Log inRegister
Elin - Utpressad till sex del 1

Part 5: Elin - Utpressad till sex del 5

Copyright (c) 2020, PhG. ALL Rights Reserved

This story may not be reproduced in any form for profit or on another website
without the written permission of the author. The author may be contacted
by writing at: maximus384@hotmail.com



En ny vuxensaga av det hårdare slaget. Den här sagan innehåller, förutom rutten kvinnosyn, påtvingat sex, våld, tvång och förnedring, dvs. allt det som jag brukar skriva om. Skulle DU känna att de sakerna inte är din grej, ja då ska du absolut klicka dig till någon annan novell, jag menar verkligen det. Är du osäker, läs om det här förordet och ta en funderare på om Du vill fortsätta.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Fortfarande kvar?
Mycket nöje önskar PhG




– Waldemar vill träffa dig.
Elin tittade upp från sin bärbara dator.
Hon hade inte hört Linda komma in i arbetsrummet där hon suttit djupt försjunken i att förbereda kommande lektioner. Ärligt talat så hade det inte gått så bra att jobba. Elins tankar hade glidit iväg åt alla möjliga håll. Den senaste tiden hade varit jobbig, fruktansvärt jobbig. Det som hänt, allt hon gjort eller tvingats att göra hade fått Elin att må dåligt. Det fanns små ljuspunkter, visst, men de fick bara mörkret omkring henne att verka ännu mörkare.
– Okej, ja… nu eller?
Elin svalde och förbannade sig själv för att hon lät som om hon gjort något rikligt hemskt och nu blivit påkommen och ställas till svars för det. Men det hade hon ju också å ena sidan. Elin rodnade då bilden av en naken Lollo blixtrade till inför hennes inre syn.
Linda verkade intuitivt ana Elins dåliga samvete och ett elakt leende spred sig över hennes skära läppar.
– Du ska till ditt rum först, jag har lagt fram kläder som du ska ha på dig, allt ligger på din säng.
Den blonda sekreteraren fixerade Elin med sin isblå blick och Elin skruvade nervöst på sig.
– Kläder…?
– Ja kläder. Du kan inte gå sådär, Linda nickade mot Elins informella jeans och tröja som hon hade på sig och Elin kände sig än mer illa till mods.
– Jaha, okej, ska jag gå nu…?
Linda suckade.
– Ja men vad tror du din lilla slampa, klart du ska gå nu. Sätt fart.

Elin kände hur det stack till då Linda kallade henne ”slampa”. Det var definitivt ovant att som vuxen kvinna få höra det från en annan kvinna, ja från vem som helst.
Elin öppnade munnen för att säga något men hejdade sig då hon såg den hårda blicken från Linda. Undergivet så nickade Elin och svalde, så sänkte hon blicken och gjorde som Linda sa. Elins hjärta slog hårt och snabbt i hennes bröst då hon gick mot sitt rum.
Vad ville Waldemar? Herregud, vad skulle han göra nu? Eller säga nått? Skulle han konfrontera henne om Erik? Eller, hjälp, tänkt om han fått reda på Elin och Lollo…? Nej hur skulle han ha fått det. Om inte någon sett henne gå dit? Linda kanske? Det skulle inte förvåna Elin om Linda skvallrat för Waldemar bara för att jäklas. Och hur skulle han ta det om han fick reda på det?
Elin ville inte ens tänka tanken och med rädslan och panik i kroppen steg hon in i sitt rum. Där på sängen låg en mörkröd tajt klänning prydligt hopvikt. Ett paket svarta oöppnade stay–ups låg bredvid och på golvet ett par svarta högklackade skor. Elin lyfte upp skorna. Klackarna var otroligt höga och sulorna på skorna lyste klarrött mot henne. Ett dyrt och exklusivt märke.
Hon klädde av sig och tog upp klänningen. Den var väldigt djärv, kjollängden kort, urringningen djup och Elin insåg nu att hon inte fått med vare sig Bh eller trosor. Skulle hon vara naken under?
Elin la tillbaka det tunna lilla plagget på sängen och satte sig på sängkanten. Försiktigt tog hon på sig de svarta stay-ups för att sedan dra på sig klänningen. Elin längtade intensivt efter ett glas vin eller en drink, allt för att stilla sin nervositet. Klänningen satt som målad på hennes kropp och hon tittade i spegeln. Den passade perfekt till henne och skulle ha gjort sig väldigt bra på en klubb eller en fest. Elin såg sin egen rädda blick i spegeln.
Medan hon tog på sig de högklackade skorna tänkte på vad som skulle hända, vad som väntade henne nu?

