Log inRegister
Elin - Utpressad till sex del 1

Part 6: Elin - Utpressad till sex del 6

Copyright (c) 2020, PhG. ALL Rights Reserved

This story may not be reproduced in any form for profit or on another website
without the written permission of the author. The author may be contacted
by writing at: maximus384@hotmail.com



En ny vuxensaga av det hårdare slaget. Den här sagan innehåller, förutom rutten kvinnosyn, påtvingat sex, våld, tvång och förnedring, dvs. allt det som jag brukar skriva om. Skulle DU känna att de sakerna inte är din grej, ja då ska du absolut klicka dig till någon annan novell, jag menar verkligen det. Är du osäker, läs om det här förordet och ta en funderare på om Du vill fortsätta.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Fortfarande kvar?
Mycket nöje önskar PhG





En vit linneduk täckte det stora bordet som var dukat med Rörstrandsporslin och Berit, hushållerskan, hade verkligen ansträngt sig för att ordna till en riktigt bra middag för Waldemar, Elin och Waldemars tre affärsbekanta, knut, Peder och Malkolm.
Alla tre männen var precis som Waldemar, snyggt klädda i välsittande kostymer och verkade vara i samma ålder som Waldemar. Alla utom Jacob som verkade vara runt sextio. Elin kunde se dyra klockor runt deras handleder och utan att veta så förstod Elin att de är tre männen måste tillhöra toppskiktet inom affärsvärlden. Eller så var det just det intrycket de ville ge med sina dyra kostymer och klockor. Samtalet flöt böljande genom middagen, från den första välkomstdrinken, till förrätten som var Kalixlöjrom på smörstekt bröd, till huvudrätten som var Marulk, något som Elin aldrig ätit tidigare men som var underbart god. Elin hade under måltiden kastat blickar bort mot Waldemar och han hade mött hennes blick varje gång. Ett svagt leende hade spridits i hans ansikte och han hade hållit kvar hennes blick sådär lite extra länge för att fylla hennes kropp med en underbar värme och hon hade känt hur det hettat till i hennes kinder.
Samtidigt kunde hon känna blickarna från de tre gästerna vid bordet. Speciellt från honom som hette Malkolm. Det var som om han klädde av henne med blicken, som dessutom blev allt glansigare i takt med att han drack glas efter glas av vin. Elin hade skruvat lite på sig där hon satt. Klänningen hon hade på sig visade upp hennes smidiga och slanka kropp. Visst, klänningen var både kort och tajt, men det var ett exklusivt plagg som Waldemar ordnat från en av lyxbutikerna inne i Stockholm. Klänningen hade legat i en svart exklusiv papplåda på hennes säng och med ett kort från Waldemar. Elin hade läst kortet om och om igen.
”Till dig Elin, en sak som gör dig ännu vackrare och åtråvärd – hoppas du tycker om den”.
Elin hade försökt tolka texten. Hade Waldemar menat det? Eller var det bara artighet?
Hon hade slutligen bestämt sig för att han verkligen tänkte på henne, brydde sig om henne och någonstans så hoppades hon att han kände det samma som hon kände för honom. Den här jäkla osäkerheten! Elin önskade att hon kunde skaka av sig den men det gick inte. Känslorna fanns där oavsett vad.
Klänningen var inte det enda som Elin fått. I ett andra elegant paket låg underkläder och strumpor. Eller rättare sagt, ett par små svarta spetstrosor, tunna och små men i hennes storlek. Hon hade hållit i det närmast spindelvävstunna lilla plagget och känt hur hon blev varm i kroppen. Värmen hade koncentrerat sig mellan hennes ben som en dunkande het känsla och Elin hade rodnat över de tankar och fantasier som fyllde hennes huvud. jäklar, nu fick hon skärpa sig! Hon var ändå en vuxen kvinna och inte någon sextonårig flicka som var kär för första gången!
Men det var så svårt att trycka undan allt hon kände. Hennes förnuft sa en sak men hennes kropp något helt annat.

Efter middagen drog sig hela sällskapet tillbaka till det stora biblioteket där kristallkaraffer med konjak och whiskey med tillhörande glas stod framställda. I den stora öppna eldstaden brann en eld.
Elin nöjde sig med ett svalkande glas Ramlösa medan männen samtalade lågt. Flera gånger kastade de tre gästerna blickar mot henne och hon kunde höra ett snabbt viskande samtal mellan dem, sneda leenden som skickade en rysning av obehag genom hennes kropp.
I ögonvrån såg Elin hur Linda kom in i biblioteket. Den blonda unga kvinnan var klädd i en snäv mörk dräkt som framhävde hennes former. Elin såg den djupa urringningen och den mörka klyftan mellan Lindas bröst. Hon ställde sig bredvid Waldemar.
– Samtal från London, det är brådskande, sa Linda med neutral röst men Elin kunde se hur Linda sneglade bort mot henne. Det fanns något i hennes blick som fick Elin att känna sig illa till mods.
– Ni får ursäkta mig, sa Waldemar. Men jag måste ta det här,
– Ingen fara Waldemar, affärerna går först, vi underhåller oss själva här. Det var Peder som pratade, han var redan inne på sin andra whiskey sen de kommit till biblioteket.
Elin såg Waldemar skynda ut och den stora tunga ekdörren stängdes bakom honom.
Plötsligt blev Elin medveten om att alla de tre männen tittade på henne. Hon såg hur Malkolm höll en konjakskupa i handen medan han tittade på henne med ett elakt småleende.
– Så du jobbar åt Waldemar, sa han medan han tog ett steg mot Elin som instinktivt tog ett steg tillbaka. Det fanns något i hans röst som skickade en varningssignal genom hennes kropp. Linda här har berättat om dig, fortsatte han.
Elin kände hur hon rodnade häftigt. Hade Linda pratat om henne med Malkolm? Vad hade hon sagt?
Elin svalde och tvingade fram ett leende på sina stela läppar.
– J… ja, jag är lärarinna åt Waldemars barn…, började hon men insåg att hon redan sagt det vid middagen. Elin märkte hur Peder ställde ifrån sig sitt glas och rörde sig långsamt mot henne från sidan. Elin gav Linda en blick, men den blonda sekreteraren stod bredvid eldstaden. Ett leende lekte på hennes rödmålade läppar och Elin kunde se konturerna av Lindas kropp i skenet från elden.
Men det var inget vänligt, snällt leende. Tvärtom. Elakt, grymt och kallt.

