då hon insåg att hon jämförde de båda kukarna.
Eriks fingrar gled mellan hennes våta blygdläppar och upp till hennes styva klitoris, hans fingertoppar verkade instinktivt hitta varje känslig punkt och fick Elin att stöna allt högre. Den unga kvinnan tog ett fastare grepp om den hårda kuken och hon runkade den.
Elin kramade den tjocka kuken med handen. Hon kände den upphetsande hårdheten medan hon drog sin hand upp och ner för den grova kuken. Elin kunde höra Erik flämta till och en våg av upphetsning sköljde genom henne. Hans fingrar fick henne att också flämta till och hon kände hur knäsvag hon blev. Upphetsningen fyllde hennes sinne som en berusning och hon runkade den stora hårda kuken allt snabbare, hennes grepp hårdnade runt pålen och hon lutade sig mot Eriks axel. Hennes näsborrar fylldes av dofterna från hans diskreta parfym. Små stönanden kom från Elin utan att hon kunde eller ville hindra det. Världen tycktes krympa tills de bara bestod av Eriks underbara fingrar som gjorde det så underbart skönt från hennes frustrerade kropp och den stora hårda kuk som hon höll i sin hand. Kuken var så tjock, så grov och så hård!
Hon kunde höra Erik flämta till och kände att hon snart skulle komma då en första tjock, kraftig stråle sperma sköt ut och landade som ett tjockt streck över hennes kjol, så över hennes ben och över trosorna som låg på golvet.
Elin kände en våg av upphetsning då hon såg sperman spruta ut, först en stråle, så ännu en och ännu en… Sen exploderade hennes egen kropp i en orgasm som fick henne att skrika till, hennes knän vek sig och om hon inte haft fönsterkarmen att luta sig emot skulle hennes ben ha vikt sig. Trots sin orgasm slutade hon inte runka den stora sprutande kuken. Stråle på stråle sprutade ut ur den och hon kände hur hennes runkande hand och underarm blev kladdiga av varm sperma.

Så ebbade hennes orgasm ut och hon höll i Eriks halvstyva droppande kuk och insikten slog henne, Gode Gud, vad har jag gjort?!
Hon släppte kuken som om den var en glödande kolbit och hon stirrade ner på sin hand som dröp av sperma, hennes kjol var nedsprutad, hennes ben, och det var massor av sperma på golvet!
– V… vad har jag gjort, stammade hon fram, herregud…! Elin kände tårarna välla fram i ögonen och hon snyftade till.
– Elin…, började Erik men hon avbröt honom.
– Gud, snälla Erik, säg inget var bara tyst… vi… jag skulle inte… Gud, vad har jag gjort? Du är ju min elev… herregud…!
Elin kände hur hennes ögon fylldes av förtvivlade tårar samtidigt som hennes kropp glödde av efterorgasmens vågor.
Erik fattade tag om hennes axlar med starka händer.
– Elin, det är ingen fara, vi ville ju båda…
– Snälla Erik, säg inget mer nu, det här var fel…, Elin snyftade till och kände hur en första tår rullade nerför hennes kind. V… vi bryter för idag…, fick hon fram och försökte släta ut sin kjol så gott det gick. Elin såg hur sperman låg som mörka streck över tyget. Gud, hon kunde inte vara kvar här i rummet!
Hon måste bort!
Elin torkade bort ännu en tår som trängde fram ur hennes stora bruna ögon, så skyndade hon bort mot dörren och slet upp den. och höll nästan på att springa omkull Lollo som stod där.
Flickans block, papper och Ipad som hon höll i föll ner i golvet. Elin han bara ropa till flickan att de var tvungna för att sluta för idag, att hon kände sig inte helt kry.
Elin kunde höra hur falskt nödlögnen ekade, men vad hade hon för val?
Med gråten i halsen och med skammen brännande i kinderna så rusade Elin till sitt rum. Hon fick med darrande händer upp dörren till sitt rum och skyndade in och slängde igen dörren med en smäll.
Flämtande lutade hon sig mot dörren och det var först nu som hon blev medveten om sperman som torkade på hennes högerhand och underarm. Gud, det var sperma precis överallt på hennes klänning!
Erik hade kommit väldigt mycket och då Elin tittade ner på sin fläckiga klänning och klibbiga högerhand insåg hon hur mycket. Äcklad skyndade hon snabbt mot badrummet och vred på duschen. Medan hon väntade på att vattnet skulle bli varmt drog hon snabbt av sig klänningen och steg med dunkande hjärta in i duschen. Herregud, tänk om Lollo hade kommit in i rummet bara någon minut tidigare! Då hade hon sett hur Elin fått orgasm samtidigt som hon runkat av Lollos storebror!