Elin gick efter Linda. Deras höga klackar lät mot golvet och Elin kände sitt hjärta slå hårt i bröstet.
Ovissheten gjorde henne både rädd och förväntansfull trots att hon visste att hon inte borde känna så, så fanns det en upphettning i hennes kropp. Känslan av upphetsning och lust gick inte att förneka eller önska bort. Den bara fanns där och Elin kände hur hennes bröstvårtor var styva mot det tunna klänningstyget. Elin kunde se Lindas tajta klänning, hur den andra kvinnans fasta stjärt avtecknades och Elin förstod att Linda heller inte hade trosor på sig under klänningen. Lindas långa blonda hår var utsläppt och rörde sig i takt med hennes steg.
Linda förde Elin inte till arbetsrummet i biblioteket som hon först trott, utan till vad som verkade vara Waldemars privata sovrum. Elin hade aldrig varit där och med ett stick av svartsjuka gissade hon att Linda varit därinne många gånger. Men så hade andra unga kvinnor varit och om Elin fick tro Louise så hade väldigt unga flickor varit där också.
Linda stannade vid en stor mörk dubbeldörr. Hon knackade lätt för att sedan öppna dörren och visade in Elin.

Skyggt steg Elin in i ett stort sovrum. En öppen spis spred ett behagligt mjukt ljus i rummet och Elin såg Waldemar ligga i en bred dubbelsäng införd en mörkblå sidenmorgonrock.
Elin tittade sig snabbt omkring i rummet. Gardinerna var fördragna för stora höga fönster, det fanns ett sängbord med en lampa på, byråer och garderober. Så en dörr som säkert ledde in till ett badrum. På golvet låg det en stor tjock persisk matta som dämpade Lindas steg då hon gick fram till sängen efter att ha stängt dörren till sovrummet.
– Här är hon, vår lilla lärarinna, sa hon mjukt till Waldemar medan hon gav Elin ett ögonkast som fick det att krypa till i den unga kvinnan. Nu är det hon som ska få lära sig nya saker.
Hon kunde se en farlig glans i de blå ögonen och Elin svalde då hon insåg vad Linda kunde göra med henne bara hon fick tillfälle till det. Det fanns en ton också i hennes röst som fick rädslan att fladdra till i Elins mage.
Waldemar tittade på Elin och så vinkade han till sig henne.
Elin tog några motvilliga steg mot den äldre mannen som låg utsträckt ovanpå sängens sidenlakan.
Linda reste sig upp och var framme vid Elin. Hon kände Lindas mjuka varma hand smeka hennes hals, hennes axlar och så Lindas smidiga fingrar då hon drog ner klänningens dragkedja i ryggen.
Elin rodnade djupt då Linda utan ett ord sakta drog ner hennes klänning. Hon var naken under och luften var sval mot hennes kropp. Elin tittade ner i golvet. Nu var hon bara iförd svarta stay–ups och högklackade skor och hon kände sig som en Call–Girl som just kallats till en rik kund som köpt hennes kropp för några timmar.
Elin flämtade till då hon kände Lindas varma händer glida längs sidorna på sin kropp. Lindas beröring fick henne att rysa till men inte av olust, tvärtom. Elin drog efter andan då Lindas händer slöt sig runt Elins bröst och blondinens fingrar var otäckt erfarna då hon kramade de mjukt svällande kullarna, hennes fingrar hittade Elins bröstvårtor och hon smekte de styva knopparna och fick Elin att flämta till i njutning. Linda skrattade till lätt, hennes andedräkt var varm och behaglig i Elins öra.
– Jag tror vår lilla lärarinna är upphetsad… hon tycker om det här…