Elin hörde sin egen röst så då hon fick fram några meningslösheter om sitt jobb, om Waldemar, som snart skulle komma tillbaka hit, om…
Elin kände Knuts närvaro precis bakom sig och plötsligt kände sig Elin som ett rådjur omgivet av hungriga vargar som cirklade runt sitt hjälplösa byte. En plötslig våg av rädsla och föraning gick som en stöt genom hennes unga kropp. Något var på väg att hända, någonting hemskt!
– Jag… jag ska nog gå…, fick hon fram och Elin kunde höra hur rädd hon lät på rösten.
Malkolm tog ett steg framåt och blockerade Elins väg.
– Gå? Nej inte ska du gå. Jag tänkte vi skulle lära känna dig bättre… Vi har ju precis mött och jag har hört så mycket om dig.
Han kastade en blick över axeln och bort mot Linda som stod kvar vid eldstaden.
Elin tvingade fram ett nytt leende och försökte låta vänlig men bestämd.
– Nej, tack, men jag tror att jag vill gå…
Elin kände hur nära knut stod bakom henne, hon kunde känna den medelålders mannens varma spritluktande andedräkt och mot sin nacke och bara axlar.
Rädslan grep tag i Elin på allvar och hon kastade en vädjande blick bort mot Linda.
– Linda…, skrattade Elin nervöst då hon kände hur Knut nu stod tätt bakom henne.
Elin drog efter andan då Linda gav Elin en kall blick och läppjade på glaset hon höll i handen. Den blonda kvinnan lyfte inte ett finger för att hjälpa till. Tvärtom stod hon bara där tyst och passiv, men med en nästan förväntansfull blick på männen som nu stod runt Elin.

Plötsligt kände Elin en hand på sin bara arm och hon skakade på axlarna och försökte dra sig undan.
– Nej hörrni…, fick Elin fram. Hon kunde höra hur ansträngt glättig hon försökte låta.
En ny hand, nu var det Peder som grep tag i hennes andra arm och höll henne fast.
– Inte så bråttom, sa han med leende och Elin kände hur hans grepp hårdnade om hennes arm.
– Men nu får du släppa…, fick Elin fram och försökte vrida sig ur Peders grepp.
Nya händer, nu från knut som nu tryckte sig mot Elin bakifrån. Med ett utrop kände hon hur knuts händer gled upp och slöt sig runt hennes bröst. Hon kunde känna hans fingrar sjunka in i hennes mjuka varma bröst. Tyget var så tunt så att han kunde känna varenda liten del av hennes bröstvårtor.
– Släpp! Sluta! Vad gör du?!
Elin försökte slita sig loss men fler händer höll henne fast och fången. Elin skymtade Linda bakom männen som nu trängde sig runt henne. Hon stod lutad mot eldstaden, hennes ögon glänste medan hon såg på.
– Men släpp mig… Waldemar… Waldemar kommer att… att…
– Waldemar kommer inte att göra någonting om vi har lite skoj med hans senaste hora, eller hur Linda? Det var ju samma för dig…
Malkolm kastade en blick mot Linda som nickade till svar.
– Det är bara att ta för er, sa hon med ett hårt skratt utan minsta glädje. Ni är ju tre så ni borde klara av henne.
Elin flämtade till och kände hur starka manshänder höll henne fast. Händerna runt hennes bröst drog tyget neråt och Elin skrek till då hennes fasta unga bröst blottades. Hon hade ingen bh på sig och luften kändes sval mot hennes nakna hud. Ett par fingrar slöt sig runt vardera bröstvårtan och nöp lät. De känsliga vårtorna styvnade ofrivilligt och Elin skrek till igen.
– Låt bli… låt mig vara… snälla…!
Hon vred sig desperat för att ta sig loss utan att lyckas medan en isande insikt slog henne. Hon skulle bli våldtagen! Våldtagen…!
– Få av henne skiten nu!
Peders röst var tjock av upphetsning och Elin kunde höra hur tyget knakade och kraschade medan männen rev och slet i det tunna lilla plagget.
– N… nej…! Sluta… nej! J… jag vill inte! Släpp!
Elin kände rädsla och skam skölja över henne medan männen fick bort den tunna, fina lilla klänningen från hennes kropp. Elin spände sig och vred sig för att komma undan utan att lyckas.