Elin lutade pannan mot den svala stenväggen. Vad skulle hon göra nu?
Det hon och Erik precis gjort var bortom alla gränser för det tillåtna. Och vad skulle Waldemar säga om ha fick reda på det här?
Den tanken fyllde Elin med fasa. Waldemar… Gode Gud, han skulle bli så besviken på henne! Det visste hon. Med det var inte tanken på avsked som fyllde henne mest med fasa, det var att han… ja… han skulle bli arg på henne, inte tycka om henne…
Den sista tanken var den som smärtade henne mest. Inget hade ju sagts mellan henne och Waldemar, mer än bara blickar och den känsla av lycka då hon såg på honom eller var nära honom. Det var fel, att känna så, han var ju så mycket äldre, han hade ju inte gjort något speciellt för att hon skulle känna som hon gjorde och Elin visste hur irrationellt det hela var. Men hennes känslor fanns där insåg hon. Vad skulle hon göra nu?
Det varma vattnet rann över hennes nakna kropp och hon kände nya tårar välla fram. Så nu det här med Erik… vad hade hon gjort? Hur kunde hon låta det hända? Det hade varit hennes fel, hon var äldre, hon borde veta bättre. Hon skulle bara inte ha gett med sig. Hon var ju den vuxna kvinnan och inte någon ung skolflicka. Men oavsett hur mycket Elin förebrådde sig så spelade det ingen roll nu. Hon hade gått över alla gränser och det var hennes fel.


**


Elin höll sig undan på sitt rum för resten av dagen.
Middagen skulle vara en pina som Elin inte var villig att ta, inte nu. Att sitta där mitt emot Waldemar och ha Erik vid bordet och veta om vad som hänt, nej hon skulle inte klara av det helt enkelt, inte ikväll.
Med darrande röst hade hon ringt till Waldemar och ursäktat sig med att hon kände sig dålig och behövde vila. Nej då, inget allvarligt, men kanske en släng av något med magen… va? Nej, nej han behövde inte ringa till någon doktor eller så…! Jaså han hade en privatläkare som kunde komma ut? Herregud, nej då… hon behövde bara vila. Om han skulle komma förbi hennes rum? Gud, nej! Jag menar nej tack, det behövs inte… ja, imorgon skulle hon säkert vara på benen igen. Ja, det var snällt, men hon ville inte ha något te eller smörgås… ja, tack så mycket, tack och godnatt.
Elin andades ut och stängde snabbt ner samtalet.
God natt? Klockan var ju inte så mycket, han måste ju tro att hon var ett pucko eller något, men vad skulle hon göra?
Hon hade ljugit för sin arbetsgivare, men vad hade hon haft för val? Att säga som det var gick bara inte. Men det kändes trots allt bra mitt i allt elände att Waldemar faktiskt låtit uppriktigt orolig då hon pratat med honom. Han hade faktisk brytt sig om henne på allvar, det kände Elin. Det hade inte bara varit vanliga artigheter, utan mer än så. En varm och behaglig känsla spred sig i kroppen samtidigt som hennes dåliga samvete stack till. Hon hade faktiskt gjort något hemskt. Något oförlåtligt och det mot Waldemar som hade varit så vänlig och snäll mot henne. Allt var hennes fel!
Mot sin vilja mindes Elin det som hänt i lektionssalen. Eriks kyssar, hans händer på hennes kropp, hur han smekt henne, dragit av henne trosorna…
Åh herregud! Nej!
Trosorna!
Hennes trosor låg kvar uppe i lektionssalen!
Hur kunde hon ha glömt bort dem?!