Linda smekte Elins bröst och Elin flämtade till, lutade sig lätt bakåt och kände Lindas sträva klänningstyg mot sin nakna rygg. Hon kunde se Waldemar betrakta henne från sängen, hans ögon glänste i dunklet och Elin kunde se hans stora hårda kuk avteckna sig mot sidenmorgonrocken.
Elin kände hur Linda puttade henne lätt framåt, osäkert tog Elin ett par steg mot Waldemar, han höjde handen och Elin tog den. Försiktigt och tvekande satte hon sitt knä på den mjuka sängen. Waldemars grepp om hennes hand hårdnade och Elin flämtade till. Linda lutade sig fram och drog undan Waldemars morgonrock och Elins blick föll på hans stora hårda kuk. Hag var så stor!
Lindas hand gled ner och fattade tag om den grova kuken, hon drog sin hand upp och ner för den och Elin kände hur den blonda sekreteraren la sin hand i Elins nacke. Hon kände hur Linda förde ner hennes ansikte mot den stora kuken och Elin fattade tag i den. Tillsammans häll de båda kvinnorna i kuken medan Elin sakta böjde sig ner mot den. Försiktigt gav hon den varma lena huden en kyss, så ännu en. Hon lät sin tunga röra sig längs det tjocka kukskaftet och upp det till det svällande blålila ollonet. Elin slickade den spända varma huden innan hon gav den en serie våta kyssar innan hon tog Waldemars kuk i sin mun. Elin höll kuken kvar i munnen medan hon gled upp i den stora mjuka sängen, hon stod på alla fyra och svankade med ryggen medan hon sög den äldre mannens kuk.
Det snurrade till i hennes huvud då hon drog sin tunga runt den håra kuken. Det kändes så annorlunda att vara med Waldemar trots att hon var tvingad till det. Hon sneglade halvt blygt upp mot honom. Han satt tillbakalutad bland pösande dunkuddar och verkade njuta av det hon gjorde. Så fångade han hennes blick och Elin kände hur det hettade till i kinderna.
Jäklar! Varför var hon så här varje gång hon var i närheten av Waldemar?
Så gav han henne ett svagt leende och en bubblande lycklig värme sköt genom hennes kropp och blandades med den upphetsning som fanns där. Någonstans inom sig så hoppades Elin att Waldemar kände samma sak för henne som hon gjorde för honom.
Elins huvud gled upp och nerför den uppresta kuken. Hon kunde inte ta honom hela vägen ner men hon gjorde sitt bästa. Waldemar låg passiv och bara njöt av det hon gjorde.
En tanke gick genom Elins huvud, vad tänkte han om henne? Vad tyckte han?
Såg han henne bara som ett vackert stycke välformat kvinnligt kött som han och Linda kunde roa sig med, eller såg han henne som något mer?
Och hur många andra kvinnor hade gjort precis det här? Säkert massor, fler än vad Elin ville föreställa sig.
Men trots allt så hade hon och Waldemar fått väldigt bra kontakt då de träffats, innan allt det här hänt. Elin hade känt en närhet och ett förtroende för Waldemar på ett sätt som hon aldrig hade känt tidigare med någon trots att han behandlat henne som… ja, illa. Men det spelade ingen roll, inte nu i varje fall.
Elins mun gled upp och nerför den massiva pålen och hon drog ut kuken helt ur munnen: Hennes skära mjuka tunga slickade ivrigt upp och nerför den salivglänsande kuken medan hon stönade svagt i upphetsning. Jäklar så tänd hon var!

Plötsligt kände hon Lindas händer på sin nakna stjärt. Den blonda sekreteraren drog sina röda fingernaglar längs Elins hud som knottrades under hennes beröring. Så fattade Linda tag om Elins stjärt och hon flämtade till dämpat med munnen runt Waldemars kuk då Linda särade upp Elins fitta och stjärt.
Det var så galet, Elin, ordentliga lite blyga Elin stod nu på alla fyra ifört svarta strumpor och högklackat i en äldre mans säng, hans kuk i hennes mun medan en annan kvinna särade upp Elins fitta. Hon kunde känna hur Linda drog isär, den andra kvinnan var så nära att Elin kunde känna hennes varma andedräkt mot sitt blottade och öppna sköte.
– Aah…
Elin stönade till då hon kände Lindas tunga slicka över hennes exponerade fitta. Igen så gled den blonda kvinnans tunga över Elins kön och hon svankade än mer med ryggen. Lindas händer grep tag om Elins stjärt medan hon begravde sitt ansikte mellan Elins ben, hennes tunga slickade och bearbetade Elins fitta och hon hittade alla känsliga punkter med en erfarenhet som fick Elin att njuta i fulla drag. Hon höll Waldemars varma och salivvåta kuk bara någon centimeter från sin mun medan hon stönade och flämtade med Linda slickade henne.
– Gud… ja…, fick Elin fram medan en våg av upphetsning och njutning sköt genom hennes kropp. Lät ett finger sakta glida in i Elins fitta och den blonda unga kvinnan log då hon kände en våta, heta värmen slöt sig runt hennes finger. Hon rörde fingret i Elins trånga fitta och lät sedan ett andra finger glida in medan Elin flämtade till i njutning. Linda lät sina våta fingrar glida över Elins svullna fitta och över den rosa lilla klitoris. Nya stön och flämtningar kom från Elin och Linda log, den lilla slynan, tänkte hon och böjde sig ram och bet lätt i Elins ena stjärthalva. Ett överraskat skrik kom från henne och så ett nytt stön då Lindas fingrar gled över hennes hungrigt öppna och våta fitta.
Linda kunde se de svara bit märkena på Elins hud. Så böjde sig Linda framåt och lät sin tunga vandra från Elins fitta upp till hennes hårlösa och rynkiga anus. Hon lät tungan glida över den lilla öppningen och den kändes varm under hennes tungspets. Linda kunde höra hur Elin drog efter andan då hon borrade in sin tungspets i det hårlösa bakre hålet. Igen och igen slickade Linda med sin tunga över Elins stjärthål ömsom var hennes tunga bred och platt, ömsom spetsig. Hon kunde känn den lilla muskelringen spjärna emot. Linda vätte ett finger och satte mot Elins hårlösa öppning. Hon kunde höra den andra kvinnan flämta till då hon kände pekfingret som krävande pressade på, tryckte mot ringmuskeln och sakta tvingade sig inåt i det ovilliga lilla hålet.