Nu hade hon bara de svarta stay-ups på sig, de högklackade skorna och de tunna små svarta spetstrosorna som enda skydd mot männen.
– Helvete…! andades Malkolm då han tog ett steg bakåt utan att släppa taget om Elins ena handled.
Han bara måste få titta på den här underbart vackra lilla varelsen de nu hade i sin makt. Jäklar så vacker hon var! Och sexig!
Hennes förtvivlade kamp och rädda ansikte ökade bara hennes lockande skönhet på ett konstigt sätt.
Malkolm kunde se skuggorna och konturerna runt hennes former i ljuset från den öppna elden, de fasta unga brösten med de trubbiga bröstvårtorna som såg styva ut, som hallon.
Så den mjukt insvängda midjan som sen blev till de kvinnliga höfterna, de svarta små trosorna som knappt dolde hennes kön. Hennes fasta stjärt. Så de smidiga slanka benen i sina svarta strumpor och slutligen de högklackade Christian Louboutin skorna. Waldemar hade verklige god smak då det kom till sina unga horor!
Malkolm mindes hur Linda varit den första tiden, motsträvig och ovillig. Men hon hade lärt sig, precis som den här lilla horan skulle göra.
Han såg hur Knuts händer igen sökte sig upp till den unga kvinnans bröst. Hans fingrar sjönk in i de svällande brösten och Malkolm såg hennes styva bröstvårtor mellan hans fingrar. Samtidigt höll Peder på att dra av den ovilliga unga kvinnan hennes små spetstrosor. Sakta, med en hand medan han höll hårt i Elins handled och med den andra handen drog han ryckvis ner det tunna lilla plagget, nerför Elins vridande motspänstiga kropp. Sen verkade han tröttna och med ett ryck slet han av henne det lilla tunna tygstycket från henne och lämnade kvar ett svagt rött märke på hennes hud.