Så fort den isande hemska insikten slagit henne hade hon dragit på sig mjukisbyxorna och en collegetröja och sprungit barfota med andan i halsen upp till salen, livrädd att möta någon. Eller ännu värre, stöta på någon som upptäckt trosorna på golvet i lektionssalen!
Men för en gångs skull så hade hon tur. De låg kvar på det nerfläckade golvet. Elin kastade en blick på fläckarna efter Eriks utlösning och rodnade djupt. Så hade nappat åt sig trosorna och knölat ner dem i mjukisbyxornas ena ficka innan hon skyndat tillbaka till sitt rum.
Elin hade tillbringade resten av eftermiddagen och kvällen på sitt rum, rastlös och orolig, sliten mellan skam, rädsla och självförebråelse.
Hon ställde in mobilen på ljudlöst och la den på sängbordet.
Hon behövde mer tid på sig att samla sig, sen skulle hon förklara för Erik att det som hänt var ett jättestort misstag och att det aldrig någonsin fick eller skulle hända igen. Men ändå, hon var ju en vuxen kvinna, hon borde aldrig ens ha hamnat i en sådan situation! Hur hade det kunnat ske?
Elin kände skammen bränna i kinderna då hon tänkte igen på hur hon stött ihop med Lollo. Vad skulle flickan tro? Och, Gode Gud, tänk om hon sett Elins trosor ligga på golvet. Visst, flickan var ung, men hon skulle säkert lägga ihop ett och ett, inte minst om det nu var som Erik sa att flickan visste om sin pappas besök av unga tjejer.
Tanken på att Lollo kanske skulle veta om fick det att bränna till i Elin. Skulle hon klara av att jobba kvar här om flickan visste? Skulle Elin klara av att möta Lollo? Tänk om hon sa något till sin pappa?
Waldemar kunde sparka henne från jobbet, kanske till och med polisanmäla henne!
Kunde man få fängelse om man som lärarinna hade sex med sin elev?
Tänk om man kunde det?
Elin blev iskall inombords vid tanken på det. Polisanmäld, rättegång, skyldig. Men det spelade ingen roll, bara tanken på att andra skulle veta om det fick nya tårar att tränga upp i Elins ögon. Hur kunde hon ha låtit det ske? Det var hennes fel! Gud, vad var det för fel på henne?
Elin tillbringade resten av eftermiddagen i sitt rum, oroligt plockade hon med saker utan att ha någon tanke bakom det, än låg hon på sängen och tankarna snurrade i hennes huvud. Hon hade haft sex med Waldemars son… Vad skulle ha säga om han fick reda på det? Vad skulle han tycka och tro om henne då? Oron och skuldkänslorna gnagde i henne. Hon kunde inte vrida tillbaka klockan och få det ogjort, det gick inte. Hon fick helt enkelt se till att det aldrig hände igen och försöka se till att lägga det här bakom sig, låta det bli en skamfylld hemlighet som hon aldrig någonsin skulle berätta för någon annan.
Elin borstade tänderna och bytte om till pyjamas innan hon kröp ner i sängen och drog täcket över sig. Hon skulle försöka sova nu. Klockan var lite över tio på kvällen då hon släckte lampan och till sin förvåning var hon trött, dödstrött och snart sov hon djupt.