– L… Linda, nej… i… inte där…, fick Elin fram då hon kände Lindas finger trycka mot hennes bakre hål.
Men Linda fortsatte. Med sin ena hand höll hon isär Elins ena stjärthalva medan hennes pekfinger sakta pressades inåt i den trånga värmen. Elin flämtade till då hon kände hur Lindas finger akta gled in genom hennes stramande muskelring och in i hennes trånga inre.
– Aj… Linda, nej… i… inte där…, snälla…
Elin bet sig i underläppen medan hon höll om Waldemars uppresta våta kuk.
Någonstans i sig visste hon att Linda inte skulle lyssna på henne, att hon skulle göra det oavsett vad Elin sa och tyckte. Hon kastade en snabb blick upp mot Waldemar. Han betraktade de båda kvinnorna med glansig blick och Elin drog efter andan då hon insåg att han njöt av det som nu skedde, att Elin tvingades till något som hon inte ville.
Elin höll fortfarande i Waldemars kuk då ett andra finger trängde in i hennes trånga stjärt och hon skrek till, begravde sitt ansikte mellan Waldemars starka lår medan Linda sakta och bestämt tryckte sina båda fingrar in i Elins trånga anal. Den blonda unga kvinnan log upphetsat och elakt medan hon började röra sina båda fingrar fram och åter i den utspända lilla muskelringen.

Elin jämrade sig i smärta medan Linda trängde djupt in i henne.
– Ta det lugnt nu, sa hon hånfullt till Elin, vänta bara tills Waldemar har sin kuk där…
Och som för att göra det tydligt vad hon menade stötte hon till extra hårt in i Elins anal och fick den unga lärarinnan att skrika till i smärta och chock.
Skulle… skulle Waldemar…? Där… i… i hennes…?
En kall våg av rädsla sköljde genom Elins kropp då hon insåg att Linda bara mjukade upp henne för något ännu värre. Plötsligt blev Elin medveten om hur stor och tjock Waldemars kuk var som hon höll i handen och tanken på at hela den där saken skulle in där… där hon var som trångast fyllde henne med fasa. Det skulle bara inte gå! Han var för stor! Han skulle inte få plats… herregud… det skulle göra så otroligt ont… tänk om hon blev skadad? Det skulle aldrig gå!
Elin försökte slingra sig undan, men Lindas fingrar sjönk in i Elins mjuka stjärt, naglarna borrade sig in i den lena varma huden och Elin skrek till.
– Nej…! Pep Elin fram ömkligt och kände hur Linda stötte igen med sina fingrar in i Elins trånga, stramande bakre hål.
– Nej… j… jag v… vill inte… aah… d… du gör mig illa…!
Linda släppte taget om Elins stjärt och hon daskade till hårt över Elins bak, igen och igen slog hon medan Elin vred sig hjälplöst.
– S… sluta… j… jag v… vill inte…! Fick Elin ur sig medan Lindas hand landade gång på gång på hennes darrande rödflammiga stjärt. Hon kände tårar trånga upp i ögonen och det sved från hennes bak samtidigt som Linda pressade och stötte med sina fingrar i Elins bakre hål. Plötsligt lutade sig Linda framåt och bet i Elins stjärt. Hårt.
Elin skrek till då hon kände Lindas tänderna sjunka in i sin kropp, det brände till som eld och Elin försökte komma undan utan att lyckas.
– Din lilla hora…, väste Linda, hennes röst tjock av upphetsning och ilska. Det fick Elin att skrika till, inte i smärta utan i rädsla. Linda skulle göra henne illa, väldigt illa… och Linda skulle njuta av det. Herregud… hon skulle verkligen göra det! Skada henne på riktigt!