Malkolm kunde höra den unga kvinnan skrika till igen och han såg hennes välansade kön.
Elin skrek till igen och krängde med kroppen, tårar trängde fram i hennes ögon, men det fanns ingenting hon kunde göra. Hon var fången!
Desperat kastade hon en blick bort mot dörren i hopp om att Waldemar skulle komma in och rädda henne. Men den tunga dörren förblev stängd.
– Få ner henne på knä…!
Malkolm var röd i ansiktet av sprit och upphetsning. Tanken på att få tvinga den här underbart vackra och sexiga unga kvinnan fick hans hårda kuk att värka i de välskräddade byxorna.
Elin kände händerna på sin kropp, starka krävande manshänder, som tvingade ner henne tills hon stod på knä på den tjocka persiska mattan. Elin var ögonhöjd med männens midjor, hon kunde se de putande byxorna som dolde deras svällande hårda kukar, men ändå talade om för henne vad som väntade. De skulle inte nöja sig förrän de fått spruta sin sperma i hennes kropp!
Elin kände hur en hand greppade tag om hennes långa silkesmjuka hår och hon flämtade till av smärta. Handen tvingade hennes att vara stilla och med dunkande rädd puls både såg hon och hörde hur gylfar drogs ner, ett metalliskt raspande ljud som talade om för henne att männen nu skulle tillfredsställa sig genom att använda sig av Elins motvilliga kropp.
Hon såg hur Peder och Malkolm drog fram sina svullna, ådriga kukar från dyra kostymbyxor. Elin såg vigselringar och dyra klockor blänka då de gjorde det.
Malkolm höll sin hårda kuk med ena handen och riktade in den mot Elins ansikte medan han höll ett stadigt tag om henne hår med den andra.
– Sug…, flåsade han fram och tryckte kuken mot Elins hopknipna läppar.
Elin försökte vrida bort ansiktet från hans kuk, men bara för att känna Peders grova kuk mot sitt ansikte. Hon ville inte! De fick henne att känna sig som en äcklig billig hora som de kunde göra vad de ville med!
Elin kände ett hårt uppfordrande ryck i håret och det sved till men hon vägrade fortfarande att öppna munnen.
– Sug!
Örfilen kom lika snabbt som oväntat och Elin kände sin vänstra kind isa till av blixtrande smärta och hon skrek till, mer av chock än något annat. Sekunden senare kände hon en stor hård kuk pressas in i hennes öppna mun. Hon hostade till, kände en kväljning fylla henne medan den stora kuken trängde in i hennes mun. Hårda händer höll henne fast medan kuken fyllde hennes mun. Elin drog efter luft genom näsan och läte sin tunga glida längs den dunkande hårda kuken som pulserade stor och hård i hennes mun. Hon var fast! Fången! De kunde och skulle göra vad de ville med henne!
Elin kände hur motståndet rann av henne och kände en våg av skam rulla genom kroppen. Var hon inte starkare än så här? Men vad kunde hon göra? De var tre mot henne, så Linda som lurat henne in i det här…
Men blandat med skammen så fanns där något mer, något värre, som fick Elin att stöna till i förtvivlan. Trots att männen tvingade henne så kunde hon känna en kittlande glödande upphetsning som spred sig i hennes kropp. Trots att hennes förnuft skrek ut ett nej så var det som om hennes kropp reagerade med upphetsning på männens bestämda tag, deras hårda krävande händer. Det var som om deras maskulina styrka mötte hennes feminina, och Elin visste att hon inte skulle kunna stå emot. Inte minst nu då hennes egen kropp förrådde henne.
Kuken i Elins mun rörde sig fram och tillbaka, den trängde djupt ner i hennes hals och för en sekund trodde Elin att hon antigen skulle kvävas eller kräkas. Men så drogs den feta kuken tillbaka och hon hulkade innan kuken igen stöttes in i hennes mun utan minsta hänsyn till något annat än den egoistiska njutningen som det gav att munknulla en ung hjälplös och utlämnad kvinna.
Malkolm drog stönade
ut sin kuk från den undergivet knäböjande Elin. Knappt hade hans salivglänsande ådriga kuk lämnat Elins mun förrän Peder makade fram sin kuk och riktade in den mot Elins halvöppna mun. Hon tittade upp mot honom, hennes mascara hade runnit i hennes ansikte och hennes läppar och haka glänste av saliv. Hon gav ifrån sig en snyftning men lät sin mun öppnas lite mer så att Peders kuk kunde glida in. Elin fattade tag om hans kuk och kramade till den medan hennes tunga gled runt hans släta lena ollon. Om hon höll i hans kuk så kunde han i varje fall inte pressa ner den i hennes hals…
Peder greppade tag om Elins bakhuvud och rörde hennes huvud fram och åter. Den medelålders mannens stön blandades av de våta smackande ljuden då hans kuk bearbetade den ovilliga kvinnans mun samtidigt som Elin hulkade och frustade, sega tömmar av saliv hängde från hennes haka och föll ner över hennes mjukt svällande bröst. Peder knullade sin kuk ut och in ur Elins mun medan han stönade. Så drog han ut sin kuk från Elins mun och hon hostade och frustade. Tunna trådar av saliv hängde mellan hennes öppna mun och Peders hårda uppresta kuk.
Knappt han Elin dra efter andan förrän Knut var där. Elin gjorde inget motstånd utan besegrad lät hon den äldre mannen köra in sin hårda kuk i hennes mun. Hon tittade upp mot honom, blinkade bort tårarna från ögonen medan hon lät sin tunga glida runt den tjocka hårda kuken. Hon kunde känna hur hårt han höll om hennes hår, hur han använde hennes mun på samma sätt som om det var en fitta och hur han njöt av inte bara känslan av hennes mun utan också om vetskapen av att de tvingat henne och att de nu förnedrade henne.
Hur kunde de göra något sånt här? Tänkte Elin. Hade de inte fruar? Döttrar till och med? Hur kunde de njuta av att tvinga henne till det här?
Men samtidigt kunde Elin inte tvinga bort den upphetsande känslan som glödde i hennes kropp och fick hennes bröstvårtor att styvna. De, männen, kunde känna det, hennes styva bröstvårtor varje gång en ny hand slöt sig runt hennes mjukt rundade och svällande bröst. Fingrar som kände och nöp i hennes hull, hennes bröstvårtor. Ett stönande tvingade sig fram ur hennes kukfyllda mun och Elin kände hur hon skämdes då den kittlande känslan av upphetsning löpte genom hennes kropp.
En stor hård kuk stötte djupt ner i hennes hals och fick henne att hulka till, men hon slutade inte att använda sin tunga och mun.
Herregud… vad är det för fel på mig? Varför tillåter jag dem att göra så här mot mig? Och hur kan jag tända på det?!
tankarna blixtrade genom henne huvud och trots att hennes förnuft sa att hon skulle kämpa emot, skrika, protestera, så var et som om hennes kropp nu ville något annat. Händerna som tog i henne började kännas skönt, upphetsande och till sin fasa insåg Elin att hon tände på att användas som en hora ett kvinnligt köttstycke som männen kunde göra precis vad de ville med.

Peder drog ut sin kuk från den undergivet knäböjande unga kvinnans mun. Hon hostade till då hans kuk var helt ute och han såg hur hon sjönk samman en aning av ansträngningen från att suga de olika kukarna. Han höll kuken i ett stadigt grepp och drog handen fram och tillbaka medan han såg ner på henne. Hon såg underbart läcker ut med det ut smetade läppstiftet, maskaran som runnit längs hennes kinder. Han kunde se hur hennes bröst höjdes och sänktes i snabb andhämtning. Hennes unga smidiga kropp glänste i ljuset från den öppna elden.
– Vi lägger henne på soffbordet så knullar vi henne, sa han med hes upphetsad röst.
Knut och Malkolm drog upp den darrande Elin från golvet, deras händer höll hårt i hennes hår och armar medan Peder sopade undan ett par tjocka böcker som låg på det låga bordet.
Elin tvingades framåt på sina höga klackar, bort mot bordet där hon tvingades ner på rygg.
Gode Gud…, de… de skulle knulla henne…!
Elin kände att hon borde säga nej, protestera, kämpa emot. Men vad skulle det spela för roll?
Ingen alls. Männen skulle ta henne ändå, våldta henne oavsett vad hon sa eller gjorde.
Elin slöt ögonen och stönade till då hon insåg att det inte var första gången som någon av männen tvingade en ung kvinna till sex. De hade gjort det här massor av gånger. Kanske de gjort så med Linda innan henne? Kanske…

Knut fattade tag i Elins ena ben, Peder i det andra. Så drog de båda männen Elins ben åt sidan och bakåt så att hela hennes underliv blottades för Malkolm som nu stod mellan Elins ben, hans knän snuddade vid det låga bordet. Elin kände hur hennes ben sträcktes bakåt, händer som höll stadigt om hennes smala vrister, och sekunden senare så kände hon en hand på vardera handleden. De höll henne fast medan hon kände ett trubbigt lent tryck mot sin blottade hjälplösa fitta.
Elin bet sig i underläppen och kände hur det svullna ollonet tänjde isär hennes blygdläppar och hur den stora nakna kuken sakta trängde in i henne.
– Helvete… hon är ju våt…! Skrattade Malkolm och Elin stönad ömkligt till svar.