**

Drömmen var behaglig, erotisk och om hon fått välja skulle hon ha drömt vilken mardröm som helst istället. Men nu var det inte så. Elin drömde om att hon gick genom herrgårdens stora upplysta salar, det fanns fjärilar och blommor i luften och en vacker vitklädd älva ledde henne in i en stor sal där en väldig himmelsäng stod, en man låg i sängen, Waldemar, och Elin upptäckte att hon var naken.
I drömmen gled hon in i Waldemars armar och hon kunde känna hans hårda kuk och hur upphetsad hon var.
”Elin”, viskade han, ”Elin, Elin”.
Orden var varma och kärleksfull och hon kände att han älskade henne och hon honom.
– Elin…, orden trängde igenom hennes behagliga dröm och Elins ögon öppnades sakta.
– Elin…, är du vaken?
– Mmm v… vad…, mumlade hon sömndrucket medan hon sakta gled ur sin behagliga dröm.
– Elin…
Hennes ögon for upp på vid gavel och hon flämtade till.
– E… Erik? V… vad gör d… du här?
Elin satte sig upp och drog upp täcket till hakan. Erik stod i rummet klädd i pyjamas och med ett förtvivlat ansiktsuttryck.
– Du kan inte vara här! Du måste gå! Nu!
– Tyst nu, lyssna, jag ville be om ursäkt för det där…
– Ja, ja, det är bra, men du måste gå!
Elins röst sprack i desperation.
– Elin, tyst, lugna dig, jag ville förklara…, började han medan han satte sig på sängkanten.
Elin kände sängen gunga till.
– Nej! Ut, gå…!
– Först vill jag förklara, sa han. Elin kunde höra en hård ton i hans röst.
Hon kastade en snabb blick på klockan, den var lite över tolv.
I dunklet kunde hon se Eriks spända ansikte.
– Nej, sa han, först ska jag…
– Ut! Skrek Elin, ut, jag menar det!
Hon böjde sig framåt och knuffade till honom med desperat styrka. Herregud, han kunde inte vara här hos henne, inte efter det som hänt!
Plötsligt grep Erik tag om hennes handleder och pressade henne bakåt i sängen.
– Sluta nu! Var tyst! Väste han bestämt. Du väcker alla annars!
– Sluta, släpp mig! Skrek Elin högt, orden ekade i hennes rum.
– Tyst för helvete! Fräste Erik och snabbt la han handen över Elins mun medan han pressade henne bakåt i den mjuka sängen, han hävde sig upp på henne och tyngde ner hennes sprattlande kropp i den mjuka madrassen.
– Tyst, sluta skrik, väste han i hennes öra och Elin vred sig hjälplöst under honom. Hon skrek mot hans hand med det blev bara till dämpade ljud. Erik höll henne fast och pressade ner henne, hon hade inte en chans att komma loss. Plötsligt blev hon medveten om hur lite tyg det var mellan dem. Täcket hade sparkats åt sidan och hon hade bara sin tunna pyjamas på sig. Hon kunde känna Eriks starka kropp genom tyget och plötsligt blev hon med en kall isande känsla medveten om att han hade stånd!
Elin skrek till bakom hans hand och kämpade för att komma loss, väl medveten om att Erik kunde känna hennes mjuka kvinnliga kropp mot sin då hon kämpade emot honom.
Men hon var chanslös, han var för stark för henne!
Hon slöt sina ögon och kände en bottenlös förtvivlan och hur all kraft rann av henne.
Långsamt tog Erik bort handen från hennes mun och han tittade ner på henne.
Hon mötte hans blick och hon tittade bedjande på honom.
– Erik, snälla…, började hon men han tystade henne med en kyss. Elin stönade till och försökte vrida bort huvudet men den unga killen tvingade henne.
Hans händer gled in under hennes tröja och uppför hennes sidor.
– Nej…, fick hon fram… jag vill inte…