– Det räcker.
Waldemars röst var lugn men bestämd och de båda kvinnorna hejade sig.
Elin kände hur hårt hennes hjärta slog och hon kramade Waldemars tjocka stenhårda kuk som hon fortfarande höll i handen.
Linda tittade på honom nästan förvånat innan hon hämtade sig.
– Räcker? Nej det räcker inte… den lilla slampan ska lära sig…
Hennes naglar sjönk djupt in i Elins stjärt och igen skrek Elin till då smärtan ilade kall och skarp genom hennes kropp.
– Nu slutar du! Jag sa att det räcker!
Waldemar höjde rösten och Elin ryckte till. Waldemar som aldrig ens låtit arg tidigare, men nu sa han ifrån.
– Nej! Hon ska lära sig, jag…!
Varken Elin eller Linda såg ens örfilen komma, men det gjorde den.
Linda skrek till och hennes blonda huvud kastades åt sidan då Waldemar örfilade till henne hårt.
Innan Linda hunnit hämta sig grep Waldemar tag i hennes långa blonda hår och örfilade till henne en andra gång, hårdare än den första. Linda skrek till igen och försökte vrida sig ur Waldemars grepp men han höll hårt om hennes långa mjuka hår.
Elin skrek till i förvåning och chock. Vid första slaget drogs Lindas fingrar ur Elins smärtande anal och hon kramade Waldemars stora kuk då han örfilade till sin sekreterare en andra gång.
En stöt av upphetsning gick genom Elins kropp utan att hon kunde förklara vad det var som hetsade upp henne. En vuxen man som slog en kvinna… det var fel, men ändå… Men det var något i Waldemars sätt, hans självklara dominans då han slog Linda. det var så fel det bara kunde bli, en man som slog en kvinna. Men det var upphetsande att se hur Waldemars maskulina styrka dominerade över Lindas feminina.

– Du gör som jag säger! Röt han åt Linda som snyftade till i rädsla, hennes ena hand höll sig om kinden som blossade rött efter Waldemars handflata.
Elin stirrade med beundrande fascination på det grymma skådespelet samtidigt som hennes hand rörde sig sakta upp och ner över Waldemars hårda uppresta kuk. Hon kramade till den lätt och titta upp mot den äldre dominante mannen.
Elin såg hur Waldemar höjde handen igen och slog till Linda med baksidan av handen över hennes ansikte. Med ett kvävt skrik föll den nakna kvinnan ner på golvet bredvid sängen, Elin flämtade till och slöt sina läppar runt Waldemars kuk medan hon sneglade bort mot Linda som kommit på fötter.
– Din… din…, började hon men en blick från Waldemar tystnade. Hon sänkte blicken och hennes axlar sjönk ner.
– Förlåt…, mumlade hon och plockade upp sina kläder från golvet. Elin såg att Linda fått ett jack i underläppen och att blod glänste där. Konstigt nog så kände hon en oförklarlig upphetsning över det hon nyss bevittnat. Waldemars styrka och ur bestämd han varit, hur han med våld hävdat sin rätt att bestämma och hur han faktiskt slagit en kvinna. Det skulle ha gjort Elin förfärad, men sanningen var att det gjorde henne upphetsad.
Medan Linda slank ur rummet lät Elin sin tunga glida upp och nerför Waldemars kuk, hennes hand smekte de stora, tunga kulorna och hon vägde dem i handen.
– Jag är ledsen för det där, sa han. Linda gick alldeles för långt.
Han drog upp Elins huvud och höll hennes haka i sin stora hand. Så lutade han sig fram och gav henne en öm, dröjande kyss på hennes läppar. Elin slöt ögonen och njöt av hans beröring och kyss. Hon svarade på den och särade på sina läppar och lät en blyg tungspets möta hans.
Med en underbart berusande känsla i kroppen öppnade hon munnen mer för att ta emot hans tunga i en lång het kyss.
Han bröt den och tittade på henne med sina mörka ögon.
– Gjorde hon dig illa?
Elin skakade först på huvudet.
– Lite grann, svarade hon sen. Men det är okej.
Waldemar nickade.
– Lägg dig på mage nu, ha den här kudden under höfterna…
Elin drog efter andan.
– Tänker… tänker du göra… det? Frågade hon med darrande röst.
Waldemar log svagt mot henne.
– Ja jag tänker göra det.
Elin bet sig i läppen och till sin förvåning kände hon att hon skulle låta honom göra det med henne.
– D… du är f... försiktig…?
Waldemar tog tag om hennes haka och höll hennes huvud medan han tittade in i hennes ögon.
– Det är klart att jag är försiktig, lägg dig nu på mage.
Elin svalde och kände hur hennes muskler blev till gelé. Utan att säga något mer sträckte hon ut sin nakna kropp på de mjuka svala sidenlakanen. Elin sköt in kudden under sina höfter så att hennes mjukt rundade stjärt höjdes i vädret. Hon förstod att Waldemar kunde se alla märken som Linda tillfogat hennes stjärt, men den smärtan var ingenting mot den som nu skulle komma.
Hela den där stora saken skulle in där hon var som allra trångast!