Malkolm pressade på. Hon var inte bara våt, hon var trång… feberhet…
Han stötte till hårt, tvingade isär den tajta fittan och lät sin hårda kuk sjunka in hela vägen i den unga kvinnan. Stönande kände han hur a spermafyllda pung pressades mot hennes undergivet uppvända stjärt och han fattade tag om hennes smala midja och drog ut kuken en bit för att sedan stöta in den hårt. Elin gav ifrån sig ett litet skrik då han gjorde det men hon han inte dra efter andan förrän Malkolm stött in kuken igen i henne. Elin flämtade till och kände hur hennes kropp svarade på mannens stöttar. Hennes höfter lyfte från den svala bordsskivan och mötte den äldre mannens kuk då han knullade in och ut ur hennes kropp. Små stönanden tvingade sig fram hennes kropp varje gång som kuken fyllde hennes trånga heta fitta. Små stönande som växte sig högre i takt med att den stora kuken stötte fram och åter i hennes trånga, heta fitta. Elins safter fick den stora mörka kuken att glänsa då den stöttes in och ut ur hennes kropp.

Malkolm tittade triumferande ner på Elin. Han kunde känna hur hon svarade på hans stötar och han kunde höra de små stönen som kom från henne och som hördes över ljuden då hans höfter stötte in i hennes. Han hade tvingat henne att njuta, den lilla horan! Visst kunde hon spela fin och oskyldig, men som alla kvinnor så var hon inget annat än ett djur. Det gällde bara att ha en starkare vilja och tvinga på dem sin vilja för att de skulle böja sig och den här unga kvinnan hade bevisat att det verkligen var så. Han kunde inte motstå frestelsen utan han böjde sig framåt och nöp hårt i Elins ena bröstvårta. Hon skrek till och försökte röra armarna för att skydda sig men Peder och knut höll henne fast. Malkolm snärtade till med handen och ludet av örfilen och Elins skrik fyllde det stora biblioteket.

– För satan Malkolm, nu får du flytta på dig…, flåsade Knut, hans ansikte tegelrött av upphetsning, hans kuk hård och stor.
– Vänta gubbar, jag har en idé, sa knut. Vi tar henne alla på en gång… vi dubbelmackar henne… gör henne lufttät…
Han gav ifrån sig ett hest skratt.
Som i en tyst överenskommelse så rörde sig de tre männen på en gång innan Elin ens förstått vad de tänkte göra med henne.
Peder låg redan på den tjocka persiska mattan medan Malkolm och Knut drog upp Elin från det låga bordet. Utan att göra motstånd lät hon de båda männen fösa henne mot Peder och Elin grenslade honom, hans händer tog tag om hennes höfter och höll henne i ett stadigt grepp medan Elin sänkte sig ner över hans uppresta kuk. Hon tittade ner på honom, såg den sadistiska glansen i hans ögon medan han riktade in sin hårda kuk mot henne hungrigt gapande fitta. Elin lät sina höfter sjunka ner och kände hur en ny främmande kuk fyllde henne. Hon kunde se att mannen under henne inte hade den minsta tanke på att göra det skönt för henne eller ens bry sig om henne som människa. Hon var bara ett trångt varmt hål som han skulle knulla tills han sprutade sin sperma.
Tanken på att hon inte var mer än ett välformat stycke kvinnligt kött, en lockande kropp de kunde njuta av, fick det att rysa till i Elin av förbjuden upphetsning.
Elin flämtade till och började rida den uppresta kuken. Hennes fitta gled fram och åter över den grova kuken som tänjde ut hennes våta fitta. Samtidigt fanns där i hennes huvud en sista medveten tanke om att hon blev utnyttjad av tre äldre män. Alla gifta, alla med familjer och med fina och välbetalda jobb. Ändå så tvekade de inte att utnyttja en hjälplös ung kvinna utnyttja henne…
Så suddades tankarna ut då Elin kände den grova kuken i sig och en våg av masochistisk njutning rulla genom hennes smidiga unga kropp. Stönande red hon den feta kuken som tvingade fram undergiven njutning i hennes kropp.