Erik struntade i henne, han bara måste ha den här underbart läckra kvinnan. Det spelade ingen roll att hon inte ville, att hon kämpade emot eller att hon formellt sett var hans lärarinna. Han skulle ta henne, vare sig hon ville eller inte!
Det skulle inte vara första gången som han tog en ovillig tjej.
Erik kände hur Elin skakade till som i gråt och i dunklet kunde ha se en ensam tår rinna nerför hennes kind.
– Erik… nej… d… du får inte…
Hans händer gled upp till hennes bröst, mjuka och varma under pyjamaströjan.
– Nej! Skrek hon till och försökte igen knulla bort honom, men Erik föste hennes händer åt sidan, kopplade ihop dem i ett fast grepp ovanför hennes huvud så att han med sin fria hand kunde dra upp hennes tröja och blotta hennes nakna bröst. Elin kände den svala luften mot sin nakna hud.
– Nej…! Skrek hon, … nej! Jag vill inte…! Sluta!
Hon flämtade till då hans mun slöt sig runt hennes ena bröstvårta. Han lät tungan slicka och reta den lilla knoppen tills den styvnade i hans mun, han kunde höra Elin snyfta till igen och vrida sig. Genom den varma lena huden kunde han känna hur hårt och snabbt hennes hjärta slog. Men det spelade ingen roll, han skulle ha henne!
Elin vred sig hjälplöst i sängen. Eriks mun och tunga skickade ilande vågor genom hennes kropp och hon kände hur hon måste kämpa emot, försöka hindra honom trots att hon visste att det var lönlöst.
Ilningar gick från hennes känsliga bröst och ner till hennes sköte som dunkade varmt mellan hennes ben. Det stack av upphetsning i hennes kropp och hon vred sig i den mjuka sängen.
Elin jämrade hjälplöst då hon kände ynglingen fatta tag om hennes pyjamasbyxor och hur han började dra ner dem. Elin flämtade till då hon kände hur hon lyfte på stjärten så att han kunde dra ner plagget, nerför hennes höfter och han kunde se hennes välansade kön, nerför de långa rakade benen som sparkade och spjärnade emot och ner till hennes små, välformade fötter innan han drog av henne plagget helt och kastade det på golvet bredvid sängen.
Elin snyftade högt då Erik la sig raklång ovanpå hennes nakna kropp.
Han tvingade isär hennes darrande ben och Elin kände ett trubbigt lent tryck från hans kuk mot sin oskyddade och hjälplösa fitta.
– Snälla, nej… g… gör det i… inte…, hulkade hon fram samtidigt som hennes armar gled runt hans starka kropp. V… vi får inte… nej, jag vill inte… t… tvinga mig inte…

Erik tittade ner på den förtvivlade unga kvinnan. Hon var så vacker, så het. Städad och ordentlig på ytan, men en het vulkan under. Han tyckte synd om henne, att tvinga henne så här, men samtidigt så fanns det något erotiskt i hennes motstånd och tårar, något som drev honom framåt och vidare på en farlig väg där det var han som bestämde.
– Dra upp benen, viskade han till henne. Elin skakade på huvudet.
– J… jag vill inte…, upprepade Elin, kinderna våta av tårar. Jag vill inte…, upprepade hon hulkande. Sekunden senare lydde hon.
Erik riktade in sin stora kuk mot den äldre flickans fitta, ollonet pressade på mot hennes kön och Elin drog efter andan.
Erik grimaserade till innan han tryckte på, stötte till och sakta trängde in i Elin som skrek till.
Han pressade på, stötte hårt in i henne och kände hur han sakta tvingade sig inåt i hennes mjuka trånga kön som slöt sig runt hans stora kuk som en mjuk varm sammetshandske.
Elin flämtade till, kände hur Eriks stora kuk sakta sjönk in i henne, det spände till då han fyllde henne och hon flämtade till. Det gjorde ont, men framför allt var det skönt, förbjudet skönt!
Flämtande kände Elin hur han trängde in hela vägen i henne och för en sekund blixtrade till i henne att hon höll på att bli våldtagen, att hon sagt nej, att hon inte ville, men att han tvingat henne till det och att han gjorde det för att han var större och fysiskt starkare än henne.
Elin kände hur Erik grep tag om hennes ben, tvingade isär dem, så att han kunde sjunka in hela vägen i henne och Elin stönade till då han var helt inne i henne.
Erik höll sig stilla ett kort ögonblick och bara njöt av hennes kropp. Så drog han ut kuken en kort bit innan han stötte in den igen. Elin skrek till och kände hur Eriks spermastinna pung slog mot hennes undergivet uppvända stjärt.