För en kort sekund tänkte hon tillbaka på all de gånger som hennes före detta kille velat ta henne analt och hur hon envist vägrat. Elin mindes hur hon sagt att det var något som hon aldrig skulle göra, analsex. Hon nu stod hon i begrepp att göra just det!
Med dunkande hjärta låg hon undergivet i den mjuka sängen och hörde hur Waldemar drog ut en låda på nattduksbordet. Skyggt sneglade hon på honom och hon såg att han tog glidmedel på sin stora svullna kuk. Den glänste då han smörjde in den. Så gungade sängen till då han rörde sig mot henne.
Elin kände rädsla blandas med upphetsning då hon kände hans händer på sin kropp, starka, varma och bestämda händer som tog i henne med självsäkerhet och auktoritet. Elin förvånades och fascinerades över hur hans beröring påverkade henne så mycket.
Utan att bli tillsagd la hon händerna på sin ömmande stjärt och drog försiktigt isär för honom.
Elin kände hur ett pekfinger gled över hennes rynkiga bakre hål, hur han vrickade med fingret i den stramande lilla öppningen precis som Linda gjort och hon bet sig i underläppen då ett glidmedelshalt finger sakta försvann in i henne. Försiktigt drog Waldemar finger fram och åter innan han drog ut det igen.
Stönande kände Elin hans lena ollon snudda vid hennes varma hud och hur han sökte sig mot hennes hårlösa anus. Waldemar pressade på och Elin flämtade till då han tingade isär hennes motsträviga muskel. Hon skrek till och knöt händerna hårt i sidenlakanet medan han pressade på, hans kropp varm och hård mot hennes mjuka kvinnliga kropp som nu var helt fångad under hans.

Elin skrek till då hon kände Waldemars grova kuk tvinga isär hennes trånga bakre hål. Hon kände smärtan rusa genom kroppen och hon hörde hur Waldemar stönad till i njutning då han sakta tvingade sig inåt. Elin skrek till igen med ansiktet nedborrat i lakanet, Waldemar stönade igen till svar och fortsatte att pressa på, Elin kände hur smärtan gick i glödande vågor genom hennes kropp.
– Aah…! D… det g… gör o… ont…!
Hennes skrik lät ynkligt och smärtan fanns där i hennes röst. Linda (Elin) kände hur hennes ögon tårades och tårar rullade nerför hennes rödflammande kinder.

Waldemar fångade in hennes handleder i sina medan han stötte och pressade på med sin stora kuk in i den hjälplösa unga kvinnan som han höll fast och nere med sin kropp. Hennes stjärt var underbart trång och han njöt i fulla drag medan han sakta tvingade sig inåt i den heta, varma unga kvinnokroppen. Han kunde känna hur hon rörde sig under honom, höra hennes skrik och lösryckta ord och böner om att det gjorde ont, att han skulle vara försiktig, men hon gjorde inget för att hindra honom. Långsamt, utdraget och utan att bry sig om Elins plågade skrik och stönanden tvingade sig Waldemar in genom den stramande lilla muskelringen och in i Elins bakre hål tills han var helt inne i henne. Han kunde höra hur Elin snyftade i smärta samtidigt som han kunde känna hur mjuk, varm och följsam hennes kropp var. Oavsett hur ont det gjorde eller hur svårt det än var för henne att ta emot hela hans storlek så verkade hon fast besluten att låta honom göra det han ville med hennes kropp.
Han började stöta in och ut ur den heta undergivna kvinnokroppen och han stönade högt i njutning medan Elin stönade högt i smärta. Gång på gång trängde han in och ut ur henne. Waldemar kunde känna hennes feberheta och svetthala kropp mot sin och han kunde höra hur tonen i hennes skrik började ändras. Från den skarpa smärtfyllda tonen till att bli mer upphetsad och någonstans där övergick hennes ljud till att bli de av masochistisk njutning.
Waldemar släppte hennes ena handled och lät sin hand glida in under Elins kropp, nerför hennes spända platta mage och ner mellan hennes ben. Hans fingrar nådde hennes kön och den unga kvinnan flämtade till i njutning då Waldemars fingrar smekte hennes allra mest känsliga ställen.
Waldemar lät sina erfarna fingrar leka med Elins klitoris, den lilla rosa pärlan var hal av saft och nya flämtningar av njutning tvingades sig ut mellan Elins läppar.
– Aah… ja… så…, fick hon fram medan Waldemar hetsade och drev hennes kropp sakta men säkert mot orgasm.
– Gud… ja… ja… ja…
En berusande njutning och upphetsning fångade Elin helt och fullt. Smärtan blandades med njutningen på ett sätt som hon aldrig tidigare upplevt och känslan av att bli dominerad och tagen av en äldre erfaren man fyllde hela hennes väsen.
Herregud… hon skulle komma vilken sekund som helst!
Ögonblicket senare exploderade orgasmen i Elins kropp och hon skrek ner i de skrynkliga sidenlakanen medan Waldemars stora kuk stötte fram och åter i hennes uttänjda stjärt.

Elin kände sin egen njutning ebba ut och med ett stön kände hon hur Waldemar drog sig ur hennes stjärt, hörde honom stöna och kände hur hans sperma sprutade över hennes heta, svetthala hud då han sprutade stråle på stråle över hennes stjärt, särade ben och hungrigt öppna och svullna fitta.
Elin hörde Waldemar stöna och kände hans grova halvstyva kuk mot sin stjärt.