Elin flämtade till och kunde inte tvinga tillbaka stön av upphetsning och njutning. Det fick männen att utbyta menande blickar med varandra. Den unga kvinnan var verkligen en liten hora oavsett vad hon försökte intala sig själv. Waldemar och Linda hade gjort ett bra jobb att träna och uppfostra henne.
Plötsligt kände hon en hand i sitt ryggslut och en annan fast hand som grep tag om hennes ena höft.
Elin kände ett salivvått finger pressa mot hennes hårlösa rynkiga anus och hon flämtade till då hon kände hur hennes motspänstiga lilla ringmuskel tvingades ge vika för den främmande inkräktaren.
– Aj! N… nej… i… inte där…, fick hon fram som om hon trodde att hennes protester skulle få minsta effekt. Männen hade redan tydligt visat att de struntade fullständigt i att hon inte ville.
Elin bet ihop medan hon kände hur pekfingret var djupt inne i hennes bakre hål, hur fingret vreds runt, pressade på, drogs fram och tillbaka.
Så kom ett andra finger och Elins kropp spändes i panik.
– Aahh…! N… nej… j… jag vill inte… inte där…!
Men männen höll henne fast, spetsad på Knuts grova kuk som dunkade och pulserade djupt inne i hennes kropp. Hjälplöst kunde hon känna hur de båda fingrarna drogs smärtsamt fram och åter i hennes bakre hål. Elin drog efter andan och försökte tvinga sig att slappna av. Vad kunde hon göra? Ingenting! De skulle göra vad de ville med henne…
Elin kände de båda fingrarna dras fram och tillbaka. Hennes anal tänjdes ut samtidigt som knuts stora kuk var inne i hennes fitta.
Plötsligt var fingrarna borta och Elins svetthala kropp slappna av. Tack Gode Gud att det var över!
Hon kunde klara av den stora kuken som var i henne nu, hon kunde knulla mannen och få honom att spruta… sen kanske det skulle vara lättare att…
– Aahh! Nej! Gud nej!
Elin kände ett trubbigt lent tryck mot sitt bakre hål. En kuk som tryckte på samtidigt som knuts händer slöt sig i ett järngrepp runt hennes höfter och hindrade henne från att resa sig upp och fly undan.
Elin kände en isande fasa genom sin upphetsning.
Hon… hon skulle bli knullad i båda hålen! Samtidigt…!
Elin skrek rätt ut medan Malkolms stora hårda kuk sakta och mödosamt tvingade sig in i hennes overkligt trånga bakre hål. Knuts stora kuk fyllde Elins fitta helt och nu kom en andra lika stor kuk som tvingade sig in i hennes anal.
Elin vred sig hjälplöst medan hon sakta fylldes, nya tårar rann nerför hennes rödflammande ansikte och hon grep tag i knuts axlar i ett desperat försök att hitta något stöd i det hemska som nu hände med henne. Hjälplöst kände hin hur den flåsande Malkolm trängde in helt i henne, två grova kukar som fyllde hennes unga våldtagna kropp till bristningsgränsen. Hon kunde känna de två kukarna i sig, skilda åt av en millimeter tunn hinna. De båda männen stönande i njutningen medan Elin stönande i smärta.
De låg stilla med den flämtande och jämrande Elin mellan sig. De kunde känna hur het de unga kvinnans kropp var, hur våt av svett hon var. Hennes hud glänste som om den var inoljad och de kunde se hennes smidiga ben i de svarta strumporna, de högklackade skorna. Det var som en feberhet erotisk dröm. Men den var verklig. De kunde höra flickans stönanden, känna hennes tränga kramande hål, så vetskapen om att de kunde göra precis vad de ville med henne och att de skulle göra det också. Hon var inget mer än en slavinna som de kunde använda för sin egen njutning utan att tänka det minsta på henne.

Malkolm drog sin svullna kuk ett stycke bakåt i Elins trånga anal. Han kunde se hur den lilla muskelringen var uttänjd till bristningsgränsen runt hans svullna kuk, hans båda händer vilade nu på hennes mjukt rundade och spänstiga stjärt. Han drog isär de frestande kloten och gav Elin en hård stöt som besvarades med ett skrik. Hans kuk gled in i hennes bakre hål och han kände hur stramande trång hon var. Han visste att han gjorde henne illa och det ökade hans njutning. Igen och igen stötte han sig fram och åter i det trånga illa hålet och han kände Knuts svullna kuk mot sin egen och hur hans kollega började att röra sig i takt under den unga kvinnan som nu låg mellan dem.
I ögonvrån kunde han se Peder ta ett steg framåt och han samlade ihop en handfull av Elins långa hår i ett fast grepp, så drog han till och tvingade upp den unga kvinnan ansikte. Så riktade han in sin grova kuk mot Elins mun. Utan att protestera eller göra motstånd så öppnade Elin munnen och tog kuken i sin mun. Hennes läppar slöt sig runt pålen och lät sin tunga glida runt det svullna ollonet.
Elin kände hur Peder fattade tag om hennes huvud med ett fast grepp och stönande började han knulla hennes mun precis som om det var hennes fitta.
Elin kände hur vågor av ofrivillig njutning rullade genom hennes kropp. Tre män… tre kukar… inne i henne samtidigt. Elin hade aldrig ens tänkt tanken att det var möjligt, men nu var det verklighet. Tre män som tvingat henne och som nu förvandlat henne till något som hon inte visste att hon kunde bli.

En orgasm kom lika plötsligt som oväntat och Elin slöt ögonen och läte den rulla genom kroppen medan de tre kukarna stötte in och ut ur henne. Elin darrade i kroppen och kände hur hennes fitta drogs samman i en serie kramper runt Knuts stora kuk. De tre männen utbytte blickar med varandra medan Elin flämtade till med munnen fylld av kuk.