Så drog han sig bakåt igen innan han stötte sig inåt. Sen började han knulla henne med långa djupa tag. Elins fitta tog villigt emot honom och den unga kvinnan stönade till högt i njutning medan Erik knullade henne. Sängen knarrade under deras rörelser och Erik böjde sig ner och kysste kvinnan som han tvingat till sex. Det fanns något erotiskt och upphetsande i att vara dominant, att tvinga en ovillig tjej att göra saker som hon inte ville. Trots sin unga ålder så var det inte första gången som Erik tvingat sig till sex. Förra sommaren på en festival så hade han fått med en ung tjej avsides. Då hon fattat vad det var han ville så hade hon sagt nej. Erik hade struntat i det och tagit flickan ändå, hon hade varit oskuld och han hade kommit i henne. Så var det den där aupair flickan hos hans kompis Christian. De hade slagit vad om att Erik skulle kunna få den snygga blonda tjejen i säng och visst hade han fått det, men han hade fått använda en del fula knep för att få henne dit. Och nu knullade han den här snygga, heta tjejen. Han stönande till medan han stötte in och ut ur hennes trånga våta fitta som slöt sig runt hans kuk och skickade ilningar av njutning genom hans kropp. Han kunde se hennes bröst guppa i takt med hans stötar och han kunde se hur mycket hon njöt av det som han gjorde med henne. Det spelade ingen roll att hon sagt nej, sagt att hon inte ville. Nu hade han henne och Erik var fast besluten att se till att det gick för henne.
Elin njöt av den grova hårda kuken som pumpade fram och tillbaka, hon stönande högt in i hans mun och svarade på hans kyss. Det var så fel, så förnedrande men samtidigt så skönt att hon inte förmådde att kämpa emot.
– Gud… Erik… s… sluta… inte…!
Fick hon fram medan hans höfter stötte fram och åter. Hennes puls dunkade hårt i hennes kropp och njutningen pulserade genom henne. Sakta med säkert kände hon sin orgasm närmare sig och hon snyftade till och kapitulerade.
Hon kunde inte hålla emot!
Orgasmen skakade hennes kropp och hon var bara vagt medveten om hur Erik stönade till och hur hans kuk började pumpa in sperma i hennes krampande trånga fitta. Erik stötte fram och åter medan hans kuk fyllde Elins fitta med sperma.
Erik pumpade ut det sista innan han sjönk samman på Elins svettiga varma kropp. Han kysste hennes hals och viskade ett förlåt i hennes öra.

– Det är okej, viskade Elin, d… det spelar ingen roll…, fick hon fram, hennes röst var hes och sprucken.
Men det spelade roll. Och det var inte okej. Men vad skulle hon göra? Gå till Waldemar och berätta att hon blivit våldtagen? Visst hade hon fått orgasm, men ändå…
Och då skulle frågan komma vad Erik gjorde i Elins rum från början. Då skulle det komma fram vad Elin och Erik gjort innan och… Nej det gick bara inte! Men hon skulle se till att det inte hände igen, men då hon kände Eriks nakna kropp mot sin visste hon att hon skulle få svårt att hålla det löftet.
– Du måste gå nu Erik, viskade hon.
– Jag vill stanna, svarade han och kysste henne. Elin svarade på hans kyss.
– Jag vet, men det går inte, du måste gå tillbaka till ditt rum nu…
Erik suckade till, men insåg att Elin hade rätt.
– Men vi ses imorgon, log han mot henne och Elin kände hur det ilade till i kroppen.
– F… för lektioner ja, svarade hon men kände en förrädiskt pirrande känsla.
Erik gav henne ett nytt leende.
– Visst, lektioner, log han innan han försvann iväg. Elin hörde dörren stängas.