Han la sig bredvid henne och strök bort en hårslinga från hennes varma och rödflammiga ansikte.
– D… det var underbart…, fick Elin fram och kände hur en underbar värme pulserade i hennes kropp. Hon tittade på Waldemar och såg att han hade ett småleende på sina läppar.
– Det var det, svarade han och suckade nöjt. Du var fantastisk.
Han tittade upp i taket och suckade sen nöjt.
– Om några dagar så kommer tre affärsbekanta hit ut på n middag. Jag vill att du ska vara med.
Elin tittade på honom.
– Men, är det inte Lindas jobb? Ja menar att vara värdinna och så…, alltså inte för att jag inte vill, det vore jättekul, men Linda…
Waldemar avbröt henne.
– Jag vill att du ska vara värdinna, Linda får ledigt från den rollen.
Han lutade sig fram och kysste Elin och strök bort en hårslinga från hennes svettiga panna.
Elin tog mod till sig och makade sig närmare honom och la sitt huvud på hans axel. För en sekund fruktade hon att han skulle skjuta bort henne men han gjorde inte det och Elin la sin hand på hans mage. Den var hård av muskler och hon drog fingertopparna längs hans hud. Så här kunde hon ligga länge, länge.
Men snart så skulle Lollo och Erik åk ner till privatskolan i Schweiz. Vad skulle hända sen?
Om Waldemar ville att hon skulle vara värdinna nu, hade han andra planer för henne… eller skulle hon säga oss? Känslorna var så blandade. Dels att hon var tvingad att stanna här, men också tanken på att Waldemar var här. Hur skulle det bli mellan henne och Waldemar?
Elin kände hur den behagliga värmen som hon kände, tryggheten att ligga nära Waldemar, få ett sting av oro. Men hon sköt bort tanken. Hon vill inte tänka på det, inte nu. Nu ville hon bara njuta av att ligga i famnen på mannen som hon tyckte om, älskade.

Varken Elin eller Waldemar var medveten om skuggan som stod vid sovrumsdörren och betraktade dem genom den lilla springan i dörröppningen.
Hon hade sett och hört allt, från den allra första stunden tills nu.
Linda tittade på Waldemar och Elin i sängen. Hennes blick föll på Elin. Hon skulle inte tro att hon, Elin, en okunnig och naiv slampa skulle ta över hennes plats hos Waldemar!
Aldrig!
Inte efter allt som Linda gjort för honom under de här tre åren som hon varit anställd hos honom.
I början hade även hon varit en naiv, oerfaren ung tjej som inte visste vad det handlade om, men hon hade lärt sig snabbt. Skulle hon nu skuffas åt sidan bara för att Elin kom? Skulle hon vara tvungen att avstå från Waldemar och allt det här? Lindas blick svepte runt sovrummet, alla fina möbler, konsten på väggarna, pengarna och de möjligheter som det gav. Nej, det skulle inte hända!
Hon skulle visa Waldemar att Elin bara var en liten slampa, en hora, och ingenting mer.
En plan tog form i Lindas huvud.
Elin låg helt ovetande om Lindas blickar inne i sovrummet med huvudet vilande mot Waldemars starka bröst, hans arm runt hennes mjukt rundade axel.