– Fan… nu vill jag känna hennes fitta, sa Peder, … eller hennes arsle, bryr mig inte om vilket…
– Vi byter, vänta…
Knut drog sig ur Elins fitta med ett vått sugande ljud. Malkolm drog upp den flämtande svettiga Elin så att hon stod på knä, hennes varna rygg mot hans putande mage, hans kuk fortfarande djupt inne i hennes anal. Hans ena underarm vilade över den unga kvinnans hals. Peder la sig på rygg på mattan och med ett flin drog han Elin emot sig, hans salivvåta kuk hittade hennes hungrigt gapande fitta och med en grymtning stötte han till och gled hela vägen in i Elins nyknullade fitta. Stönande kände han Malkolms svulla kuk mot sin egen. Ovanför sig kunde han se Knuts kuk försvinna in i Elins mun.
Fan, de lekte verkligen hela havet stormar med hennes kropp! Vilken liten slampa!
I Peders sprit– och lustrusiga huvud fanns inte tanken att de faktiskt hade tvingat sig på den unga kvinnan. För honom, och de övriga männen, var flickan inget mer än en vacker kropp och tre hål som de kunde njuta av utan minsta tanke på hur hon kände sig.

Peder och Malkolms kukar stötte in och ut i takt i Elins båda uttänjda hål. Kuken i hennes mun dunkade och svällde medan Elin bearbetade den frenetiskt med mun och tunga.
Hon fattade tag i det tjocka salivhala kukskaftet, drog ut den stora kuken rån sin mun och lät tungan bearbeta det svällande lila ollonet medan hon runkade den hårda kuken. Hur många unga kvinnor och flickor hade inte den här kuken knullat? Hur många hade han inte tvingat till sex+
tanken var sjuk, fel, men samtidigt enormt upphetsande.
Elin kände de två kukarna som stötte in och ut ur hennes uttänjda och fyllda hål, hon kände männens kroppar pressa mot sin, hur de båda kukarna i henne rörde sig och stötte mot varandra.
– Gud…! J… ja… k… knulla mig… knulla mig…!
Vad det där hennes egen röst? Var det hon som skrek ut orden så det ekade i biblioteket?
Var det verkligen lärarinnan Elin som nu hade en kuk i fittan, den andra i analen, en tredje i handen?
Var det verkligen hon som förvandlats till ett svettigt hungrigt rovdjur som bara ville en sak?
Elins kropp svarade på männens stötar och hon kände hur de båda kukarna stötte in ända till roten i hennes trånga och undergivet erbjudna hål. Elin lät knuts kuk plöja in i hennes mun och den äldre mannen grymtade till då han körde kuken djupt ner i Elins hals och kvävde hennes höga, närmast desperata skrik.

Plötsligt kom en andra orgasm och Elins kropp skakade då njutningen blixtrade genom hennes utnyttjade och ömmande kropp.
Sekunden senare kunde hon höra hur först knut, sen Malkolm stönade till. Deras andhämtning blev häftigare och plötsligt kände Elin hur Knuts kuk sköt iväg en första stråle med sperma i hennes mun. Elin svalde automatiskt, så kom en andra och mycket kraftigare stråle av sperma och Elin hostade till men innan hon hunnit samla sig kom en tredje, så en fjärde…
Elin drog bor munnen från den sprutande kuken och kände hur tjocka, breda strålar av sperma landade över hennes svettiga salivvåta ansikte. Vagt var hon medveten om hur Malkolm stönade till och hon förstod att han kom i hennes bakre hål. Under henne grymtade Peder till. Han stötte in sin svullna kuk så långt han förmådde och kände hur sperman rusade längs hans kuk och sprutade ut i långa hårda sprut, in i den heta, väntande fittan.
Elin svalde den sperma hon hade i munnen och kände hur männen tömde sig i hennes våldtagna kropp. Stora hårda kukar som pumpade ut varm, kladdig sperma in i hennes unga kropp medan de grymtade och stönande, tre äldre män i samma ålder som hennes egen pappa.

Med en nöjd suck drog sig Malkolm ur sin halvstyva kuk från Elins uttänjda stjärt. En flodvåg av sperma forsade ur hennes misshandlade bak och rann ner till hennes fitta där Peders fortfarande hårda kuk fyllde henne. Sperma trängde ut från hennes fitta, rann längs Peders blänkande kukskaft och blandades med Malkolms sperma för att bilda en stor mörk fläck på den tjocka mattan.
Med en nöjd suck drog sig Peder ut från Elins fitta med ett sugande vått ljud. Mer sperma läckte ut.
Han knuffade bort Elin som kröp ihop i fosterställning på golvet, en svag snyftning skakade hennes kropp medan sperma läckte från hennes fitta och stjärt.
Hon kände sig använd, smutsig, utnyttjad… men tillfredsställd på ett sätt som hon inte känt tidigare och någonstans inom sig kände Elin att hon gått över en gräns, en gräns inom sig och att hon aldrig skulle kunna gå tillbaka till den person som hon varit innan hon kommit till Herrgården och Waldemar. Hennes ena hand kramade den tjocka mattan under sig. Hennes kropp glödde i efterdyningarna av hennes orgasmer, hennes bakre hål dunkade och värkte i smärta men det var en behaglig snärta, en spännande smärta. Vad som än hänt med henne så visste Elin att hon inte var den hon varit för bara några dagar sedan.