Elin lät huvudet sjunka ner på huvudkudden.
Gode Gud, vad hade hon gjort?
Eller, vad hade hon utsatts för?
Hon hade sagt nej, hon hade gjort det. Hon hade visat att hon inte ville, men samtidigt kände Elin den behagliga känslan av orgasmens efterdyningar i kroppen. Hon kunde försöka intala sig att hon inte velat, att Erik tvingat henne och visst hade han gjort det. I början. Men sen… Elin bet sig i underläppen och kände hur den behagliga känslan i kroppen blandade med den av skam. Hur kunde hon njuta av det som hänt? Till och med få en orgasm? Vad var det för fel på henne? Hon var äldre, i en yrkesroll som innebar ansvar för de elever som hon var satt att undervisa, då kunde hon inte bara… ja, ha sex med en av dem!
Hur kunde hon låta det här ske? Vad hade hon hamnat i?
Det här kunde bara inte bli värre!

Elin sträckte sig efter sin mobil, klockan var snart ett. Elin kunde se att ett sms kommit in. Måste ha kommit in efter att hon stängt av ljudet på telefonen. Utan att tänka efter klickade Elin fram sms:et.
Det var från Linda, Waldemars sekreterare.
”Jag vet vad du och Erik höll på med under lektionen” så en bild på Elins vita trosor som hon glömt kvar på golvet. Trots den lilla bilden kunde Elin se de mörka fläckarna efter sperman som stänkt på trosorna.
Det snurrade till i Elins huvud och för en sekund kändes det som om hon skulle svimma. Hon kramade telefonen hårt och kände en iskall rädsla och desperation gripa tag i henne. Det var som om hon föll ner i en svart brunn och hon kände hur det stack i kroppen och hur blodet vek från huvudet.
Linda… Linda visste om…
Elin kände hennes hjärta slå hårt och snabbt i panik och rädsla.
Vad skulle hända nu?
Elin sov inte många timmar den natten och då hon äntligen lyckades somna så hade det redan börjat ljusna utanför.
Dagen krupit plågsamt fram, Elin våndades hela tiden. När som helst så väntade hon sig att Waldemar skulle komma stormande, rasande, och anklaga henne för att haft sex med hans son, hans son som hon var satt att undervisa!
Herregud, hon skulle inte kunna neka till det, det skulle bara inte gå. Dessutom visste Linda om allt och Elin visste att hon aldrig skulle klara sig undan om allt det smutsiga som hon gjort kom fram i ljuset.
Tack och lov så slapp hon möta Erik idag, hon hade gett honom hemuppgifter att skriva klart istället för deras planerade lektion. Men Elin kände att hon inte skulle klara av att möta honom. Det fick bli den här fega nödlösningen istället. Men det var illa nog att undervisa Lollo. Elin skämdes över det som hänt, inte bara i undervisningsrummet utan även senare på kvällen. Gång på gång försökte hon intala sig att Erik tvingat sig på henne och det hade han faktiskt gjort. Men det hemska var att hon inte kämpat emot tillräckligt, att hon faktiskt njutit av det och att det gått för henne. Gud, det sista var nästan det värsta. Var hon den hora som Kevin sagt att hon var? Nej, det kunde bara inte vara så!