**


Linda satt i en av de stora läderfåtöljerna i biblioteket, hennes långa naglar trummade ilsket mot skrivbordsskivans mörka mahogny medan först en, sen två signaler. Men svara då! Tänkte Linda irriterat. Hon hade två samtal till att ringa. Tre signaler gick fram i telefonen innan någon svarade.
– Malkolm, svarade en mansröst kort.
– Hej Malkolm, det är Linda.
Linda ansträngde sig för att låta glad och vänlig, men samtidigt ha den där undertonen som hon visste hade effekt på män.
Det var tyst en kort stund i telefonen innan svaret kom.
– Ja, hej du. Du, vänta bara så ska jag gå undan så jag inte stör, vänta…
Linda väntade en kort stund innan Malkolm fortsatte, nu hade hans röst fått en helt annan ton och den blonda unga kvinnan rös ofrivilligt till.
– Tjänare Linda, kul att höra av dig, vi ska ju ses snart, eller jag hoppas att vi ska det.
Linda log inom sig då hon hörde Malkolms ton, den var helt annan nu, inte formell som för bara något ögonblick sedan.
– Ja det ska vi göra… Var frun där? Frågade hon sen lite retsamt, väl medveten om att mannen hon pratade med var gift och inte bara hade fru och barn att tänka på utan även ett rykte.
– Nej för fasen, hon är i London och shoppar runt med några väninnor, det var döttrarna…
”Shoppar i London”, tänkte Linda för sig själv, jo, tro på den du. Snarare ligger hon på rygg under någon manlig bekant eller någon PT eller något, din åsna.
– Ja vi ska ju ses snart, som du förstår så är det ett viktigt möte och som vanligt så vill ju Waldemar bjuda er på en angenäm vistelse.
– Man brukar ju inte klaga precis efter man varit hos er nej. Walle vet att bjuda om man säger så…
Mannen i andra änden av telefonen skrockade.
Linda log. Förra gången som Malkolm och de andra varit här hade Linda själv fått i uppdrag att ordna flickor, något som hon tagit sig an med iver. Det hade blivit några unga tonårsflickor från det lokala gymnasiets vårdlinje som skjutsats över. Bra kontakter med både rektorn och skolsköterskan hade hjälpt till att ordna den saken. Det fanns alltid unga tjejer som behövde pengar eller på annat sätt låg illa till som man kunde utnyttja.
– Då har du något att se fram emot, sa Linda. Hon kunde känna hur hennes puls började slå snabbare i kroppen. Vi har något verkligt speciellt den här gången, en ung kvinna som…
– Hur ung? avbröt Malkolm.
– Runt tjugotre…
– Åh, jag trodde hon skulle vara, ja, yngre.
Besvikelsen var tydlig i hans röst.
– Lugn, låt mig prata klart. Hon är tjugotre, väldigt oerfaren, oskyldig du vet. Ser väldigt bra ut. Snygg kropp. Men det bästa är att ni får göra precis vad ni vill med henne…
Det var tyst i luren förutom Malkolms andetag som nu snabbade på.
– Vad vi vill? Upprepade han, hans röst hade plötsligt blivit hes av upphetsning.
– Precis vad ni vill, svarade Linda. Inga risker alls, vill ni vara tuffa mot henne så får ni vara det. Ni kan tvinga henne om ni vill… Jag vet att du gillar sådant Malkolm. Hon kommer säkert vara lite… motvillig… i början, men det är bara att ta för er. Jag vet att både Knut och Peder kommer att tycka om det.
Linda skrattade till.
– Men du behöver inte oroa dig för något efterspel eller så, det ska ju inte bli som den gången då du och den där barnflickan… ja du vet.
Malkolm suckade till i andra änden.
– Ja tack, påminn mig inte om den historien. Det kostade en del att tysta ner den saken, men det var det väl värt antar jag.
Linda mindes den historien. Det hade inte hänt här på slottet utan hemma hos Malkolm i hans stora villa i Djursholm. De hade en sextonårig barnflicka som jobbade svart där och hur det nu var så hade Malkolm en kväll erbjudit flickan pengar för att gå till sängs med honom. Då den chockade flickan sagt nej till erbjudandet så hade Malkolm ”attackerat” henne. Vad som sen hänt var oklart annat än att det krävts en hel del pengar för att göra upp i godo med flickans föräldrar. Men tack och lov så bodde flickans föräldrar i någon av de södra förorterna där en summa pengar kunde göra stor skillnad, så saken hade aldrig gått vidare utan tystats ner.
– Det är ingen risk här att det blir tråkigheter efteråt, sa Linda. Den här tjejen som vi kommer att bjuda på har inte så rent mjöl i påsen själv om du förstår vad jag menar. Svårt att tro då man ser henne, men i de lugnaste vatten…
Hon lät meningen vara oavslutad. Mannen i andra änden av telefonen hade förstått allt.
– Jag förstår Linda, jag förstår.

Linda avslutade samtalet med några ord om att det skulle bli roligt att ses och då hon stängde ner samtalet kände Linda en pirrande spänning i kroppen. Så var den första klar, nu skulle hon bara ringa Knut och Peder, sen skulle trion av män som skulle våldta den där lilla perfekta lärarinnan vara klar.
Linda strök bort en blond hårslinga från pannan samtidigt som hon kände upphetsningen i sin kropp. Tanken på att arrangera en våldtäkt på en oskyldig ung kvinna var, ja, upphetsande på ett märkligt sätt som hon inte kunde förklara. Så var det vetskapen om att Waldemar skulle få reda på vad hans lilla skolfröken gjort, haft sex med tre av hans affärsbekanta. Då skulle han få upp ögonen för att den unga kvinnan inte var mer än en liten hora.
Linda letade upp telefonnumret till Knut och ringde upp.
Det skulle bli en intressant middag, tänkte Linda, och stackars Elin anade inte att det var hon som skulle vara efterrätten.



Added 2 jul 2020   Stories   #Man #Woman #Woman as bottom #BDSM #Discipline #Psychological dominance #Pain #Spankings #Service #Shame play #Age play #Shoes/boots #Stockings/underwear #Costumes #Wet #Voyeurism #Exhibitionism

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 26274  Report