Knut tittade ner på den unga kvinnan och log nöjt.
– Ett utmärkt knull mina herrar, men vad säger ni? Ska vi visa den unga flickan vad vi tycker om henne? Vad säger du Malkolm? Peder?
– Absolut, svarade Malkolm. Redo mina herrar! På mitt kommando!
De tre männen ställde sig på led och riktade in sina halvslappa kukar mot Elin som kröp ihop under dem.
Malkolm drog tillbaka förhuden från kuken, hans ögon lyste då han siktade mot Elins ansikte.
Så kom en tjock stråle med gult piss. Den träffade Elins oförberedda ansikte och hon skrek till i rädsla då den kropps varma stråle träffade hennes mun, ögon, näsa…
Sekunderna senare började först Hugo, sedan Peder, att pissa på Elin. Deras varma gula urinstrålar träffade hennes smidiga unga kropp och sköljde över den.
– Håll upp ansiktet! röt Malkolm och Elin lydde automatiskt som ett väldresserat cirkusdjur.
Hon tvingade upp sitt ansikte så att de tre skrattande äldre männens strålar träffade henne. Hon kände fränt urin i munnen men tvingade sig att hålla sig stilla.
Vad tjänade det till att göra motstånd? Vad tjänade någonting till?
De skulle göra det ändå oavsett om hon ville det eller inte.

Elin satt kvar på golvet tills männen tömt sina blåsor helt. Hon höll ögonen slutna medan hon lyssnade på deras skratt, deras kommentarer om vad de nyss gjort, ljuden då den dunkande varandra i ryggen. Så lyssnade hon på deras steg då de lämnade rummet för att gå och fräscha upp sig. Så ljudet från den tunga dörren då den stängdes bakom dem.
Tystnaden sänkte sig, bara ljuden från de öppna spisen sparkande hörde och Elin öppnade sina ögon. Det sved efter sperman hon fått i ögonen och hon anade att hon förmodligen var rödögd.
Linda var borta. Hon måste ha lämnat rummet då hon sett hur Elin blivit våldtagen och förnedrad, ja inte bara det. Det hade gått två gånger för Elin och hur hon faktiskt njutit av övergreppet.

På darrande ben reste sig Elin upp. Hon stödde sig försiktigt mot bordsskivan medan hon drog av de högklackade skorna.
Plötsligt fångad en rörelse i bortre ändan av rummet hennes uppmärksamhet.
Hon tittade bort. Där, borta vid dörren, halvt dold av skuggorna stod… Waldemar!
Chocken skar rätt igenom Elin.
Waldemar!
Han… han hade kommit tillbaka och… och sett vad?
Elin blev kall inombords.
Vad hade han sett? Hur de tvingat henne? Eller hade han sett hur hon låtit sig tas till synes frivilligt, av tre män? Hur hennes kropp hade skakat av orgasmer? Hur hon stönat i njutning? Svarat på deras knull med egna, ivriga rörelser? Bett männen att knulla henne?
Elin kände hur det snurrade i huvudet.
Gode gud, vad skulle han tro om henne? Elin kände sin underläpp darra.
– W… Waldemar… d… det är inte som det ser ut…, fick hon fram. De… de t… tvingade mig… jag… jag…
Elin kunde höra hur darrande svag hennes röst var och hur falskt allting klingade. Det hade gått för henne två gånger, hon hade njutit. Visst, de hade tvingat henne till det, hon hade inte velat, men samtidigt kunde hon inte förneka att hon njutit av det.
Waldemar sa ingenting utan tittade bara på henne med en outgrundlig blick. Elin kände hur tårar trängde fram i hennes ögon. Om han bara sa någonting! Att inte veta om han var arg eller sårad var outhärdligt!
Slutligen bröt han tystnaden.
– Duscha av dig och fräscha till dig, sen kommer du till mitt arbetsrum.
Hans ton var lugn och helt neutral. Så vände han sig om och gick.
Kvar stod Elin, fortfarande helt naken sånär som på de svarta strumporna. Hon darrade i hela kroppen och hon kände hur tårarna började rinna.
Var han arg på henne? Besviken? Skulle hon få sparken nu? Herregud, tänk om han skulle anmäla henne eller något… Hon hade haft sex med hans son, hennes elev… Och tänk om han visste om Elin och Lollo? Gud, då skulle hon få fängelse! Då skulle hon aldrig kunna jobba som lärare igen! Hennes liv skulle vara förstört!
Elin strök bort tårarna från sitt spermakletiga ansikte. Vad som än skulle hända så skulle hon få lov at ta det. Så var det. Hon var helt utlämnad och hon visste om det.
Vad än Waldemar skulle säga till henne eller göra, det skulle hon snart få reda på.
Tyst plockade hon upp klänningen från golvet och tog upp de högklackade skorna. Så började hon på darrande ben och värkande kropp att gå mot sitt rum. Elin bad till Gud att hon inte skulle behöva möta någon, varken männen som nyss knullat henne, Linda som skulle gotta sig åt hennes förnedring eller Lollo eller Erik.

Men Elin hade till sist lite tur. Hon tog sig tyst och osedd till sitt rum. Under de heta duschstrålarna tvättade hon sin ömmande kropp så hårt hon kunde med tvättsvampen.
Men trots att hon tog i så det sved i hennes ömtåliga hud kunde hon inte få bort känslan av att vara smutsig, men vad värre vad, att Waldemar visste om vilken hora hon verkligen var!

Added 2 jul 2020   Stories   #Man #Woman #Woman as bottom #BDSM #Discipline #Psychological dominance #Pain #Spankings #Service #Shame play #Age play #Shoes/boots #Stockings/underwear #Costumes #Wet #Voyeurism #Exhibitionism

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 26275  Report