Skuldkänslorna över det som hon och Erik gjort, så vetskapen om att Linda visste om det som skett mellan henne och Erik under lektionen. Kanske hade Linda gått in i rummet efteråt? Sett Elins trosor på golvet och sperman? Lagt ihop ett och ett, Det var ju inte så att det fanns fler lärarinnor i herrgården och flickan som kommit på besök hade knappast varit uppe i lektionsrummet. Så att lista ut vad som hänt krävdes ingen större slutledningsförmåga, elementärt liksom…
Sen var Elin helt oförmögen att ljuga. Hon visste mer än väl att hela hennes kroppsspråk skrek ”skyldig” lång väg och att då stå och undervisa en ung och oskyldig flicka som Lollo gjorde allt bara värre. Elin hade känt sig som en hycklare av värsta sort. Lollo hade till och med frågat henne om hon mådde bra. Elin hade inte ens förmått sig att se flickan i ögonen utan mumlat fram någon ursäkt om att hon bara sovit dåligt och det var ju i och för sig ingen lögn.
Lollo hade tittat på henne med sina stora oskyldiga ögon och sen gett henne ett leende.
– Du får gå ner till gymmet i källaren och träna i eftermiddag. Sen tar du ett bad i jacuzzin och så sätter du dig i ångbastun. Det brukar jag göra, då kommer du känna dig bättre.
Flickan lät uppriktig glad och Elin andades ut en aning inombords. Lollo visste inte om vad som hänt i undervisningsrummet dagen innan. Visst, Elin hade nästan sprungit ner henne då hon stormat ut från rummet, men tack och lov så hade Lollo inte märkt något. Hon var för ung och oskyldig för det. Plötsligt slog insikten om vad som skulle kunna ha hänt om Lollo kommit bara några minuter tidigare. En isande känsla förlamade Elin då hon tänkte på vad den unga flickan då hade kunnat se. Elin, med kjolen uppdragen, Eriks hand som rörde sig mellan hennes ben, Elin som runkade av Eriks stora hårda kuk…
Elin kände hur hon rodnade och vände sig hastigt bort från Lollo. Tack och lov så hade flickan inte kommit in i rummet, men om hon gjort det…
Elin kände att det var som att stirra ner i en avgrund och att hon stod precis på kanten och balanserade och kunde störta ner i vilken sekund som helst.
Hon bet sig i läppen, skulle hon kunna vara kvar här? Skulle hon ens få det? Var valet verkligen hennes eller skulle Linda berätta allt för Waldemar? Eller hade hon redan gjort det? Elin hade inte sett till Linda alls under dagen, något som hon var innerligt tacksam för, men Elin visste att hon förr eller senare måste möta den snygga sekreteraren.
Elin blev kall inombords då hon tänkte på det och vilka konsekvenser det skulle få för henne.
Ett sms drog henne tillbaka till verkligheten. Hon tittade på textmeddelandet. Det var från Linda.
Elin blev kall inombords då hon med darrande fingrar klickade fram meddelandet och läste.

”Kom till arbetsrummet i biblioteket om 30 min.” stod det följt av en glad smiley, sekunden senare kom bilden på Elins trosor följt en liten djävulssmiley.
Elin kände hur hon rodnade samtidigt som hennes hjärta dunkade hårt i bröstet av rädsla.
Det var ju inte så att hon hade något val precis!
– Eh…, Lollo, jag… jag ska ta ett möte med… ja ett möte om en stund. Fortsätt med instuderingsfrågorna och så kan du göra klart dem så tittar vi på det senare…
Elin hörde hur hennes röst darrade och hur osäker hon lät.
Lollo tittade upp, en bekymrad rynka i barnets panna skvallrade om att hon anade att något var fel.
– Nej, det är inget allvarligt, sa Elin snabbt. Det är bara en sak som jag måste ta…
Lollo tittade på henne innan hon återgick till skolarbetet.
– Okej, sa hon med blicken på läxböckerna.
Elin märkte inte hur flickan tittade upp och sneglade på henne i smyg, upptagen som hon var med att hålla paniken inom sig nere.

Elin slöt ögonen och kände ångesten dunka i kroppen.
Herregud, vad skulle hända nu?


Added 2 jul 2020   Stories   #Man #Woman #Woman as bottom #BDSM #Discipline #Psychological dominance #Pain #Spankings #Service #Shame play #Age play #Shoes/boots #Stockings/underwear #Costumes #Wet #Voyeurism #Exhibitionism

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 26271  Report